Günaydın annişlerrr bu gününüz çok mutlu huzurlu stressiz geçsin inşallahh.
Bugün benim DOĞUM GÜNÜMo yüzden daha güzel bir gün keşke bebişim bana bi doğum günü hediyesi versede bi tekme atsa bende hissetsem bugünü hep bunun hayali ile geçiricem Çalışan annişlere hayırlı işler evdeki annişlerede bol dinlenmeler diliyorum şimdilik öptüm hepinizi şekerlerr
günaydınn güzel anniş adaylarıı :)) dün bebişimin minik bi prenses oldugunu öğrendimm :)) cok mutlu oldumm :)) allahım hepimize saglıkla kucagmıza almayı nasip etsin insallah..bosu bosuna günlerdir bebişimi ve kendimi üzdüm test sonuclarını beklerken şükürler olsun hersey yolunda..
şu smiley görünce aklıma geldi aranızda sigara içen varmı kızlar? daha önce içip bebişi için bırakan veya bırakamayan?
Aman okusun da karısının psikolojisinden anlasın en azından
Olabilir belki ama bize ne canım,insani şeyler yazışıyoruz
arkadaşlar rahatsız olanlar varmış ya okudum çok geçmiş olsun.
kızlar ya neler konuşmuşsunuz birliktelik hakkında aslında ne yalan söyliyim hep sormak istiyodum sizlere ben 12. haftadayım ilişki olabilirmi acaba geçen gece bi deneme oldu ama sonuca gelmedi korkup bıraktık bişi olursa diye doktor yasak yada serbest demedi bize hiç. sormaya utanıyorum ben ya siz bişi diyin bana napmalıyım
canım uykusuzluğa ayran iyi gelirmiş bazen ben dua ede ede uyuyakalırım uyuyamadığım zaman işe yarar dene istersen bi
kızlar çok teşekkür ederim ilginizden dolayı. son bir haftadır akşamları koltuğa yığılıp kalıyorum. hasta gibi yatıyorum. vucudumda birşeyler eksik hissediyorum. bugun teyzem yakınlarda doğum yapmıştı bana Demir hapı ve magnezyum içirdi. 1 saat sonra kendime geldim. yarın kontrolum var hepsini doktora söyleyeceğim hatta kan aldığında değerlerime de bakmasını isteyeceğim. henüz vitaminlere başlamamıştım folik asit içiyordum. çok iyi beslenemediğim için sanırım bebek herşeyimi aldı götürdü. bu akşam canlıyım önceki akşamlara göre...
sizler umarım iyisinizdir
Çok geçmiş olsun canımm doktorunla mutlaka paylaş bunları işte bazıları kolay geçirir hamileliği bazılarıda zor allah kolaylık versinn canım dikkat et kendine ve bebişine
cnm çok geçmiş olsun... bencede doktorunla konuş vitamin ilaçlarını.. hem sana hem bebeğe faydalı çünkü...kızlar çok teşekkür ederim ilginizden dolayı. son bir haftadır akşamları koltuğa yığılıp kalıyorum. hasta gibi yatıyorum. vucudumda birşeyler eksik hissediyorum. bugun teyzem yakınlarda doğum yapmıştı bana Demir hapı ve magnezyum içirdi. 1 saat sonra kendime geldim. yarın kontrolum var hepsini doktora söyleyeceğim hatta kan aldığında değerlerime de bakmasını isteyeceğim. henüz vitaminlere başlamamıştım folik asit içiyordum. çok iyi beslenemediğim için sanırım bebek herşeyimi aldı götürdü. bu akşam canlıyım önceki akşamlara göre...
sizler umarım iyisinizdir
bizde yasak tedaviyle başladı yani 22 haziranda.. haja yasak...yasak kalksa bile biz yapamayız..1 sene kardeş gibi işteAh şu korku herkezde var ay özellikle erkeklerde var ya kızlar bide sizdede ölemi bilmiyorum ama benim eşim cinsel yönden çok ilgisiz oldu bana sanki karnımda onu taşıyorum beni annesi gibi falanmı görüyor acabaotururken bacağım falan bi yerim açılsa dönüp bakmıyor bile yatıncada karnımı seviyor sadece iyi geceler deyip uyuyor off yaa söleyincede korkarım ben bişey olur çocuğuma bide o ordayken yapamam ben çocuğuma karşı diyor ay çok komik yavrum anlıcak sanki bişey böle işte kızlarr neyapıcaz bilmiyorum doğumdan sonrada 40 günde izin yok yandık biz yandık
şu smiley görünce aklıma geldi aranızda sigara içen varmı kızlar? daha önce içip bebişi için bırakan veya bırakamayan?
kızlar merhaba hepinize nasılsınız bu gün.herkes iyidir umarım...gece bölük pörçük uyuyorum bende her uyku dönemindede degişik rüyalar görüyorum hayır olsun...dün gece bi annemi dogurttum bi 40 haftalık hamiş arkadaşım var onu dogurttumböyle enteresan rüyalar görüyorum...bu arada demir ile ilgili belkide bildiginiz bişeydir ama paylaşmak istedim demir hapımızı portakal suyu ile alırsak emilimi daha çabuk oluyor bilgilerinize ...sevgiler hepinizeeee
Hanımlar
saç kestirmek konusunda ne düşünüyosunuz.
Hiç bir hamile kestiirmiyor.Allah korusun çocuğun ömrünü kısaltıyomuşsun falan filan.
Hamilelik dolayısıyla saçım çok dökülüyo
yer gök heryer saç
şöyle omuzlara toplanan katlı küt kestiricem
siz inanıyomusunuz böyle şeylere
Endişelenme canım. Herşey yolundadır. Ben pek hareket falan hissetmiyorum ya da anlamıyorum. Bazen bir seyirme gibi oluyo ama belkide gazdır. Ben de ayın yirmiikisinde gidicem doktora. Cinsiyetinide öğrenirim inşallah... Senin belli mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?