canım merhaba benim de bugün sanki adetim olacak gibi kasıklarda ağrı vardı ilk 3 ay yaşanabileceğini duymuştum ama gene de doktorunla paylaş bakalım o ne diyecek...
Günaydın kızlar
sonsy ve ecem aldıklarınız paylaşırmısınız merak ettik
bulantı ve kusma yaşayan arkadaşlara acil şifalar diliyorum.
ben de kg.vermek yerine 3 kg.aldım..
çok şükür Allahıma yiyebiliyorum herşeyi
kasık ağrısı arada bende de oluyor ve bu çok normal içimiz büyüyor.
ah ah sorma 2 hafta olmuştur ben çok çekiyorum o kalça,kuyruk sokumu,bel ve sırt ağrsından..
ama bu da normalmiş leğen kemiklerimiz gevşiyomuş,bir nevi doğuma hazırlık...
Kızlar bağımlılık oldu bırakamıyorum burayı
ama bu haftam çok yoğun bir yerde mecburen biraz ayrı kalacağım sizden.
arada dayanamaz kaçarım yine
hepinizi çok öptüm bebelere iyi bakın
kola asitli içecekler cıss,sakınnn
slm çok güzel günlük paylaşımlarınız ve fikir alışverişiniz var bende buraya yazmıştım daha önce kimse bişey yazmayınca boşvermiştim bende mart annesi olacağım inşallah Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin..
Kızlar bağımlılık oldu bırakamıyorum burayı
ama bu haftam çok yoğun bir yerde mecburen biraz ayrı kalacağım sizden.
arada dayanamaz kaçarım yine
hepinizi çok öptüm bebelere iyi bakın
kola asitli içecekler cıss,sakınnn
Merhaba canım Cok saol seninde hayırlı olsun inşallah ben jimerde cenk beye gidiyorum cenk aşkkali ya yazanları okudum da şimdi benimde beyaz akıntım oluyo acaba iltihap falan mı var bide hafif kasik ağrısı karın ağrısı oluyo arada coraspin kullanıyorum kanımda pihtilasma var hamileliğin basından beri sende durum nasıl ikili testimizde yaptırdım şükürler olsun iyi sen yaptirdinmi
yok canım bende cuma günü yaptırcam kısmetse kasık ve karın ağrısı bendede oluyo ara ara yokluyo normal demişlerdi cenk beyi bende çok iyi diye duymuştum
slm çok güzel günlük paylaşımlarınız ve fikir alışverişiniz var bende buraya yazmıştım daha önce kimse bişey yazmayınca boşvermiştim bende mart annesi olacağım inşallah Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin..
günaydın yeni annemiz...:130:
aramıza tekrar hoşgeldin o zaman...
daha önceki paylaşımını ne zaman yaptın bilmiyorum ama gözden kaçmış olabilir...
boşwerme katıl bize hepimizin ortak heyecanı aynı
burda birbirimizi tanımasak da aile gibi olduk.. birbirimizi en ii biz anlıyoruz galiba...:13::13:
çok tatlılar yaa özellikle tişörte bayıldımm bende kurcaliim bakim bide iç çamaşırı filan aldınmı sen hamileler için karnım büyük demiştin ya ondan soruyorum
çok tatlılar yaa özellikle tişörte bayıldımm bende kurcaliim bakim bide iç çamaşırı filan aldınmı sen hamileler için karnım büyük demiştin ya ondan soruyorum
cnm ben zaten 65 kilo ile hamile kaldım.. üstünede 3 buçuk kilo aldım... birde tüp bebek tedavisin hormon ilaçlarının verdiği şişkinlik... tombiş bir hamile oldum yani
evet çamaşır ihtiyacım var aslında ama internette pahalı sanki... sürekli istirahattayım daha dışarı alışverişe çıkamadım.. sanki dışarda daha ucuza bulurum gibi geliyor.. artık yavaş yavaş çıkarım alırım bişiler...
cnm ben zaten 65 kilo ile hamile kaldım.. üstünede 3 buçuk kilo aldım... birde tüp bebek tedavisin hormon ilaçlarının verdiği şişkinlik... tombiş bir hamile oldum yani
evet çamaşır ihtiyacım var aslında ama internette pahalı sanki... sürekli istirahattayım daha dışarı alışverişe çıkamadım.. sanki dışarda daha ucuza bulurum gibi geliyor.. artık yavaş yavaş çıkarım alırım bişiler...
aynen canım nette pahalı ben fink fink geziyorum ama hiç bakmamışım nedense biraz bakayım çarşıbaşına filan bulursam haber veririrm sende bulursan söylersin bide hamile kıyafetleri bebişlerle ilgili kampanyaları filan burda paylaşalım birbirimizle iyi olur
aynen canım nette pahalı ben fink fink geziyorum ama hiç bakmamışım nedense biraz bakayım çarşıbaşına filan bulursam haber veririrm sende bulursan söylersin bide hamile kıyafetleri bebişlerle ilgili kampanyaları filan burda paylaşalım birbirimizle iyi olur
bi çıkabilirsem inşallah bakacağım cnm... evet birbirimizi habeerdar edel,m.. sonsy sağolsun o haber vermişti aldığım ürünlerin kampanyasını..
yine limangoda varmış gebe giyim. baktım ama pahalı geldi.. istersen bak cnm...