2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

dilem ne guzel hayırlı haberler almışsın darısı bize İnşallah:))Bende pazartesi günü kontrole gıdecegım.Enson 10+4 te gıtmıstım ama hıc kıpırdamasını gorememıstık.Pazartesı gunu 11+6 olacak bızde hareketlerını gorebılırmıyız acaba?

inşallah tatlım inşallah görebilirsiniz sizde bende ilk defa gördüm çok güzel bişey darısı başınıza inşallah
bide erkek bebek erken hareketlenir diyorlar nedense bende hep erkek gibi hissediyorum hayırlısı inşallah:)

Son düzenleme:
kızlar 28 yaşında olup sat haziran olan var mı?Çin takvimi tutuyor mu acaba?Hemen hemen hepimiz ya erkek hissediyor ya da o haberle geliyor

hamile kaldığım yaş 25 ( geçen hafta doğumgünüm vardı da :)) sat 9 haziran çin takvimi erkek diyordu bana da ama ben rüyamda gördüm zaten erkek olacağını, neden bilmem ama çok gerçekçi gelmişti

Bu arada ultrasondaki sekreter de egomu şişirdi sağolsun havaya girdim
hareketini görünce gözledim doldu ağladım kız da baktı ultrason monitörüne ayy ellerini yüzüne götürdü yaaa dedi
kalktım kaç yaşındasın dedi 25 bitti deyince aaa daha küçük duruyosun dedi koltuklarım kabardı havaya girdim :)) ayaklarım popoma vura vura doktorun yanına gittim giderken habire sırıtıyodum deli demişlerdir :)

nerden baktın tatlım sat a göre bakılan çin takvimi var mı link filan varsa versene çünkü benim tam sınır ya haziran sonu yada temmuz başında hamile kaldım SAT13 haziran ama geç döllenme demişti zaten doktor

bende araştırayım bakayım o aleti.uygunsa zararı yoksa neden olması.kızlar bu gün doktara gittim. çağırınca bu haftalada 2li test yapçak sandım. kadın ben 2li yapmıyorum.3lü yü yapıyorum 1 tanesi yeterli dedi. normal kontrolünü yaptı. herşey yolunda allaha şükür.kollarını bacaklarını oynatıp duruyodu başka doktara gitsem mi kararsız kaldım:44::44:

canım güne göre yok diye biliyorum ben 28 im hamile kaldığım ay haziran,erkek görünüyor takvimde.hani varsa birileri diye merak ettim.

Gözün aydın,maaşallah bebeğine de
sen bilirsin ama doktorundan memnunsan gitme başka bir yere.Her doktor yapmıyor ikisini birden.

cnm benimde hafif kasığıma sancı giriyodu. bu gün dr gittim.idrar tahlili istedim.idrarda kan çıktı biraz. iltihap olabilirmiş. ilaç yazdı. sende de vardır diyemem ama bi tahlil yaptır için rahatlar.

ay geçmişi okuya okuya bitiremedim... ne kadar güzel haberlerle başladık bu güne tüm günler böyle güzel haberler alırız inş... sağlıklı sorunsuz bir hamilelelik geçirmek dileğiyle hepimiz adına... bende bebişimi bir aydan beri görmiüyorum pazartesi kontrolüm zaman geçmek bilmiyor..

cnm benimde hafif kasığıma sancı giriyodu. bu gün dr gittim.idrar tahlili istedim.idrarda kan çıktı biraz. iltihap olabilirmiş. ilaç yazdı. sende de vardır diyemem ama bi tahlil yaptır için rahatlar.

geçmiş olsun nisancığım,bizim doktor herşeye normal diyor anacığım,ama sıklaşırsa ve canım çok acırsa gideceğim muhakkak.

Son düzenleme:

dilem canım,çin takımının sıtesını paylasıyorum sızınle.Buradan bakabılırsın hamıle kaldın aya ve yaşına gore bakacaksın.Yas hesaplamak ıcın takvımın uzerındekı lınkı acın cunku cın takvımıne gore +1 yada +2 eklıyorsun muhakkak.Eglence amaclı tabı kıme yaptıysak hemen hemen dogru cıkıyor:))

in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya

canım güne göre yok diye biliyorum ben 28 im hamile kaldığım ay haziran,erkek görünüyor takvimde.hani varsa birileri diye merak ettim.

bende öyle biliyorum ama tam hangi ay kaldığımı bilmiyorum ki neyse sağlıklı olsunlar ya bi aya kadar öğreniriz Allahın izniyle

denedim erkek çıktı.. bakalım tutacakmı:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…