martın ilk haftalarında doğumu olacaklar hala öğrenmediler mi cinsiyetleri ???
hepinize merhaba güzel anne adayları
herkes iyidir umarım yine almış başını gitmiş konular ilk okuyayım sonra yazayım dedim..biz bugün çok üşüdük hava baya degişti :2:elbise etek giyilcek gibi degile pantolonlarımızda olmuyo ...tam geçiş dönemide öyle çok göbişte yok sizce napsam acaba :s bana bi akıl verinnnnnn...
Kızlar hazır cinsellikten konuşuyoken aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum.
Ankete bakıyorum çoğunluk normal doğum diyor.
Benim kafama takılan şu,
şimdi normal doğumdan sonra hem iç hem dış birsürü dikiş atılıyor.
Duydunuzmu hiç çevrenizde.Bu dikişler sonra ne oluyor.
Annem der 30 yıl geçti bazen hala dikişlerim kaşınıyo yada uyuşma falan yapıyor.
Normal yapan kimseyi bilmiyorum etrafımda öğrenemiyorum.
Öyle hissizlik uyuşukluk kaşıntı olayı nasıl oluyo acaba.
cinsellikte bi rahatsızlık yaratıyomu ???
bilen duyan varmı acep:26:
günaydın canım bende aynı dertten muzdaribim pantolonlar oluyo hala sorun yok ama hava soğudu ne kıyafet alacağımı bilemez oldum dolabı yenilemem lazım amma velakin gel gör ki bilemiyorum bir türlü ne alacağım ne giyeceğim
canım bence üzülüp kafana takmaya deymez ,eşinin tavrı aslında ince düşündüğünün göstrgesi bebişinize ve sana bişey olmasından endişelenıo belliki,sonuçta internetten o da okuyordur bu dönemde kadına hassas olunması gerketiğini. ama erkekler bizm gibi değil bunu dile getirmiyor oalabilir bizim kadar çok konuşmadıkları için her zaman düşünceleri anlamak zor oluyor.
sonuçta sen de hassas bir dönemindesin sık sık istese daha mı iyi o zmanda ne anlayışşsız hep kendini düşüno deriz yani biz bayanlar her zman bişey buluruz
bacağınada tahrik olmamak için bakmıodur
canım benim kapanmıyo ya pant.belim kalınlaştı kilo almadım hatta verdim ama anlamıyorum olmuyorlar sıkmakta istemiyorum bebişimi tam geçiş dönemide göbişte yok öle daha hamile kıyafeti alayım napcam bilemedim:118:
Süpermiş şekercimmm:))
çıksın artık şöyle göbişlerimizdebaya sıkıntılı oldu bize :) geniş kıyafetler alalım bari benim de hiç göbeğim yok canım karar veremedim o yüzden bol dökümlü kıyafetler alcam heralde
çıksın artık şöyle göbişlerimizdegiyelim güzel güzel hamiş kıyafetlerinden....sabırla bekliyorum...bebişimede daha bişey almadım çok özeniyorum ama korkuyorumda biraz daha büyüyelim öyle alırım diyorum...
aaa ben onu denememiştim bak eve gittigimde deniycem bitanesini olursa :113: el koyarımherkese selamlar :118:
bu kıyafet meselesi çok fena, pantolonlarımın hiçbiri bana olmuyo, ee hamile kıyafeti alacak kadar kilo almadım, tam ara dönem.. ben kendimce şöyle bi çözüm buldum, eşimin kendine olmayan bi kot pantolonu vardı, yaklaşık 3 haftadır onu giyiyorumbenim iş yerimde kıyafet sıkıntısı yok o yüzden kot pantolon giyebiliyorum.. bi de rahat ki sormayın ofistekiler pantolonunda bi gariplik var dediler ama ben eşimin olduğunu söyleyene kadar kimse anlamadı sonra da bana güldüler ama çok sevimli oldu :) hafif rapçi gibi duruyo pantolon
kilo alana kadar böyle idare etmeyi düşünüyorum benkocamın benden çok kot pantolonu var, sıkıldıklarına ortağım diyorum
herkese selamlar :118:
bu kıyafet meselesi çok fena, pantolonlarımın hiçbiri bana olmuyo, ee hamile kıyafeti alacak kadar kilo almadım, tam ara dönem.. ben kendimce şöyle bi çözüm buldum, eşimin kendine olmayan bi kot pantolonu vardı, yaklaşık 3 haftadır onu giyiyorumbenim iş yerimde kıyafet sıkıntısı yok o yüzden kot pantolon giyebiliyorum.. bi de rahat ki sormayın ofistekiler pantolonunda bi gariplik var dediler ama ben eşimin olduğunu söyleyene kadar kimse anlamadı sonra da bana güldüler ama çok sevimli oldu :) hafif rapçi gibi duruyo pantolon
kilo alana kadar böyle idare etmeyi düşünüyorum benkocamın benden çok kot pantolonu var, sıkıldıklarına ortağım diyorum
Günaydıınnn annecikler
çözüm yöntemina bayıldım gerçektenherkese selamlar :118:
çözüm yöntemina bayıldım gerçekten
ben aldım cnm hamile pantolonu.. çok rahat gerçekten.. karnınızın ööle kocaman olmasınada gerek yok giymek için.. beli istenildiği gibi ayarlanıyor.. tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?