Günaydın hanımlar ,
uyku tutmadı bu sabah erkenciyim :)
dün ip aldım,
nakonun antibakteriyel bambu ipi
baby merhaba diye yeni bir ip
çok güzel yumuşacık ipek gibi
battaniye örmeye başladım.
9 cu aya kadar anca biter zaten :)
pirinç örüyorum hem kolay hemde iki tarftanda aynı desen görünecek.
çok açık yavru ağızı.Malum cinsiyet belli değil.
günaydın kızlar dün doktora gittim ve iki hafta önce yaptırdığım ikili testi ona da gösterdim önceki doktor risk yok demişti ama dün gösterdiğim var dedi biyokimyasal risk 1:400 böyle olan varmı aranızda doktor üçlü testi öneriyorum 1 ekimde yapmamız gerek dedi bakalım nasıl olacak çok korkuyorum
cnm için ferah olsun.. diğer doktor ii demiş nasılsa.. üzme kendini.. unutma bu testler gerçek sonuçları vermeyebiliyor.. 3 lü tarama testinin ii geleceğine inanıyorum ben...günaydın kızlar dün doktora gittim ve iki hafta önce yaptırdığım ikili testi ona da gösterdim önceki doktor risk yok demişti ama dün gösterdiğim var dedi biyokimyasal risk 1:400 böyle olan varmı aranızda doktor üçlü testi öneriyorum 1 ekimde yapmamız gerek dedi bakalım nasıl olacak çok korkuyorum
günaydın kızlar dün doktora gittim ve iki hafta önce yaptırdığım ikili testi ona da gösterdim önceki doktor risk yok demişti ama dün gösterdiğim var dedi biyokimyasal risk 1:400 böyle olan varmı aranızda doktor üçlü testi öneriyorum 1 ekimde yapmamız gerek dedi bakalım nasıl olacak çok korkuyorum
selam kızlarr internetim yoktu daha yeni katılabiliyorum aranıza çift rahimliyim umarım hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırız miniklerimizi
selam kızlarr internetim yoktu daha yeni katılabiliyorum aranıza çift rahimliyim umarım hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırız miniklerimizi
canlarım ah siz olmasanız ben napıcam ya merak ettiğim bişi var elimi karnıma koyduğumda bebeğimin kalp atışlarını hissedebilirmiyim acaba bazen hissediyorum gb geliyo eşim dalga geçiyo benimle bende sen ne anlıcan deyip kızıyorum ona belkide kendimi rahatlatmaya çalıştığım için bana hissediyorum gb geliyo ne dersiniz olabilirmi bu haftada hissedebilirmiyim yarın 12. haftaya gircem perşembe iğnemi yazdırmaya gidicem görücem bebeğimi inşallah 18 eylüldede 2li test yapılcak
slm tatlım ne kadar ilginç ya ee bebiş tekmi ??? aramıza hoşgeldin
ya bende baktım oraya bacak arasında beyaz bir yapı var ama beninkinde göremedim eşimde bakmıştı o konuya oda kız bence ole bir çıkıntı yok diyo:)
Kaçışın yok desene
Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin de bize,hiç farketmez.Ben de birini çok istiyorum gerçi,ama söylemeyi boşver düşünmeyi bile istemiyorum.Eğer bebeğim diğer cinsiyettense alınmasınSeni seviyorum mis kokulummm
ben o konuyu kaybettim
link verebilirmisin
tşk
günaydın cnm.. sende bendensin.. uykusuzlar olarak pazar gününe başladık
ayy ne güzel başlamışsın örgü örmeye.. bende bi ip alıp başlasam ii olacak..senin aldığın ipe bir bakayım.. kaç ilmekle başladın ve kaç numara şişle örüyorsun cnm? örgüde çok ii olmadığım için hep sorarım böyle
belki daha gelişmemiş olabilir canım. paralelse kızmış
sen ona alınmasın diye mi demiyosun ben şimdiden neler diyorumbeni ne hale getirdi saçlarımı döktü hasta etti...
kızlar ben bugun çok hastayım dün ağzıma acı su geldi. ishal oldum. halsizim, işyeri ve evsahibi canımı sıktı ya stresten bence hasta oldum annemi de hasta ettim. eşim yok herşeyi ona anlatıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
ağlama kuzum yaaa.. ben varımBugün pazar kocalarınız da yanınızda tabi hiçbiiriniz gelmezsiniz
biz de meydanı boş bulup dedikodu yapalım bari şekerimayy teşekkür ederim ecemcim
biz de meydanı boş bulup dedikodu yapalım bari şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?