2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
hemen sok lafı
yok be canım gece boyu kitap okudum,
Sonra saçma sapan rüyalar,eşim işe giderken de uyandım 8:30 gibi,
Ancak girebildim
Bugün temizlik yapmam lazım amaaa gözümde büyüyor

e ben uyuyamadım kıskanıyorummmm yanii :)

bende bıktım inan o saçma sapan rüyalardan gına geldi artık uyuduğumu anlayamıyorum huzurlu bir uyku istiyorum artık
temizliğe başlarsan biter ama sallarsan bi daha insanın eli gitmiyo valla

nerden aldın ne zaman aldın yerini bi tarif etsende bende alsam ecemcim :)
bir tane internetten aldığım kapri vardı, birde lcw den aldım.. ikiside çok rahat gerçekten.. lcw den gerçi bi pantolon alabilmiştim diğerlerini beğenmedim.. yeni sezonu bekliyorum cnm...

bi ara acaba ben mi yazdım bunu dedim var ya aynılarını yaşıyoruz korkuyo biraz babamız:))) zarar verir belki diye yanına gdip sırnaşıyorum karnımı öpüyor seviyor geçicek inşallahh :)) doğumdan sonra 40 gün izin olmasa ne olur gecleri uyumayan bebişlerimiz olursa bu günleri mumla ararız artık :))

Canım benide ekle listeye unutup duruyorum :))

Üye Adı
Alkon 30 Ankara 13 mart 2013 belli değil cinsiyet.29 eylülde belli olcak ama kız gibi dedi
bakalım hayırlısı :)))
İsimde belli değil

bende yarın gidiyorum hem özledim hem bir merak bir merak yarını zor getircem galiba :)) bi de eşim de gelebilsin diye akşam saatine aldık şimdi uyuyup o zaman mı uyansam acaba:18:
inşallah hayırlı güzel haberler vericez :))

Aynen canım,temizliğide yapacağım yok başka şansım..

desene hem günlerimiz hem kontrol günlerimiz aynı
benimde 10 buçukta.. inşallah güzel haberlerle gelicez cnm.. rabbi korusun yavrularımızı.. 2 li test yarınmı yapılacak senin?

Bu uyuma fikrini ben de düşünüyorum,ama gece uyuyamiyorum ki gündüz uyuyayım,
17 sinde de benim randevum var,ama ilk randevu 09:00Sekiz buçukta orda olurum ben
Hadi siz gidin sıra bize gelsin,18 inde de birimizin daha randevusu vardı:44:kim di acaba?

tatlım sorma ben esmerim saçımı karamele boyattım soğan kabuğu gibi ortada bi renk açık ama hamile kalmam süpriz oldu benim biraz tedavi görüyodum yoksa bu kadar açtırmazdım simsiyah saçlarımı ( e denize filan da girince hepten açılmasın mı benim saçlar tabi kaşdaki boyalar da gitti annem şakayla karışık çingenelere benzetiyo beni allahtan bronzluk filan da var da beyonce ı andırıyorum :))) o yüzden dertliyim yoksa koyu olsa hiç uğraşmazdım :))
aynen bende boyattığımda kestircem saçları bizim de bugün bakım günümüz yarın bebeğimi görmeye gidicem komple temizlenip giderken de bi fönlerim saçları :)))

martın ilk haftalarında doğumu olacaklar hala öğrenmediler mi cinsiyetleri ???

biz öğrenmek istemedik önce gittiğim doktor erkek olabilir demişti sonra ikili testi tekrar gösterdiğim doktorda cinsiyetini söyleyeyimdedi eşimle biz hayır dedik ikili test riski varken onu öğrenmek istemedik..

En begenilen 100 İsimmiş... Ben hala düşünüyorum 29unda belli olsun cinsiyeti ona göre kafamda 10 isim var:))
siz ne düşünüyosunuz kızlar

KIZ:

TALYA
ZEYNEP
ELA
DURU
YAREN
CEREN
ECE
MELİS
NAZ
SU
BERRA
ECEM
SENA
İREM
AZRA
DİLAY
İDİL
EYLÜL
İPEK
NAZLI
YAĞMUR
DERİN
ILGIN
HAVİN
NİLSU
KAYRA
BEGÜM
İLKİN
TUANA
BERİL
İLGİ
SİMAY
PELİN
BEREN
MİRA
YAZMİRA
BADE
SELİN
SİMGE
RANA
ŞİMAL
DAMLA
MELİKE
PINAR
BAŞAK
ÖZÜM
İLAYDA
ELÇİN
MİNEL
ARZUM

ERKEK:

EMİR
CEM
EGE
ÇAĞAN
SARP
KEREM
DENİZ
YAĞIZ
YİĞİT
EMRE
KAAN
MERT
GÖRKEM
BURAK
MERİÇ
BERKE
KUTAY
TUNA
BARAN
EFE
ONUR
DORUK
BARTU
EMİRHAN
ALP
ARHAN
BORA
CANBERK
DAĞHAN
RÜZGAR
DERİN
TOPRAK
ARIN
AŞKIM
ÇINAR
ARMAĞAN
POYRAZ
KORAY
BARLAS
ADA
ATAKAN
BERK
ALİ
POLAT
GÖKTÜRK
SERHAN
EGE
UTKU
BERKAY
GÜNEY

Ya Sizce en güzel isim hangisi ?

Kız kardeşimin kızının adı Ela Naz onları çok beğeniyorum,Ela yı ben tercih etmiştim zaten,
Diğerleri de güzel ama benim bebemin ismi daha güzel,
Ezo Elif ya da Kuzey Berat (kargayla yavrusuna döndü gerçi bu iş ama,ne yapayım)
Amaa
Duru,Dicle aklıma gelmeyen başka güzel isimlerde var elbette..Hakkını yemeyim..
Yazmira mııı o ne ki?

Son düzenleme:

canım zaten bebeğime zararlı bişey yaparmıyım doktoruma sordum da yoksa hayatta yapmam ama dr um boyanın kanıtlanmış bi zararı yok zaten kanıtlanamaz da dedi çünkü bi boya firması alıp 100 hamilede denedik 50 si böyle 50 si şöyle oldu gibi bir açıklama yapamazlar dedi.ben sorduğumda yeni öğrenmiştim hamile olduumu 4aydan sonra müsade etti ilk ayda yaptıran da oldu ama bebeğine bişey olmadı dedi ben nerdeyse yarım saat bunu tartıştım dr la. çok boyatan anne oldu bebekleri de kendileri de sağlıklı biz sadece tedbir amaçlı 4.aydan sonra öneriyoruz dedi.Dr um da benim kadar pinpirikli olduğu için yine sorucam tabi 4. ayda ona göre yaptırırım...zaten çok dibine sürmeyecekler önlemini alırım ben

Ela benimde düşündüğüm isimler arasında :))
Ezo da güzelmiş bayıldımm

Nedense hep kız isimlerine bakıyorum hiç erkek aklıma gelmiyo

Yazmirayı bend eilk kez duydum nettede anlamını bulamadım :S

canım iç dikiş atılmayabilirde yani o biraz doğuma bağlı ayrıca o dikişler sonra dökülüyor kendiliğinden her tuvaletten ve banyodan sonra batticon sürüyosun o kendiliğinden dökülüyormuş iki lohusa baktım da ben :)) yani normal yapan kimseden sızladığı duymadım açıkcası sezeryanda diyorlar ama...

Bizim şansımıza kızımız da ela gözlü oldu,öyle yakıştı ki o isim ona.
Ezo yu eşimin aileyi boşver sülalesi beğenmedi,köylü ismiymiş.Ama ben de bir inat var o kadar olsunEzo olacak!!!kız olursa tabiii
Ben ilk zamanlar karnımı kızım diye severdim,eşim azarlıya azarlıya unutturduSanırım erkek istiyor.
Erkekte Devin i de çok beğeniyoruz bu arada
Sen de bak bir iki erkek ismi lazım olur belki kimbilir?

kızlar bende çocuğuma iki isim düşünüyorum kız da olsa erkek de olsa benim ismim e harfi ile eşimin de b harfi ile başlıyor dolayısıyla bir ismi e diğeri b ile başlasın istiyorum örn kız olursa erva benar,erkek olursa ege berkay gibi ...
ama öyle bir isim koymak lazım ki büyükken de küçükken de yakışmalı yani emircan filan bence 50 yaşında yakışmıyo ya da uç bir örnek ama muhittin filan da bebekken yakışmıyo yani nasıl sevicen çocuğu ismiyle o yüzden çok düşünüp öyle bir isim bulmak istiyorum.

cinsiyetini öğrenince sizden de e ve b harfi ile başlayan önerileri bekliyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…