2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Kuzum küçük bir kase ılık yoğurt denedin mi?Genellikle işe yarar o.Böyle çok yorgun hissedersin kendini
gece 2 den beri süt yoğurt ne varsa denedim cnm ama sonuç gördüğün üzere zımba gibiyim
hahaha gözlerim aynen böyle şu anda
inşallah sızarım diye ümit ediyorum....

Canım çok teşekkür ederimm bugün tek dileğim bu zaten hepimiz 2013 te bebişlerimizle sağlıkla olacağız inşallah

gece 2 den beri süt yoğurt ne varsa denedim cnm ama sonuç gördüğün üzere zımba gibiyim
hahaha gözlerim aynen böyle şu anda
inşallah sızarım diye ümit ediyorum....

İnşaallah tatlım,başağrısı,sinir hepsine sebep oluyor uykusuzluk,
Gece çok sık uyandım diye o kadar gerginim ki mesela..
Ne yapsak bilemedim ki:44:

şu smiley görünce aklıma geldi aranızda sigara içen varmı kızlar? daha önce içip bebişi için bırakan veya bırakamayan?

hayırlısı olsun prensesin canım saglıkla gelsin meleklerimizin hepsi inşallah

nice mutlu yaşlara canım...iyi ki dogdun...en güzel hediyeyi al inşallah bu gün

seninde prensesin hayırlı olsun inşallah saglıkla gelsin cimcimen...

ben devam ediyorum folbiole+coraspirin+elevit+gyno ferrosanol...ben demir hapımı ögle yemegimden 2-3 saat sonra alıyorum...yemeklerden 2 saat önce alınması gerekiyor muhakkak ayrıca süt çay kahve alımıda olmamalı 2 saat içinde

şu smiley görünce aklıma geldi aranızda sigara içen varmı kızlar? daha önce içip bebişi için bırakan veya bırakamayan?

ben ben ben. maalesef içiyordum canım 10 yıllık bı geçmişimiz var lanet seyle. özlem kalbimde yara
çift çizgiyi gördüğüm an sarılıp koklaşamadan veda ettim kendisine çünküüüü motivasyonum cooookk buyktu onu terk etmem için.
su an elime bile almam yanımda dahi içirtmem.yoksa vıcdanım beni oldurur yapamam minicik vucuda bu kotulugu

kızlar merhaba hepinize nasılsınız bu gün.herkes iyidir umarım...gece bölük pörçük uyuyorum bende her uyku dönemindede degişik rüyalar görüyorum hayır olsun...dün gece bi annemi dogurttum bi 40 haftalık hamiş arkadaşım var onu dogurttum böyle enteresan rüyalar görüyorum...bu arada demir ile ilgili belkide bildiginiz bişeydir ama paylaşmak istedim demir hapımızı portakal suyu ile alırsak emilimi daha çabuk oluyor bilgilerinize ...sevgiler hepinizeeee

tebrik ederim tatlım çok sevindim bırakabilmene forumda başka başlıklarda okumuştum bırakamayan çok kişi var. bende içmiyorum çok şükür kıyamam ki bebişime

İçmiyorum içenlere de kızıyorum
Bencillik bu..
katılıyorum canım anne olmak sorumluluk istiyo daha onun varlığını bilir bilmez o sorumluluğu hissetmek lazım...

günaydın siyamcım heralde bir çoğumuzda var bu bölük pörçük uykular ve rüyalar :)

Son düzenleme:

Bende içiyordum ama öğrendiğin an bıraktım bidahada hiç içmedim vicdanım el vermez kendime zarar verişrim ama karnımdaki bitanecik masumuma asla vermem içen varsada sakın içmesin bizim yediklerimizde bulunan zararlı maddeler plazentadan geçemiyor sadece alkol ve nikotin geçebiliyormuş bunuda ek not olarak belirteyim arkidişlerrr sakın sakıj içmeyinn

selam, benım de bıokımyasal rıskım 1:491. kombıne riskim ise 1:2834 ve doktor bana sonucların gayet iyi dedi. kafam karıstı şimdi, hiç rik var uclu yapalım falan demedi.:44:

canım senin 491miş benim 400 arada fark var bu kombine risk falan yazmıyor bende down sendromu risk oranı 1:4610 bumu oluyo bilmiyorum doktor bunu değilde işte biyokimyasal risk 1:400 yazanı söyledi bana bende fazla anlamıyorum canım işte doktorun söylediği bu.

kızlar doktorunuz cinsel ilişki için kaç aya kadar izin verdi
Bizim ki eşime 6.aya kadar demiş,ama doğum yapan anneler son ana kadar birlikte olunması doğumu kolaylaştırıyor vs.yazmışlar.:44:

Bizim ki eşime 6.aya kadar demiş,ama doğum yapan anneler son ana kadar birlikte olunması doğumu kolaylaştırıyor vs.yazmışlar.:44:

bana şuan yasak sinemcim heralde ilk aylarda tehlikeli diye yasakladı doğum yapan bi arkadaşıma sormuştum ne zamana kadar izin var diye yapabiliosan 9. aya kadar var demişti :) Her bir doktor farklı söylüyo sanırım gebeliğin duruma göre de yorum yapıyolardır

canım benim bildiğimde esas önemli olan kombine risk yani senin dedgin gibi down send. riki ve senin cok ock iyi cıkmıs bence. o zman benim sana göre cok dusuk 1:2834 nereeee 4610 nere senın rsikin 4600 de bir benim ki 2800de bir. anammm korktum şimdi ya :18:

Son düzenleme:
bende bırakanlardanım..14 yıl içtim marifetmiş gibi... tüp bebek tedavisine başladığım an bıraktım... bende zarar veremem miniğime kendi keyfim için... bırakamam diyenleride anlamıyorum ve çok kızıyorum...3 ay oldu hala canım istiyor ama o canavarı yenmek benim elimde... bebeğim ii olsun yeterki.... her şey onun için...

ben de arkanı dön diyorum uyku arasında ay bu adamların çekisi ne bizden
benim dr. Lekelenme olduğu zamanlarda yasak etmişti,sonra lekelenme bitip yavrumu da hareketli gördüğümüzde (10+5 sanırım) eşim sorduğunda 12.hafta bitsin demişti..şimdide en son 11+5'te gördük..
Eşime diyorum bak 12 bitti,ama o korkuyor..
Hoş ne yalan diyim ben de korkuyorum yavruma bişi olur diye,hem de dürtü yok anacım
Ama hamile olana dek 2 günde bir birlikte oluşun verdiği stresten sonra bu dönem de iyi geldi

aynen canım. ben de bnalamıyorum bırakakam dıyenler. kı ben hatırı sayılır sekılde ıcıyordum tak diye bıraktım. özlem ayrı ama asla içmeme. hele ki doktor izin verdi diyip içenleri hiiiç anlamıyorum nasıl için elveriyo o zehiri gonderiyosun. böyle diyince çoom kızıyolar bana, içmeyipte dısarıdan konusanlardan degılım ki içiyodum ve bıraktım. senin ne farkın var benden. demek ki sen de bırfakırsın. çok çok kızııyorum çoook. kzuenim sırf bu yuzden erken dogum yaptı. doktorlar buyuk ıhtımal ondan diyolar evet belki ondan degi belki ondan ama bu risk alınır mı?????

canım sana büyük alkış
Bırakamayanların halini gördüm çok çevremde
ben hiç başlamadım,1-2 kere tadına baktım beceremedim iyi ki de becerememişim..
Ama maalesef bazen içen ortamlarda oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…