Bugün pazar kocalarınız da yanınızda tabi hiçbiiriniz gelmezsiniz
günaydın kızlar dün doktora gittim ve iki hafta önce yaptırdığım ikili testi ona da gösterdim önceki doktor risk yok demişti ama dün gösterdiğim var dedi biyokimyasal risk 1:400 böyle olan varmı aranızda doktor üçlü testi öneriyorum 1 ekimde yapmamız gerek dedi bakalım nasıl olacak çok korkuyorum
Ben yemegi birak mutfaga giremiyorum bi gun hic kusmuyorum ertesi gun tam bitti demek diyorum yine basliyor agzimin kotu tadi hic duzelmedi kusmam bitsede bu bulanti hic gecmicekmi yani dokuz ay boylemi gececek acaba biliyorum benim doktorumda hersey yolunda demekki miden bulaniyor dedi ama hersey yine yolunda olsada mide bulantisi artik gecse fenami olur beyaz leblebiyi denicem bende yarin bebegini hissediyor olmana cok sevindim bende daha tik yok :)) midem bulanmasa hamile oldugumu bile hatirlamiycam o derece :))
cnm gözün aydın.. çok şükür miniğin iyimiş..
işte evhamlanmamamız gerekiyor ama elde değil.. istemeden kendimizi de bebeğimizi de üzüyoruz..
seni çok ii anlıyorum cnm.. rabbim bir daha yaşatmasın
canlarım ah siz olmasanız ben napıcam ya merak ettiğim bişi var elimi karnıma koyduğumda bebeğimin kalp atışlarını hissedebilirmiyim acaba bazen hissediyorum gb geliyo eşim dalga geçiyo benimle bende sen ne anlıcan deyip kızıyorum ona belkide kendimi rahatlatmaya çalıştığım için bana hissediyorum gb geliyo ne dersiniz olabilirmi bu haftada hissedebilirmiyim yarın 12. haftaya gircem perşembe iğnemi yazdırmaya gidicem görücem bebeğimi inşallah 18 eylüldede 2li test yapılcak
o senin nabzın canım karnında hissettiğin.hatta yemek yedikten sonra daha da güçleniyor.şah damarınla birlikte tut anlarsın
hoşbuldum:) evet çok ilginçç:) bebek tek erken doğum riskim var bu yüzden.geçen çarşamba bayaa bi kanamam oldu hastanede yattım çıktım geçti şükür bebekte iyi.önümüzdeki cumartesi açılma varmı diye muayene olcam bide detaylı ultrasona gircem
bende çok iyi değil de heves işte :)
150 ilmek ve 4 numara şişle başladım bu söylediğim ipe.
Şöyle bi ölçü belirledim
parmak ucundan dirseğine kadar yaklaşık 50 cm. yani bebeğin doğum boyu
işte o ölçüye göre bişeyler yapıcam 1mt uzunluğunda yapabilirim belki daha uzun kullanıcaz sonuçta
biraz ilerlesin resmini çeker koyarım
o senin nabzın canım karnında hissettiğin.hatta yemek yedikten sonra daha da güçleniyor.şah damarınla birlikte tut anlarsın
hoşbuldum:) evet çok ilginçç:) bebek tek erken doğum riskim var bu yüzden.geçen çarşamba bayaa bi kanamam oldu hastanede yattım çıktım geçti şükür bebekte iyi.önümüzdeki cumartesi açılma varmı diye muayene olcam bide detaylı ultrasona gircem
Bugün pazar kocalarınız da yanınızda tabi hiçbiiriniz gelmezsiniz
ah keşke öyle olaydı benim koca çalıştı bugün bende kaynatacığımla sünnet düğünü vardı gündüzden oraya gittik uzaktı bide bizim araba sünnet arabası oldu daha yeni geldik valla otur ıtur belim ağrıdı yavf
canım geçmiş olsun bidaha olmaz inşallah. ben nabzımın attığını orda atardamar var biliyorumda bu benim hissettiğim hızlı küçük atışlar ne biliyim yavf belkide dediğin gb ben hissetmek istiyorumya ondan olabilir canım ya.
korkma canım,eğer korkulacak birşey olsaydı(değerde olsaydı)diğer doktorda görmez miydiHem bunlar sadece tarama testleri..İnsanların amniyo testleri bile iyi geliyor.Birşey olduğunu sanmam.Üzme bebeğini de kendinide Bunlar en güzel zamanlarımız,Allah ın izniyle bu da temiz gelir..
günaydın cnm...Günaydın bayanlar :)
ben iki gündür şiş geziyorum.
ellerim ayaklarım
gözlerim
burnum patates gibi :)
annem gördü dün.Hamileye benzemişsin dedi.
Birde çirkinleşmişim dedi :)))
sizde oluyomu ödem
cnm için ferah olsun.. diğer doktor ii demiş nasılsa.. üzme kendini.. unutma bu testler gerçek sonuçları vermeyebiliyor.. 3 lü tarama testinin ii geleceğine inanıyorum ben...
günaydın canım çok dikkatli ol öncelikle stres yapmamaya çalış insanın elinde değil ama. hemen telaş yapma bi bekle 3lü testi Allah yardım eder inşallah herşeyin en hayırlısını veriyo Rabbim hayırlısını dile dua et bizde duacınız üzülme bebeğinide üzme etkilenmesin olurmu 3lü testte herşey yolunda çıkabilir bazen değerler sınırda oluyo ama tehlikesi olmuyor belkide tedbir olsun diye öyle demiştir
Kızlar herkese günaydın 2 gündür girmemiyordum tüm yazılanları okudum takipteyim yazamasamdahala midsem bulanıyor dün öğlen saatlerinde yine bulantım oldu rahim Bolgesinde bir sızı acıma gibi bir şe oldu Ayni anda arka tarafım kasıklarım ağrıdı Cok zaten disardaydik hemen doktorumuzun olduğu kadın dogum hastanesine gittik hiç bir doktor yoktu oradan başka bir hastaneye gitik devlet astnesi yine kadın dogum acilde bebeğe Bakti ilgisiz bı doktor amca kalbi atıyor kalk dedi ben niye böle oluyor diye bı cevap bekliyorum o bana ne diyor bebeği göremedim bile ltrasonda ben zaten ilki düşük diye progestan kullanıyordum bunu kulan tuvalete bile kalkma dedi neden olduğunu söylemden yolladı zaten acildeydik ben dün yatmadım Cok gezmesinde ama oturdum bira azaldı ağım ama oturuma falan yine ağrıyı dizinde oluyormuş ben bu korkum içimden atamıyorum ilki öyle oldu diye herhalde tek istegim doğsun bebeğimde huzursuz ediyorum zaten Cok kusuyoum bebek iyice hüsmüz doğacak hiç rahatı yok sõle geniş olmak istiyorum ama olmuyor lütfen ağrı anlamında neler yasıyorsunuz anlatın yahu acaba gece uyurken Cok deli yatıyorum kasik ağrısı o yüzden de olabilir mı cuma normal kontrolum var 3 Lü test yapılacak inşallah eşim Aradi şimdi ağrın varsa kendi doktorumuza gidelim dedi gitmememi acaba en iyisi cuma gitmek Cok panik yaptım herhalde :44::44:
benim biyokimyasalım 1:10000
kombine trisomy 1:10000
trisomy 13/18 1:10000
sadece yaş riski 1:512
ama 31 yaşındayım yaş büyüdükçe risk artıyomuşya ondan heralde
1:250 den daha yüksek olanlar riskli diye biliyorum
doktor riskli dedi de amino mu yaptır dedi nasıl yönlendirdiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?