2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

cnm benim dr 2 li yi hiç yapmadı direk 3 lü test yapıcam dedi. içini ferah tut.bide 3 lüyü yaptır. ayrıca risk grubu 1/ 200 ün altı diye okumuştum.endişelenme bence iyi düşün iyi olsun

canım geçmiş olsun elbet geçicek bende aynı durumdaydım..beyaz leblemi çare oldu cnm bana.
İnşallah sende faydasını görürsün cnm

sağol cnm benim amin inşallah.

canım ben 14. hafdadayım ve hissediyorum ama öle tekme falan değil...dönüyo gibi garip bişi:)
sen ne iğnesi kullanıyosun masalcım?

canım neden kanaman oldu çok geçmiş olsun...
şükür yolundaymış herşey.

ne güzel ya bi şeyler örebiliyorsunuz.ben niyetlenemiyorum bile bu konuda çok beceriksizim

canım ben kan sulandırıcı iğne vuruyorum kendime hergün koldan bacaktan öyle işte. kan koyuluğum var bu yüzden 2 kaybım var

canım geçmiş olsun bidaha olmaz inşallah. ben nabzımın attığını orda atardamar var biliyorumda bu benim hissettiğim hızlı küçük atışlar ne biliyim yavf belkide dediğin gb ben hissetmek istiyorumya ondan olabilir canım ya.

Bugün pazar kocalarınız da yanınızda tabi hiçbiiriniz gelmezsiniz

ah keşke öyle olaydı benim koca çalıştı bugün bende kaynatacığımla sünnet düğünü vardı gündüzden oraya gittik uzaktı bide bizim araba sünnet arabası oldu daha yeni geldik valla otur ıtur belim ağrıdı yavf

bizimde hemen yan tarfta inşaat ar. telefon tellerini kopardılar internet yoktu yoksa koca olsada giriyorum

saol canım inşallah bi daha olmaz çok korktuk.neden olduğu bilinmiyor bebek iyi tek bildiğim.inşallah ona bişey olmaz sağlıklı olsun hepimizin yavruları...bende hep elim karnımdayım anca gur gur gaz duyyoz hareketlerini bi hissetsek en azından sağlıklı yaşıyo diye içimiz rahatlar

Günaydın bayanlar :)

ben iki gündür şiş geziyorum.
ellerim ayaklarım
gözlerim
burnum patates gibi :)
annem gördü dün.Hamileye benzemişsin dedi.
Birde çirkinleşmişim dedi :)))

sizde oluyomu ödem

inşallah canım takmamaya çalışıyorum ama insan yinede atamıyor aklından hepimiz umarım sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız..

Günaydın bayanlar :)

ben iki gündür şiş geziyorum.
ellerim ayaklarım
gözlerim
burnum patates gibi :)
annem gördü dün.Hamileye benzemişsin dedi.
Birde çirkinleşmişim dedi :)))

sizde oluyomu ödem
günaydın cnm...
tuzlu yiyormusun? bana dr um tuzlu yeme ödem olur demişti...
gerçi son aylarda olur diye bilirim şu anda erken daha.... tansiyonunu da sık sık kontrol et..
bende olmadı cnm ödem.. benim şişliklerim kilo almaktan

Kızlar herkese günaydın 2 gündür girmemiyordum tüm yazılanları okudum takipteyim yazamasamda hala midsem bulanıyor dün öğlen saatlerinde yine bulantım oldu rahim Bolgesinde bir sızı acıma gibi bir şe oldu Ayni anda arka tarafım kasıklarım ağrıdı Cok zaten disardaydik hemen doktorumuzun olduğu kadın dogum hastanesine gittik hiç bir doktor yoktu oradan başka bir hastaneye gitik devlet astnesi yine kadın dogum acilde bebeğe Bakti ilgisiz bı doktor amca kalbi atıyor kalk dedi ben niye böle oluyor diye bı cevap bekliyorum o bana ne diyor bebeği göremedim bile ltrasonda ben zaten ilki düşük diye progestan kullanıyordum bunu kulan tuvalete bile kalkma dedi neden olduğunu söylemden yolladı zaten acildeydik ben dün yatmadım Cok gezmesinde ama oturdum bira azaldı ağım ama oturuma falan yine ağrıyı dizinde oluyormuş ben bu korkum içimden atamıyorum ilki öyle oldu diye herhalde tek istegim doğsun bebeğimde huzursuz ediyorum zaten Cok kusuyoum bebek iyice hüsmüz doğacak hiç rahatı yok sõle geniş olmak istiyorum ama olmuyor lütfen ağrı anlamında neler yasıyorsunuz anlatın yahu acaba gece uyurken Cok deli yatıyorum kasik ağrısı o yüzden de olabilir mı cuma normal kontrolum var 3 Lü test yapılacak inşallah eşim Aradi şimdi ağrın varsa kendi doktorumuza gidelim dedi gitmememi acaba en iyisi cuma gitmek Cok panik yaptım herhalde :44::44:

inşallah sağol canım çok teşekkür ederim sana hepinize ..

Canım benim de kuyruk sokumu,hafif kasık ağrısı,bacak ağrısı ve affedersin popo ağrısı bile yasıyorum ben kafama takmıyorum yani normal geliyo zaten vücut normal doguma hazırlandığı icin kemiklerimiz gevşemeye baslarmis bu da dolayısıyla ağrı yaparmış... Benimde mide bulantilarim devam kusmam azaldı ama bitmedi inşallah hepimizin sıkıntıları en kısa zamanda gecer hamileligin tadını çıkarırız... Sende çok takma bence kafana...

yok canım sadece riskli dedi üçlü testi öneriyorum dedi amino falan demedi 1 ekimde yapılacak işte hayırlısıile inşallah iyi olur herkesin iyi olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…