ya bende baktım oraya bacak arasında beyaz bir yapı var ama beninkinde göremedim eşimde bakmıştı o konuya oda kız bence ole bir çıkıntı yok diyo:)
selam kızlar kahve içiyomusunuz?? ben dayanamayıp haftada bir içiyorum umarım bi zararı yoktur bebişlere
şimdi ben takvime baktım da. benim yumurtlamam temmuz başı Temmuz ayına bakacağım. zaten dikey sütuna baktığımda ister 30 ister 31 ister 32 yaş olsun benim hepsi erkek
bir dahakine kız için dikey sutuna baktığımda haziran ayı var 34-35-36..
slm kızlar ;
test sonucu 26000/1 ihtimal varmış yani temiz çıktı
selam kızlar kahve içiyomusunuz?? ben dayanamayıp haftada bir içiyorum umarım bi zararı yoktur bebişlere
slm kızlar ;
test sonucu 26000/1 ihtimal varmış yani temiz çıktı
ben baktım o konuya hatta ultrason resmimi de koydum onlar 10.haftada bile belli oluyo diye yazmışlar. benimki sanki 30 derece gibi
Doktordan donunce iyi haberi ver mutlaka bugun
bagdaş kurmuş oturmuştu bebeğim,o kadar drmuz uğraştı dürttü falan banamısın demedi :) göstermedi bize cinsiyetini bi daha ki aya kaldı...kimi dr 2 liyi istiyor sonuca göre 3 lü 4 lü istemiyor kimiside 2 li istemeyip direkt 3 veya 4 lü testi istiyor değişiyor yaniii ...
ben türk kahvesi içiyorum günde 1 tane dr. içebilirsin demişti.ama nescafe içme dedi.
Canım büyük endişelerle gittim....
Vajinal spekulumla rahime bir kağıt sürttü..bu kagıt gelen sıvının amiyon sıvı olup olmadığını
anlamak içinmiş....eger renk değiştirir ise amiyon sıvı oluyomuş.
şükür renk değişimi olmadı
suyumuzda çok iyi
rahim ağzına baktı kapalı
hafif karnıma bastırıp baktı kapalı rahim ağzı..korkma dedi..
gebelerde ıslaklık olabiliyormuş.
ama mantar gibi bişi gördü...fitil verdi :S 3gün kullanıp salı kontrol verdi tekrar..
İçim rahatladı bebişde iyi şükür kalp atımını dinletti.
Oyy demek utangaç siyam senin bebiş :))
Bende bir iki günde bir fincan türk kahvesi içiyorum cnm banada sıkıntı olmaz dedi :))
İnşallah canım....Gidip uzanayım ben biraz en iyisi...yarin haberdar ederim..Çok sağolun arkadaşlar.
canım çok geçmiş olsun,
valla dün aksini söyledim ama ben daha önce de başına geldiğini yazdığında çok korkmuştum.içim rahatladı.Allah ım senide kuzunuda esirgesin canım,ve bizide inşaallah..
Cok sevindim ama inan kotu bisey duymayacagimi biliyodum bosyere stres yapma kurcalama biseyleri surekli dunde dedigim gibi bisey bi kere oldu diye hepolacak degil ya O zaman icin hayirlisi oymus stres yapmaaaa
Teşekkürler sinem.Amin canım rabbim hepimiizin kuzularını esirgesin inşallah.
haklısın canım ilk bebeğimi öle kaybedince korktum
ama dediğin gibi stres yapmamak gerek
birde ben bebegi 2 gündür hissediyorum
çok garip böle sanki dönüyor falan gibi..kendimi kötü hissedince elimi göbeğime
koyduğumda,özellikle tatlı bişi yedikden sonra hissediyorum :))
Çok kusuyordum şükür artık sadece bulantı oluyor.kusmam 2 gündür durdu
canım seninde öyle sıkıntın vardı sanırım
ben beyaz leblemi ile çare buldum
hemde su içebiliyorum.leblebi susatıyor.dene istersen..
Birde doktor mide bulanması istifrar etme iyiye işaret dedi..demek herşey yolunda dedi.
2 saatte bir atıştır midenin asit üretmesini engelle dedi cnm.
beyaz leblemi,şeftali,çubuk kraker,sabahlarıda kızarmış ekmek üstü peynir yiyebiliyorum artık..
Ama yemek yapamıyorum özelliklede salça yağ olayından tiksindim..
sende dene cnm.
cnm gözün aydın.. çok şükür miniğin iyimiş..Canım büyük endişelerle gittim....
Vajinal spekulumla rahime bir kağıt sürttü..bu kagıt gelen sıvının amiyon sıvı olup olmadığını
anlamak içinmiş....eger renk değiştirir ise amiyon sıvı oluyomuş.
şükür renk değişimi olmadı
suyumuzda çok iyi
rahim ağzına baktı kapalı
hafif karnıma bastırıp baktı kapalı rahim ağzı..korkma dedi..
gebelerde ıslaklık olabiliyormuş.
ama mantar gibi bişi gördü...fitil verdi :S 3gün kullanıp salı kontrol verdi tekrar..
İçim rahatladı bebişde iyi şükür kalp atımını dinletti.)
cnm gözün aydın.. çok şükür miniğin iyimiş..
işte evhamlanmamamız gerekiyor ama elde değil.. istemeden kendimizi de bebeğimizi de üzüyoruz..
seni çok ii anlıyorum cnm.. rabbim bir daha yaşatmasın
yaaa evet canım.... bu neden oluyor anlamadım.. sabahın 4 ünde uyanıyorum.. sonra yok uyku...:)))) yine sabahi ilk sen gormussun
günaydın cnm.. sende bendensin.. uykusuzlar olarak pazar gününe başladıkGünaydın hanımlar ,
uyku tutmadı bu sabah erkenciyim :)
dün ip aldım,
nakonun antibakteriyel bambu ipi
baby merhaba diye yeni bir ip
çok güzel yumuşacık ipek gibi
battaniye örmeye başladım.
9 cu aya kadar anca biter zaten :)
pirinç örüyorum hem kolay hemde iki tarftanda aynı desen görünecek.
çok açık yavru ağızı.Malum cinsiyet belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?