2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Bulantisi olup su bile icemeyenler !!!! Kizlar harika biswy kesfettim bugun sadece beyaz peynir yedim tuzlu tam yagli yumusak ... Kana kana su icemeyli gunler olmustu ablam dediki kaynar suyu sekerli ic iyyyyy dedim ama denedim sabahtan beri dorduncu kupa suyumu iciyorum siddetle tavsiye ediyorummmm cok sukur Allahim ablami seviyorum bosyere doktor olmamis:)))))

kendini iyi hissedeceğin bı doktor bul birazda referans ısı doktor iyice araştır istersen Ayni sehirde değiliz herhalde; Bu arada yediğin seyleri ne kadar kıskandım biliyormuşsun ben yiyemiyorum Cok bulantım var neredeyse 7.haftadan beri benim icinde ye umursama bence her şeyi çalışman Cok Guzel bana vakit gecmisi zaten bulantım var yatıyorum sıcaklar bunaltıcı ne yazımı hamileyken daha Cok anlayış bekliyor insan ailenden esinden arkadaşından ama is yeri bukadar anlayışla olmayabiliyor benim ilk bebeğin karnımda kalbi durdu allahım bunu korusun kan pihtilasmasi farkedilmedigi İcin oldu sanırım şimdide biraz üzülüyorum en ufak bişeyde tedirgin oluyorum ben 2 Li testimi yaptırdım şükürler olsun iyi çıktı 14 Eylül'de 3lu test allahım yayılışına bebeğimi kucağım alayım bir n evvel Şubat olunnnn )

O benim iste Akdeniz peynir bende Cok ise yaramıyorsa mucize olan kaynar su mü onu anlayamadım aylardır su içermiyorum yemek yiyemiyorum hem bulantım hem kusmam var hamileliğin basından beri 7 kilo verdim ama Yarin dendiysem bunu Cok acım şimdi bu arada sen küsüyormuşsun yoksa sadece bulanti. Mı ve kasik veya hafif karnında ağrı oluyormuş ben kusmaya mı bağlı diye dusunuyorumda

Bende aynen senin gibiyim 6 gun erken gidiyorum ki zaten ben haziranda asla hamile kalmayi dusunmemistim cunku normal hesaplayicilardaki yumurtlama tarihimde hic bisey yapmamistim gecikince bile adet olucam diye bekledim hic beklemiyordum hamile kalmayi hemde hic ,ama resmen nerdeyse adetim bitmis ben yumurtlamisim

Allah korusun bebeğini canım çok zor olsa gerek yaşadığın. inşallah 3lu test de sorunsuz geçer.

bulantı olsa dert olmasa dert ben de çok yiyorum kilo aldım zaten kilom vardı kötü oldu. ben de hamile olmadan önce ilk 3 ay veririm diyordum bulantıdan. ama bulantı daha zor olsa gerek ilk haftalard hafif olmuştu ona bile dayanamamıştım. inşallah senin yavaş yavaş azalır ve biter sen de yersin bol bol

Kusmak ne kelime ben bigun midemide cikaricam diye bekliyorum valla (( bi yudum su icsem kova kova cikiyor geri agliyorum artik gece uykumda bile bulaniyor ((( kaynar su ic sekerli sicak sicak hem su ihtiyacini alirsin hemde mideyi acayip bastirdi bugune kadar neden yapmadim diyorum simdi :) kaynar suyu ictigim saatten beri hic kusmadim midem bulanmasina ragmen ! bayagi sekerli iciyorum ben az sekerli diil denemekten zarar gelmez insallah sendede ise yarar hemen dene susuz kalmamis olursun en azindan yiyemesende

Cok zor canım Yemen'e bak bence ins sağlıklı genişlerimiz olur

Cok saol bakalım umarım ise yarar Ayni seyleri yaşıyoruz kuşaktan karın ve ya kasik ağrısı oluyor mü sende bide ben hamilelikten Once diyet yaptım 77 kilodan 63 e dūştüm şimdi de 57 kilosum yiyemedigim İcin neyse ins gecer

12.ci haftaya girdiğim zamandan beri kusmalarım tamamen kesildi mide bulantılarım ara ara çok şükür sıkıntım kalmadı allah yardımcınız olsun arkadaşlar...

Kasik agrim ara ara var ama karin agrim sabahlari cok oluyor karnimin ustunde midemle kesisen yerde dumduz şerit gibi bir agri var hic sebebini bilemedim senin nasil bir agrin var

İnşaallah iyi çıkar tatlım,tam o günde tatile çıkacağız Allah nasip ederse.İnşaallah mutlu mesut giderim,yoksa çakılır kalırım hastaneye Allah korusun.Aklım hep bebeğimde..

Ağız tadıyla otur inşaallah elifcim.

Üzüm çekirdeği yağı olmaazzz,ödem atma özelliğine sahiptir.Gebelikte kullanılmaz

Kasik agrim ara ara var ama karin agrim sabahlari cok oluyor karnimin ustunde midemle kesisen yerde dumduz şerit gibi bir agri var hic sebebini bilemedim senin nasil bir agrin var

Aynen tarif ettigin gibi senin haftalarında da aynaydı şimdide Ayni iste demekti normal ama neden hiç kimse başka yazmıyor ağrım oluyo diye

ama bunlar zayıf ya (((
kilolu hamile kaldım ben :)
bu ggün biraz baktım.
üst beden de sorun yok ama alt beden hem güzel hem büyük beden bulmak zor olacak sanırım

Bende bugün aldım bunları ben 57 kilosum 63ten düştüm hamilelik boyunca genelde anca olur sonrada giyerim diye L aldım ins ii olur aslında hiç niyetim yoktuda Cok rahat oluyormuş denince aldım gelsin bı yorum yaparım dar Yada bol diye pantolon Almaya'da cesaret edemedim

Canım merhaba gecmis iletileri okurken yazına denk geldim bende senin gibiyim biraz geç başladım yazmaya Ayni sebepten dolayı seni Cok iyiyi anlıyorum yani 25 yaşındayım Şubat'ta bir düşük yaptım karnımda kalbi durdu Allahım buna sağlık versin seninkinde ins bide tüp becekmiş senin ki bende aşılama denemiştim PKo var bende düşük sebebimde kanda pihtilasma varmïş fark edilmedi ( şimdi şükürler olsun normal oldu ama kasik ağrım oluyo arada hafif hemen endişeleniyorum 15.haftanin içindeyim hala tedirgin oluyorum ama bu sefer allahımın izniyle olacak inşallah Vcok düşünmeyelim destek verelim birbirimize dua edelim umutlu olalım sen angı sehirdesin deneyimlerimizde yazalım neyse daha Cok şey var yazilicak
Bu arada Cok bulantım var 8.haftadan beri küsüyorum gece gündüz serum takılıyor biraz zor ecti 7 kilo verdim biraz kafama taktım ama suan tek istegim salikla dogması kendine Cok dikkat et hoşçakal

Bir adaş ve doğum yılı-daş daha diyelim

Ben şuan 11 haftamın içerisindeyim ve bir aksilik olmazsa Mart sonu doğum yapacağım ikili teste de 15 Eylül gibi gireceğim inşallah. Neler yapılıyor ikili testte acaba? Henüz araştırmadım. inşallah tüm anne adayları sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…