- 27 Nisan 2012
- 375
- 84
- 298
vardı bir doktorum ama içime sinmeyen zaten hamileydi ve gitti. ben de o hastaneyi bıraktım canım şimdi de nereye gideceğini bilemez halde ortada kaldım
kızlar ben bugun çok kötü bir anne oldum. spagetti üstüne mayonez, patates kızartması ve kola
müdürüm de beni bugun deli etti. adamlara bilişim eğitim sayfası koymuşlar bana bugun şifresini veriyor soruları çözeyim diye. açtım sadece soru olsa neyse. teeek tek konu anlatıyor mıyır mıyııır ben bunları nasıl dinleyeyim ya. insanlar ne kadar acayip!!! sinir oldum adama ya:84: tek o olsa !!! aynı şeyi müdür yardımcısı da söyledi. ben oturup adamların yerine ders dinleyip saatlerce bir de soru cevaplayacağım. yuhhh yaa
Bulantisi olup su bile icemeyenler !!!! Kizlar harika biswy kesfettim bugun sadece beyaz peynir yedim tuzlu tam yagli yumusak ... Kana kana su icemeyli gunler olmustu ablam dediki kaynar suyu sekerli ic iyyyyy dedim ama denedim sabahtan beri dorduncu kupa suyumu iciyorum siddetle tavsiye ediyorummmm cok sukur Allahim ablami seviyorum bosyere doktor olmamis:)))))
yalnız kafama takılan bişey var
ben bu gün 11+0 ım
yani 12 ci haftanın ilk günü
ultrasonda 11+3 çıktı.+,- 3 gün yanılma payı ile sata göre normal yani
ama doplerde 12+0 yazıyodu
kafam karıştı
doplere daha detaylı ve doğru dersek
bir hafta erken mi yumurtlamışım
Allah korusun bebeğini canım çok zor olsa gerek yaşadığın. inşallah 3lu test de sorunsuz geçer.kendini iyi hissedeceğin bı doktor bul birazda referans ısı doktor iyice araştır istersen Ayni sehirde değiliz herhalde; Bu arada yediğin seyleri ne kadar kıskandım biliyormuşsun ben yiyemiyorum Cok bulantım var neredeyse 7.haftadan beri benim icinde ye umursama bence her şeyi çalışman Cok Guzel bana vakit gecmisi zaten bulantım var yatıyorum sıcaklar bunaltıcı ne yazımı hamileyken daha Cok anlayış bekliyor insan ailenden esinden arkadaşından ama is yeri bukadar anlayışla olmayabiliyor benim ilk bebeğin karnımda kalbi durdu allahım bunu korusun kan pihtilasmasi farkedilmedigi İcin oldu sanırım şimdide biraz üzülüyorum en ufak bişeyde tedirgin oluyorum ben 2 Li testimi yaptırdım şükürler olsun iyi çıktı 14 Eylül'de 3lu test allahım yayılışına bebeğimi kucağım alayım bir n evvel Şubat olunnnn )
O benim isteAkdeniz peynir bende Cok ise yaramıyorsa mucize olan kaynar su mü onu anlayamadım aylardır su içermiyorum yemek yiyemiyorum hem bulantım hem kusmam var hamileliğin basından beri 7 kilo verdim ama Yarin dendiysem bunu Cok acım şimdi bu arada sen küsüyormuşsun yoksa sadece bulanti. Mı ve kasik veya hafif karnında ağrı oluyormuş ben kusmaya mı bağlı diye dusunuyorumda
Cok zor canım Yemen'e bak bence ins sağlıklı genişlerimiz olurAllah korusun bebeğini canım çok zor olsa gerek yaşadığın. inşallah 3lu test de sorunsuz geçer.
bulantı olsa dert olmasa dert ben de çok yiyorum kilo aldımzaten kilom vardı kötü oldu. ben de hamile olmadan önce ilk 3 ay veririm diyordum bulantıdan. ama bulantı daha zor olsa gerek ilk haftalard hafif olmuştu ona bile dayanamamıştım. inşallah senin yavaş yavaş azalır ve biter sen de yersin bol bol
Kusmak ne kelime ben bigun midemide cikaricam diye bekliyorum valla(( bi yudum su icsem kova kova cikiyor geri agliyorum artik gece uykumda bile bulaniyor ((( kaynar su ic sekerli sicak sicak hem su ihtiyacini alirsin hemde mideyi acayip bastirdi bugune kadar neden yapmadim diyorum simdi :) kaynar suyu ictigim saatten beri hic kusmadim midem bulanmasina ragmen ! bayagi sekerli iciyorum ben az sekerli diil denemekten zarar gelmez insallah sendede ise yarar hemen dene susuz kalmamis olursun en azindan yiyemesende
Cok zor canım Yemen'e bak bence ins sağlıklı genişlerimiz olur
Cok saol bakalım umarım ise yarar Ayni seyleri yaşıyoruz kuşaktan karın ve ya kasik ağrısı oluyor mü sende bide ben hamilelikten Once diyet yaptım 77 kilodan 63 e dūştüm şimdi de 57 kilosum yiyemedigim İcin neyse ins gecer
12.ci haftaya girdiğim zamandan beri kusmalarım tamamen kesildi mide bulantılarım ara ara çok şükür sıkıntım kalmadıallah yardımcınız olsun arkadaşlar...
Aminnnn darisi basimiza dua et valla
sağol cnm hep ediyorum hergün aklımdaısnız burda aile gibi olduk.
Galiba öyle olucak cnm,ama dr. dediki sıkılırsan gel bakarız
bak ense kalınlığı iyi çıkarsa test için endişe etme,o daha önemliymiş.
merhaba bız geldıkkkkkkkkk
yorucu gecen 3 gunden sonra 1 saat once ısımızı bıtırdık dusumuzu aldık oturduk bılgısayarın basına nasılsınız bakalım ben butun evımı yerlestırdım temızledım duzenledım sımdı rahatladım mesajları okudum bebıslere alısverıs yapmıssınız cok sekerler ya ben daha zaman bulup da melegıme hıc bırsey alamadım ama olsun alırım nasıl olsa bugun gene calısıyorum ama yarın ızınlıyım allahım bu gunlerı de mı gorecektım soylemesı bıle guzel IZINLIYIM
bende de tüylenme arttı daha yeni aldırmıştım hemen çıkmış. yağ olarak da teyzem yeni bebeği oldu. o kuzenimizden krem istemiş onun eşi kullanmış çatlak oluşmamış. 1 kutu artmış bana verdi. body shop kakao ve hindistan cevizi yağı karışımı güzel bir krem onu kullanıyorum. diğer yağları da çok söyleyen var ama herkes başka bir yağ diyor. kimisi badem diyor, kimisi susam, kakao, üzüm çekirdeği...... kafam karışıyor
Kasik agrim ara ara var ama karin agrim sabahlari cok oluyor karnimin ustunde midemle kesisen yerde dumduz şerit gibi bir agri var hic sebebini bilemedim senin nasil bir agrin var
dualarım sizinle inş en yakın zaman da rahatlarsınız...
ama bunlar zayıf ya(((
kilolu hamile kaldım ben :)
bu ggün biraz baktım.
üst beden de sorun yok ama alt beden hem güzel hem büyük beden bulmak zor olacak sanırım
Aranıza yeni katılıyorum.Aslında uzun zamandır mesajlarınızı takıp edıyordum ama bebegımın bıraz daha buyumesını beklemek ıstedım sızlere yazmak ıcın.Halıyle daha once bır dusugum oldugu ıcın cekınerek gırdım bu topıge aslında.Bırde tup bebek tedavısı ıle hamıle kaldıgım ıcın gercekten yuregım agzımda dıyebılırım.Insallah hep bırlıkte burada saglıkla devam eden gebelıklerımızı paylasarak ılerlerız.
Oncelıkle gebelık takvımını olusturamadım bana yardım edebılır mısınız?
Amin,ben de görmüştüm 2 gün üstüste benimki de erkekmiş,o güne kadar kız hissediyordum,hamile kaldığımı öğrenmeden önceki gece kız görmüştüm çünkü.Artık erkek hissediyorum.Kesinlikle rüyası bile çok güzelll.Benim minik bebeğimmm..
Evet canım ben nick te başka birşey kullanamıyorum.İsim daha rahat.84 de doğum yılım.Çok yaratıcıyım çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?