2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

5 mi 3 müüüü
Ben 1 bardak içebiliyorum büyük kupam gerçi,
Önceden çok içerdim artık içemiyorum,ben de senin formulü uyguluyorum,ballı süt,
Ama sabahları bayağı peynir ve tereyağ tüketiyorum,sütün eksikliğini az yaşayayım diye.

arkadaşlar malum çay kahve v.b şeyleri tüketmemiz istenmiyor. bunun yerine sıcak bitki çayı gibi bişey içiyormusunuz yani bazıları zararlı ya öneriniz varmı :)

Her ne kada rtakip etsem de önceki yazıları kopyalayamıyorum mesajıma.
mgokche aramıza hoşgeldin.
bervabener tarçın konusunu söyledğin iyi oldu,onu doktora sormamıştım, haftaya ikili test sonucunu almaya gideceğim, o zaman sorarım, çok sağolasın.Üşüme konusunda kandaki bi madde yüksek çıkmıştı, grip olacaksın galiba dedi, üşüme ondanmış. Bi de geçen markette görüp canım çekmişti, bi tane nar vardı evde, olmazsa üç beş adet yerim :)
sinemsu84, sabahları kaşar peynirine de dadanabiliriz diye düşünüyorum :)
Görüşmek üzere arkadaşlar,
Çıkıyorum ben.
Sağlıcakla kalın..

cnm bizimde araba kredisi var. bende öğretmenim ve aynı korku bende de var.2. matematikçi gelir diye ümitleniyodum az ders alırım diye ama malesef bana kaldı yine. allah yardımcımız olsun arkadaşım

cnm bizimde araba kredisi var. bende öğretmenim ve aynı korku bende de var.2. matematikçi gelir diye ümitleniyodum az ders alırım diye ama malesef bana kaldı yine. allah yardımcımız olsun arkadaşım

benimde 21 saatten az gözükmüyo bu sene 4+4+4den ders saatimiz arttı. çalışmayı ders anlatmayı seven birisiyim ama gözüm korkuyo çok ayakta duramıcakmışım gibi geliyo benim branşta fen tahtanın önünden ayrılamıyoz bakalım nasıl yapıcaz:))

kızlar hamileliğin bendeki etkilerinden biri de TEMBELLİK çok miskin oldum ben yaa sabahtan beri bi evi temizleyemedim gitti!!
tembelim dostlarım tembelim tembellll (

hoşbulduk,güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşalım inşallah

kızlar hamileliğin bendeki etkilerinden biri de TEMBELLİK çok miskin oldum ben yaa sabahtan beri bi evi temizleyemedim gitti!!

o tembelik bendede var ben bu konularda eşimi kullanıyorum :)))
şimdide (mutfağa giremediğim için) yemek yapıyo garibim:)))

Allah yardımcın olsun cnm
cnm benim dr. günde 3-4 adete kadar minoset içebilirsn dedi,ama sade minoset...
ay ben de
eşim iş yaptırmadı pek,sonucunda tembel oldummm

o tembelik bendede var ben bu konularda eşimi kullanıyorum :)))
şimdide (mutfağa giremediğim için) yemek yapıyo garibim:)))

ahh arkadaşım ahh bi ben beceremedim o mutfağa girmemeyi kayınvalide hazretlerim tatilde olduğu için her akşam kayınpederim bizde yemekte,, o yüzden her akşam yemek yapıorum malesef:S

bide laf aramızda bende öle tiksinme falan olmadı e rol de yapamıorum çalış hatun çalışşş
keşke nick imi BAHTSIZ BEDEVİ yapsaydım

bir yandaşım oldu :))) al benden de o kadar önceden düzenime çok önem verirdim şimdide öyle ama 10 dk yapıcağım iş bi saati buluyo (52:

üzüldüm valla(
ben tiksinmeyi geçtim hergün birkaç kez çıkarınca bunu eşimde görüyo tabi hepsini kendi üstlendi artık beni memnun etmeye çalışıyo ama artık çok daha iyiyiyim yemekte yapmaya başlıcam artık:))

Kızlar 16. Haftamdayım karnım buyumeye basladı ama sankı kasıklarımda ve sag tarafımda agrı degılde anlık kasılmalar oluyo. Herkeste boylemı

Allahım sadece yarım saat yazamadım 3 sayfa olmuşş hızınıza yetişilmiyor vallaha:)
Valla ben epidural normal doğumu yaşadım ama tabi anlatmak istemiyorum sizlere ben o yüzden sezeryan düşünüyorum epidural düşünüyorum çünki bebeğimin çıktığı o anı görmek istiyorum sızılar dokunhmalar acılar geçer ama bebişin o anını birdaha asla göremem o yüzden varsın sızlasın yani ben böle düşünüyorum. Ama anestezi çok önemli tabi benim ilkinde süperdi ne başım ne belim ağrıdı müthiş bi anestezistti.:) Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.

bir yandaşım oldu :))) al benden de o kadar önceden düzenime çok önem verirdim şimdide öyle ama 10 dk yapıcağım iş bi saati buluyo (52:

ervacım bende aynen öyle, evde anında yapardım işimi gücümü hiç ertelemezdim çünkü yapımda yok tezcanlıyımdır accuk:) ama gel görelim ki eşim ahh o da var ya tam bi son dakika adamı! her şeyi ertelerde erteler, kendi işi konusunda deil ama evdeki işler konusunda bi çivi çakılcak olsa haftasonu yaparım der ama o haftasonları hiç gelmez:) şimdi dolayısı ile ben bendeki bu miskinlik hallerini şöle açıklıorum: tamam içimdeki bıcırığın yarısı benden ama dier yarısıda miskin kocişimden, o yüzden huyum deişti kesin benim, içime eşimin ruhu kaçtı diorum:) mantıklı diilmi ama yaa

cnm ben her şey yolunda giderse inşallah normal doğum istiyorum.. ama zaman ne gösterir bilinmez tabi.. olmazsa epudural sezeryan isterim...
cnm allah yardımcın olsun yaa.. okul öncesiydi değilmi bölümün... hamileyken öğretmenlik mesleği çok zor gerçekten.. bende o yüzden ayrıldım yaa okuldan.. tam gün ayakta.. bir de defterleri çalışmaları gezerken eğil kalk..

çok geçmiş olsun cnm... evet süt çok önemliymiş... bir de ceviz... günde en az 2 tane...

ben de mart annesi olcam inşallah ,13 hafta 6 günlük hamileyim ) daha cinsiyetini öğrenemedim ama erkek gibi hissediyorum.çok mutlu ve yorgunum,çok güzel bi duyguymuş Allah isteyen herkese kısmet etsin inşallah :))
amin cnm hoşgeldin aramıza.. her gün düzenli bekleriz buraya
5 bardakmı
yaa bende severdim sütü ama tiksindim.. 1 bardak zorla içiyorum..5 çok yaaa... yoğurt takviyesi yapayım bari.. ama o da hazır işte..
arkadaşlar malum çay kahve v.b şeyleri tüketmemiz istenmiyor. bunun yerine sıcak bitki çayı gibi bişey içiyormusunuz yani bazıları zararlı ya öneriniz varmı :)

cnm bitkisel çayları tavsiye etmiyorlar.. bende içecek olarak sadece su içiyorum artık...

cnm ben daha kötü durumdayım inan :) 30 saat giriyorum tenefüssüz bu sene çocuklar küçük hepsi ağlıyo Allah ım kabus gibiydiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…