2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Günaydın kızlar bugün bebeğimi görmeye gittim ikli tarama testinede girdim doktor gayet sağlıklı bi bebeğin var dedi kendi doktorum izinli olduğu için başka bi doktora gittim oda hiç ilgilenmedi bide uyuz ekranı bana çevirip bebeğimi göstermedi

cnm rahim büyümesine bağlı kasık,bel,kuyruk sokumu ağrıları hepimizde var ve normal.. bende geçen gün biraz fazla ayakta kaldım ölüyorum sandım ağrılardan.. kendimizi eskisi gibi sanıyoruz ama yanılıyoruz.. hareketlerimizi kısıtlamamız gerekiyor... çok şükür bebeğin iyimiş... dikkat et cnm

kızlar merhaba hepinize ben geldim herkes iyidir umarım minikleriyle...bi arkadaşımda hamiş onunda çok agrıları oluyordu dru her gün bi yerin agrıya bilir normal bunlar demiş...bence kafamıza takmayalım bu sayılı günlerin tadını çıkaralım hımm bide bebeklerimizi Allaha emanet edelim ilk başlarda bende çok kafama takıyordum şimdi direkt Allahım sana emanet bebegim sen onu koru diyorum inanın içim öyle huzurla doluyor ki...bu arada göbişleriniz ne alemde annem bana daha hiç belli degil hamile oldugun karnın yok öle diyo ...ama ben bıdıgımı hissediyorum artık

Günaydın kızlaaaaar haftasonları pek vaktim olmuyo giremiyorum..
hepinize hayırlı haftalar iyisiniz inşallah geçmişi okuyup öyle yazayım dedim :)

Ecemcim alışverişe çıkacaktın naptın bişeyler alabildin mi?

kullanıcı adı: brsfiliz, yaş: 29, şehir: bursa Muhtemel doğum tarihi 04 mart 2013 cinsiyet belli değil henüz 14+5 günlük şimdiden teşekkür ederim.

Hoşgeldin Filiz. Aynı şehirdeyiz malum ve standart soru doktorun kim :)

Bende baktım nisancım ultrasondayken benimki maşallah amudo kalkmış gibi dimdikdi :) 30u bırak nerdeyse doksan dereceydi yani :)

slm kızlar ;
test sonucu 26000/1 ihtimal varmış yani temiz çıktı

Maşallah tatlım geçmiş olsun :)

yaaa evet canım.... bu neden oluyor anlamadım.. sabahın 4 ünde uyanıyorum.. sonra yok uyku...

al bendende o kadar haftasonunu yine uykusuz geçirdim sık sık uyanıyorum sabah da yorgun kalkıyorum resmen sürünerek geliyorum işe uykumu alamayınca da kahvaltımı güzel yapamıyorum buna bi çareee :)

aynen bende öleyim ağrıları yok sayıyorum dediğin gibi doğuma hazırlanıyorumdur diyorum kötü bişey olsa şiddetli olur heralde hissettirir diye düşünüyorum Allah korusun bebişlerimizi bize bağışlasın

maşallah minik kuzuna
rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... bizde kısmetse cuma günü gideceğiz dr amcamızı ziyarete.. ama 2 li testi ne zaman yapar bilmiyorum... inşallah biz de hayırlı haberlerle geliriz..

aminn inşallah canım

cnm günaydın...
anatoliuma gittim ama lcw mağazasını beğenmedim.. hiç hamile kıyafeti yoktu adam gibi.. sadece bir pantolon aldım..yeni sezonu bekleyeceğim artık..
gerçi çokta ayakta kalamadığımı anladım.. toplaasan 1 saat gezdim ama kuyruk sokumu ağrısı bitirdi beni..malum 2 hafta sonra görümcem evleniyor.. daha elbise bakmadım bile.. bu ağrılarla nasıl gezerim bilmiyorum..

Ahahah ayni ben o kadar cirkin oldumki ne sacima fon ne yuzume makyaj yakismiyo taze patatese benziyorum bakma guldugume bazen oturup agliyorum:)))

Kızlar selam tatildeydim 10 gündür yazamadım o yüzden umrım hepiniz ve bebişleriniz çok iyisinizdir benim prşembe günü kontrolüm var heyecanla perşembeyi bekliyorum.
Size bişey sorucam benim buaralar çok fzla akıntım var sizdede oluyormu bazen böyle yeşilimsi oluyor rengi acaba mikrop falan olabilirmi sizdede varsa yazıp beni rahatlatın:):) ben girmeyeli aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepoiniz hoşgeldinizzzzz:)

dert etme tatlım benimde yok göbeğim hala aynı zaten hiç kilo almadım :) yemekten sona biraz pırtlıyo göbüş ama öncedende oluyodu o ben yine de o göbüş çıkınca gerine gerine yürüyorum hamileyim ya haniii

sahi senin düğüne de az kaldı ya olmazsa yakınlarda bi terzi varsa diktir canım dolaşamicaksan

hoşgeldin tatlım akıntı evet var ama renk konusunda doktoruna danış enfeksiyon filan olmasın benimki normal beyaz akıntı oldukça da yoğun ama beyaz. az kalmış doktora gitmene bi sor bence tahlil yapmak ister belki

canım ben kan sulandırıcı iğne vuruyorum kendime hergün koldan bacaktan öyle işte. kan koyuluğum var bu yüzden 2 kaybım var

Çok geçmiş olsun canım..bende göbekden vuruluyorum...Daha kolay geliyor..
Ama karnım büyüdükçe kol yada bacağa geçicem sanırım..
sen neden göbekden denemedin cnm?

Hoşgeldin canım....benimde bu hafta akıntım vardı cumartesi gittim
fitil verdi bana cnm..eger renkli ve kokulu ise enfeksiyon dedi
benimki kokusuzdu renksizdi...yinede spekulum ile baktı maalesef.
yarin yine kontrolüm var
korkulcak bişi yoktur ama enfeksiyon varsa tedbir almak gerekir cnm

bende almadım kilo daha normal göbegim var önceden dert ederdim şimdi hiç umrumda degil aynen hamile oldugum belli olsun diye yürüyorum gerine gerine

merhaba kızlar
iş yoğunluğundan kaçgündür yazamıyodum size okumakla yetiniyodum o da parça pinçik..
dayanamadım,son 18 sayfayı okumadan sona geldim :))
herkesler iyi inş?
cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış..
sinemcim benim de sat haziran ve yaş 28
içimden de erkek geçiyor ama hayırlısı Rabbimden sağsalim yüzlerini görelim de...
bazen kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum.
belirti olarak son arada kasık batması yaşıyorum,bazen de karın ağrım oluyor..
kuyruk sokumu ağrım hiç geçmiyor Bazen bel ve sırta vuruyor..
sırt üstü yatınca daha da ağrıyor..
bir de sanırım ayakta fazla kalınca daha çok ağrı yapıyor.
bebeğimi görmeye 19gün var
çok özledim onu

Dilemcim benide eklermisin listeye:):)
EylulSf yaş 28 16.haftadayım
il:İzmir
Tahmini doğum tarihi 03,03,2013
Kız olursa :Eylul
Erkek olursa:Çınar yada doruk:) Şimdiden teşekkür ederim canım

Buarada çok sağol cevabın için doktoruma renk konusunu bi danışayım.

Kızlar akıntılarınız sarı renkli mi yoksa hiç renksiz mi?
benim daha hamile kalmadan sarı akıntım hep oluyodu,pek akıntısız kalan biri değilim..
hamileliği öğrendim 10.haftaya kadar kahve lekelenmelerim oldu.
bitti sarı akıntıya döndü.
dr.a söyledim hiçbirşey demedi.
ha kokluyorum çamaşırımı afedersiniz değişik birşey kokmuyo da..
ama içim rahat etmiyor niyeyse
:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…