2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

geçmiş olsun canım.wc hariç hiç birşeye kalkma yat dinlen.
benimde başıma gelmişti.ama bizimkisi cinsel ilişki yüzünden :)
sperm rahim kasılmasına sebep oluyomuş
gebelikte de korunmak gerekiyomuş yani :)
ama geçti işte
seninkide geçecek endişelenme

resim bilgisayarındaysa cevaplama kısmında resim ekle var ordan seçiosun canım

işte böyle
Eki Görüntüle 505736

sağolasın teyzesiii sizlerden de bekliyoruz bakalımm :)

benimkinin daha bitanecik ultrason fotografı var onu yanında taşıyor babası:)
kafalarıyla bedenleri hemen hemen eşit ya şu anda, o yüzden kocakafa koydu babası adını da :))

resim bilgisayarındaysa cevaplama kısmında resim ekle var ordan seçiosun canım

işte böyle
Eki Görüntüle 505736

sağolasın teyzesiii sizlerden de bekliyoruz bakalımm :)

tamam cnm deniycem ama eşimin gelmesi lazım.tarayıcı yok mecburen telden çekip atıcam. oda karışık unuttum şimdi. benimkinin boyuda 48mm çıktı 11+ 3 ama 1 gün önde seninki nasıl

çok geçmiş olsun.
okurken iiçim parçalanıdı

benimkinin daha bitanecik ultrason fotografı var onu yanında taşıyor babası:)
kafalarıyla bedenleri hemen hemen eşit ya şu anda, o yüzden kocakafa koydu babası adını da :))

hehhehe babalar herşeyi çok biliyo zaten :) neyse artık bundan sonaki ilk resmi bekleriz :) şurda bizbizeyiz nede olsa :)

tamam cnm deniycem ama eşimin gelmesi lazım.tarayıcı yok mecburen telden çekip atıcam. oda karışık unuttum şimdi. benimkinin boyuda 48mm çıktı 11+ 3 ama 1 gün önde seninki nasıl

benimki geriden geliyo tatlım ilk gittiğimde demişti daha 6 haftalıkken bi hafta küçük SAT göre geç döllenme olmuş diye normalde ben Sat göre 12+2 yim :)

selam bayanlar
ikili testin sonucunu aldım bu gün
1:10000 çıktı sonucum
ense de 1.4 çıkmıştı
yalnız sata göre testi yaptırdığım gün 11+0 dım
ama teste göre 11+5 im
6 gün daha büyük galiba benim yavrum:)))
4 hafta sonra 3lü teste gidicem

bi de hcg 25 çıktı
şimdi kızmı erkekmi?
50 altı ve üstü için bi tahmin vardı haliba bulamadım konuyu

gözün aydın suzi:) ne güzel gelmiş degerleriniz, darısıda bize inşallah :)
tatlım sorduğun beta hcg degerine göre cinsiyet tahmini için acılan topic in linkini kopyalıyorum sana http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ree-b-hcg-degerine-gore-cinsiyet-tahmini.html

buraya göre oğluşun olcak sanırım :)

Merhaba annecikler isten gelip yazilanlari okudum ancak bitti.ne guzel bebisini gorenler olmus masallah kuzucuklara ..benimde cok azkaldi sali gunu randevum kismetse bir aydir gitmedim doktoruma merak ediyorum insallah uzun uzun anlatir dr konusunda pek faxla secenegim yok bana yskin iki hastane var en iyiside bu gittigim ama ayni zamanda bashekim de oldugu icin cok yogun ve hic nazlandirmiyo insani tmm bende bilgisine guvendigim icin ordayim ama yinede bundan sonrasi icin bebekle ilgili uzun uzun konussun istiyorum insallah icim rahat donerim...

Kızlar iç çamaşırımda ıslaklık oluyor bir kaç gündür
çok yoğun değil renksiz kokusuz su gibi
aşırı değil ceviz büyüklüğünde falan oluyor
yarin randevum var
Sizlerde böyle bir şikayet oldumu
bilgisi olan yada yaşayan arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz

Kızlar endişeliyim bilgisi olan yada ıslaklık yaşayan falan varsa yazarsa çok sevinirim...
ara ara gelip bakıcam teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…