Günaydın arkadaşlar,
Dünden bugüne kaç sayfa olmuş, sizlere yetişmek zor hakikaten.
Eylülcüm, doğum günün kutlu olsun. Nice seneleere inşallah.
Yaprakgüzeli prensesinle mutluluklar dilerim.
Arkadaşlar, doktorum bana folbiolü bıraktırdı, elevit ve santafer fort verdi. Elevit günde bir tane, santaferfort 2 tane. Sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Demir hapı için tok karnına al dedi. yine internette aç karnına yazıyor :)
Bu arada doktorum ağrı kesici olarak Parol içebilrsin demişti.
yaa ne oldu anlamadım kızlar... uyuyamıyorum
aslında uyku akıyor gözlerimden ama dalamıyorum.. çok sinir bozucu yaaa
herkse gunaydınlarr ve nese dolu bir gun gecırmenız dılegıyle..
surunerek gelınen bır ıs gunu daha benim için ama za kaldı..
EYLUL dogum gunun kutlu olsun, seneye d. gununu miniğinle beraber gecireceksin ınsaallah
ENDERFTS prensesın hayırlı olsun
herkse gunaydınlarr ve nese dolu bir gun gecırmenız dılegıyle..
surunerek gelınen bır ıs gunu daha benim için ama za kaldı..
EYLUL dogum gunun kutlu olsun, seneye d. gununu miniğinle beraber gecireceksin ınsaallah
ENDERFTS prensesın hayırlı olsun
nedenini anlayamadım ama bu hafta çok rahatsız etti uykusuzluk...bende de sık sık uyanma sorunu var bu aralar bir haftadır sürekli uyanıyorum bu yüzden de uyuduğumdan hiç bişey anlamıyorum sabahları hiç uyumamış gibi uyanıyorum hatta uyanamıyorum
bu arada kızlar 2 gündür çok başım ağrıyo varmı böle şikayeti olan acaba dinlenemiyorum o yüzden mi bilemedim ama baya sinir bozucu
günaydın tatlım ne kadar az kaldı işi mi bırakıosun hayırdır
Günaydın cnmGünaydın hamişleerrr
Hepimiz için güzel bir gün olsun inşaallah..
8:30 dan beri bulantım biraz dursun diye balkonda sandalye de uyukluyorum,bu gün herşey kokuyor sanki,ev,ben,kablolar,herşey
Günaydın annişlerrr bu gününüz çok mutlu huzurlu stressiz geçsin inşallahh.
Bugün benim DOĞUM GÜNÜMo yüzden daha güzel bir gün keşke bebişim bana bi doğum günü hediyesi versede bi tekme atsa bende hissetsem bugünü hep bunun hayali ile geçiricem Çalışan annişlere hayırlı işler evdeki annişlerede bol dinlenmeler diliyorum şimdilik öptüm hepinizi şekerlerr
ohhh ne kıyak valla benimki iyidir hoştur da tembellikte ondan bana sıra gelmiyo :) hamilelik hiç bişi değiştirmedi benim içinde eşim içinde aynen düzen devam ediyo :)
kayınvalidem olmasa naparım bilmem sağolsun yemeklerimizi o yapıyo
aynen rahim büyümesine bağlıymış bende de var özellikle sağ tarafta benim de. hemen kocakarı bulgularından birini yapıştırayım erkek bebek sağda olurmuş bilemiyorum artık :))
oooo hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah tatlım :) ultrason resmini bekliyoruz :)
bende tam onu diyecektim geçmişi okuyorum da baktım saat 2 ecemcim napıosun bu o saatte gecelerin kadını :)
günaydın kızlaaaaar yine sürünerek gelinmiş bir iş gününden hepinize merhabalar :)
uyku beni öldürecek yaa kalkmak resmen eziyet geliyo biraz daha biraz dahahala ayakta uyuyorumm
ecemcim sinemcim ve evde olan diğer kızlar bugün kaça kadar uyuyacaksınız bakalım iki saatini benim için uyuyun :)
yaa ne oldu anlamadım kızlar... uyuyamıyorum
aslında uyku akoyor gözlerimden ama dalamıyorum.. çok sinir bozucu yaaa
ben nezleyim bu arada kızlar,hapşurdukça sanki içim hopluyo:2::2::2:
aman sizler dikkat edin
nedenini anlayamadım ama bu hafta çok rahatsız etti uykusuzluk...
baş ağrısı hamilelikte yaşanan bir problemmiş cnm.. bende yaşıyorum ama benimki sinüzitten kaynaklanıyor.. tuzlu su ya da deniz suyu yapınca sinüsler açıldığı için ağrı da geçiyor..
dinlenemediğinden de kaynaklanabilir cnm....
evet canım maalesef bırakıyorum işi. gerci maalesef demıyım kendi kararım.
işim cok stresli ve uzun saatler calısmak zorundayım. gece 9 da falan anca evımde olabılıyorum duzenim yok, aksama kadar da sinir stress bebgıme bunu yapmak istemiyorum artık. içimde 9 ay rahat ettıreceğime zulum cekecek yavrum:))
benim yuzumden boks eldıvenleriyle falan dogacako yuzden biraz ara vericem işe. inşallah başlarım yıne dogumdan sonra
Günaydın hamişleerrr
8:30 dan beri bulantım biraz dursun diye balkonda sandalye de uyukluyorum,bu gün herşey kokuyor sanki,ev,ben,kablolar,herşey
canım benim geçmiş olsun bende nezleyimmm burnum sürekli akıyorçok korkuyorum bebeişe bişey olur diye ama dr bişey olmaz dedi bakalım Rabbime emanet inşallah
Günaydın cnm
çok şükür bulantım hiç olmadı gibi birşey ama o koku hassasiyeti yok muuu
eşim çok alınıyor adama ağzın kokuyo diyorum bazen ki hiç bunca sene onun ağzının koktuğunu bilmem
demek ev hanımları kervanına bir kişiyi daha ekliyoruzevet canım maalesef bırakıyorum işi. gerci maalesef demıyım kendi kararım.
işim cok stresli ve uzun saatler calısmak zorundayım. gece 9 da falan anca evımde olabılıyorum duzenim yok, aksama kadar da sinir stress
bebgıme bunu yapmak istemiyorum artık. içimde 9 ay rahat ettıreceğime zulum cekecek yavrum:))
benim yuzumden boks eldıvenleriyle falan dogacako yuzden biraz ara vericem işe. inşallah başlarım yıne dogumdan sonra
canım o koku işi beni de mahvetii. bulantım olmadı fazla ama koku. ben ofiste temizlik yapılınca falan bile öğüre üğüre kaçıyorum o yerleri sildikleri deterjan bile mahvediyo beniGünaydın hamişleerrr
ben nezleyim bu arada kızlar,hapşurdukça sanki içim hopluyo:2::2::2:
aman sizler dikkat edin
ama zormuş gerçekten de çalışma saatlerin çok uzun olsun senin için hayırlısı olsun canım dinlenirsin iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?