aynen canım doğum fotoğrafçısı filan çağırcam bebeğim de annesini güzel görsün ama di mi :))
boya için dr um organik boya dedi bana da ama kuaförüme söyledim annemin de yıllardır kuaförüdür organik boya sadece iki kat para demek istersen yaparım ama normal boyadan çok bi farkı yok dedi havadar bi yerde yaptırmak önemliymiş boyanın içeriği de önemliymiş benim kuaförde sertifika var bilmem kaç kimyasaldan arınmış boya diye o yüzden ona güveniyorum zaten bi 4 ay dolunca bide doğuma bir ay kala boyatırım :))misss
bana da uzun geliyo ne yalan söyleyeyim bazen diyorum eski ateşli günlerimizi özledimşimdi olsa bile daha dikkatli ve daha hassas olmak zorundayız diken üstünde
amaaa önce bebişlerimizin sağlığı onlar iyi olsunlarda daha sonra çıkarırız acısınısapık mıyım neee
CANIM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ.kızlar çok teşekkür ederim ilginizden dolayı. son bir haftadır akşamları koltuğa yığılıp kalıyorum. hasta gibi yatıyorum. vucudumda birşeyler eksik hissediyorum. bugun teyzem yakınlarda doğum yapmıştı bana Demir hapı ve magnezyum içirdi. 1 saat sonra kendime geldim. yarın kontrolum var hepsini doktora söyleyeceğim hatta kan aldığında değerlerime de bakmasını isteyeceğim. henüz vitaminlere başlamamıştım folik asit içiyordum. çok iyi beslenemediğim için sanırım bebek herşeyimi aldı götürdü. bu akşam canlıyım önceki akşamlara göre...
sizler umarım iyisinizdir
Biz de öyle burçdaşızben koç eşim boğa :)
ikimizde ateşin en kor hali :)
olmiiii dayanamyoz
Günaydın herkese kızlar
Gününüz çok güzel geçsin inşAllah...
Ecem ve Sonsy güzel haberlerinizi bekliyorumm
yok canım benim bebişin cinsiyeti de belli deil cuma günü ögrenecem inş
evet cnm kısmetse inşallah...ecem sen de cuma gideceksin değil mi o zaman 12+0 mı olmuş oluyorsun?
Ah şu korku herkezde var ay özellikle erkeklerde var ya kızlar bide sizdede ölemi bilmiyorum ama benim eşim cinsel yönden çok ilgisiz oldu bana sanki karnımda onu taşıyorum beni annesi gibi falanmı görüyor acabaotururken bacağım falan bi yerim açılsa dönüp bakmıyor bile yatıncada karnımı seviyor sadece iyi geceler deyip uyuyor off yaa söleyincede korkarım ben bişey olur çocuğuma bide o ordayken yapamam ben çocuğuma karşı diyor ay çok komik yavrum anlıcak sanki bişey böle işte kızlarr neyapıcaz bilmiyorum doğumdan sonrada 40 günde izin yok yandık biz yandık
cnm ben hiç duymadım normal doğum yapanlardan böyle bir şikayet.. daha çok sezeryan yapanlardan duyuyorum arada sızladığını falan.. normal doğumdan genelde herkes memnunmuş...Kızlar hazır cinsellikten konuşuyoken aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum.
Ankete bakıyorum çoğunluk normal doğum diyor.
Benim kafama takılan şu,
şimdi normal doğumdan sonra hem iç hem dış birsürü dikiş atılıyor.
Duydunuzmu hiç çevrenizde.Bu dikişler sonra ne oluyor.
Annem der 30 yıl geçti bazen hala dikişlerim kaşınıyo yada uyuşma falan yapıyor.
Normal yapan kimseyi bilmiyorum etrafımda öğrenemiyorum.
Öyle hissizlik uyuşukluk kaşıntı olayı nasıl oluyo acaba.
cinsellikte bi rahatsızlık yaratıyomu ???
bilen duyan varmı acep:26:
günaydın cnm.....Günaydın herkese kızlar
Gününüz çok güzel geçsin inşAllah...
Ecem ve Sonsy güzel haberlerinizi bekliyorumm
ben koç eşim boğa :)
ikimizde ateşin en kor hali :)
olmiiii dayanamyoz
Kızlar hazır cinsellikten konuşuyoken aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum.
Ankete bakıyorum çoğunluk normal doğum diyor.
Benim kafama takılan şu,
şimdi normal doğumdan sonra hem iç hem dış birsürü dikiş atılıyor.
Duydunuzmu hiç çevrenizde.Bu dikişler sonra ne oluyor.
Annem der 30 yıl geçti bazen hala dikişlerim kaşınıyo yada uyuşma falan yapıyor.
Normal yapan kimseyi bilmiyorum etrafımda öğrenemiyorum.
Öyle hissizlik uyuşukluk kaşıntı olayı nasıl oluyo acaba.
cinsellikte bi rahatsızlık yaratıyomu ???
bilen duyan varmı acep:26:
günaaayyydıınnnnnn
dünkü yarasa hallerimden sonra bugün uyumuş ve dinlenmiş bir şekilde güne başladım şükürler olsun
uzandık bebeğimle,teyzişlerimiz bugün neler yzmış başladık okumaya
yarın kısmetse yavrumla buluşuyoruz... ayy az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?