- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.201
şişliğin için kesinlikle ilk yapacağın şey tuzu kesmek bu çok önemli ikiz gebelikte..kaç kilo aldın kaç kilosunda diyetisyene gittin merak ettim..seni tok tututacak şeyler vermiştir doktor ama iştah açılıyo tabii haklısın...sende fresh şeylerle idare etmye çalış bence ..meyve de çok yemek ii değil direk şeker var...yeşillik falan artık...allah kolaylık versin.
aranızda karnında sertleşme problemi yaşayan var? ayrıca 1 aydır kabızlıkla uğraşıyorum.27. haftadayım aceba kasılmamı oluyor?akşamları karnımda iki tepecik oluşuyor kısa süre sonra geçiyor bunlar bebeklerin kafası mı anlamadım
tatlım o bebeklerin hareketlenmesinden oluyor, benimkiler özellikle akşam olunca biri sağdan biri soldan asılıyorlar, nefes alamıyorum o zaman, yürüyorsam kasılıp kalıyorum olduğum yerde, eee ne yapsınlar annesi yerleri daraldıkca bizi gerecekler biraz, canım kabızlık meselesine gelince kalsiyumla birlikte magnezyum alırsan sorunun çözülür, magnorm kullanıyorum ben, günde bir yada iki tablet alabilirsin sakıcası olmaz, göreceksin işe yarıyor...
Nehir aynı durumdayız canım. Benim de bu hafta iştahım açıldı sanki. O yüzden gidip bol sebze, meyve aldım pazardan. Sık acıkıyorum. 3 haftadır kilo almadın mı ne güzel. Nasıl bir diyet uyguluyorsun bahsetsene. Yoksa bu gidişle ben haftada 1 kilo alacağımŞu an psikolojik onları canının çekmesi, vücut yasak gibi algılıyor belki ondandır. Önünde belli bir liste ve düzen var, ondan canın bir sürü şey çekebilir. Yakın bizim haftalarımız. Ben de 23'ün içindeyim. Kaç kilo aldın şu ana kadar. Ben 5 kilo aldım ama 3-4 gündür belim ve sırtım çok ağrıyor. Korkuyorum iyice artmasından ağrıların.
Göbek deliğimin yanında bi acı var gerildiğinden olabilir mi?
Bende de var kesinlikle gerildiğinden hatta ters dönüyor göbek muhtemelen içerde birşeyler acıyor, benim kızlardan biri de oraya dayanmayı çok seviyor... Sorma halimi:)
merhaba arkadaşlar ben 27 haftalık ikiz gebeyim, cuma günü kontrolüm vardı, doktor bebeğin birisi hiç görünmüyo çok alçalmışdedi, hiçbir ölçümünü (kilo vs) yapamadı , kontrolden bir gün önce bebişler için alışverişe çıkmıştık, ayakta kaldığım için olmuş. Bu durumda olan ya da böyle bişey yaşayan var mı. Bilgilendirirseniz çook sevinirim.
merhaba arkadaşlar ben 27 haftalık ikiz gebeyim, cuma günü kontrolüm vardı, doktor bebeğin birisi hiç görünmüyo çok alçalmışdedi, hiçbir ölçümünü (kilo vs) yapamadı , kontrolden bir gün önce bebişler için alışverişe çıkmıştık, ayakta kaldığım için olmuş. Bu durumda olan ya da böyle bişey yaşayan var mı. Bilgilendirirseniz çook sevinirim.
günaydın herkese
bugün kontrolümüz var bebiklerimi çok özledim
kızlar sonuçları aldım tsh yine düşük ilaç kullanmaya devam dedi doktorum. t3 ve t4 normal onları dengede tutmaya çalışıcaz dedi bakalım... artık hayırlısı
Göbek deliğimin yanında bi acı var gerildiğinden olabilir mi?
merhaba kızlar
ben ikiz hatta tek bile hamile değilim.7 tüp bebek yaptım 3 düşüğüm var.yine tedavi aşamasındayım .
ama buraya ara ara girip sizleri okumak yaşadıklarınızı duygularınızı çok hoşuma gidiyor beni mutlu ediyor.benim ve eşimin en büyük isteklerimizden bir tanesi ikiz anne babası olmak.nasip kızmet.rabbim evlatlarınızı hayırla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı olsunlar inş.bol bol okuyun kendinizi ve evlatlarınzı.sizler gerçekten çok şanslı ve seçilmiş insanlarsınız bencede değerinizi kıymetinizi bilin.bizlerden de dualarınızı eksit etmezseniz mutlu oluruz:))
merhaba kızlar
ben ikiz hatta tek bile hamile değilim.7 tüp bebek yaptım 3 düşüğüm var.yine tedavi aşamasındayım .
ama buraya ara ara girip sizleri okumak yaşadıklarınızı duygularınızı çok hoşuma gidiyor beni mutlu ediyor.benim ve eşimin en büyük isteklerimizden bir tanesi ikiz anne babası olmak.nasip kızmet.rabbim evlatlarınızı hayırla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı olsunlar inş.bol bol okuyun kendinizi ve evlatlarınzı.sizler gerçekten çok şanslı ve seçilmiş insanlarsınız bencede değerinizi kıymetinizi bilin.bizlerden de dualarınızı eksit etmezseniz mutlu oluruz:))
canım çok üzüldüm senın adınavardır bı hayır, öyle düşün.ben erken donemlerde kaybedılen ıkızden bırının, kendı kendıne yok oldugunu, dıgerıne zarar vermedıgını duymustum...ınsallah su anda ıyısındır...
canım benim Rabbim inşallah size ve bütün isteyenlere bu duyguyu tatmayı nasip eder, bende pko var ve evlendikten sonra 3 yıl korundum ve sonra bıraktım çocuk için, 3 ay adet görmeden hamile kaldım, bebeğim hiç canlanmadı ameliyatla aldılar, sonra 18 ay süren bir tedavi aşaması sonunda aşılama ile bebeklerime kavuştum, her hastaneye gittiğimde hamileleri görünce sanki ben bu duyguyu hiç yaşamayacakmışım gibi geliyordu, iğneler tedaviler moral bozuklukları derken aşılamaya geçtik ve ilk aşılamada tuttu, karnım kocaman olmasına rağmen hala inanamıyorum, İnşallah Rabbim bu günleri sana da gösterir, hangi şehirdesin bilmiyorum ama eğer ankarada başkent hastanesinde prof. hulusi bey var, ona gidersen çok daha memnun kalırsın, ben konyadayım ve hulusi bey buradaki başkente her perşembe geliyor, önce Allah tabi ki sonra hulusi bey sayesinde oldu bebeklerim, gereksiz tedavilerden o kurtardı beni, Allah ondan razı olsun, inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız canımmerhaba kızlar
tatlım kaybolan ikiz sendromu her gebelikte oluyor, benimde iki kese gözükmüştü, ama birinde hiçbir kıpırtı yoktu, doktor birinin kaybolabileceğini ama bunun diğerini etkilemeyeceğini söyledi, çok sükür sonra ikiside hayata tutundu, sen canını sıkma, bol bol su iç, dinlen, Rabbim diğer yavrunu sana bağışlasın, Allah'ın hikmetinden sual sorulmaz, belki benim ki gibi sonradan canlanır, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbana cevap veren butun arkadaslarıma tesekkur edrım ıkızlerımın bırının kalbının durdugunu gectıgımız pazartesı orenmıstım o gun doktorum rahımde kanama görunuyor demıstı kanaman olur dedı ama sukur kı hala kanamam yok hatta agrım sızımda yok sadece dun gece saat 3 gıbı göbek delıgımın oldugu yerde bır agrı ıle uyandım yarım saat sonra gectı ama nedır bılmıyorum onumuzdekı pazartesı tekrar kontrolum var cok merak edıyom umarım dıger bebısım ıyıdır
Allah razı olsun güzel dileklerin için. Aşılamalar, tüp bebek uygulamaları vs. derken ben evliliğimin 6. senesinde hamile kaldım. Asla umudunu kaybetme, her şeyin bir vakti var gerçekten, gerekli olan inanç ve sabır... Bizler, doktorlar... sadece vesileyiz, her şey Rabbim' in "ol" demesine bakıyor. Rabbim sana da nasip etsin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. :)
canım Allah yardımcın olsun
bende aşılama ile hamile kaldım kaybettim(
sonra tüp denedik biz biliriz ne kadar zor olduğunu
ben hala inanamıyorum
bu nedenle de bol bol dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin Rabbim diye ...
6.yılımda buldum bebişlerimi Allah sana da nasip etsin
ister tek ister ikiz bu duyguyu yaşatsın kucağın boş kalmasın
bak sabah sabah duygulandım... isteyin vereyim diyor... bol bol dua et dualarımdasın
canım benim Rabbim inşallah size ve bütün isteyenlere bu duyguyu tatmayı nasip eder, bende pko var ve evlendikten sonra 3 yıl korundum ve sonra bıraktım çocuk için, 3 ay adet görmeden hamile kaldım, bebeğim hiç canlanmadı ameliyatla aldılar, sonra 18 ay süren bir tedavi aşaması sonunda aşılama ile bebeklerime kavuştum, her hastaneye gittiğimde hamileleri görünce sanki ben bu duyguyu hiç yaşamayacakmışım gibi geliyordu, iğneler tedaviler moral bozuklukları derken aşılamaya geçtik ve ilk aşılamada tuttu, karnım kocaman olmasına rağmen hala inanamıyorum, İnşallah Rabbim bu günleri sana da gösterir, hangi şehirdesin bilmiyorum ama eğer ankarada başkent hastanesinde prof. hulusi bey var, ona gidersen çok daha memnun kalırsın, ben konyadayım ve hulusi bey buradaki başkente her perşembe geliyor, önce Allah tabi ki sonra hulusi bey sayesinde oldu bebeklerim, gereksiz tedavilerden o kurtardı beni, Allah ondan razı olsun, inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız canım
kucağına aldığında mis kokularını (bazen farklı kokularda gelebilir) içine çektiğinde ğerçeğin ta kendisi olduğunu anlarsın.tavsiyelerin için ayrıca tşk.şuan bir tedaviye başlamış durumadayım canım hayırlısı olsun.rabbim bu sefer inş.ellerimizi boş çevirmez.kendine ve bebişlere iyi bak.
sizi sürekli takip edicem:118::118:
bende 9 senelik evliyim canım nasip kısmet vardır bir vakti saati.aminn inş.sanada bebişlerinle eşinle sağlıklı günler nasip etsin rabbim:))
Merhaba anne adayları...Merhaab mikro81....merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?