2013 Mart Anneleri Hediye Çekilişi Başlıyorr

Kızlarrr, hediye çekilişine katılanlar:

Mihs
Kissem
Ebah
Bahar
Şekercik
Bsima
kadınızzz
Skrn82
Çilek
Akılcı
Gıdapınar
Ozpolat
Kıvırcık
Toptopyumurta
Marmara41
Citrus
Nuriscan
Frezya78 ve ben
toplamda 19 kişi olduk eşleşmeye başlamak için bir kişiye ihtiyacımız var katılmak isteyen?

Cok heyecanlıyımmmm sıze tuyo hedıyelerı bebeshop unnado gıbı sıtelerden verırsek herkese hemen hemen aynı kalıtede atnı guzellıkte aynı fıyatlarda hedıye gıder buralar hem ucuz hem kalıtelı hemde denenmıs guvenlı coooook sevıorum heduyelesmeyııı o kargo geldıgı anı dusunseneayyyyy superrr:119:

tweety sana ozel mesajla adresımı yolladım bacım..sımdı bızım neden cıft kısı olmamız gerekıyorkı
ısyerınde fılan cekılıs yapılıo herkes bırbırıne alıcagı ıcın farketmezkı.
nacizane bir öneride bulunabilir miyim?
sen evde kendın cekılıs yap bızım ıcın ısımlerımızı yaz mınık mınık kagıda kapat bır kaseye koy..
sonra lısteyı onune al
ılk cektıgım atıyorum bana de lısteye yaz cıkanı
ıkıncı cektıgım cilek e listeye yaz
yanı 3 kısıde olunsa cekılısle oluo.
bosver bejkleme 1 kısıyı daha
bolece karsılıklı olmaz
atıyorum ben ebaha alırım
ebah sana alır
sen kıvırcıka alırsın
kıvırcık bana alır gibi

sevgili tweety arkadaşım msj kutunu boşalt o kadar şey yazdım boşa gitti
hemen bilgilerimi yollayayım...
şişşşttt uludağ çilekim nasılsın geyik yapmayı özledim sizinle....

canım zaten bende aynen bu şekilde yapacağım çekilişi .....ama çift olmak gerekiyor istersen dene :)))

sevgili tweety arkadaşım msj kutunu boşalt o kadar şey yazdım boşa gitti
hemen bilgilerimi yollayayım...
şişşşttt uludağ çilekim nasılsın geyik yapmayı özledim sizinle....

sen nerelerdesın asıl yaaa
valla topık ole hızlı ılerlıokı ben artık yoruldum gerı donemıorum
bırı basım agrıo dıo
oburu benımde benımde benımde ole uzuyo gıdıyo konusmalarımız cenebaz mart anneleri
sana sıır bılem yazdıydım en son bilmem okudunmu
ya tweety kardes bende yazdım dolmus hep kutun..
tel vercektım.
ben habıre netten alısverıs yapıorum bana cıkanada netten alıp gondercem
ama kızlar herkes rütbasına kızmı erkekmı belirtsin.

oğlum göster teyzelere kamyonunu
aferın oglum

ah Işık kızımın çilekli teyzesi başıma yeni başlayan birini saldılar onunla uğraşıyorum birkaç gündür....bugün yeni yerine yolladım sen artık oldun dedim masasına geçti....
hanimiş benim süslü nazlı kızım

Beni de dahil et arkadaşım. Özel mesaj atamıyorum. Sanırım şimdi sadece adres bilgisi istiyorsun. Mail gönderiyorum

Canım benim ben uzun süredir nete giremiyordum. Hediye çekilişini yeni gördüm. Eğer geç kalmadıysam kızımla beni de ekler misin? Ayrıca özel mesaj atamadım. kime hediye göndereceğimi nasıl öğreneceğim ve adresimi size nasıl ulaştıracağım bilgilendirirsen sevinirim.

Teweety ne oldu cekiliş? Ozel msj da gelmemiş huhuuu ne alemde cekiliş

çoook uzun süredir duyuru yapıyorum ama kaçırmışsınız arkadaşlar neyse kısmet bir dahaki çekilişe kusura bakmayın (((

tweety :)hediyesi eline ulaşan fotoğrafı ile birlikte hemen paylaşacak mı burda yoksa hep birlikte açıklamak için bir gün belirleyecekmiyiz?

tweety :)hediyesi eline ulaşan fotoğrafı ile birlikte hemen paylaşacak mı burda yoksa hep birlikte açıklamak için bir gün belirleyecekmiyiz?

Hediyesini alan arkadasin hemen bizimle paylaşmasını rica edeceğiz beklemeyecegiz bu arada gonderimlerinizde ptt kargoyu tercih edebilirsiniz fiyatı uygun heryerede gidiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…