bana şuan yasak sinemcim heralde ilk aylarda tehlikeli diye yasakladı doğum yapan bi arkadaşıma sormuştum ne zamana kadar izin var diye yapabiliosan 9. aya kadar var demişti :) Her bir doktor farklı söylüyo sanırım gebeliğin duruma göre de yorum yapıyolardır
canım benim bildiğimde esas önemli olan kombine risk yani senin dedgin gibi down send. riki ve senin cok ock iyi cıkmıs bence. o zman benim sana göre cok dusuk 1:2834 nereeee 4610 nere senın rsikin 4600 de bir benim ki 2800de bir. anammm korktum şimdi ya :18:[/
inşallah ikimizinde bişeyler çıkmaz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız ben cumartesi günden beri telaşlıyım işte korkma bi doktora daha göster için rahatlasın..
bi saniye bi saniye. doguma girmeden önce nasil birlkikte olmuslar. pardon bizim bi işimiz var diyip yan odayamı geçmişlerEvet bazıları doğuma girmeden önce birlikte olmuşlar.Ne kadar doğru bilemem ama normal doğumda çok işe yarıyormuş.
ben de arkanı dön diyorum uyku arasında ay bu adamların çekisi ne bizden
benim dr. Lekelenme olduğu zamanlarda yasak etmişti,sonra lekelenme bitip yavrumu da hareketli gördüğümüzde (10+5 sanırım) eşim sorduğunda 12.hafta bitsin demişti..şimdide en son 11+5'te gördük..
Eşime diyorum bak 12 bitti,ama o korkuyor..
Hoş ne yalan diyim ben de korkuyorum yavruma bişi olur diye,hem de dürtü yok anacım
Ama hamile olana dek 2 günde bir birlikte oluşun verdiği stresten sonra bu dönem de iyi geldi
bi saniye bi saniye. doguma girmeden önce nasil birlkikte olmuslar. pardon bizim bi işimiz var diyip yan odayamı geçmişler
aynen canım. ben de bnalamıyorum bırakakam dıyenler. kı ben hatırı sayılır sekılde ıcıyordum tak diye bıraktım. özlem ayrı ama asla içmeme. hele ki doktor izin verdi diyip içenleri hiiiç anlamıyorum nasıl için elveriyo o zehiri gonderiyosun. böyle diyince çoom kızıyolar bana, içmeyipte dısarıdan konusanlardan degılım ki içiyodum ve bıraktım. senin ne farkın var benden. demek ki sen de bırfakırsın. çok çok kızııyorum çoook. kzuenim sırf bu yuzden erken dogum yaptı. doktorlar buyuk ıhtımal ondan diyolar evet belki ondan degi belki ondan ama bu risk alınır mı?????
bana bebeğimden başkası bıraktıramazdı herhalde.. ama meleğim iyiki geldi hayatıma... içimde onun büyüdüğünü bilmek dünyalara bedel... tüm hayatım ona göre artık.. keşke hiç başlanmaasa.... günde bilmem kaç tane içmeye dr izin vrdi diyenleri anlamıyorum.. bunun 1 taneside zarar... bile bile sigarayı bebeğine zorla içirtmekle aynı... kafada bitirildiği an bitiyor gerçekten..canım sana büyük alkış
Bırakamayanların halini gördüm çok çevremde
ben hiç başlamadım,1-2 kere tadına baktım beceremedim iyi ki de becerememişim..
Ama maalesef bazen içen ortamlarda oluyorum
Ne molaymış anacığım sizin ki 14 hafta
Bende de dürtü yokama eşimde çekiniyor birşey olursa diye.
Bir de dikkat etmek gerekiyormuş bazı şeylere ben hiç yanaşamıyorum
İyi böyle yaa iyi
yok be Allah canını almasın emi
Doktor az açılma var,doğuma biraz daha var dediğinde eve gidebilenler(çanta hazırlığı,duş vs..)yazmışlar.
Kız o sancı da ben korkarım suyum gelir mi diye adamlara bak seenn
14 hafta diye düşünme kız 5+3 ken öğrendim o akşam kutlaması oldu
sonra lekelenme başladı ertesi gün işte 9 hafta diyebilirükk
ahahah valla helal olsun. ben acıdan agridan adamı pataklıyo bile olabılrım o dakkkada :)) bırak o işi yapıcam hey gidi heeeeeyyyyyy
dusunsenıze cocuk da bagırıyo ordan baaabaaa, baaabbbaaaa cekil kenara diyorum çıkacm beeeeennn
Yok be canım neler yapanlar varmış,
Ağdaya giden mi,oje süren mi,hastanenin yanındaki kuaföre saç yaptırmaya giden mi,hastane de sancı verilirken kk de yazışan mı
Ay bunlar aklıma gelenler bu arada,
Bakalım biz neler paylaşacağız
Günaydın hamişleerrr
Hepimiz için güzel bir gün olsun inşaallah..
8:30 dan beri bulantım biraz dursun diye balkonda sandalye de uyukluyorum,bu gün herşey kokuyor sanki,ev,ben,kablolar,herşey
cnm yaa süpersin.ecemmmm
bu sana ve bebeğine canımm (benim bilgisayar ve telefonumda piyanodan çalınmış şekli ile melodi olarak kayıtlı)
Bedtime Baby -Toddler Lullaby - Fisher Price song cd 2 of 6 - Bubbles & Balls - YouTube
kızlar doktorunuz cinsel ilişki için kaç aya kadar izin verdi
Bizim ki eşime 6.aya kadar demiş,ama doğum yapan anneler son ana kadar birlikte olunması doğumu kolaylaştırıyor vs.yazmışlar.:44:
cnm yaa süpersin.
hipnotize olmuş gibiyim hehehe......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?