valla ben doktorda hadi bi bacak arasınada bakalım dedi kız gibi görünüyor ama sen yine hazırlık falan yapma 1 ay sonra daha net belli olur dedi :) benm isteğim hep kızdı ama allah saglık versin fark etmez
ewet cnm benimkilerde az önce geldi... güzelmiş ürünleri... yaa ben 3 parça almıştım üzüldüm keşke çok alsaymışım... fiyatları uygundu hem... bi tayt bi kapri bi tişört aldım.. sen ne almıştın?Eceeeeeem benimkiler geldi seninkiler ? Seze Mom
ben çok beğendim ya ve şunu anladım ki hamile giyimi çok farklı birşeymiş istediğim kadar evde bol şeyler giyeyim asla onun verdiği rahatlığı vermiyor. iyi ki almışım. bugun açtım yine Limangoyu Bu sefer de Gebe diye bir marka gelmiş. istersen sen de bak
ewet cnm benimkilerde az önce geldi... güzelmiş ürünleri... yaa ben 3 parça almıştım üzüldüm keşke çok alsaymışım... fiyatları uygundu hem... bi tayt bi kapri bi tişört aldım.. sen ne almıştın?
gebe yi gördüm ama fiyatları biraz çok geldi sanki... dur bi daha bakayım alırım belki
sen de gel bize cnm ne de olsa aynı ilçedeyiz senle bak
cnm gözünaydın ne güzel maşallah bebeğine.. darısı bizim başımıza inşallah....bu gün ikili test yaptırdım
bebeğim 5.2cm
ense 1.4
ilk defa kalp atışını duydum
ilk defa hareketlerini gordum
yatıyodu, bana doğru döndü eli kolu
harikaydı
hiç bitmesin istedim
çarşamba kan sonucunu alıp doktora göstericem
ultrasonda herşey normaldi
inşallah kanda öyle çıkar
bütün hamişlere slm. uzn zamandır giremiyodum.çok güzel paylaşımlar olmuş.bende sizlere bişey sormak istiyorum.akıntısı olan var mı. benim baya var.beyaz hafif sulu muhallebi gibi nomalmi. akıntısı böle olan varmı.haftaya dr gidicem sorcam ama içim rahat değil.tv de bir kadın doğumcu normal akıntının afedersiniz sümük kıvamlı olmalı dedi aklıma takıldı. yardımcı olursanız sevinirim.
bu gün ikili test yaptırdım
bebeğim 5.2cm
ense 1.4
harikaydı
hiç bitmesin istedim
demek sende aynı problemi yaşıyorsun... normalde tüysüz biri olduğum için bu duruma alışamadım daha.. kaşlarım,bacaklarımda çok çabuk uzamaya başladı.. birde ben daha çatlak için birşey kullanmaya başlamadım 12. haftadan sonra başlarım diyorum ama ne kullanmalıyım bilemedim.. genel olarak doğal yağları kullanmamı tavsiye ettiler.. tüyleri beslermi diyede şüphe ediyorum.. karar veremedim.. sen bi ürün kullanıyormusun peki?
bu gün ikili test yaptırdım
bebeğim 5.2cm
ense 1.4
harikaydı
hiç bitmesin istedim
Kızlar herkese merhaba ben yeni katıldım aranıza paylaşımlarımızı okuyorum ben 14 haftaya doldurduğum 15in içindeyim inanılmaz bulantilarim var yemek yiyemiyorum : bide hafif karın ağrılarım kasik ağırlarım oluyor sözde durum nasıl acaba
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin sağlıklı hamilelik diliyorum
aynı şehirdeyiz hangi doktora gidiyosun
Bu arada hala bulantilarim var şiddetli sayılacak şekilde sizinkiler geçtiği kızlarMerhaba canım Cok saol seninde hayırlı olsun inşallahben jimerde cenk beye gidiyorum cenk aşkkali ya yazanları okudum da şimdi benimde beyaz akıntım oluyo acaba iltihap falan mı var bide hafif kasik ağrısı karın ağrısı oluyo arada coraspin kullanıyorum kanımda pihtilasma var hamileliğin basından beri sende durum nasıl ikili testimizde yaptırdım şükürler olsun iyi sen yaptirdinmi
Bu arada hala bulantilarim var şiddetli sayılacak şekilde sizinkiler geçtiği kızlar
hoisgeldin sen de sanssiz hamislerdensin 15. haftanda hala devam ediyo bulantilar, herkesin degisiyo canim benim gecti sayilir ama koku hassasiyetim devam ediyor..
kızlar benim gideceğim bir doktorum yoook
Sonsy doktora karar veremediğin içinmi öyle yazdın anlayamadım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?