2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Canım benim akıntım renksiz kokusuzdu
ben bebeğin suyu diye kortum
iç çamaşırım hep ıslaktı
ama amiyon sıvı değil
mantar gibi bişey olabilir dedi
fitil kullanıyorum şimdi cnm.
Doktor eger renkli ve kokulu ise enfeksiyon olur dedi..

Birde bu dönemde gebelerde akıntı olabiliyomuş onuda söyledi
Çok normal dedi.

Üye Adı : ceylin1907
Yaşı : 28
İli : İstanbul
Bek.doğum Tarihi : 19-03-2012
Cinsiyeti :
Düşünülen İsimler : Kız olursa Begüm,Erkekte henüz net bir isim yok.

Evet canım işte benimde öle arımsı yeşilimsi gibi koku bendede yok bakalım ben perşembe gidip sorucam sanada yazrım doktorum bişey derse Bide bende bazı zamanlar kendimi snki hamile değilmiş gibi hissediyorum korkuyorum sanki bebişim uçup gitmiş gibi geliyor karnım şiş olmasa dahada panik yaparım herhalşde allahtan karnım şişti:) Ama bu aylarda normalmiş 4-5-6. aylar çok rahat geçermiş annem öle dedi öle hisetmen normal dedi:)

kızlar kaç gündür yazamıyorum özledim merak ettim hep neler oldu acaba diye :)))
bende cuma gidiyorum ikilil test için bebeğimide karnımda azcık hissediyorum ince bi sızı gibi :))
herşey yolundadır umarım sevgiler...

rica ederim tatlım inş. önemli bişey değildir. listeye ekledim bu arada kızımız olursa adaş olacaklar :)

kızlar bu arada listeyi Doğum zamanına göre düzenledim bilginize :)

tmm cnm çok sağol.
benim de karnım çok olmasa da biraz şiş..
62kg. ile kaldım şimdi 65,5 filanım..
ben de o kasık ağrılarını,bir de bazen olan çabuk acıkmaları yavrumdan diye çok seviyorum biliyomusun

selam :) son bir haftadır müthiş derecede sırtım ve belim ağrıyor. son 15 günde birden karnım çıkmaya başladı sanırım vücut bu ani değişikliğe alışamadı henüz.. elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum ama yoğun iş temposunda çok zor. biraz olsun rahatlatacak bir önerisi olan var mı?

Ayy aynen bende öyle canım geçen akşam eşime diyorum ki aa bi ağrı girdi yaşasın bebeğim orda tamam diyorum eşimde allahım yaa bukadar panik yapma aşkım diyor amaan onlar ne anlar annelik çok farklı onlar doğunca baba oluyorlar ama biz şuan anne olduk bile:)

merhaba kızlar nasılsınız gorusmeyelı bız ıyıyz tırsak gecen 4 gunden sonra bugun daha ıyıyım o gunden sonra rabbıme sukur bır daha lekelenme gelmedı sızlerı cok ozledım umarım butun anneler ve bebısler ıyılerdır
ecem dayanamadım sana kuzum onun ıcın az da olsa yazayım dedım yoksa evde oldugum surece yataga cıvılıyorum kendımı

bizde cuma günü gidiyoruz teyzesi kısmetse
ama 2li testi o gün mü yapar bilmiyorum.. ayy kim bilir ne kadar büyüdüler miniklerimiz
ama ben daha hissetmiyorum...

şükür kuzum yaaa duyduk sesini.....

bizde cuma günü gidiyoruz teyzesi kısmetse
ama 2li testi o gün mü yapar bilmiyorum.. ayy kim bilir ne kadar büyüdüler miniklerimiz
ama ben daha hissetmiyorum...

hadı bakalım hayırlı haberlerını beklıyoruz canım vallahı ben hem carsamba hem persembe gunu gordum melegımı bıcır bıcırdı sanırım ben bununla dogumdan sonra bas edemeyecegım cok hareketlı olacga benzıyor ama kurban olsun annesı ona olsun melegım benım
sen de gorursun harekeltlerını cuma gunu ınsallah canım ben hıssedıyorum ama sankı boyle karnımda arı gezıyormus gıbı boyle pırrr dıyor gıdıyor belkı de gazdır o ben oyle hıssetmek ıstıyorumdur bılmıyorum
ıkılı teste gelınce persembe sordum doktoruma dedı 26sındakı kontrolde bakacagız korkma dedı daha erken dedı bana ama bılmıyorum ya benım doktor cok relaks bırı aslında ama boyle olması da ıyı cunku ben panıgım ıkı panık bır arada olmazdı zaten bır de ben doktora sordugumda bu down sendromuyla ılgılı senın yasın genc dedı gebelıgın suresınce alkol almıyorsun dedı bır de aılenızde boyle sorunlu bır cocuk yok dedı ne sende ne de esınde korkma dedı

ohhhhhh...... 2 gün üstüste nasıl ii gelmiştir miniğini görmen
ayyy gelsin cuma bir an önce.. bakalım ne kadar büyüdük

Ayy dilemcim listeye dikkatli bakınc frkettim bende taaa liseden beri kızım olursa eylül olacak derdim ama sanırım erkek olacak doktorum öle bi çıtlatmıştı 1 ay önce perşembe günü kein öğrenicez artık:) Canım bide şöle bi ortak noktamız var ben Bursa LIYIM aslen izmire evlendim annemler halen dha bursadalar çok gidip geliyorum sen neresindesin bursanın hangi doktora gidiyorsun benim bursadada doktorum var.Her ay onda gözüküyorum 22 eylülde bursadayım randevum var.

ohhhhhh...... 2 gün üstüste nasıl ii gelmiştir miniğini görmen
ayyy gelsin cuma bir an önce.. bakalım ne kadar büyüdük

canım ben persembe gordugumde 3.8 cmdı carsamba gunu esım goturduya benı hastaneye o da gırdı ultrasona ayyy halını bır gorseydın gulmekten komaya gırerdın kalbı atıyordu ya bana dıyor kı bak bak sarıldı doktoru optu o kadardı yanı bır de kızlar ben yanıyorum ya mıdem cayır cayır yanıyor bır de kasıklarımda otururken baskı hıssedıyorum uzun oturma ıhtıyacı hıssedıyorum sızde de oyle mı bır de gogsum bır ınıyor bır sısıyor bır sızlıyor bır duruyor anlamadım

ayy ne güzel yaa bizde eşimle 2006 eylül ayında çıkmaya başladık o yüzden eylül istiyorum aşkkktan yani :) banada erkek olcakmış gibi geliyo :) hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunlarda...

beşevler tarafına yakınım ben siz nerdeydiniz ahh ne zor bursamdan kopup başka yere gitmek bana çok zor gelio valla çok seviyorum burayı ondan belki de :) doktorum yılmaz çetin seninki kim

yesinler o kuzucuğu
cnm bende uzun süre ayakta kalırsam ya da oturursam kasıklarımda baskı oluyor.. uzanmak daha ii geliyor.. o yüzden genelde uzanıyorum..
göğüslerindeki değişiklikde normal.. ee malum değişen hormonlarımız işte

mide yanması genelde yemeklerden sonra bende de oluyo elifcim kasık ağrısı var batma gibi hatta benim belimde ağrıyo ama çalıştığım için mecburen oturuyorum evde dinlenmeye çalışıyorum normal ağrılar demişti

aynen canım yoruldugumda daha fazla oluyor ben en ıyısı kendıme bır tekerleklı sandalye alayım ıs yerınde servıs yaparken onunla gıder gelırım nasıl fıkır ama bu cocuklar bıze cıgır actırır vallahı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…