cnm rahim büyümesine bağlı kasık,bel,kuyruk sokumu ağrıları hepimizde var ve normal.. bende geçen gün biraz fazla ayakta kaldım ölüyorum sandım ağrılardan.. kendimizi eskisi gibi sanıyoruz ama yanılıyoruz.. hareketlerimizi kısıtlamamız gerekiyor... çok şükür bebeğin iyimiş... dikkat et cnmKızlar herkese günaydın 2 gündür girmemiyordum tüm yazılanları okudum takipteyim yazamasamdahala midsem bulanıyor dün öğlen saatlerinde yine bulantım oldu rahim Bolgesinde bir sızı acıma gibi bir şe oldu Ayni anda arka tarafım kasıklarım ağrıdı Cok zaten disardaydik hemen doktorumuzun olduğu kadın dogum hastanesine gittik hiç bir doktor yoktu oradan başka bir hastaneye gitik devlet astnesi yine kadın dogum acilde bebeğe Bakti ilgisiz bı doktor amca kalbi atıyor kalk dedi ben niye böle oluyor diye bı cevap bekliyorum o bana ne diyor bebeği göremedim bile ltrasonda ben zaten ilki düşük diye progestan kullanıyordum bunu kulan tuvalete bile kalkma dedi neden olduğunu söylemden yolladı zaten acildeydik ben dün yatmadım Cok gezmesinde ama oturdum bira azaldı ağım ama oturuma falan yine ağrıyı dizinde oluyormuş ben bu korkum içimden atamıyorum ilki öyle oldu diye herhalde tek istegim doğsun bebeğimde huzursuz ediyorum zaten Cok kusuyoum bebek iyice hüsmüz doğacak hiç rahatı yok sõle geniş olmak istiyorum ama olmuyor lütfen ağrı anlamında neler yasıyorsunuz anlatın yahu acaba gece uyurken Cok deli yatıyorum kasik ağrısı o yüzden de olabilir mı cuma normal kontrolum var 3 Lü test yapılacak inşallah eşim Aradi şimdi ağrın varsa kendi doktorumuza gidelim dedi gitmememi acaba en iyisi cuma gitmek Cok panik yaptım herhalde :44::44:
kullanıcı adı: brsfiliz, yaş: 29, şehir: bursa Muhtemel doğum tarihi 04 mart 2013 cinsiyet belli değil henüz 14+5 günlük şimdiden teşekkür ederim.
günaydın arkadalar. tabloya baktım da 2 arkadaşın cinsiyeti belli olmuş. 2 prens geliyo:) 12 13 haftalıkken cinsel nub ile belli oluyomuş. böle bir konu vardı burda. ben fotaya baktım ama anlayamadım. tabi benimki 11 haftalık belki ondan. içinizden bu konuyu okuyup bakan var mı?
slm kızlar ;
test sonucu 26000/1 ihtimal varmış yani temiz çıktı
yaaa evet canım.... bu neden oluyor anlamadım.. sabahın 4 ünde uyanıyorum.. sonra yok uyku...
Canım benim de kuyruk sokumu,hafif kasık ağrısı,bacak ağrısı ve affedersin popo ağrısı bile yasıyorum ben kafama takmıyorum yani normal geliyo zaten vücut normal doguma hazırlandığı icin kemiklerimiz gevşemeye baslarmis bu da dolayısıyla ağrı yaparmış... Benimde mide bulantilarim devam kusmam azaldı ama bitmedi inşallah hepimizin sıkıntıları en kısa zamanda gecer hamileligin tadını çıkarırız... Sende çok takma bence kafana...
maşallah minik kuzunaGünaydın kızlar bugün bebeğimi görmeye gittim ikli tarama testinede girdim doktor gayet sağlıklı bi bebeğin var dedi kendi doktorum izinli olduğu için başka bi doktora gittim oda hiç ilgilenmedi bide uyuz ekranı bana çevirip bebeğimi göstermedi
maşallah minik kuzuna
Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... Bizde kısmetse cuma günü gideceğiz dr amcamızı ziyarete.. Ama 2 li testi ne zaman yapar bilmiyorum... Inşallah biz de hayırlı haberlerle geliriz..
cnm günaydın...Günaydın kızlaaaaar haftasonları pek vaktim olmuyo giremiyorum..
hepinize hayırlı haftalar iyisiniz inşallah geçmişi okuyup öyle yazayım dedim :)
Ecemcim alışverişe çıkacaktın naptın bişeyler alabildin mi?
dilem benide ekler misin listeye
kullanıcı adı siyam35
il izmir
tahmini doğum tarihi 08.03.2013
cinsiyet henüz belli değil
isim erkek olursa Mustafa Kemal
kız belli değil
şimdiden teşekkürlerr ellerine sağlıkkk
Günaydın bayanlar :)
ben iki gündür şiş geziyorum.
ellerim ayaklarım
gözlerim
burnum patates gibi :)
annem gördü dün.Hamileye benzemişsin dedi.
Birde çirkinleşmişim dedi :)))
sizde oluyomu ödem
heyyyy kızlar nerdesiniz?
nie sessiz buralar 2 gündür
kızlar merhaba hepinize ben geldim herkes iyidir umarım minikleriyle...bi arkadaşımda hamiş onunda çok agrıları oluyordu dru her gün bi yerin agrıya bilir normal bunlar demiş...bence kafamıza takmayalım bu sayılı günlerin tadını çıkaralım hımm bide bebeklerimizi Allaha emanet edelim ilk başlarda bende çok kafama takıyordum şimdi direkt Allahım sana emanet bebegim sen onu koru diyorum inanın içim öyle huzurla doluyor ki...bu arada göbişleriniz ne alemde annem bana daha hiç belli degil hamile oldugun karnın yok öle diyo ...ama ben bıdıgımı hissediyorum artık
cnm günaydın...
anatoliuma gittim ama lcw mağazasını beğenmedim.. hiç hamile kıyafeti yoktu adam gibi.. sadece bir pantolon aldım..yeni sezonu bekleyeceğim artık..
gerçi çokta ayakta kalamadığımı anladım.. toplaasan 1 saat gezdim ama kuyruk sokumu ağrısı bitirdi beni..malum 2 hafta sonra görümcem evleniyor.. daha elbise bakmadım bile.. bu ağrılarla nasıl gezerim bilmiyorum..
Kızlar selam tatildeydim 10 gündür yazamadım o yüzden umrım hepiniz ve bebişleriniz çok iyisinizdir benim prşembe günü kontrolüm var heyecanla perşembeyi bekliyorum.
Size bişey sorucam benim buaralar çok fzla akıntım var sizdede oluyormu bazen böyle yeşilimsi oluyor rengi acaba mikrop falan olabilirmi sizdede varsa yazıp beni rahatlatın:):) ben girmeyeli aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepoiniz hoşgeldinizzzzz:)
:122::122:Sen sabah dortte yazmadan baslamiyoruz yazmayada ondan ahahahaha
canım ben kan sulandırıcı iğne vuruyorum kendime hergün koldan bacaktan öyle işte. kan koyuluğum var bu yüzden 2 kaybım var
Kızlar selam tatildeydim 10 gündür yazamadım o yüzden umrım hepiniz ve bebişleriniz çok iyisinizdir benim prşembe günü kontrolüm var heyecanla perşembeyi bekliyorum.
Size bişey sorucam benim buaralar çok fzla akıntım var sizdede oluyormu bazen böyle yeşilimsi oluyor rengi acaba mikrop falan olabilirmi sizdede varsa yazıp beni rahatlatın:):) ben girmeyeli aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepoiniz hoşgeldinizzzzz:)
bende almadım kilo daha normal göbegim vardert etme tatlım benimde yok göbeğim hala aynı zaten hiç kilo almadım :) yemekten sona biraz pırtlıyo göbüş ama öncedende oluyodu o ben yine de o göbüş çıkınca gerine gerine yürüyorum hamileyim ya haniii
hoşgeldin tatlım akıntı evet var ama renk konusunda doktoruna danış enfeksiyon filan olmasın benimki normal beyaz akıntı oldukça da yoğun ama beyaz. az kalmış doktora gitmene bi sor bence tahlil yapmak ister belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?