2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
cnm allah yardımcın olsun yaa.. okul öncesiydi değilmi bölümün... hamileyken öğretmenlik mesleği çok zor gerçekten.. bende o yüzden ayrıldım yaa okuldan.. tam gün ayakta.. bir de defterleri çalışmaları gezerken eğil kalk..

evet cnm okulöncesii şu 6 ay olsa izin çok sevincem

Son düzenleme:
Slm kizlar bu gun doktora gittim evet ilk prenses haberi benden:)) % 70 kiz dedi doktor cok mutluyum yavrumun hareketlerini gormek Allahim ne mucize ense kalinliginida olctu 1.5 mm ckti ii dedi kan almadi dortlu yapacak daha sonra telefondan usg fotosunu cektim ama yukleyemedim yaa ( neyse esim laptopu getirsin ole yuklerim artik :3

ayyy hissetmişimde yazmışım sanki allah prensesinei sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

canım tebrikler hayırlı, uslu bir prensesin olsun inşallah... erken öğrenmişsin maşallah, normal usg den mi bakıldı. bende doktora haftaya gidicem seninle aynı dönemde olcam inşallah bize de cinsiyetini söylerler...

ayyy yaşasın kızımız geliyor demek
hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah cnm...

prensesin hayırlı olsun canım:) Rabbim sana ve babasına bağışlasın cimcimeni:)

Evet cnm gittigim hastanenin usg si 2boyutlu galiba normal bisey yani ama drun tecrubesiyle alakali daha cok insallah sende ogrenirsin cnm dr bana % 70 belli isterseniz soleyim ddedi isterseniz bi dahaki aya net solerim dedi bende siz bilirsiniz dedim o da kiza benziyo dedi esimde bende cok sevindik daha onemlisi saglikli olmasi aslinda :))

Ne kadar güzelll yaamaaşallah canım

Kızlar 16. Haftamdayım karnım buyumeye basladı ama sankı kasıklarımda ve sag tarafımda agrı degılde anlık kasılmalar oluyo. Herkeste boylemı

canım benimde büyüdü karnım aynen bende de genelde sol tarafta kasılma var cuma günü dr gidince soracam sen kıpırdadıgını falan hissediyor musun ben öteki bebegimde bu haftalar da net hissederdim ama bunda yok inş bebegim iyidir....

canım biyokimyasal risk 1:400 yazıyor Allahın izni ile inşallah iyi çıkar benım de ve bekleyen herkesinde..

ayyy süper ya kızın olacak prenses geliyor ay maşallah benim kızlara karşı bi zaafım var ay ne güzel ya bende haftaya salı gidicem 2li teste inşallah cinsiyetini bizde öğreniriz öpüyğrum seni

canım biyokimyasal risk 1:400 yazıyor Allahın izni ile inşallah iyi çıkar benım de ve bekleyen herkesinde..
selam, benım de bıokımyasal rıskım 1:491. kombıne riskim ise 1:2834 ve doktor bana sonucların gayet iyi dedi. kafam karıstı şimdi, hiç rik var uclu yapalım falan demedi.:44:

kızlar pazar gecesinden basım çatlıyor daha yeni kendime geliyorum gözümü actım yazayım dedim geriye dönük okudum ama tamamen okuyamadım şu anda da tansiyonum düştü yarın görüşürüz inşallah hayırlı geceler hepinize arkidişler

cnm geçmiş olsun.. iileş hemen bir an önce......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…