Kızlar endişeliyim bilgisi olan yada ıslaklık yaşayan falan varsa yazarsa çok sevinirim...
ara ara gelip bakıcam teşekkürler
Kızlar son 3-4 gündür gün içerisinde kasığımda sancı oluyor,birşey dürtüyor sanki,dayanılmayacak birşey değil ama sonra çok afedersinizmakatıma sancı giriyor,sol bacağımın diz kapağına kadar üst kaslarıda ağrıyor.İnşaallah yoktur ama sizinde buna benzer şikayetleriniz var mı?Bir de sürekli sol böbreğim ağrıyor belime doğru,siz de durumlar nasıl?
Kızlar endişeliyim bilgisi olan yada ıslaklık yaşayan falan varsa yazarsa çok sevinirim...
ara ara gelip bakıcam teşekkürler
Aynen ama bendeki agri makata degil ön tarafima giriyor anlik sanci gibi bacaklarimda cürümüs gibi agriyor hepimiz hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz
cnm bende de akıntı oluyo ama renksiz değil bembeyaz. akıntı normal deniyodu ardaşlar arasında ama bileem tabi. içini ferah tut.
Akintidir o be canim nolacakki baska oyle surekli biseyleri kontrol edip strese sokma kendini benimde deli gibi akintim var tuvalet kagidina geliyo sivisida camasirina bulasiyodur
Çok sağol cnm.bazen bendede bembeyaz bişiler geliyor..bu korkuttu ama.
İnşallah cnm ama akıcı yani akıntı gibi değil....
aynen stese girdim birkaç saattir tansiyonum düştü
soğuk soğuk terliyorum falan...stres yaptım sanırım..
Canım ben ilk bebeğimi 24 haftalık..keseden amiyon sıvı sızdırması ile erken doğum yaparak kaybettim.
O yüzden endişem...yarin 2 ye randevu verdi..bakalım kontrol edicek
inşallah bir durum yoktur arkadaşlar.
Canım ben ilk bebeğimi 24 haftalık..keseden amiyon sıvı sızdırması ile erken doğum yaparak kaybettim.
İçini ferah tut canım,olmaz birşey akıntılarımız akışkan olabiliyor bazen.Boşuna bebeğini de,kendini de üzme.
Ya bendede birkac kez ayni anlattigin gibi oldu su gibi ama cok yogun degildi ben onemsemedim normaldir diye sende korkma cnm stres en buyuk zarari veriyo bebeklere icini fetah tut yarin en iyisini endiselerini drunla paylasmak o en dogru yolu gosterir zaten...
gözün aydın suzi:) ne güzel gelmiş degerleriniz, darısıda bize inşallah :)
tatlım sorduğun beta hcg degerine göre cinsiyet tahmini için acılan topic in linkini kopyalıyorum sana http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ree-b-hcg-degerine-gore-cinsiyet-tahmini.html
buraya göre oğluşun olcak sanırım :)
arkadaşlar aranızda veya tanıdığınız biri üromisin diye bir ilaç kullandımı? idrar yollarında enfeksiyon için. hamilelikte zararı olr mu acaba . internette zorunlu kalmadıkça kullanılmamalı diyo ama dr verdi. ne yapmalıyım?:44::44::44::44:
dilem canım,çin takımının sıtesını paylasıyorum sızınle.Buradan bakabılırsın hamıle kaldın aya ve yaşına gore bakacaksın.Yas hesaplamak ıcın takvımın uzerındekı lınkı acın cunku cın takvımıne gore +1 yada +2 eklıyorsun muhakkak.Eglence amaclı tabı kıme yaptıysak hemen hemen dogru cıkıyor:))
in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya
çin takvimine göre kız :)
beta ya göre erkek :)
aklım kız ister :)
kalbim sağlıklı olsun önemli değil der :)
erkek olursada çok sevicem ama kız çok istiyorum ben
uykum kaçtı.... 5 ten beri ayaktayım
kızlar sızden bısey rıca edebılırmıyım
bana
1 tane hamıle bayanlarr ayetel kursu okuya bılrımı bende bbek ıstyorum
41 hamıleden 1 tane aytel kursı topluyorumm
okuyan olursa yazza bılrımı sayısı onemlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?