2013 Mart Anneleri Hediye Çekilişi Başlıyorr

hediyelerimi aldım çok güzeller inşaallah aldığım kişide beğenir yarın kargo ya vericem

OO şekerim geç bile kalmışsın. Ben en son katıldım hatta en uzaklardayım... Ali Baran hediyesine kavuştu Allahım sağlıkla kullansın yavrucaklarımız

oo şekerim geç bile kalmışsın. Ben en son katıldım hatta en uzaklardayım... Ali baran hediyesine kavuştu Allahım sağlıkla kullansın yavrucaklarımız

güle güle kullansın alan kişi Hem bana da gelmedi daha :) :) yrın gönderirim bir günde gider zaten

OO şekerim geç bile kalmışsın. Ben en son katıldım hatta en uzaklardayım... Ali Baran hediyesine kavuştu Allahım sağlıkla kullansın yavrucaklarımız

Şule maşallahın var şekerimmm teee oralardan hediyeni hepimizden önce ulaştrdınya süpppersinnn

gayet canım en kısa sürede tekrarlayacağız o zaman katılırsın

iste bizim hediyelerimiz chicco mavi patiklerimiz funny babyden 3'lu tulumumuz cok havali oldugumuzu soyleyen mama önlugumuz ve ugur bocekli dis kasiyicimiz:))

şule sofuoğlu kk'nın 2013'ü hediyeni aldım :)) ne kadar cıcı ne kadar gusel seyler secmıssın oglum ve ben sana cok tesekkur ederız bunları gıydıgımızde ve kullandıgımızda hep senı hatırlıcaz... seni cok öperiZZ

Ben de sizi koccaman öptüm tatlım.

Allah, sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşalah. Ali Baran' ın dişleri kaşınacak ağzından salyaları akacak, uğur böcekli diş kaşıyıcısı ona uğur getirecek ve ağrısız, ateşsiz çıkaracaklar dişlerini inşallah

Çilekcim benim yüzyüze teşekkür etme şansım oldu ne mutlu ki ama birde burdan teşekkür edeyimm Prensesim adına yakışıklı oğluna ve onun tatlımı tatlı anneciğinee teşekkür ediyoruz Prensesimle birlikteeee...

oyyy yerim ben onları:)))) sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah

Teşekkür ederis teyzesiiii :) seninkiler ulaşmadı daha sanırsam bende yarın yollayabileceğim yaa biras bekleticem karşı tarafımı, ama heyecan doruğa çıksın

oyyy yerim ben onları:)))) sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah

Teşekkür ederis teyzesiiii :) seninkiler ulaşmadı daha sanırsam bende yarın yollayabileceğim yaa biras bekleticem karşı tarafımı, ama heyecan doruğa çıksın

cnım yok benimki daha gelmedi bende bazı aksiliklerden dolayı gönderemedim ((( yarın göndricem kargoyu arkdaşıma

canım hediyen çok güzel teşekkürederim. tam dobler için doktora gidecekken eşim eve çıktı o sırada kapıda beni senin hediyen karşıladı çok mutlu oldum. bugün çok yorgun olduğumdan resmi ekleyemedim yarın inşallah ekleyeceğim.

canım oğluşumun SKRN82 teyzesi,gönderdiğin hediyeyi aldık ve çok beğendik..her mama yiyişimizde aklımıza sen geliceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…