2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Aynen ama bendeki agri makata degil ön tarafima giriyor anlik sanci gibi bacaklarimda cürümüs gibi agriyor hepimiz hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz

arkadaşlar aranızda veya tanıdığınız biri üromisin diye bir ilaç kullandımı? idrar yollarında enfeksiyon için. hamilelikte zararı olr mu acaba . internette zorunlu kalmadıkça kullanılmamalı diyo ama dr verdi. ne yapmalıyım?:44::44::44::44:

Kızlar endişeliyim bilgisi olan yada ıslaklık yaşayan falan varsa yazarsa çok sevinirim...
ara ara gelip bakıcam teşekkürler

Akintidir o be canim nolacakki baska oyle surekli biseyleri kontrol edip strese sokma kendini benimde deli gibi akintim var tuvalet kagidina geliyo sivisida camasirina bulasiyodur

cnm bende de akıntı oluyo ama renksiz değil bembeyaz. akıntı normal deniyodu ardaşlar arasında ama bileem tabi. içini ferah tut.

Çok sağol cnm.bazen bendede bembeyaz bişiler geliyor..bu korkuttu ama.

Akintidir o be canim nolacakki baska oyle surekli biseyleri kontrol edip strese sokma kendini benimde deli gibi akintim var tuvalet kagidina geliyo sivisida camasirina bulasiyodur

İnşallah cnm ama akıcı yani akıntı gibi değil....
aynen stese girdim birkaç saattir tansiyonum düştü
soğuk soğuk terliyorum falan...stres yaptım sanırım..

Canım ben ilk bebeğimi 24 haftalık..keseden amiyon sıvı sızdırması ile erken doğum yaparak kaybettim.
O yüzden endişem...yarin 2 ye randevu verdi..bakalım kontrol edicek
inşallah bir durum yoktur arkadaşlar.

İçini ferah tut canım,olmaz birşey akıntılarımız akışkan olabiliyor bazen.Boşuna bebeğini de,kendini de üzme.

Ya bendede birkac kez ayni anlattigin gibi oldu su gibi ama cok yogun degildi ben onemsemedim normaldir diye sende korkma cnm stres en buyuk zarari veriyo bebeklere icini fetah tut yarin en iyisini endiselerini drunla paylasmak o en dogru yolu gosterir zaten...

Teşekkürler yaprakgüzeli....Haklısın stres daha çok zarar veriyor...Allahım hayırlısını naip etsin
sagol cnm

çin takvimine göre kız :)
beta ya göre erkek :)
aklım kız ister :)
kalbim sağlıklı olsun önemli değil der :)

erkek olursada çok sevicem ama kız çok istiyorum ben

bende iki günden beri ha oldum ha olucam gibi
garip hissediyorum.Bu gün doktora sordum.idrar yolu enfeksiyonum var gibi
napim diye.günde 3 litre su iç şu an içal vermek doğru değil dedi.
bence kontrole gidince söyle doktoruna derim bakalım ne diycek

27.11.1982 doğumluyum haziranda hamile kaldım. 30 yaş haziran ayına mı bakacağım :44:

ben akrabalarıma yapmıştım doldurdukları yaş değil girdikleri yaşa göre yapmıştım tutmuştu. kendimde de 30a denk geliyor. bakanlar sizler nasıl baktınız

Son düzenleme:
kullanıcı adı: brsfiliz, yaş: 29, şehir: bursa Muhtemel doğum tarihi 04 mart 2013 cinsiyet belli değil henüz 14+5 günlük şimdiden teşekkür ederim.

bazen kendimi karnımı sıvazlarken görüyorum acaba beni duyuyormu hissediyormu diye düşünüyorum . onunla konuşuyorum adeta. Henüz 14+5 günlük benim yavrucağızım. Gün geçtikte daha da bir annelik şeffatiyle dolduğumu hissediyorum.

Bi kere korkmussun ama kotuyu cagirma insallah hic endise edecegin bisey yoktur bi kere oldu diye hep olacak degil ya yarin mutlaka doktorsan sonra yaz merak ettim bende hayirli haberle insallah...

çin takvimine göre kız :)
beta ya göre erkek :)
aklım kız ister :)
kalbim sağlıklı olsun önemli değil der :)

erkek olursada çok sevicem ama kız çok istiyorum ben

hayırlısı olsun, gönlündeki olsun inşallah canım :)
ya bu arada bu beta degeri ikili test için yaptırdığın kan testindemi cıkıyo??
ben daha yaptırmadım da ikili testimi merak ettim

okudum canım allahım hayırlı zamanda inşallah sanada bir bebek nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…