2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
merhaba arkadaşlar. bir haftadır kabızlık yaşıyorum. aslında doğru düzgün beslenemiyorum ve su içemiyorum. çok yoğun bulantı ve kusmam var 4 kilo verdim. 11. haftadayız. doktora gitmeme 10 gün var. ama daha fazla beklemek istemiyorum.doktorunuzun önerdiği ve sizin kullandığınız bir ilaç var mı? tavsiye eder misiniz?

Allah kolaylık versin canım...kendini üzme, inşallah en kısa zamanda gelir eşin, halledersiniz hepsini

Günaydın annecikleeer
Hepimiz sağlıklı,güzel bir cuma geçirelim inşaallah..
Benim bebeğimi görmeme daha 10 gün var daha,annecim çok özledim ben seniii
Bu arada yarım kilo daha vermişim,Allah kuzuma sağlık versin o annesinin 70 kiloluk deposundan yesin ne yapayım

Günaydın canım,çok geçmiş olsun.Ben de yaklaşık 4 kilo verdim(3,700),ama kusmam olmadı.Doktorum olursa gel,ilaç ya da serum verelim demişti.İlaç kimsenin önerisine göre kullanılabilecek birşey değil ki tatlımSağlık ocağı yakınsa oraya danış,ama bilen biri olsun en azından.Bekleme 10 günde.Çok uzun bir zaman.Allahım sana da,rahatsız olan diğer hamiş kardeşlerede yardım etsin inşaallah..

Merhaba canım Ayni şeyleri yasıyoruz ben 15. Haftam doldu hala midem bulanıyor 8.haftada başladı haftada bir kesin serum alıyodum şimdi yine kusuyorm ama biraz daha iyi ben 7 kilo verdim en basından beri en zorunda gercekten dediğin gibi su içememek Cok Kotu şimdi gene Cok içermiyorum ins biproblem olmaz ben emedur iciyorum sabah aksam ama Cok iyi geldigini söyleyemem idare eder Cok zorlanıyorsanız serum al eniyisi

kızlar mide bulantılarım çok az artık.yedikten sonra artmaya başladı. buna nasıl bi çözüm bulucam bilemedim. ha bire çikolatalı elegan şeker yiyorum iyi geliyo sanki. mide bulantısından çıkarmaktan kafam kalkmıyordu. şimdide gezeyim birilerine gideyim istiyorum ay ay öyle işte sizde durumlar nasıl ???

Kızlar son 3-4 gündür gün içerisinde kasığımda sancı oluyor,birşey dürtüyor sanki,dayanılmayacak birşey değil ama sonra çok afedersiniz makatıma sancı giriyor,sol bacağımın diz kapağına kadar üst kaslarıda ağrıyor.İnşaallah yoktur ama sizinde buna benzer şikayetleriniz var mı?Bir de sürekli sol böbreğim ağrıyor belime doğru,siz de durumlar nasıl?

tatlım bir an da biraz fazla yiyor olabilir misin?Bulantı kusma da mide küçülüyor ya,karnımı doyurunca fazla kaçırırsam bende de oluyor çünkü.

şimdi doktordan geliyorum ayağımın tozuyla yazayım dedim.. maalesef böle ayda bir kere yazabiliyorum ama:) 11+4 diye gittim doktora ama 12+2 çıktım ultrasonda doktorum artık bunu dogru kabul edicez dedi. hem adet tarihimle daha uyumlu hem de artık ortada bariz bir bebek olduğu için cihaz daha doğru hesaplıyormuş. her şeyimiz normal seyrediyor çok şükür. ense kalınlığına bakıldı ikili test içinde kan verdim. hatta bir sürpriz oldu ve cinsiyetini de gördük. Oğluş geliyor :) tahmini doğum zamanı 20 mart..
bebeğimi görmek çok güzel bir duygu kıpır kıpır oynuyor, kollarını açıyor şimdiden çok hareketli :)

tatlım bir an da biraz fazla yiyor olabilir misin?Bulantı kusma da mide küçülüyor ya,karnımı doyurunca fazla kaçırırsam bende de oluyor çünkü.

aaa hiç bu açıdan düşünmemiştim haklısın. sanada geçmiş olsun önemli bişi olmayabilir benimde oluyodu arada ama geçiyodu için rahat etsin diye bi doktora sor istersen yinede

Oh çok şükür,çok sevindim
Allahım bu güzel günün hatrına hepimize böyle güzel şeyler paylaşmayı nasip etsin.
Maaşallah canım oğluşuna
Ay çok heyecanlandım

aaa hiç bu açıdan düşünmemiştim haklısın. sanada geçmiş olsun önemli bişi olmayabilir benimde oluyodu arada ama geçiyodu için rahat etsin diye bi doktora sor istersen yinede

benim de arasıra oluyor masalcım,ama saat de 10 defayı geçebiliyor bazen.Doktorumu da çok sıkmak istemiyorum.Çok şükür çok şiddetli değil,lekelenme ya da kanamam da yok o yüzden aramadım,size bir sorayım dedim.

süper!!! daha ne olsun ya inşallah bizimde böyle güzel olur kontrolümüz inşallah bizde bi süprizle karşılaşırız ay randevuma daha 10 gün var nasılgeçicek sabırsızlanıyorum :))

inşaallah Allah herkese nasip eder sağlıklı bir şekilde kucağına almayı büyütmeyi:) erken öğrendiğimiz iyi oldu artık alışverişlere başlayabilirim :) gelsin mavi mavi cicişler :)

çok çok zor şeyler yaşamışsın canım rabbim sabrını veriyo ama şükür Allah bebişine de sanada sağlık versin sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin. bugün okudum bu sözü bak ne güzel ifade ediyor;
Her keder bir kaderle takdir edilir.
Ve kedere değil kadere boyun bükenler nur ile temizlenir.

çarşıya filan bakmak lazım ben hala bakmadım gerçi karnım yok gibi :)

kızlar 28 yaşında olup sat haziran olan var mı?Çin takvimi tutuyor mu acaba?Hemen hemen hepimiz ya erkek hissediyor ya da o haberle geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…