ne güzel ya bende yarn gidicem 2li test için.bebeğimi hareket ederken görmek için sabırsızlanıyom. cnm kan verirken aç olmak gerekiyomu:?
kızlar mide bulantılarım çok az artık.yedikten sonra artmaya başladı. buna nasıl bi çözüm bulucam bilemedim. ha bire çikolatalı elegan şeker yiyorum iyi geliyo sanki. mide bulantısından çıkarmaktan kafam kalkmıyordu. şimdide gezeyim birilerine gideyim istiyorum ay ay öyle işte sizde durumlar nasıl ???
bende bugün gittim ikili testi için ense kalınlığı 1,1mm normal mi acaba tecrübeliler söylesin bakiiimmm :)
kan verdim bi hafta sonra da kan sonuçlarını alcam yalnız bana kan için özellikle aç gelmemi söyledi doktor aç gittim
Kızlar son 3-4 gündür gün içerisinde kasığımda sancı oluyor,birşey dürtüyor sanki,dayanılmayacak birşey değil ama sonra çok afedersinizmakatıma sancı giriyor,sol bacağımın diz kapağına kadar üst kaslarıda ağrıyor.İnşaallah yoktur ama sizinde buna benzer şikayetleriniz var mı?Bir de sürekli sol böbreğim ağrıyor belime doğru,siz de durumlar nasıl?
ben yemekten sona şekersiz sakız alıyorum falım ii geliyo biraz
şimdi doktordan geliyorum ayağımın tozuyla yazayım dedim.. maalesef böle ayda bir kere yazabiliyorum ama:) 11+4 diye gittim doktora ama 12+2 çıktım ultrasonda doktorum artık bunu dogru kabul edicez dedi. hem adet tarihimle daha uyumlu hem de artık ortada bariz bir bebek olduğu için cihaz daha doğru hesaplıyormuş. her şeyimiz normal seyrediyor çok şükür. ense kalınlığına bakıldı ikili test içinde kan verdim. hatta bir sürpriz oldu ve cinsiyetini de gördük. Oğluş geliyor :) tahmini doğum zamanı 20 mart..
bebeğimi görmek çok güzel bir duygu kıpır kıpır oynuyor, kollarını açıyor şimdiden çok hareketli :)
aynıları bi iki gündür bende var makat ağrısı dün oldukça yoğundu otururken oluyo bi anlık sona geçiyo bugün biraz daha ii gibi çok kötü olmadığı için doktora danışmadım bişey yoktur inşallah
benimde tam tersi ya bu kadar denk gelir benim adet tarihime göre 12+2 ama ultrason 11+4 diyo :) ilk hafta demişti zaten doktor SAT göre bi hafta küçük görünüyo geç döllenme diye :)
bende bugün doktordan geldim ikili test için gittim ense 1,1mm kan verdim sonuçlar haftaya kısmetse ultrasonda çok tatlılar gerçekten ellerini yüzüne kapattı benimki :) çok şirindi :)
aynen tatlım ya.ben de çok kötü değil diye gitmiyorum,ama o an çok acıyor vallahi.annemde ayaklarını üşütüyorsun diyor.Sahiden de üşüyorum ama.
ense kalınlığının 3 mm in altında olması gerekiyormuş. bizde de 1.5 mm çıktı. Ben normal kontrol için gittim aç mısın tok musun diye soran olmadı :)
makat ağrısı kabızlıkla ilgili olabilir mi acaba? çocukluğundan beri kabızlık çeken biri olarak bahsettiğiniz ağrı tam olarak kabızlığa uyuyor.
benimde tam tersi ya bu kadar denk gelir benim adet tarihime göre 12+2 ama ultrason 11+4 diyo :) ilk hafta demişti zaten doktor SAT göre bi hafta küçük görünüyo geç döllenme diye :)
bende bugün doktordan geldim ikili test için gittim ense 1,1mm kan verdim sonuçlar haftaya kısmetse ultrasonda çok tatlılar gerçekten ellerini yüzüne kapattı benimki :) çok şirindi :)
şimdi doktordan geliyorum ayağımın tozuyla yazayım dedim.. maalesef böle ayda bir kere yazabiliyorum ama:) 11+4 diye gittim doktora ama 12+2 çıktım ultrasonda doktorum artık bunu dogru kabul edicez dedi. hem adet tarihimle daha uyumlu hem de artık ortada bariz bir bebek olduğu için cihaz daha doğru hesaplıyormuş. her şeyimiz normal seyrediyor çok şükür. ense kalınlığına bakıldı ikili test içinde kan verdim. hatta bir sürpriz oldu ve cinsiyetini de gördük. Oğluş geliyor :) tahmini doğum zamanı 20 mart..
bebeğimi görmek çok güzel bir duygu kıpır kıpır oynuyor, kollarını açıyor şimdiden çok hareketli :)
Benim bu konu da fikrim yok ne yazık ki,ama iyidir inşaallah ve kan sonuçları da iyi çıkar umarım.Cinsiyetten haber var mı dilemcim?
Ben de sormamıştım aç gideyim bari.Bir de ölçümü kim yapıyor.Doktorum bu konuda radyolojiden bir uzman bakacak dedi.Kafam karıştı benim:44:
Bende sakız gebelikten beri gaz yapıyordoktorumda uyarmıştı,belki az çiğnesem olmaz ama ağzıma alınca da bırakamıyorum canım istedi
aynen tatlım ya.ben de çok kötü değil diye gitmiyorum,ama o an çok acıyor vallahi.annemde ayaklarını üşütüyorsun diyor.Sahiden de üşüyorum ama.
cinsiyet neeeeymiş,sormadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?