bir an önce açılır umarım...Ayyuka klavyenin azizliğine uğruyorum hep düzeltmelerimi korupark yazmaya çalışıyorum 2dir
Günaydın kızlar, ben hiç iyi değilim sorunlarlara uğraşmaktan bıktım...
Eşim gelsin bu evden taşınmaya karar verdim. o kadar sorunlu bir apartmanda yaşıyoruz ki anlatamam. bina yeni bina sorunları bitmiyor. askiden ikidir ceza geliyor şimdi yine gelmiş. bize ödeyin diyorlar. annemi gönderdim ev sahibine konuşmaya çünkü biliyorum kesin ben kavga ederim. eşim gittiğinden beri tahammulum sıfır! tam anlaşamamışlar,bu evin derdi bitmez. o bitiyo bu başlıyo...
Eşyama zarar gelmesin diye duruyordum ama artık duracak gücüm kalmadı. insanın yanına eşinin olmaması çok zor kızlar bir de hamileyken daha da zor. eşlerinizin değerini bilin.
merhaba arkadaşlar. bir haftadır kabızlık yaşıyorum. aslında doğru düzgün beslenemiyorum ve su içemiyorum. çok yoğun bulantı ve kusmam var 4 kilo verdim. 11. haftadayız. doktora gitmeme 10 gün var. ama daha fazla beklemek istemiyorum.doktorunuzun önerdiği ve sizin kullandığınız bir ilaç var mı? tavsiye eder misiniz?
merhaba arkadaşlar. bir haftadır kabızlık yaşıyorum. aslında doğru düzgün beslenemiyorum ve su içemiyorum. çok yoğun bulantı ve kusmam var 4 kilo verdim. 11. haftadayız. doktora gitmeme 10 gün var. ama daha fazla beklemek istemiyorum.doktorunuzun önerdiği ve sizin kullandığınız bir ilaç var mı? tavsiye eder misiniz?
kızlar mide bulantılarım çok az artık.yedikten sonra artmaya başladı. buna nasıl bi çözüm bulucam bilemedim. ha bire çikolatalı elegan şeker yiyorum iyi geliyo sanki. mide bulantısından çıkarmaktan kafam kalkmıyordu. şimdide gezeyim birilerine gideyim istiyorum ay ay öyle işte sizde durumlar nasıl ???
tatlım bir an da biraz fazla yiyor olabilir misin?Bulantı kusma da mide küçülüyor ya,karnımı doyurunca fazla kaçırırsam bende de oluyor çünkü.
şimdi doktordan geliyorum ayağımın tozuyla yazayım dedim.. maalesef böle ayda bir kere yazabiliyorum ama:) 11+4 diye gittim doktora ama 12+2 çıktım ultrasonda doktorum artık bunu dogru kabul edicez dedi. hem adet tarihimle daha uyumlu hem de artık ortada bariz bir bebek olduğu için cihaz daha doğru hesaplıyormuş. her şeyimiz normal seyrediyor çok şükür. ense kalınlığına bakıldı ikili test içinde kan verdim. hatta bir sürpriz oldu ve cinsiyetini de gördük. Oğluş geliyor :) tahmini doğum zamanı 20 mart..
bebeğimi görmek çok güzel bir duygu kıpır kıpır oynuyor, kollarını açıyor şimdiden çok hareketli :)
aaa hiç bu açıdan düşünmemiştim haklısın. sanada geçmiş olsun önemli bişi olmayabilir benimde oluyodu arada ama geçiyodu için rahat etsin diye bi doktora sor istersen yinede
şimdi doktordan geliyorum ayağımın tozuyla yazayım dedim.. maalesef böle ayda bir kere yazabiliyorum ama:) 11+4 diye gittim doktora ama 12+2 çıktım ultrasonda doktorum artık bunu dogru kabul edicez dedi. hem adet tarihimle daha uyumlu hem de artık ortada bariz bir bebek olduğu için cihaz daha doğru hesaplıyormuş. her şeyimiz normal seyrediyor çok şükür. ense kalınlığına bakıldı ikili test içinde kan verdim. hatta bir sürpriz oldu ve cinsiyetini de gördük. Oğluş geliyor :) tahmini doğum zamanı 20 mart..
bebeğimi görmek çok güzel bir duygu kıpır kıpır oynuyor, kollarını açıyor şimdiden çok hareketli :)
ah arkadaşım ben ne kadar istediysem aşim bi o kadar istemedi bebek. hazır değilim diye tutturdu. bu arada 2006 mayısta evlendik. 2010 ocakta çok büyük bi kavgadan sonra (bebekle ilgili değil başka bişi içindi )nasıl oldu bilemiyorum bi anda biz artık çocuk yapalım dedi ve ben o ay hemen hamile kaldım ama pzrtesi gebe olduğumu öğrendim çrşamba düşüyor dedi dktr cuma 4 şubatta düşürdüm. doktor önemli değil kadınların % 80i ilk bebeklerini düşürüyolar dedi. çok üzüldüm ağladım eve kapadım kendimi ama eşim ne hale geldiğinin farkındamısın bi aynaya bak ölü gibisin dedi hastalanıcaksın korkuyorum dedi gerçekten öyleymiş aynaya bakınca anladım ve toparlanıp yeniden gebe kalmaya karar verdim. 3 ay korunduktan sonra tekrar hamile kaldım herşey çok iyi diyordu doktor kalp atışlarını dinledik devletteki doktorun muayenesine gittik 100 lira verince eşim ben bu parayı verceksem özele götürürüm daha iyi dedi ve kalp atımından 2 hafta sonra özele gittik yolda giderken eşimle konuşuyorduk kalp atımında 5.5 mmdi acaba şimdi 1 cm oldumu diye doktor ultrasonla bakarken yüzü değişti anladım ters bişi olduğunu ne varsa hemen söyleyin deim kalp atımı alamıyorum dedi alttan muayene yapımmi müsade edrsen dedi hemen sıyırdım pantolonu baktı ama göremedi duyamadı ölmüş dedi o an benide öldürün demişim hatırlamıyorum odadan çıktık eşim beni sarsıyo öyle deme ben sen olmdan naparım diye kendime gelince rapor almak için biyere yolladılar oraya gittik ve ordaki doktor halin eşükret bebek seni zehirleyip ölebilirdin Allah sana 2. yaşama şansı vermiş bu beden kul değil Allah yapısı Rabbim okadar güzel yaratmışki bebekte bi sorun olduğunda onu vücutta tutmuyo atmak istiyo şükret dedi çok mantıklı geldi sonra düşününce ve kürtaj olmak için yattım çatala geldiler gittiler alttan üstten ilaç verdiler kanamam olsun diye bi türlü kanamam olmadı en sonunda dedimki bebeğim beni bırakmak istemiyo bende onu bırakmıcamdedim fırladım yerimden o anda kanama başladı kürtaj oldum ama kontrol için tekrar doktora gittiğimde TEMİZ DEDİ ben başka bi doktor daha araştırmiştım onada gittik oda parça kalmış dedi bi gebelik testi yaptılar ve hamileyim. doktor kürtaj dedi ve yine kürtaj oldum 1 ayda 2 kere. yinede şükrettim halime. ve sıra geldi araştırmaya önce fakülteye gittik 1.5 aydan fazla oyalandık tahlilleriniz bitti dediler 2. kürtaj olduğum doktora gittim sonuçları görünce güldü bende güldüm zannettimki hiç bi sorun çıkmadı ne dese beğenirsin bu tahlilleri burda yaptırsaydın 100 lira bile almazlardı dedi genetikler nerde sadece sana bakmışlar eşininkiler nerde dedi fakülte işide çok bilmiş kaynatam yüzünden oldu eşime bi telefon başlarım dedim senin babanada sanada fakültenede diye durumu anlattım özelde ikimizdende kan aldılar 1 ayda sonuçlar çıktı eşimde bişi yok bende heterezigot ilerlemiş mutant çıktı kan pıhtılaşması 6 ay korundum sonra kist oldu bi 3 yada 4ayda o yüzden gebe kalamadım kistim kendiliğinden yok oldu sonraki ay hamile kaldım Allaha çok şükür. Şuanda kan sulandırıcı iğne vuruyorum hergün kendime coraspirin kullanıyorum gebelik ilerledikçe doz artıcak ma çok şükür bugünüme . iğneler hiç umrumda değil bi mucize yaşıyorum Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın çok üzüldüm çok yıprandım ama şuanda çok mutluyum ve bu kan pıhtılaşmamdan dolayı benim ömür boyu kullanmam gereken ilaçlarım varmış bugune kadar bi sağlık sorunu yaşamamışsın şükret dedi doktor bu 2 kayıp olmasaydı ben bunu bilmicektim çok dikkatli yaşamam lazım. neyse çook uzattım her şerde bi hayır mutlaka var
süper!!! daha ne olsun ya inşallah bizimde böyle güzel olur kontrolümüz inşallah bizde bi süprizle karşılaşırız ay randevuma daha 10 gün var nasılgeçicek sabırsızlanıyorum :))
canım benim Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler Allahım bebeklerimizi korusun aynen canım onları kucağımıza aldığımız gün bayram olcak bize şimdiden çok heycanlıyım ama sende her giren sancıya batmaya kötü yorum yapma rahat davranmaya çalış sana diyorum bende öyleyim ama yavaş yavaş atmalıyız kafamızdan bu düşünceleri ay geçti gitti işte ya boşverelim hadi artık hamile kıyafeti almaya başlıcam nerden alıyımya netten baktım ama hoşuma gidem bişi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?