2013 Mart Anneleri Hediye Çekilişi Başlıyorr

tweety_07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2010
919
0
116
Diğer
herkese merhabalar arkadaşlar,
hem beraber yol aldığımız bu günlerde samimi arkadaşlıklar, yeni heyecanlar edinmek hem de biraz hareketlenelim diye aramızda hediye çekilişi yapmayı düşündük.

çekilişmize katılmak isteyenler buraya katılmak istediklerini yazıyorlar.. ben onları kurayla eşleştiriyorum. daha sonra özel mesajla gönderecekleri adresleri bildiriyorum ama kimin kime çıktığını sadece ben biliyorum.. yani siz kime göndereceğinizi biliyorsunuz ama size kimden geleceğini bilmiyorsunuz.

bir tarih konuyor mesela şu şu tarihler arası hediyeler yollanacak diye.. herkes o tarihler arası hediyesini yolluyor. kim kime çıktı tahminleri yapılıyor :) hediyeler ulaştıkça fotograflar topiğe konuyor. Hem heyecanlı bir süreç oluyor hem de görmediğin bilmediğin birinden gelen minicik birşey bile olsa insanı çook mutlu ediyor :)

SON KATILIM 05 EKİM CUMA

HEDİYE GÖNDERME TARİHLERİ 15 EKİM PAZARTESİ - 19 EKİM CUMA ARASIDIR. LÜTFEN DAHA ÖNCE VEYA DAHA SONRA YOLLAMAYALIM..

HEDİYE LİMİTİ 25 TL - 50 TL ARASIDIR.

EŞLEŞMELER VE ADRESLER 06 EKİMDE ÖZEL MESAJ OLARAK YOLLANACAKTIR

Son düzenleme:

Bende varim oglusumlaaaaa

o zaman bayramdan oncekı hafta olsun
bırde bence herkes netten sıparıs verıp yollasın
en azından gıt ara bul al kargola olmaz
zaten calısanların vaktı az
unnododa,sevibebekde,trendyol markofonıde bır suru urun var ordan secıp yollayabılırız..
onerım bu ben oyle yapıcam bana kım cıkarsa
haydıı noel anneler geldıı haaaaaaaaanımmmmm

olabilir neden olmasın :))

tweetyiimmmm ben her turlu kaıtlıyorum o zaman. çilekim aklınla bin yaşa kız burda bile olsam kredi kartıyla alır gönderirim ama bayramdan önce olursa zaten TR deyim.. heyoooooooo

yalniz bayram oncesi kargolarda acaip yogunluk oluo diyim ben size gecen bayram bir ay bekledim trendyoldan ayakkabim gelmedi
ama uyar bana her turlu ay ne guzel olur ani diye saklariz da

evet ya böyle banada kolay olur ama ben hiç alışveriş yapmadım buralardan adresler sonradanmı yazılıyor? bende katılırım. inşallah bayramdan 1 hafta evvel güzel ürünler olur ben zor beğenirim:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…