- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
benimde tam tersi ya bu kadar denk gelir benim adet tarihime göre 12+2 ama ultrason 11+4 diyo :) ilk hafta demişti zaten doktor SAT göre bi hafta küçük görünüyo geç döllenme diye :)
bende bugün doktordan geldim ikili test için gittim ense 1,1mm kan verdim sonuçlar haftaya kısmetse ultrasonda çok tatlılar gerçekten ellerini yüzüne kapattı benimki :) çok şirindi :)
ben bu ense kalnılığı testini yaptıramadım. inşallah bir sıkıntı olmaz.
ondan mıdır ki acaba bende hala çorap giymiyorum da
makat ağrısı kabızlıkla ilgili olabilir mi acaba? çocukluğundan beri kabızlık çeken biri olarak bahsettiğiniz ağrı tam olarak kabızlığa uyuyor.
dilem ne guzel hayırlı haberler almışsın darısı bize İnşallah:))Bende pazartesi günü kontrole gıdecegım.Enson 10+4 te gıtmıstım ama hıc kıpırdamasını gorememıstık.Pazartesı gunu 11+6 olacak bızde hareketlerını gorebılırmıyız acaba?
kızlar 28 yaşında olup sat haziran olan var mı?Çin takvimi tutuyor mu acaba?Hemen hemen hepimiz ya erkek hissediyor ya da o haberle geliyor
hamile kaldığım yaş 25 ( geçen hafta doğumgünüm vardı da :)) sat 9 haziran çin takvimi erkek diyordu bana da ama ben rüyamda gördüm zaten erkek olacağını, neden bilmem ama çok gerçekçi gelmişti
canım ya hepimizde o korku var bebeklerimizi kucağımıza alana dekte olucak. doopler varmış evde bizim kullanmamız için ben onlardan almayı düşünüyorum 18 eylül 2li taramam var iyi haberler alıyım inşallah almaya niyetim o aleti yoksa dediğin gb hergün doktora gidip baktırasım var
nerden baktın tatlım sat a göre bakılan çin takvimi var mı link filan varsa versene çünkü benim tam sınır ya haziran sonu yada temmuz başında hamile kaldım SAT13 haziran ama geç döllenme demişti zaten doktor
bende araştırayım bakayım o aleti.uygunsa zararı yoksa neden olması.kızlar bu gün doktara gittim. çağırınca bu haftalada 2li test yapçak sandım. kadın ben 2li yapmıyorum.3lü yü yapıyorum 1 tanesi yeterli dedi. normal kontrolünü yaptı. herşey yolunda allaha şükür.kollarını bacaklarını oynatıp duruyodubaşka doktara gitsem mi kararsız kaldım:44::44:
Kızlar son 3-4 gündür gün içerisinde kasığımda sancı oluyor,birşey dürtüyor sanki,dayanılmayacak birşey değil ama sonra çok afedersinizmakatıma sancı giriyor,sol bacağımın diz kapağına kadar üst kaslarıda ağrıyor.İnşaallah yoktur ama sizinde buna benzer şikayetleriniz var mı?Bir de sürekli sol böbreğim ağrıyor belime doğru,siz de durumlar nasıl?
cnm benimde hafif kasığıma sancı giriyodu. bu gün dr gittim.idrar tahlili istedim.idrarda kan çıktı biraz. iltihap olabilirmiş. ilaç yazdı. sende de vardır diyemem ama bi tahlil yaptır için rahatlar.
nerden baktın tatlım sat a göre bakılan çin takvimi var mı link filan varsa versene çünkü benim tam sınır ya haziran sonu yada temmuz başında hamile kaldım SAT13 haziran ama geç döllenme demişti zaten doktor
canım güne göre yok diye biliyorum ben 28 im hamile kaldığım ay haziran,erkek görünüyor takvimde.hani varsa birileri diye merak ettim.
denedim erkek çıktı.. bakalım tutacakmı:44::44::44:dilem canım,çin takımının sıtesını paylasıyorum sızınle.Buradan bakabılırsın hamıle kaldın aya ve yaşına gore bakacaksın.Yas hesaplamak ıcın takvımın uzerındekı lınkı acın cunku cın takvımıne gore +1 yada +2 eklıyorsun muhakkak.Eglence amaclı tabı kıme yaptıysak hemen hemen dogru cıkıyor:))
in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?