2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
hepinize merhaba güzel anne adayları
herkes iyidir umarım yine almış başını gitmiş konular ilk okuyayım sonra yazayım dedim..biz bugün çok üşüdük hava baya degişti :2:elbise etek giyilcek gibi degil e pantolonlarımızda olmuyo ...tam geçiş dönemide öyle çok göbişte yok sizce napsam acaba :s bana bi akıl verinnnnnn...

günaydın canım bende aynı dertten muzdaribim pantolonlar oluyo hala sorun yok ama hava soğudu ne kıyafet alacağımı bilemez oldum dolabı yenilemem lazım amma velakin gel gör ki bilemiyorum bir türlü ne alacağım ne giyeceğim

suzi;o dikişlere bişi olmuyor cnm.dikiş alındıkdan sonra sorun yaşanmıyor
komplikasyon olan varsada enderdir sanırım
sezeryan her zaman zor,hem dikiş yerin iltihapı temizlenmesi sızlaması hissizlik.
Normal doğum her zaman avantaj
keşke bende normal olabilsem ama maalesef sezeryan olucam kesin.Epidural yapıcak doktorum.

canım benim kapanmıyo ya pant.belim kalınlaştı kilo almadım hatta verdim ama anlamıyorum olmuyorlar sıkmakta istemiyorum bebişimi tam geçiş dönemide göbişte yok öle daha hamile kıyafeti alayım napcam bilemedim:118:

Canım evet haklısın biz kadınlar hiç iyi yanından düşünmüyoruz aklımız hep fesatta
Bak şimdi sen böle yazınca birden gidip kocaman bi öpesim geldi yazık kocama hehehe

baya sıkıntılı oldu bize :) geniş kıyafetler alalım bari benim de hiç göbeğim yok canım karar veremedim o yüzden bol dökümlü kıyafetler alcam heralde

baya sıkıntılı oldu bize :) geniş kıyafetler alalım bari benim de hiç göbeğim yok canım karar veremedim o yüzden bol dökümlü kıyafetler alcam heralde
çıksın artık şöyle göbişlerimizde giyelim güzel güzel hamiş kıyafetlerinden....sabırla bekliyorum...bebişimede daha bişey almadım çok özeniyorum ama korkuyorumda biraz daha büyüyelim öyle alırım diyorum...

aynen canım bende daha hiiiç bişicik almadım erken geliyo daha şöle 5 aya yaklaşayım öyle alırım diyorum ama denk geldikçe ateş ölçer gibi şeyleri alırım artık

herkese selamlar :118:
bu kıyafet meselesi çok fena, pantolonlarımın hiçbiri bana olmuyo, ee hamile kıyafeti alacak kadar kilo almadım, tam ara dönem.. ben kendimce şöyle bi çözüm buldum, eşimin kendine olmayan bi kot pantolonu vardı, yaklaşık 3 haftadır onu giyiyorum benim iş yerimde kıyafet sıkıntısı yok o yüzden kot pantolon giyebiliyorum.. bi de rahat ki sormayın ofistekiler pantolonunda bi gariplik var dediler ama ben eşimin olduğunu söyleyene kadar kimse anlamadı sonra da bana güldüler ama çok sevimli oldu :) hafif rapçi gibi duruyo pantolon
kilo alana kadar böyle idare etmeyi düşünüyorum ben kocamın benden çok kot pantolonu var, sıkıldıklarına ortağım diyorum

aaa ben onu denememiştim bak eve gittigimde deniycem bitanesini olursa :113: el koyarım

sen şanslısın demekki eşinle beden/boy farkınız çok yok ben napim tom ve jerry gibi dolanıyoruz pantolonunu tulum diye giyerim heralde

çözüm yöntemina bayıldım gerçekten
ben aldım cnm hamile pantolonu.. çok rahat gerçekten.. karnınızın ööle kocaman olmasınada gerek yok giymek için.. beli istenildiği gibi ayarlanıyor.. tavsiye ederim

nerden aldın ne zaman aldın yerini bi tarif etsende bende alsam ecemcim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…