günaydın canım güzel uyumuşsun yine maşallah :)
hemen sok lafı
yok be canım gece boyu kitap okudum,
Sonra saçma sapan rüyalar,eşim işe giderken de uyandım 8:30 gibi,
Ancak girebildim
Bugün temizlik yapmam lazım amaaa gözümde büyüyor
bir tane internetten aldığım kapri vardı, birde lcw den aldım.. ikiside çok rahat gerçekten.. lcw den gerçi bi pantolon alabilmiştim diğerlerini beğenmedim.. yeni sezonu bekliyorum cnm...nerden aldın ne zaman aldınyerini bi tarif etsende bende alsam ecemcim :)
bir tane internetten aldığım kapri vardı, birde lcw den aldım.. ikiside çok rahat gerçekten.. lcw den gerçi bi pantolon alabilmiştim diğerlerini beğenmedim.. yeni sezonu bekliyorum cnm...
o zaman bende bakim lcwye yenileyelim artık dolabı
Ah şu korku herkezde var ay özellikle erkeklerde var ya kızlar bide sizdede ölemi bilmiyorum ama benim eşim cinsel yönden çok ilgisiz oldu bana sanki karnımda onu taşıyorum beni annesi gibi falanmı görüyor acabaotururken bacağım falan bi yerim açılsa dönüp bakmıyor bile yatıncada karnımı seviyor sadece iyi geceler deyip uyuyor off yaa söleyincede korkarım ben bişey olur çocuğuma bide o ordayken yapamam ben çocuğuma karşı diyor ay çok komik yavrum anlıcak sanki bişey böle işte kızlarr neyapıcaz bilmiyorum doğumdan sonrada 40 günde izin yok yandık biz yandık
günaaayyydıınnnnnn
dünkü yarasa hallerimden sonra bugün uyumuş ve dinlenmiş bir şekilde güne başladım şükürler olsun
uzandık bebeğimle,teyzişlerimiz bugün neler yzmış başladık okumaya
yarın kısmetse yavrumla buluşuyoruz... ayy az kaldı
e ben uyuyamadım kıskanıyorummmm yanii :)
bende bıktım inan o saçma sapan rüyalardan gına geldi artık uyuduğumu anlayamıyorum huzurlu bir uyku istiyorum artık
temizliğe başlarsan biter ama sallarsan bi daha insanın eli gitmiyo valla
desene hem günlerimiz hem kontrol günlerimiz aynıbende yarın gidiyorum hem özledim hem bir merak bir merak yarını zor getircem galiba :)) bi de eşim de gelebilsin diye akşam saatine aldık şimdi uyuyup o zaman mı uyansam acaba:18:
inşallah hayırlı güzel haberler vericez :))
bende yarın gidiyorum hem özledim hem bir merak bir merak yarını zor getircem galiba :)) bi de eşim de gelebilsin diye akşam saatine aldık şimdi uyuyup o zaman mı uyansam acaba:18:
inşallah hayırlı güzel haberler vericez :))
canım benim saçım açık kumral.ama bu güne kadar hep koyu kahve yaptım.Çok beyaz tenliyim,gözlerimde yeşil.
koyu rengi daha çok yakıştırıyodum kendime.en son 5 ay önce düğünümde boyattım.baya bi kendi saçım çıktı yani.
yeniden boyatmıycam.kendi saçıma dönücem.İşte derdim kestirmek.yarın fırsatım olursa çıkıp kestiricem.
Ama abşam bir kere organik boya yapmıştı kendi.Baya dertli bir iş.Boyuyosun sonra taraya taraya havalı bir yerde kurutuyosun vs..
Şu an hep topluyorum.Fön çekmeye gelmiyo çok uzatı.Böyle ensemde küt olunca kendim 5 dakkada fönlüyorum.
E bide önümüz kış.Uzun saç kurumak bilmez.Hastalandırmak ta istemiyorum kendimi.
Hiç inanmam hurafelere ama çok söylenince insanın aklı bulanıyo.ama son kararım kestiriyorum.:)
Yarın bakım günü.Saç kesilecek,Kaş bıyık alınacak,ağda vs..
İnsana benzeyeyim ya :)))
martın ilk haftalarında doğumu olacaklar hala öğrenmediler mi cinsiyetleri ???
Ceylincim sanırım 300.sayfa bana kısmet olacak:))
Günaydın kızlar bu akşam doktor randevum var çok heycanlıyım 1 aydan sonra görücem yavrumu çok merak ediyorum bu akşamda vinsiyeti kesinleşecek bakalım neyimiz olacakYarın haberdar ederim sizi artık.
Ya şu saç boyatma konusunda bişiler okudumda kızlar boyatmayın saçlarınızıo boyalar okadar kimyasal ki anlatamam havadar bi yer falan farketmez derinize nufus ediyor o boya ve deriden direk kana karışıp bebeğe gidiyor minicik yavrunuza o kimyasalları aldırmayın valla ben doğru düzgün makyaj bile yapmıyorum tırnaklarım upuzun bayılırım renkli ojeler sürmeye kokusu etkiler diye onu bile yapmıyorum çok fazla heleki saç boyaları kafa derisini nasıl yakıyor sürünce kesinlikle deriden içeri girip kana karışıyor istediği kadar kuaförün sertifikası olsun bu hiçbişeyi değiştirmez sertifikası olması demek kimyasal madde olması gerçeğini değiştirmez siz bakmayın kuaförlere onlar kazanacakları paraya bakar sabredin az kaldı 5 ay daha sonra herşeyi yapın yani bu benim fikrim tabi kızlar
Kız kardeşimin kızının adı Ela Naz onları çok beğeniyorum,Ela yı ben tercih etmiştim zaten,
Diğerleri de güzel ama benim bebemin ismi daha güzel,
Ezo Elif ya da Kuzey Berat (kargayla yavrusuna döndü gerçi bu iş ama,ne yapayım)
Amaa
Duru,Dicle aklıma gelmeyen başka güzel isimlerde var elbette..Hakkını yemeyim..
Yazmira mııı o ne ki?
Kızlar hazır cinsellikten konuşuyoken aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum.
Ankete bakıyorum çoğunluk normal doğum diyor.
Benim kafama takılan şu,
şimdi normal doğumdan sonra hem iç hem dış birsürü dikiş atılıyor.
Duydunuzmu hiç çevrenizde.Bu dikişler sonra ne oluyor.
Annem der 30 yıl geçti bazen hala dikişlerim kaşınıyo yada uyuşma falan yapıyor.
Normal yapan kimseyi bilmiyorum etrafımda öğrenemiyorum.
Öyle hissizlik uyuşukluk kaşıntı olayı nasıl oluyo acaba.
cinsellikte bi rahatsızlık yaratıyomu ???
bilen duyan varmı acep:26:
Ela benimde düşündüğüm isimler arasında :))
Ezo da güzelmiş bayıldımm
Nedense hep kız isimlerine bakıyorum hiç erkek aklıma gelmiyo
Yazmirayı bend eilk kez duydum nettede anlamını bulamadım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?