2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
herkse gunaydınlarr ve nese dolu bir gun gecırmenız dılegıyle..

surunerek gelınen bır ıs gunu daha benim için ama za kaldı..
EYLUL dogum gunun kutlu olsun, seneye d. gununu miniğinle beraber gecireceksin ınsaallah

ENDERFTS prensesın hayırlı olsun

günaydın asyacım demir hapını tok karna al der çünkü aç karna mideyi çok rahatsız ediyo banada 2 haftayı geçti folbiolu bıraktırıp günde bir elevit bir gynoforen mi ne öle bi demir hapı verdi

yaa ne oldu anlamadım kızlar... uyuyamıyorum
aslında uyku akıyor gözlerimden ama dalamıyorum.. çok sinir bozucu yaaa

bende de sık sık uyanma sorunu var bu aralar bir haftadır sürekli uyanıyorum bu yüzden de uyuduğumdan hiç bişey anlamıyorum sabahları hiç uyumamış gibi uyanıyorum hatta uyanamıyorum

bu arada kızlar 2 gündür çok başım ağrıyo varmı böle şikayeti olan acaba dinlenemiyorum o yüzden mi bilemedim ama baya sinir bozucu

cok tesekkür ederim canım darısı sana insallahh :)

günaydın tatlım ne kadar az kaldı işi mi bırakıosun hayırdır

nedenini anlayamadım ama bu hafta çok rahatsız etti uykusuzluk...
baş ağrısı hamilelikte yaşanan bir problemmiş cnm.. bende yaşıyorum ama benimki sinüzitten kaynaklanıyor.. tuzlu su ya da deniz suyu yapınca sinüsler açıldığı için ağrı da geçiyor..
dinlenemediğinden de kaynaklanabilir cnm....

günaydın tatlım ne kadar az kaldı işi mi bırakıosun hayırdır

evet canım maalesef bırakıyorum işi. gerci maalesef demıyım kendi kararım.
işim cok stresli ve uzun saatler calısmak zorundayım. gece 9 da falan anca evımde olabılıyorum duzenim yok, aksama kadar da sinir stress
bebgıme bunu yapmak istemiyorum artık. içimde 9 ay rahat ettıreceğime zulum cekecek yavrum:))
benim yuzumden boks eldıvenleriyle falan dogacak o yuzden biraz ara vericem işe. inşallah başlarım yıne dogumdan sonra

Günaydın hamişleerrr
Hepimiz için güzel bir gün olsun inşaallah..
8:30 dan beri bulantım biraz dursun diye balkonda sandalye de uyukluyorum,bu gün herşey kokuyor sanki,ev,ben,kablolar,herşey

Günaydın hamişleerrr
8:30 dan beri bulantım biraz dursun diye balkonda sandalye de uyukluyorum,bu gün herşey kokuyor sanki,ev,ben,kablolar,herşey
Günaydın cnm
çok şükür bulantım hiç olmadı gibi birşey ama o koku hassasiyeti yok muuu
eşim çok alınıyor adama ağzın kokuyo diyorum bazen ki hiç bunca sene onun ağzının koktuğunu bilmem

Canım doğum günün kutlu olsun,
Sevdiklerinle ve tabii bebeğinle upuzun sağlıklı huzurlu bir ömür geçirirsin inşaallah..

Uyandık teyzesi,ama bölük pörçükdü uykumuzda,benim hala uykum var,ama gündüzleri çoook nadir uyuyabiliyorum.O yüzden ben de sizinle mesaideyim

inşallah dinlenince geçer canım daha da yorgun hissediyorum kendimi. sinüzitte zor Allah kolaylık versin sana da ecemcim

ama zormuş gerçekten de çalışma saatlerin çok uzun olsun senin için hayırlısı olsun canım dinlenirsin iyi olur.

Günaydın hamişleerrr

günaydın sinemcim o koku olayı çok kötü oluyomuş ben yaşamadım çok şükür inş. da yaşamam arkadaşım da diyodu eşine bile kokuyosun git yanımdan deyip durmuş 4. ayına kadar :) Allah kolaylık versin :)

Günaydın cnm
çok şükür bulantım hiç olmadı gibi birşey ama o koku hassasiyeti yok muuu
eşim çok alınıyor adama ağzın kokuyo diyorum bazen ki hiç bunca sene onun ağzının koktuğunu bilmem

Ay ceylin valla utandığımdan yazamadım
Bana hem onun kokusu hem benim kokum geliyor.
Ona birşeyde diyemiyorum,arkamı dönüyorum,yada sen dönde beline sarılayım diyorum
Ya parfümümden bile tiksindim,bi de bulaşık deterjanımdan

demek ev hanımları kervanına bir kişiyi daha ekliyoruz
artık bol bol miskinlik yaparız cnm

Bu arada unutmadan prenses anneleri maaşaallah kızçelerinize
Kıskanıyorum galiba
Ama olsun ben seni çok seviyorum süt köpüğüm

Günaydın hamişleerrr
canım o koku işi beni de mahvetii. bulantım olmadı fazla ama koku. ben ofiste temizlik yapılınca falan bile öğüre üğüre kaçıyorum o yerleri sildikleri deterjan bile mahvediyo beni

ben nezleyim bu arada kızlar,hapşurdukça sanki içim hopluyo:2::2::2:
aman sizler dikkat edin

gecmiş olsun. geçiş mevsimi dikkat etmek lazım. grip çoğaldı yine. ya bi de ben hapsurunca cok şiddetli hapşırıyorum ve kasıklarıma ağrı giriyo sonra korkuyorum vallaa. am napıyım ben tıs dıye hapşurmama hiç haappşuuuuuuuuuuuuuu diye çıkıyo benim

ama zormuş gerçekten de çalışma saatlerin çok uzun olsun senin için hayırlısı olsun canım dinlenirsin iyi olur.

oyle canım.. biraz keyif yapalım bakalım bebişle. bir de vakit bulamıyodum Turkıyey gelmeye şimdi gelicem anamın dizinin dibine. beslesin kuzusuyla, kuzusunun kuzusunu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…