2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

tatlım doğum günün kutlu olsun

ay ay ay bi prenses daha var çok sevindim senin adına Allah sağ salim kucağınada aldığın günü görmeyi nasip etsin

şu smiley görünce aklıma geldi aranızda sigara içen varmı kızlar? daha önce içip bebişi için bırakan veya bırakamayan?

kızlar utanıyorum çünkü yaptığım iyi bişi değildi ama hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım yanımda bile içirmiyorum zaten günde 2 yada 3 içerdim oda yanımda arkadaş varsa ama bebişimi bile bile zehirlemem asla o bana muhtaç şuanda nasıl kıyılırki

arkadaşlar rahatsız olanlar varmış ya okudum çok geçmiş olsun.
kızlar ya neler konuşmuşsunuz birliktelik hakkında aslında ne yalan söyliyim hep sormak istiyodum sizlere ben 12. haftadayım ilişki olabilirmi acaba geçen gece bi deneme oldu ama sonuca gelmedi korkup bıraktık bişi olursa diye doktor yasak yada serbest demedi bize hiç. sormaya utanıyorum ben ya siz bişi diyin bana napmalıyım
canım uykusuzluğa ayran iyi gelirmiş bazen ben dua ede ede uyuyakalırım uyuyamadığım zaman işe yarar dene istersen bi

kızlar çok teşekkür ederim ilginizden dolayı. son bir haftadır akşamları koltuğa yığılıp kalıyorum. hasta gibi yatıyorum. vucudumda birşeyler eksik hissediyorum. bugun teyzem yakınlarda doğum yapmıştı bana Demir hapı ve magnezyum içirdi. 1 saat sonra kendime geldim. yarın kontrolum var hepsini doktora söyleyeceğim hatta kan aldığında değerlerime de bakmasını isteyeceğim. henüz vitaminlere başlamamıştım folik asit içiyordum. çok iyi beslenemediğim için sanırım bebek herşeyimi aldı götürdü. bu akşam canlıyım önceki akşamlara göre...

sizler umarım iyisinizdir

Ah şu korku herkezde var ay özellikle erkeklerde var ya kızlar bide sizdede ölemi bilmiyorum ama benim eşim cinsel yönden çok ilgisiz oldu bana sanki karnımda onu taşıyorum beni annesi gibi falanmı görüyor acaba otururken bacağım falan bi yerim açılsa dönüp bakmıyor bile yatıncada karnımı seviyor sadece iyi geceler deyip uyuyor off yaa söleyincede korkarım ben bişey olur çocuğuma bide o ordayken yapamam ben çocuğuma karşı diyor ay çok komik yavrum anlıcak sanki bişey böle işte kızlarr neyapıcaz bilmiyorum doğumdan sonrada 40 günde izin yok yandık biz yandık

Çok geçmiş olsun canımm doktorunla mutlaka paylaş bunları işte bazıları kolay geçirir hamileliği bazılarıda zor allah kolaylık versinn canım dikkat et kendine ve bebişine

Arkadaslar iyi aksamlar . Kuzusum icin iyi dileklerde bulunan arkadaslara cook cok teskur.. Konular okudum kizlar sac kestirme konudu batil inanc ben gecen hafta kestirdim bilee..:)) iliskiye gelince doktor hic bisey demedigi halde 13. Haftaya kadar bekledik bi defa oldu yani korka korka :)) herjese sevgilerr...

Çok geçmiş olsun canımm doktorunla mutlaka paylaş bunları işte bazıları kolay geçirir hamileliği bazılarıda zor allah kolaylık versinn canım dikkat et kendine ve bebişine

ben 1 haftaya kadar çok iyiydim ne bulantı ne kusma yaşamadım böyle şeyler. bu aralar canım da çok sıkkın yediklerime de önem veremiyorum. sanırım ondan oldu. teşekkür ederim canım

cnm çok geçmiş olsun... bencede doktorunla konuş vitamin ilaçlarını.. hem sana hem bebeğe faydalı çünkü...
kendini toplamana sevindim cnm.. yarın haberinide bekliyoruz mutlaka

bizde yasak tedaviyle başladı yani 22 haziranda.. haja yasak...yasak kalksa bile biz yapamayız..1 sene kardeş gibi işte

cnm bende garip rüyalar görüyorum bende teyzemi doğurttum hemide ikizzzz

ya cnm bende duydum onu. hamile kaldığımda saçım baya uzundu. taraması kurutması çok zor geliyo. kışta geliyo iyice sorun olcak. aslında inanmam bole şeyler ama ucu bebeğime dokununca kestiremiyorum

Endişelenme canım. Herşey yolundadır. Ben pek hareket falan hissetmiyorum ya da anlamıyorum. Bazen bir seyirme gibi oluyo ama belkide gazdır. Ben de ayın yirmiikisinde gidicem doktora. Cinsiyetinide öğrenirim inşallah... Senin belli mi..

martın ilk haftalarında doğumu olacaklar hala öğrenmediler mi cinsiyetleri ???

yok canım benim bebişin cinsiyeti de belli deil cuma günü ögrenecem inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…