merhaba kızlar dun cok kotu ır gun gecırdım aksam ıs yerınde tuvaletım geldıgı ıcın tuvalete gıttım ıc camasırımda ufacık bır leke gordum panık yaptım hemen sefıme gıttım ızın ıstedım esımı aradım hemen acıle gıttık doktor ultrasonda baktı kalp atıslarını dınledık hareketını gorduk dedı kı kendı doktorunuza mutlaka gıdın eve gıdınce de hemen yatın bugun oglen kendı doktoruma gıttım bızım yaramaz yerını cok begenmıs ıcımde bır o yana bır bu yana gezıyor sankı babasının cıftlıgı gıbı 4 gun rapor verdı doktorum sımdı evdeyım uzanıyorum kılcal damar catlamasıymıs onemlı degıl yaramaz da ıyı dedı bır de kanamamın rengını sordu ben kahverengı dedım korkma o zaman dedı bırsey olmaz dedı ama dun o kadar agladım o kadar agladım kı hastaneye gelene kadar anlatamam kızlar sıze tavsıyem sakın yormayın kendınızı allahım meleklerımızı koru
sağolasın teeyzesii e ben başlattım sizde devamını getirin haydi ammaaaa
e hadi maşallahları alayımda ultrason resmimizi ekleyeyim :)
Eki Görüntüle 505712
Elleri yüzünde tosbacıımınnnn
maşallah miniğine
ne güzel haberler.. darısı bizim başımıza inşallah
maşallah miniğine
ne güzel haberler.. darısı bizim başımıza inşallah
resim bilgisayarındaysa cevaplama kısmında resim ekle var ordan seçiosun canım
işte böyle
Eki Görüntüle 505736
sağolasın teyzesiii sizlerden de bekliyoruz bakalımm :)
resim bilgisayarındaysa cevaplama kısmında resim ekle var ordan seçiosun canım
işte böyle
Eki Görüntüle 505736
sağolasın teyzesiii sizlerden de bekliyoruz bakalımm :)
ah arkadaşım ben ne kadar istediysem aşim bi o kadar istemedi bebek. hazır değilim diye tutturdu. bu arada 2006 mayısta evlendik. 2010 ocakta çok büyük bi kavgadan sonra (bebekle ilgili değil başka bişi içindi )nasıl oldu bilemiyorum bi anda biz artık çocuk yapalım dedi ve ben o ay hemen hamile kaldım ama pzrtesi gebe olduğumu öğrendim çrşamba düşüyor dedi dktr cuma 4 şubatta düşürdüm. doktor önemli değil kadınların % 80i ilk bebeklerini düşürüyolar dedi. çok üzüldüm ağladım eve kapadım kendimi ama eşim ne hale geldiğinin farkındamısın bi aynaya bak ölü gibisin dedi hastalanıcaksın korkuyorum dedi gerçekten öyleymiş aynaya bakınca anladım ve toparlanıp yeniden gebe kalmaya karar verdim. 3 ay korunduktan sonra tekrar hamile kaldım herşey çok iyi diyordu doktor kalp atışlarını dinledik devletteki doktorun muayenesine gittik 100 lira verince eşim ben bu parayı verceksem özele götürürüm daha iyi dedi ve kalp atımından 2 hafta sonra özele gittik yolda giderken eşimle konuşuyorduk kalp atımında 5.5 mmdi acaba şimdi 1 cm oldumu diye doktor ultrasonla bakarken yüzü değişti anladım ters bişi olduğunu ne varsa hemen söyleyin deim kalp atımı alamıyorum dedi alttan muayene yapımmi müsade edrsen dedi hemen sıyırdım pantolonu baktı ama göremedi duyamadı ölmüş dedi o an benide öldürün demişim hatırlamıyorum odadan çıktık eşim beni sarsıyo öyle deme ben sen olmdan naparım diye kendime gelince rapor almak için biyere yolladılar oraya gittik ve ordaki doktor halin eşükret bebek seni zehirleyip ölebilirdin Allah sana 2. yaşama şansı vermiş bu beden kul değil Allah yapısı Rabbim okadar güzel yaratmışki bebekte bi sorun olduğunda onu vücutta tutmuyo atmak istiyo şükret dedi çok mantıklı geldi sonra düşününce ve kürtaj olmak için yattım çatala geldiler gittiler alttan üstten ilaç verdiler kanamam olsun diye bi türlü kanamam olmadı en sonunda dedimki bebeğim beni bırakmak istemiyo bende onu bırakmıcamdedim fırladım yerimden o anda kanama başladı kürtaj oldum ama kontrol için tekrar doktora gittiğimde TEMİZ DEDİ ben başka bi doktor daha araştırmiştım onada gittik oda parça kalmış dedi bi gebelik testi yaptılar ve hamileyim. doktor kürtaj dedi ve yine kürtaj oldum 1 ayda 2 kere. yinede şükrettim halime. ve sıra geldi araştırmaya önce fakülteye gittik 1.5 aydan fazla oyalandık tahlilleriniz bitti dediler 2. kürtaj olduğum doktora gittim sonuçları görünce güldü bende güldüm zannettimki hiç bi sorun çıkmadı ne dese beğenirsin bu tahlilleri burda yaptırsaydın 100 lira bile almazlardı dedi genetikler nerde sadece sana bakmışlar eşininkiler nerde dedi fakülte işide çok bilmiş kaynatam yüzünden oldu eşime bi telefon başlarım dedim senin babanada sanada fakültenede diye durumu anlattım özelde ikimizdende kan aldılar 1 ayda sonuçlar çıktı eşimde bişi yok bende heterezigot ilerlemiş mutant çıktı kan pıhtılaşması 6 ay korundum sonra kist oldu bi 3 yada 4ayda o yüzden gebe kalamadım kistim kendiliğinden yok oldu sonraki ay hamile kaldım Allaha çok şükür. Şuanda kan sulandırıcı iğne vuruyorum hergün kendime coraspirin kullanıyorum gebelik ilerledikçe doz artıcak ma çok şükür bugünüme . iğneler hiç umrumda değil bi mucize yaşıyorum Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın çok üzüldüm çok yıprandım ama şuanda çok mutluyum ve bu kan pıhtılaşmamdan dolayı benim ömür boyu kullanmam gereken ilaçlarım varmış bugune kadar bi sağlık sorunu yaşamamışsın şükret dedi doktor bu 2 kayıp olmasaydı ben bunu bilmicektim çok dikkatli yaşamam lazım. neyse çook uzattım her şerde bi hayır mutlaka var
benimkinin daha bitanecik ultrason fotografı var onu yanında taşıyor babası:)
kafalarıyla bedenleri hemen hemen eşit ya şu anda, o yüzden kocakafa koydu babası adını da :))
tamam cnm deniycem ama eşimin gelmesi lazım.tarayıcı yok mecburen telden çekip atıcam. oda karışık unuttum şimdi. benimkinin boyuda 48mm çıktı 11+ 3 ama 1 gün önde seninki nasıl
maşallah kuzucuğasağolasın teeyzesii e ben başlattım sizde devamını getirin haydi ammaaaa
maşallah kuzucuğa
ne güzel de yatmış ööle
bizde kısmetse haftaya bi gidelim koyarız resmimizi inşallah dilem teyzesi...
e hadi maşallahları alayımda ultrason resmimizi ekleyeyim :)
Eki Görüntüle 505712
Elleri yüzünde tosbacıımınnnn
gözün aydın suzi:) ne güzel gelmiş degerleriniz, darısıda bize inşallah :)selam bayanlar
ikili testin sonucunu aldım bu gün
1:10000 çıktı sonucum
ense de 1.4 çıkmıştı
yalnız sata göre testi yaptırdığım gün 11+0 dım
ama teste göre 11+5 im
6 gün daha büyük galiba benim yavrum:)))
4 hafta sonra 3lü teste gidicem
bi de hcg 25 çıktı
şimdi kızmı erkekmi?
50 altı ve üstü için bi tahmin vardı haliba bulamadım konuyu
Kızlar iç çamaşırımda ıslaklık oluyor bir kaç gündür
çok yoğun değil renksiz kokusuz su gibi
aşırı değil ceviz büyüklüğünde falan oluyor
yarin randevum var
Sizlerde böyle bir şikayet oldumu
bilgisi olan yada yaşayan arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz
Kızlar endişeliyim bilgisi olan yada ıslaklık yaşayan falan varsa yazarsa çok sevinirim...
ara ara gelip bakıcam teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?