2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
ne güzel ya bende yarn gidicem 2li test için.bebeğimi hareket ederken görmek için sabırsızlanıyom. cnm kan verirken aç olmak gerekiyomu:?

bende bugün gittim ikili testi için ense kalınlığı 1,1mm normal mi acaba tecrübeliler söylesin bakiiimmm :)

kan verdim bi hafta sonra da kan sonuçlarını alcam yalnız bana kan için özellikle aç gelmemi söyledi doktor aç gittim

ben yemekten sona şekersiz sakız alıyorum falım ii geliyo biraz

Benim bu konu da fikrim yok ne yazık ki,ama iyidir inşaallah ve kan sonuçları da iyi çıkar umarım.Cinsiyetten haber var mı dilemcim?
Ben de sormamıştım aç gideyim bari.Bir de ölçümü kim yapıyor.Doktorum bu konuda radyolojiden bir uzman bakacak dedi.Kafam karıştı benim:44:

aynıları bi iki gündür bende var makat ağrısı dün oldukça yoğundu otururken oluyo bi anlık sona geçiyo bugün biraz daha ii gibi çok kötü olmadığı için doktora danışmadım bişey yoktur inşallah

benimde tam tersi ya bu kadar denk gelir benim adet tarihime göre 12+2 ama ultrason 11+4 diyo :) ilk hafta demişti zaten doktor SAT göre bi hafta küçük görünüyo geç döllenme diye :)

bende bugün doktordan geldim ikili test için gittim ense 1,1mm kan verdim sonuçlar haftaya kısmetse ultrasonda çok tatlılar gerçekten ellerini yüzüne kapattı benimki :) çok şirindi :)

Son düzenleme:

aynen tatlım ya.ben de çok kötü değil diye gitmiyorum,ama o an çok acıyor vallahi.annemde ayaklarını üşütüyorsun diyor.Sahiden de üşüyorum ama.

cinsiyet neeeeymiş,sormadın mı?

aynen tatlım ya.ben de çok kötü değil diye gitmiyorum,ama o an çok acıyor vallahi.annemde ayaklarını üşütüyorsun diyor.Sahiden de üşüyorum ama.

makat ağrısı kabızlıkla ilgili olabilir mi acaba? çocukluğundan beri kabızlık çeken biri olarak bahsettiğiniz ağrı tam olarak kabızlığa uyuyor.

makat ağrısı kabızlıkla ilgili olabilir mi acaba? çocukluğundan beri kabızlık çeken biri olarak bahsettiğiniz ağrı tam olarak kabızlığa uyuyor.

yok canım ya çok afedersinben her öğünden sonra giderim lavaboya,o yüzden dışarıda yemek yemek istememhani üşütürüz de göğüs kafesimize bıçak girmiş gibi hissederiz ya işte o anlık olarak makatta oluyor.

evet çok komikti hareketleri. doktor bu seansta bayağı bir inceleme yaptığı için doya doya izledik valla.
baktıkları şeylerden hatırladıklarımı sayıyım. burun kemiği( down sendromu için ense kalınlığıyla beraber bakılıyor),ense kalınlığı, kafatası kemikleri oluşumu, sağ sol bacaklar ve kollar, bazı büyük damarlar, kulaklar, el parmakları...

maşallah cnm paşamız geliyor demek...

Ben sskya gidiyorum sinemcim genel ultrasonu yani ense kalınlığı ölçümü ayrı bi doktor yapıyo (çok tontondu doktorummm çok şirindi valla bayıldım :) ) bu arada boyuda 48 mm yazıyodu baştan popoya kan içinde normal kan verip sonucu doktora götürüosun

cinsiyetten haber yok hala beklemeye devam :)

dilem ne guzel hayırlı haberler almışsın darısı bize İnşallah:))Bende pazartesi günü kontrole gıdecegım.Enson 10+4 te gıtmıstım ama hıc kıpırdamasını gorememıstık.Pazartesı gunu 11+6 olacak bızde hareketlerını gorebılırmıyız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…