2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

evet baktım pahalı gerçekten dışarda da bakmak lazım

kızlar biz geldik :) ne çok şey kaçırmışım hepsini okuyamadım tam ,yazayım öyle okuyacagım.dün bebişimi gördüm kocaman olmuş maşallah bagdaş kurmuş bi güzel oturuyodu o kadar bekledik doktor teyzemiz birazcık dürttü falan ama banamısın demiyordu ama kollarımız bi aktif parmaklarını gördüm yavrumun bana el salladı :) ....Allahım hepimize kucagımızı alamayı nasip etsin inşallah ...ama bacaklarını hiç açmadıgı için bize cinsiyetini göstermedi...doktorumuz özellikle 14.haftada görmeyi istedi bizi burun kemigi oluşumunada bakamak için,ense kalınlıgımız 1,1 çıktı burun kemigimizde 3,8 herşey yolunda görünüyor dedi bakalım cumayı bekliyoruzz heyecanla...

Ben bugün biraz yorgunum her an masada uyuyabilcek durumdayım hiç işe gelesim yoktu bugün tam gaz tembellik yapmak istedim

yatıp uyusaydın ya boşver işi gücü :) ben bugün iyiyim çok şükür uykum yok dün aynı bende öleydim uyku sorunum var bu aralar çok bölünüyo uykum nedense istediğim gibi rahat rahat uyuyamıyorum

maşallah miniğine darısı bizim başımıza inşallah
biz daha sizden küçüğüz teyzesi...
inşallah bir dahaki kontrolde bende miniğimin hareketlerini görebilirim

Kızlar herkese günaydın elimden geldiğince okumaya çalışıyorum yazılanları hep kendimizden bişeyler buluyoruz Cok bulantım olduğu İcin her dakika giremiyorum ama iyi haberlerinizi okumak mutlu ediyor insanı kasik ağrısı ile ilgili olanları okudume bende Ayni seyleri yasıyorum demekti hafif ağrılar normal sanırım biraz yatış sekli ile de alakalı bende ilk kez dün gece uyandım ve uyandığımda midem bulanıyordu sırt Ustu yayıncıda Cok iyi gelmiyor her dakika yan yapamıyoruz donüyorum gece alışmadım bı uyanıyorum karnımın üstüneyim bı acı oluyo bebeğin olduğu rahim Bolgesinde ani kalıp eğilinizde oluyo bunu yaşayanlar varmış aranızda kızlar bu arada ezilme aksam hamile yastıklarına baktık Hamile Yastığı, Hamilelere Özel Yastık, Sweet Dreams Hamile Yastığı Dan aldım sırf kasik ağrılarıma iyi gelir belki diye neyse kızlar hepiniz Guzel bir gūn geçirin

baktım yastığa da ben hayatta yatamam onda ya ruhum daralır her yandan sıkıştırır gibi böle :) daha dur hem bakalım şimdiden yatamıosan 7-8 aylarda napcan canım herkes bana aynı şeyi söylüyo şimdi uyuduğun neyse o diyolar gerçekten de öyle :) Allah yardımcımız olsun değer bebişlerimize Allah onlara sağlık versin de gerisi mühim değil..

Aynen tarif ettigin gibi senin haftalarında da aynaydı şimdide Ayni iste demekti normal ama neden hiç kimse başka yazmıyor ağrım oluyo diye

Bence sorun yapacak bisey diil isinmadan spor yapmis gibi bi agri karnimiz buyumeye baslayacagindan gerginlik agrisi olabilir nasil oldu bulantin ictinmi kaynamis su??

Bence sorun yapacak bisey diil isinmadan spor yapmis gibi bi agri karnimiz buyumeye baslayacagindan gerginlik agrisi olabilir nasil oldu bulantin ictinmi kaynamis su??

ağrıların bir sebebi de rahim büyümesi kızlar doktor sorun yok diyorsa stres yapmayın tadını çıkaralım kasık ağrıları geçen hafta beni baya yordu ama bugünlerde daha hafif az az yokluyo şükür

Merhaba adaşım :)
İnşaallah sağlıkla alırız kucaklarımıza bebeklerimizi..Benim de 17 eylülde tarama testim.Kızların söylediği gibi olacak sanırım.Usg de ense ölçümü ve 2 kan değeri taramasıymış.Ama sonuç geç çıkıyormuş yazık ki Neyse geç olsun ama hepimiz hayırlı haberlerle dönelim inşaallah.

Selam
Tatlım ben daha tombişim74 den 70 e düştüm bulantı yüzünden.Kıyafet sorunu bende de var.Boyner den farklı markaların göğüs altından lastikli elbislerinden aldım,altı geniş.Oh efil efilBizim ekimde düğün var oraya biraz daha özel birşey alacağım ama bu aldıklarım çok hesaplı.İç çamaşırda çok pahalıydı mağazalarda.Sosyete pazarından aldım.Hem hesaplı hem de pamuk gayet de şık ve güzeller.Kullanırım dersen bak derim

ben fazla çirozum galiba hala normal kıyafetlerimi çok rahat bi şekilde giyebiliyorum zaten karnım da hiç yok kendi kendime karnımı çıkarıyorum :)
48 kiloyla hamile kaldım 46ya düşmüştüm bugünlerde yine 48e doğru yol alıyorum :)

iç çamaşırı konusunda benimde bakmam lazım dikiş izleri filan canımı sıkıyo iz yapacak bi an önce dikişsiz almam lazım

ohhh maaşşallah:nazar
Hep böyle güzel haberler gelsin inşaallah hepimizden..Aman utanmış mı o şekerlik

ohhh maaşşallah:nazar
Hep böyle güzel haberler gelsin inşaallah hepimizden..Aman utanmış mı o şekerlik

pek bi rahattı keyfimiz teyzesi kıpırdatmadık hiç popomuzu oturdugumuz yerden ama anneye selam verdi benim melegim o küçücük parmaklarıyla...allahım amin inşallah hep iyi haberler duyalımmm...

:) canım döndüğünde ağrı hissetmiyorsan gayet normal ihtiyac duymaman zaten benim karnımın üstünde yatiınca bebeğin olduğu yerde ağrı oluyo ve endişeleniyorum belki kasik ağırlarım azalır diye deniycem iste tabiki en önemlisi onlar aklımızdan çıkmıyorlar benim ilki düşük bide Allah'ım hayirlisiyla nasip etsin banada sizlerede

Bulantım Kotu canım anneme Gidicez evden çıkamıyorum kaynar suyu denedim ama içmedim Cok bulamadığı İcin biraz hafifletsin tekrar işitirsem su sen nasılsın yemek yiyenimizin mi

Allah kolaylık versin canımm bütün zorluk yaşayanlara

pek bi rahattı keyfimiz teyzesi kıpırdatmadık hiç popomuzu oturdugumuz yerden ama anneye selam verdi benim melegim o küçücük parmaklarıyla...allahım amin inşallah hep iyi haberler duyalımmm...

Canım ne keyifli bir duygu demi hareketlerini izlemek bende bı arkadasım sayesinde renkli ultrasonda gordum okalar net ki onlar sağlıklı olsun saglikla doğsun baska bişeye gerek yok :) ben tam 15in içindeyim erkeğe benziyor dedi 14 Eylül'de 3lu test var sanırım o gūn kesinleşecek allahım saglikla gelsinler ins

ne kadar güzel bişey onu her gördüğünde biraz daha büyümüş olması inş bi daha ki sefer gösterir cinsiyetini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…