2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Ellerine sağlık,inşaallah sağlıkla kullanırsınız,sıcacık sarınır yavrunn
Ben de ikili testten sonra başlayayım diyorumhayırlısıyla..

korkma canım,eğer korkulacak birşey olsaydı(değerde olsaydı)diğer doktorda görmez miydiHem bunlar sadece tarama testleri..İnsanların amniyo testleri bile iyi geliyor.Birşey olduğunu sanmam.Üzme bebeğini de kendinideBunlar en güzel zamanlarımız,Allah ın izniyle bu da temiz gelir..

cnm için ferah olsun.. diğer doktor ii demiş nasılsa.. üzme kendini.. unutma bu testler gerçek sonuçları vermeyebiliyor.. 3 lü tarama testinin ii geleceğine inanıyorum ben...

günaydın canım çok dikkatli ol öncelikle stres yapmamaya çalış insanın elinde değil ama. hemen telaş yapma bi bekle 3lü testi Allah yardım eder inşallah herşeyin en hayırlısını veriyo Rabbim hayırlısını dile dua et bizde duacınız üzülme bebeğinide üzme etkilenmesin olurmu 3lü testte herşey yolunda çıkabilir bazen değerler sınırda oluyo ama tehlikesi olmuyor belkide tedbir olsun diye öyle demiştir

selam kızlarr internetim yoktu daha yeni katılabiliyorum aranıza çift rahimliyim umarım hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırız miniklerimizi

canlarım ah siz olmasanız ben napıcam ya merak ettiğim bişi var elimi karnıma koyduğumda bebeğimin kalp atışlarını hissedebilirmiyim acaba bazen hissediyorum gb geliyo eşim dalga geçiyo benimle bende sen ne anlıcan deyip kızıyorum ona belkide kendimi rahatlatmaya çalıştığım için bana hissediyorum gb geliyo ne dersiniz olabilirmi bu haftada hissedebilirmiyim yarın 12. haftaya gircem perşembe iğnemi yazdırmaya gidicem görücem bebeğimi inşallah 18 eylüldede 2li test yapılcak

o senin nabzın canım karnında hissettiğin.hatta yemek yedikten sonra daha da güçleniyor.şah damarınla birlikte tut anlarsın

slm tatlım ne kadar ilginç ya ee bebiş tekmi ??? aramıza hoşgeldin

hoşbuldum:) evet çok ilginçç:) bebek tek erken doğum riskim var bu yüzden.geçen çarşamba bayaa bi kanamam oldu hastanede yattım çıktım geçti şükür bebekte iyi.önümüzdeki cumartesi açılma varmı diye muayene olcam bide detaylı ultrasona gircem

ya bende baktım oraya bacak arasında beyaz bir yapı var ama beninkinde göremedim eşimde bakmıştı o konuya oda kız bence ole bir çıkıntı yok diyo:)

belki daha gelişmemiş olabilir canım. paralelse kızmış

sen ona alınmasın diye mi demiyosun ben şimdiden neler diyorum beni ne hale getirdi saçlarımı döktü hasta etti...
kızlar ben bugun çok hastayım dün ağzıma acı su geldi. ishal oldum. halsizim, işyeri ve evsahibi canımı sıktı ya stresten bence hasta oldum annemi de hasta ettim. eşim yok herşeyi ona anlatıyorum

ben o konuyu kaybettim
link verebilirmisin
tşk

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html

benim biyokimyasalım 1:10000
kombine trisomy 1:10000
trisomy 13/18 1:10000
sadece yaş riski 1:512
ama 31 yaşındayım yaş büyüdükçe risk artıyomuşya ondan heralde
1:250 den daha yüksek olanlar riskli diye biliyorum
doktor riskli dedi de amino mu yaptır dedi nasıl yönlendirdiyo

bende çok iyi değil de heves işte :)

150 ilmek ve 4 numara şişle başladım bu söylediğim ipe.
Şöyle bi ölçü belirledim
parmak ucundan dirseğine kadar yaklaşık 50 cm. yani bebeğin doğum boyu
işte o ölçüye göre bişeyler yapıcam 1mt uzunluğunda yapabilirim belki daha uzun kullanıcaz sonuçta
biraz ilerlesin resmini çeker koyarım

Ben ona kıyamamsaçım değil kaşım kirpiğim dökülse ne olur,ona bir zarar gelmesin yeter.
Bazen severken kendimi kaybediyorum,gece dua ederken ayağın taşa takılmasın yavruuum demişim eşim taşa mı dedi
Bu arada benimde paralel görünüyor ama eski 10+4 usg görüntüsünde
Bakalım 17 eylül de 12+4 de göreceğim kuzumu sağlıkla inşaallah,yüklerim o zaman teyzesi,bakarız birlikte
Bu kadar stres yapma sende,kuzun saçı başı olsa yolacak vallahi
Rahat ol biraz,Allah ne özel birşey bahşetti bize çok şükür onu düşün tatlım..
Benim de midem ekşir bazen,acı su gelir,ishal bende de olmuştu.Bunlar sorun değil,diğerlerini takma asıl..
Hem annene de yazık,mecbur değil ki bunları yaşamaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…