2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
cnm çok sevindim Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
bu saat oldu hala ayaktayım yaa
ecemcim günaydın da sanırım sana gün hiç kararmamış?:26:
hayrola neden uyumadın?

Günaydın annişlerrr bu gününüz çok mutlu huzurlu stressiz geçsin inşallahh.
Bugün benim DOĞUM GÜNÜM o yüzden daha güzel bir gün keşke bebişim bana bi doğum günü hediyesi versede bi tekme atsa bende hissetsem bugünü hep bunun hayali ile geçiricem Çalışan annişlere hayırlı işler evdeki annişlerede bol dinlenmeler diliyorum şimdilik öptüm hepinizi şekerlerr

ay ben de
eşim iş yaptırmadı pek,sonucunda tembel oldummm

ohhh ne kıyak valla benimki iyidir hoştur da tembellikte ondan bana sıra gelmiyo :) hamilelik hiç bişi değiştirmedi benim içinde eşim içinde aynen düzen devam ediyo :)
kayınvalidem olmasa naparım bilmem sağolsun yemeklerimizi o yapıyo

Kızlar 16. Haftamdayım karnım buyumeye basladı ama sankı kasıklarımda ve sag tarafımda agrı degılde anlık kasılmalar oluyo. Herkeste boylemı
aynen rahim büyümesine bağlıymış bende de var özellikle sağ tarafta benim de. hemen kocakarı bulgularından birini yapıştırayım erkek bebek sağda olurmuş bilemiyorum artık :))

oooo hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah tatlım :) ultrason resmini bekliyoruz :)

bu saat oldu hala ayaktayım yaa
bende tam onu diyecektim geçmişi okuyorum da baktım saat 2 ecemcim napıosun bu o saatte gecelerin kadını :)

günaydın kızlaaaaar yine sürünerek gelinmiş bir iş gününden hepinize merhabalar :)
uyku beni öldürecek yaa kalkmak resmen eziyet geliyo biraz daha biraz daha hala ayakta uyuyorumm
ecemcim sinemcim ve evde olan diğer kızlar bugün kaça kadar uyuyacaksınız bakalım iki saatini benim için uyuyun :)

günaydın tatlım doğum günün kutlu olsun bebişinle sevdiklerinle beraber sağlıklı huzurlu nice yılların olsun

günaydınn güzel anniş adaylarıı :)) dün bebişimin minik bi prenses oldugunu öğrendimm :)) cok mutlu oldumm :)) allahım hepimize saglıkla kucagmıza almayı nasip etsin insallah..bosu bosuna günlerdir bebişimi ve kendimi üzdüm test sonuclarını beklerken şükürler olsun hersey yolunda..

günaydınnn canımm doğum günün kutlu olsunn insallah hersey gönlünce olurr :) calısan annişler allah yardımcımız olsun bende en cok uykuda zorlanıyorumm kalkmak cok zorr :))

günaydınnn endercimmm hayırlı olsun yine bir prenses haberi maşallah maşallahh sağlıklaa inşallah

günaydınnn canımm doğum günün kutlu olsunn insallah hersey gönlünce olurr :) calısan annişler allah yardımcımız olsun bende en cok uykuda zorlanıyorumm kalkmak cok zorr :))

aynen öyle beni de uyku yıkıyor perişan ediyor hatta:)

Günaydın arkadaşlar,
Dünden bugüne kaç sayfa olmuş, sizlere yetişmek zor hakikaten.
Eylülcüm, doğum günün kutlu olsun. Nice seneleere inşallah.
Yaprakgüzeli prensesinle mutluluklar dilerim.

Arkadaşlar, doktorum bana folbiolü bıraktırdı, elevit ve santafer fort verdi. Elevit günde bir tane, santaferfort 2 tane. Sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Demir hapı için tok karnına al dedi. yine internette aç karnına yazıyor :)
Bu arada doktorum ağrı kesici olarak Parol içebilrsin demişti.

günaydınnn endercimmm hayırlı olsun yine bir prenses haberi maşallah maşallahh sağlıklaa inşallah

tesekkür ederim dilemcimm :))

canım dün bende doktordaydım,banada elevit günde bitane ac karna,gyno ferro sanol ac karna bitane bide c vitamini sandoz verdi..hepsi ac karna günde bir tane..folikasit bende kullanmıyorum..

Süper bi haber prenseslerimiz yavaş yavaş gelmeye başladı canım allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına hep böle güzel haberlerle gel inşallah

canım doğum günün kutlu olsun inş.hediyen gelir
sağol cnm sana da kolay gelsin bankacılık ta çok zor ya
al benden de o ka
cnm tebriklerrr
evet çok zor çok

doğum günün kutlu olsun,bebeğinle nice seneler diliyorum.

bana gün pek aydın olmadı gerçi cnnm...
doğum günün kutlu olsun cnm... bebeğinle ailenle çok mutlu bir ömür geçirmeni dilerim

ohh maşallah ne güzel bir haber
darısı bizim başımıza inşallah...
bu arada kesinleşen cinsiyetleri listemize ekleyelim

cok tesekkür ederimm canımmm :))

Süper bi haber prenseslerimiz yavaş yavaş gelmeye başladı canım allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına hep böle güzel haberlerle gel inşallah
cok tesekkür ederimm canımmm :)) insallahh hepimiz hep güzel haberler alalımmm..

ohh maşallah ne güzel bir haber
darısı bizim başımıza inşallah...
bu arada kesinleşen cinsiyetleri listemize ekleyelim

evet canım darısı size insallahh :)) cook tesekkür ederimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…