Allah yardımcın olsun cnm
cnm benim dr. günde 3-4 adete kadar minoset içebilirsn dedi,ama sade minoset...
ay ben de
eşim iş yaptırmadı pek,sonucunda tembel oldummm
Slm kizlar bu gun doktora gittim evet ilk prenses haberi benden:)) % 70 kiz dedi doktor cok mutluyum yavrumun hareketlerini gormek Allahim ne mucize ense kalinliginida olctu 1.5 mm ckti ii dedi kan almadi dortlu yapacak daha sonra telefondan usg fotosunu cektim ama yukleyemedim yaa( neyse esim laptopu getirsin ole yuklerim artik :3
Slm kizlar bu gun doktora gittim evet ilk prenses haberi benden:)) % 70 kiz dedi doktor cok mutluyum yavrumun hareketlerini gormek Allahim ne mucize ense kalinliginida olctu 1.5 mm ckti ii dedi kan almadi dortlu yapacak daha sonra telefondan usg fotosunu cektim ama yukleyemedim yaa( neyse esim laptopu getirsin ole yuklerim artik :3
ayyyhissetmişimde yazmışım sanki allah prensesinei sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
ayyy yaşasın kızımız geliyor demekSlm kizlar bu gun doktora gittim evet ilk prenses haberi benden:)) % 70 kiz dedi doktor cok mutluyum yavrumun hareketlerini gormek Allahim ne mucize ense kalinliginida olctu 1.5 mm ckti ii dedi kan almadi dortlu yapacak daha sonra telefondan usg fotosunu cektim ama yukleyemedim yaa( neyse esim laptopu getirsin ole yuklerim artik :3
canım tebrikler hayırlı, uslu bir prensesin olsun inşallah... erken öğrenmişsin maşallah, normal usg den mi bakıldı. bende doktora haftaya gidicem seninle aynı dönemde olcam inşallah bize de cinsiyetini söylerler...
Ecem ve ilkimbenim sagolun kizlar darisi sizin basiniza:))
yaprakgüzeli arkadaşım sana bişi sorcam; ultrason fotolarında bebişinin rahim kesesindeki yeri sağ mı sol mu??
Kızlar 16. Haftamdayım karnım buyumeye basladı ama sankı kasıklarımda ve sag tarafımda agrı degılde anlık kasılmalar oluyo. Herkeste boylemı
canım seni cok iyi anlıyorum,benmde 2li testim riskli cıkmıstı ve bana 3lü yapılmadan amniyosentez gibi bi işlem yapıldı,20 gün sonucunu bekledim moral bozukluguyla,cok sükür hiçbişe yok zaten bu testler olasılıkmıs,sakın kendini üzme bu testlere takılıpta..değerin kac cıktı onu sölermisin..benmki cok yüksekti 71de 1 cıkmıstı,bebişinide üzme üzülüpte iyi seler düşün..
selam, benım de bıokımyasal rıskım 1:491. kombıne riskim ise 1:2834 ve doktor bana sonucların gayet iyi dedi. kafam karıstı şimdi, hiç rik var uclu yapalım falan demedi.:44:canım biyokimyasal risk 1:400 yazıyor Allahın izni ile inşallah iyi çıkar benım de ve bekleyen herkesinde..
cnm geçmiş olsun.. iileş hemen bir an önce......kızlar pazar gecesinden basım çatlıyor daha yeni kendime geliyorum gözümü actım yazayım dedim geriye dönük okudum ama tamamen okuyamadım şu anda da tansiyonum düştü yarın görüşürüz inşallah hayırlı geceler hepinize arkidişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?