dilem canım,çin takımının sıtesını paylasıyorum sızınle.Buradan bakabılırsın hamıle kaldın aya ve yaşına gore bakacaksın.Yas hesaplamak ıcın takvımın uzerındekı lınkı acın cunku cın takvımıne gore +1 yada +2 eklıyorsun muhakkak.Eglence amaclı tabı kıme yaptıysak hemen hemen dogru cıkıyor:))
bende araştırayım bakayım o aleti.uygunsa zararı yoksa neden olması.kızlar bu gün doktara gittim. çağırınca bu haftalada 2li test yapçak sandım. kadın ben 2li yapmıyorum.3lü yü yapıyorum 1 tanesi yeterli dedi. normal kontrolünü yaptı. herşey yolunda allaha şükür.kollarını bacaklarını oynatıp duruyodu başka doktara gitsem mi kararsız kaldım:44::44:
Doktorundan memnunsan ve güveniyosan hiç değiştirme bazı doktorlar yapmayabiliyomuş ama içim rahat etmez benim tedirgin oldum diyosan aklında kalmasın başka doktora gidebilirsin bence
dilem canım,çin takımının sıtesını paylasıyorum sızınle.Buradan bakabılırsın hamıle kaldın aya ve yaşına gore bakacaksın.Yas hesaplamak ıcın takvımın uzerındekı lınkı acın cunku cın takvımıne gore +1 yada +2 eklıyorsun muhakkak.Eglence amaclı tabı kıme yaptıysak hemen hemen dogru cıkıyor:))
haziranda hamile kaldıysam kız temmuzda kaldıysam hamile emin değiliz maalesef ya haziran sonu ya temmuz başı bakalım öğrenince söyleriz takvime göre :)) bide yüzükle bakıolarmış bi ark. yapıodu hep tutturmuştu görüştüğüm zaman ona da yaptırayım :)
Bende denedım ama benım tup bebek tedavısı ıle oldugu ıcın cınsıyet konusu bızım ıcın en son sey aslında:))Saglıklı olsun ,uzun ömürlü olsun da cinsiyet hiiiç önemli değil:)))
Dılem canım hamıle kaldıgın aya bakılıyor derken bıldıgım kadarı ıle Sat tarıhıne gore bakıyorsun.Ama tabı arkadasının yuzuk denemesını de bı yapın bakalım ne cıkacak?
Dılem canım hamıle kaldıgın aya bakılıyor derken bıldıgım kadarı ıle Sat tarıhıne gore bakıyorsun.Ama tabı arkadasının yuzuk denemesını de bı yapın bakalım ne cıkacak?
slm kızlar;
ben,im ç,n takvimine göre bebeğimin cinsiyeti erkek gözüküyordu ama bugün trama testiyapıldı ve bebeğim %75 oranla :)kız o yüzden boşverin çin takvimini eğer iyi ve samimi bir dr nuz varsa erkenden bebeğiniz cinsiyetini söylüyor ben çok sanslıyım mükemmel bir dr um var
slm kızlar;
ben,im ç,n takvimine göre bebeğimin cinsiyeti erkek gözüküyordu ama bugün trama testiyapıldı ve bebeğim %75 oranla :)kız o yüzden boşverin çin takvimini eğer iyi ve samimi bir dr nuz varsa erkenden bebeğiniz cinsiyetini söylüyor ben çok sanslıyım mükemmel bir dr um var
suzaman Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın Insallah canım.Gozun aydın:))Ama sen yas hesaplamasına dıkkat ettın dımı canım genelde dogru cıkıyor cın takvımı.Yanılma payı da var tabıkı.Eglence amaclı nede olsa.Herseyın en ıyısını Allah bılır...
slm kızlar;
ay inan seni çok iyi anlıyorum ben de her gün görmek istiyorum ama yine bu zamana kada haftada bir 2 haftada bir gittim zaten dr um hep söylüyor ne zaman görmek istersen gel ondan birz sıkıldınmı gidiyorum görmeye
dilemcim beni de eklermisin listeye;
il: İstanbul
beklenen doğum tarihi:28.03.2013
cinsiyeti belli deil henüz
isim: erkek olursa ege
kız olursa ada veya asya :)
dilemcim beni de eklermisin listeye;
il: İstanbul
beklenen doğum tarihi:28.03.2013
cinsiyeti belli deil henüz
isim: erkek olursa ege
kız olursa ada veya asya :)