2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
valla ben doktorda hadi bi bacak arasınada bakalım dedi kız gibi görünüyor ama sen yine hazırlık falan yapma 1 ay sonra daha net belli olur dedi :) benm isteğim hep kızdı ama allah saglık versin fark etmez

ööle tabbii hep dualarımda rabbim herkesin evladıı sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin aratmasın inşallah Rabbim hediyesi ne olura elbette kabulum
ama iç dünyamda hep bir yerlerde kız çocuk isteğim vardı dr da ööle soyleyince sevimdim inşllah cuma günü bakcaz bakalım taramalı testte :) detaylı

yalnız kafama takılan bişey var
ben bu gün 11+0 ım
yani 12 ci haftanın ilk günü
ultrasonda 11+3 çıktı.+,- 3 gün yanılma payı ile sata göre normal yani
ama doplerde 12+0 yazıyodu
kafam karıştı
doplere daha detaylı ve doğru dersek
bir hafta erken mi yumurtlamışım

ewet cnm benimkilerde az önce geldi... güzelmiş ürünleri... yaa ben 3 parça almıştım üzüldüm keşke çok alsaymışım... fiyatları uygundu hem... bi tayt bi kapri bi tişört aldım.. sen ne almıştın?
gebe yi gördüm ama fiyatları biraz çok geldi sanki... dur bi daha bakayım alırım belki

Kızlar herkese merhaba ben yeni katıldım aranıza paylaşımlarımızı okuyorum ben 14 haftaya doldurduğum 15in içindeyim inanılmaz bulantilarim var yemek yiyemiyorum : bide hafif karın ağrılarım kasik ağırlarım oluyor sözde durum nasıl acaba

ben de bir tayt bir kapri 3 tshirt almıştım evet sanki pahalı

cnm gözünaydın ne güzel maşallah bebeğine.. darısı bizim başımıza inşallah....

canım genel olarak hamilelikte akıntı olması normalmiş... ama rengi ve kıvamı önemli tabi ki... benimde beyaz akıntım vardı doktor idrar tahlili istedi ve idrarda iltihap gördü o yüzden antibiyotik yazdı 500 mglık. cuma günü verdi ilacı bi sorun oluşmiycanı söyledi antibiyotikten dolayı bebeğe zararı olmaz dedi, ama yine de içim rahat etmediği için, korktugum için 3 gündür ısrarla başlayamadım antibiyotiğe( seninde tahlil yaptırman en iyisi canım, inşallah bi problem çıkmaz :)

suzi hayırlı olsun darısı başımıza

bende de tüylenme arttı daha yeni aldırmıştım hemen çıkmış. yağ olarak da teyzem yeni bebeği oldu. o kuzenimizden krem istemiş onun eşi kullanmış çatlak oluşmamış. 1 kutu artmış bana verdi. body shop kakao ve hindistan cevizi yağı karışımı güzel bir krem onu kullanıyorum. diğer yağları da çok söyleyen var ama herkes başka bir yağ diyor. kimisi badem diyor, kimisi susam, kakao, üzüm çekirdeği...... kafam karışıyor

çok güzel çıkmış çok sevindim maaşallahh:) Rabbim bizlere de nasip etsin güzel sonuçlar almayı inşallah :)

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin sağlıklı hamilelik diliyorum

aynı şehirdeyiz hangi doktora gidiyosun

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin sağlıklı hamilelik diliyorum

aynı şehirdeyiz hangi doktora gidiyosun

Merhaba canım Cok saol seninde hayırlı olsun inşallah ben jimerde cenk beye gidiyorum cenk aşkkali ya yazanları okudum da şimdi benimde beyaz akıntım oluyo acaba iltihap falan mı var bide hafif kasik ağrısı karın ağrısı oluyo arada coraspin kullanıyorum kanımda pihtilasma var hamileliğin basından beri … sende durum nasıl ikili testimizde yaptırdım şükürler olsun iyi sen yaptirdinmi

Bu arada hala bulantilarim var şiddetli sayılacak şekilde sizinkiler geçtiği kızlar …

Bu arada hala bulantilarim var şiddetli sayılacak şekilde sizinkiler geçtiği kızlar …

hoisgeldin sen de sanssiz hamislerdensin 15. haftanda hala devam ediyo bulantilar, herkesin degisiyo canim benim gecti sayilir ama koku hassasiyetim devam ediyor..

Sonsy doktora karar veremediğin içinmi öyle yazdın anlayamadım cnm

vardı bir doktorum ama içime sinmeyen zaten hamileydi ve gitti. ben de o hastaneyi bıraktım canım şimdi de nereye gideceğini bilemez halde ortada kaldım

kızlar ben bugun çok kötü bir anne oldum. spagetti üstüne mayonez, patates kızartması ve kola

müdürüm de beni bugun deli etti. adamlara bilişim eğitim sayfası koymuşlar bana bugun şifresini veriyor soruları çözeyim diye. açtım sadece soru olsa neyse. teeek tek konu anlatıyor mıyır mıyııır ben bunları nasıl dinleyeyim ya. insanlar ne kadar acayip!!! sinir oldum adama ya:84: tek o olsa !!! aynı şeyi müdür yardımcısı da söyledi. ben oturup adamların yerine ders dinleyip saatlerce bir de soru cevaplayacağım. yuhhh yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…