2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

canım benim saçım açık kumral.ama bu güne kadar hep koyu kahve yaptım.Çok beyaz tenliyim,gözlerimde yeşil.
koyu rengi daha çok yakıştırıyodum kendime.en son 5 ay önce düğünümde boyattım.baya bi kendi saçım çıktı yani.
yeniden boyatmıycam.kendi saçıma dönücem.İşte derdim kestirmek.yarın fırsatım olursa çıkıp kestiricem.
Ama abşam bir kere organik boya yapmıştı kendi.Baya dertli bir iş.Boyuyosun sonra taraya taraya havalı bir yerde kurutuyosun vs..

Şu an hep topluyorum.Fön çekmeye gelmiyo çok uzatı.Böyle ensemde küt olunca kendim 5 dakkada fönlüyorum.
E bide önümüz kış.Uzun saç kurumak bilmez.Hastalandırmak ta istemiyorum kendimi.
Hiç inanmam hurafelere ama çok söylenince insanın aklı bulanıyo.ama son kararım kestiriyorum.:)
Yarın bakım günü.Saç kesilecek,Kaş bıyık alınacak,ağda vs..
İnsana benzeyeyim ya :)))

ben koç eşim boğa :)
ikimizde ateşin en kor hali :)
olmiiii dayanamyoz

Kızlar hazır cinsellikten konuşuyoken aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum.
Ankete bakıyorum çoğunluk normal doğum diyor.
Benim kafama takılan şu,
şimdi normal doğumdan sonra hem iç hem dış birsürü dikiş atılıyor.
Duydunuzmu hiç çevrenizde.Bu dikişler sonra ne oluyor.
Annem der 30 yıl geçti bazen hala dikişlerim kaşınıyo yada uyuşma falan yapıyor.
Normal yapan kimseyi bilmiyorum etrafımda öğrenemiyorum.
Öyle hissizlik uyuşukluk kaşıntı olayı nasıl oluyo acaba.
cinsellikte bi rahatsızlık yaratıyomu ???
bilen duyan varmı acep:26:

CANIM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ.
BEN NEZLE OLDUM DÖKÜLÜYORUM AMA YİNE DE İŞE GELDİM
AKŞAM DR. BBİR VİTAMİN DEMİŞ EŞİME ONU ALICAM BUGÜN..
olmiiii dayanamyoz
Biz de öyle burçdaşız
ama siz yeni evlisiniz bir deee

Günaydın herkese kızlar
Gününüz çok güzel geçsin inşAllah...
Ecem ve Sonsy güzel haberlerinizi bekliyorumm

Hadı bakalım hayırlısı olsun artık ogrenelım belkı bırseyler almaya baslarız bebısıme bırseyler alasım var. Bugun canım hıc calısmak ıstemıyor. Acıp tv falan ızleyesım var.
yok canım benim bebişin cinsiyeti de belli deil cuma günü ögrenecem inş

Ceylincim sanırım 300.sayfa bana kısmet olacak:))
Günaydın kızlar bu akşam doktor randevum var çok heycanlıyım 1 aydan sonra görücem yavrumu çok merak ediyorum bu akşamda vinsiyeti kesinleşecek bakalım neyimiz olacak Yarın haberdar ederim sizi artık.

Ya şu saç boyatma konusunda bişiler okudumda kızlar boyatmayın saçlarınızı o boyalar okadar kimyasal ki anlatamam havadar bi yer falan farketmez derinize nufus ediyor o boya ve deriden direk kana karışıp bebeğe gidiyor minicik yavrunuza o kimyasalları aldırmayın valla ben doğru düzgün makyaj bile yapmıyorum tırnaklarım upuzun bayılırım renkli ojeler sürmeye kokusu etkiler diye onu bile yapmıyorum çok fazla heleki saç boyaları kafa derisini nasıl yakıyor sürünce kesinlikle deriden içeri girip kana karışıyor istediği kadar kuaförün sertifikası olsun bu hiçbişeyi değiştirmez sertifikası olması demek kimyasal madde olması gerçeğini değiştirmez siz bakmayın kuaförlere onlar kazanacakları paraya bakar sabredin az kaldı 5 ay daha sonra herşeyi yapın yani bu benim fikrim tabi kızlar

.................................

Son düzenleme:
....................................

Son düzenleme:

canım bence üzülüp kafana takmaya deymez ,eşinin tavrı aslında ince düşündüğünün göstrgesi bebişinize ve sana bişey olmasından endişelenıo belliki,sonuçta internetten o da okuyordur bu dönemde kadına hassas olunması gerketiğini. ama erkekler bizm gibi değil bunu dile getirmiyor oalabilir bizim kadar çok konuşmadıkları için her zaman düşünceleri anlamak zor oluyor.

sonuçta sen de hassas bir dönemindesin sık sık istese daha mı iyi o zmanda ne anlayışşsız hep kendini düşüno deriz yani biz bayanlar her zman bişey buluruz
bacağınada tahrik olmamak için bakmıodur

cnm ben hiç duymadım normal doğum yapanlardan böyle bir şikayet.. daha çok sezeryan yapanlardan duyuyorum arada sızladığını falan.. normal doğumdan genelde herkes memnunmuş...

Günaydın herkese kızlar
Gününüz çok güzel geçsin inşAllah...
Ecem ve Sonsy güzel haberlerinizi bekliyorumm
günaydın cnm.....
geçmiş olsun kuzum aman meyveni eksik etme dikkat et kendine...
ben kısmetse yarın gidiyorum doktora... ayy nasıl özledim yavrumu teyzesi anlatamam...

cinsellik konusunda doktor düşük tehlikesi var yasak demediği sürece sorun olmuyor diye biliyorum. Biz aynı şekilde devam ediyoruz bir sorun olmadı çevremdekilerde doğuma kadar devam etmişler hamilelik süresince sorun yaşamıyorsanız o zaman kısıtlamanın anlamı yok bence

Günaydın kızlar kapalı ve serin bir hava sıkıcı ve uyku dolu bir iş gününden hepinize merhabalarrrr :)

bu sabah yine sürüne sürüne geldim üstelik kahvaltımı da evde yapamadım burda simit peynirle müthiş bi kahvaltı yaptım :)
bu hafta hiç iyi değilim neden bilmem sürekli belim sırtım ağrıyo dünden beri midem de pek iyi değil kendimi hiç ii hissetmiyorum.
uyumak istiyorummmmmm

olmiiii dayanamyoz

huehueheu al benden de o kadar ne fantaziler var kafamda

Ablam iki tane normal doğum yaptı hiç şikayetini duymadım yengem 2 sezeryan yaptı hep dikişlerinin sızladığından şikayet ederdi özellikle soğuk havalarda çok sızlıyo diye

günaaayyydıınnnnnn
dünkü yarasa hallerimden sonra bugün uyumuş ve dinlenmiş bir şekilde güne başladım şükürler olsun
uzandık bebeğimle,teyzişlerimiz bugün neler yzmış başladık okumaya
yarın kısmetse yavrumla buluşuyoruz... ayy az kaldı

günaydın canımmm nihayet uykuna kavuşabildin darısı başımızaaaa :)

yarın bekleriz güzel haberlerini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…