Ne molaymış anacığım sizin ki 14 hafta
Bende de dürtü yokama eşimde çekiniyor birşey olursa diye.
Bir de dikkat etmek gerekiyormuş bazı şeylere ben hiç yanaşamıyorum
İyi böyle yaa iyi
Hanımlar
saç kestirmek konusunda ne düşünüyosunuz.
Hiç bir hamile kestiirmiyor.Allah korusun çocuğun ömrünü kısaltıyomuşsun falan filan.
Hamilelik dolayısıyla saçım çok dökülüyo
yer gök heryer saç
şöyle omuzlara toplanan katlı küt kestiricem
siz inanıyomusunuz böyle şeylere
bi saniye bi saniye. doguma girmeden önce nasil birlkikte olmuslar. pardon bizim bi işimiz var diyip yan odayamı geçmişler
Günaydın annişlerrr bu gününüz çok mutlu huzurlu stressiz geçsin inşallahh.
Bugün benim DOĞUM GÜNÜMo yüzden daha güzel bir gün keşke bebişim bana bi doğum günü hediyesi versede bi tekme atsa bende hissetsem bugünü hep bunun hayali ile geçiricem Çalışan annişlere hayırlı işler evdeki annişlerede bol dinlenmeler diliyorum şimdilik öptüm hepinizi şekerlerr
Ya kızlar kafama bişey takıldı buraya üye olurken erkekler üye olamaz falan diyor bunu nasıl ayırt ediyor mesela şuan aramızda bi erkek olabilirmi acaba yazdıklarımızı okuyan okadar şey yazıyoruz aklıma o geldi tedirgin oldum birden kadını işaretleyip kendinede bi isim bulup üye olmuşsa ne olacakAyy şu hamilelik insanı ne hale sokuyor neler geliyor aklıma ya
Bende inanmıyorum lakin gel görki kestiremiyorum benim de kestirmem lazım ama cesaret edemiyorum ne alaka bilmem hormonlar ele geçirdi galiba beynimiHanımlar
saç kestirmek konusunda ne düşünüyosunuz.Hiç bir hamile kestiirmiyor.Allah korusun çocuğun ömrünü kısaltıyomuşsun falan filan.
Hamilelik dolayısıyla saçım çok dökülüyo yer gök heryer saç şöyle omuzlara toplanan katlı küt kestiricem
ben nezleyim bu arada kızlar,hapşurdukça sanki içim hopluyo:2::2::2:
aman sizler dikkat edin
kızlar kaçırdıklarımı okkumadan yazmak istemedim öncelikle ilişkiyi dr bana da son aya kadar önerdi ancak 1-2 ay kala kondom kullanmaya başlayın demişti.
benim bi yakınımda bebeğin doğumuna bir hafta kaldı diye birlikte olmuşlar diğer sabah bi gitmişlerki kontrole açılma var yani bebeğin doğduğu gün birlikte olmuş oldular :)) Allahtan bişey olmamış ama bende son aylar korkarım...
bende doğuma giderken saçımı makyajımı yaptırmayı düşünüyorum hatta gittiğim hastanenin bahçesinde hastaneye bağlı kuaför var eğer o zaman gözüm görürse muhakkak yaptırırım :)))
saç kestirmede dr bişey demedi benim de derdim boyamak açıkcası dört aydan sonra boyatırsın demişti şimdi paçoz paçoz dolaşıyorum bebişim için :))
bebeğinle ailenle geçireceğin nice mutlu yıllar doğum günün kutlu olsunnn
doğumdan sonra bende b, saçımı başımı toparlayıp hafif bir makyaj yaparım
en azından rimel parlatıcı yada allık.
gelen giden olacak
ilk fotolar çekilecek
zaten şiş perişan dağınık olucaz
bari fotolarda kurtaralım karizmayı :)))
saç işide koca karı hurafesi.doktor bişey demez kestirmeye
boya içinde organik boyalar var onlarla oluyomuş
Selam kızlar,
İki üç saaatte bir girmek lazım buraya, yoksa konular alıp başını gidiyor.
Az çok okumaya çalıştım son sayfaları,epey güldürdünüz beni, ilahi kızlar ilahi:)
* Ben de sigara içenlerdendim, Allah'a binlerce şükür bıraktım bebişim için, ama maalesef eşim devam ediyor. [yanımda hiç içmiyor ama leş gibi kokuyor, her tarafına siniyor pislik mikrop sigara.]
* Demir hapını portakalsuyu ile almak faydalıymış demek, teşekkürler arkadaşım.
* Cinsel birliktelik mevzuusuna güldüm güldüm güldüm :)
* Çok çok nadiren makyaj yapan biriyim, Bir fondotenim bile yok, anlıyor musunuz :) Dolayısyla doğum sonrası makyaj meselesi dışındayım. Ammaaaa saç dediniz mi orda durunuz efendim, ben ki 2 ayda bir saçlarıma makas değdirmeden yapamam. Bir yanım "boş ver hurafe bunlar" diyor, diğer yanım "amaaaan bu sene de uzun gez bakalım"
Hadi kızlar görüşmek üzere.
Sağlıcakla ve muhabbetle kalın cümleten..
cnm gazoz yada soda iiçmeyi denesene bulantıya iyi geliyo diyolar
eğer gebelikte sorun yoksa son bir aya kadar
ikizlerde de son iki aya kadar diye biliyorum ben
bide hamileliğin ilk üç ayı yasak dediler
ama biz dayanamadık arada kaçaklar yaptık
Bize ilk üç ay falan demedi,
Son 3 ay dedi,
Biraz uzun geldi de bana
Ya kızlar kafama bişey takıldı buraya üye olurken erkekler üye olamaz falan diyor bunu nasıl ayırt ediyor mesela şuan aramızda bi erkek olabilirmi acaba yazdıklarımızı okuyan okadar şey yazıyoruz aklıma o geldi tedirgin oldum birden kadını işaretleyip kendinede bi isim bulup üye olmuşsa ne olacakAyy şu hamilelik insanı ne hale sokuyor neler geliyor aklıma ya
Hanımlar
saç kestirmek konusunda ne düşünüyosunuz.
Hiç bir hamile kestiirmiyor.Allah korusun çocuğun ömrünü kısaltıyomuşsun falan filan.
Hamilelik dolayısıyla saçım çok dökülüyo
yer gök heryer saç
şöyle omuzlara toplanan katlı küt kestiricem
doğumdan sonra bende b, saçımı başımı toparlayıp hafif bir makyaj yaparım
en azından rimel parlatıcı yada allık.
gelen giden olacak
ilk fotolar çekilecek
zaten şiş perişan dağınık olucaz
bari fotolarda kurtaralım karizmayı :)))
saç işide koca karı hurafesi.doktor bişey demez kestirmeye
boya içinde organik boyalar var onlarla oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?