2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
kızlar hepinize merhaba özlemişim sizleri girememiştim ne zamandır ne çok şey kaçırmışım bi kısmını okuyabildimdaha devam edicem inşallah, ecem111 dönmüş aramıza çok sevindim eksilmek yok sakın....bizim ikili test sonucumuz çıkmış size yazamadım şükür iyimiş 4 hafta sonraya randevumuz var Allahın izniyle 3 lü ve 4 lü teste gerek yokmuş...sizler ve meleklerinizde iyidir umarım öpüyorum sizleri biz şimdi kahvaltımızı yapıcaz hoşçakalın şimdilikkkkk

valla tam bir eziyet olur tatlım :) exceldeki gibi seçip sırala diyemiyoruz ne yazıkki ama önümüzdeki hafta denerim yine de

dilem benide ekler misin listeye
kullanıcı adı siyam35
il izmir
tahmini doğum tarihi 08.03.2013
cinsiyet henüz belli değil
isim erkek olursa Mustafa Kemal
kız belli değil
şimdiden teşekkürlerr ellerine sağlıkkk

selam tatlım,
31 yaş haziran ayına bakacaksın,arkadaşın önerdiği siteye göre.Yani ben öyle anladım

Bi kere korkmussun ama kotuyu cagirma insallah hic endise edecegin bisey yoktur bi kere oldu diye hep olacak degil ya yarin mutlaka doktorsan sonra yaz merak ettim bende hayirli haberle insallah...

İnşallah Akdeniz; geceden beri dua ediyorum,birde dün gece giydiğim çamaşıra bu sabah baktım yoktu ıslaklık
1.30da randevum var heyecanla bekliyorum..Allahım meleklerimizi bize bağışlasın inşallah sağlıkla
kucaklarımıza alalım.

Hoşgeldin canım maşallah..cinsiyeti belli olmadımı....bu arada 2 li test iyi çıkarsa 3 lü ve 4 lüyü yapmıyolarmı acaba?

günaydın arkadalar. tabloya baktım da 2 arkadaşın cinsiyeti belli olmuş. 2 prens geliyo:) 12 13 haftalıkken cinsel nub ile belli oluyomuş. böle bir konu vardı burda. ben fotaya baktım ama anlayamadım. tabi benimki 11 haftalık belki ondan. içinizden bu konuyu okuyup bakan var mı?

Doktordan donunce iyi haberi ver mutlaka bugun

günaydın cnm... döndüm tabi... aileye ihanet olmaz dimi
test sonuçlarının ii olmasına sevindim gözün aydın
darısı bizim başımıza teyzesi
biz daha haftaya yaptırıcaz kısmetse

slm gebeşler
bugün arama testinin kan sonuçları gelecek saat 3 e kadar ayy inşallah sıkıntısız tertemiz sonuçlar alırız

bagdaş kurmuş oturmuştu bebeğim,o kadar drmuz uğraştı dürttü falan banamısın demedi :) göstermedi bize cinsiyetini bi daha ki aya kaldı...kimi dr 2 liyi istiyor sonuca göre 3 lü 4 lü istemiyor kimiside 2 li istemeyip direkt 3 veya 4 lü testi istiyor değişiyor yaniii ...

günaydın cnm... döndüm tabi... aileye ihanet olmaz dimi
test sonuçlarının ii olmasına sevindim gözün aydın
darısı bizim başımıza teyzesi
biz daha haftaya yaptırıcaz kısmetse

hoşgeldin tekrardan canımm...amin hepinizin başına inşallahh...Allahım korusun miniklerimizi...

selam kızlar kahve içiyomusunuz?? ben dayanamayıp haftada bir içiyorum umarım bi zararı yoktur bebişlere

Valla ben günde bir tane içiyorum ben günde 6 - 7 fincan içerdim şimdi günde bir tane muhakkak var doktoruma sordum zararı olmaz dedi

selam kızlar kahve içiyomusunuz?? ben dayanamayıp haftada bir içiyorum umarım bi zararı yoktur bebişlere
ben normalde kahveyi pek sevemem zaten aramam pek... hiç içmedim öğrendiğimden beri...ama geçen gün sütümün içine çok az karıştırdım canım sütlü kahve istemiştide

anladım cnm ben de 2 fincan içerdim sabah okulda ayılmak için :) doktoruma sormayı unutmuştum size sorayım dedim çayla zaten aram yok haftasonu kahvaltıda 1-2 bardak yetiyo

ben baktım o konuya hatta ultrason resmimi de koydum onlar 10.haftada bile belli oluyo diye yazmışlar. benimki sanki 30 derece gibi

selam tatlım,
31 yaş haziran ayına bakacaksın,arkadaşın önerdiği siteye göre.Yani ben öyle anladım

şimdi ben takvime baktım da. benim yumurtlamam temmuz başı Temmuz ayına bakacağım. zaten dikey sütuna baktığımda ister 30 ister 31 ister 32 yaş olsun benim hepsi erkek

bir dahakine kız için dikey sutuna baktığımda haziran ayı var 34-35-36..

ben baktım o konuya hatta ultrason resmimi de koydum onlar 10.haftada bile belli oluyo diye yazmışlar. benimki sanki 30 derece gibi
ya bende baktım oraya bacak arasında beyaz bir yapı var ama beninkinde göremedim eşimde bakmıştı o konuya oda kız bence ole bir çıkıntı yok diyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…