2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

slm kızlar ay valla kıskanıyorum aslında çalışmıyorum ama gezmeler başladı giremiyorum ay bide internette bi sorun var bazen hiç açmıyor koca gün 18de randevusu olan benim 2li test için heyecanlıyım inşallah bi sorun yoktur bugun devlete iğnelerimi yazdırmaya gitim ultrasonda baktı dktr bebeğimi gördüm eller kollar bacaklar ay yavrum nasıl oynuyodu eşim çıldırdı sevincine bebeğimiz merhaba dedi diyo başka bişi demiyo önüne gelene anlatmış herkes arıyor saolsunlar tebrik ediyolar

maşallah bebeğine canım bakalım benim ki yarın neler yapıcak benim de yarın ikili testim inşşallah iyi sonuçlar çıkar :))

Ne güzel en azından stil belli ben hala aynıyım gram artma yok :)

listeye ekledim bu arada

doktordan geldim hiçbirşey anlamadım. ikili test için kan aldı. 15 gün sonra çıkacakmış. bebeğinin durumu iyi dedi. ekranda gördüm fakat çıktı vermedi. hemşiresine 3,1 dedi, 5,.. bişey dedi hiçbişey anlamadım.

Tamam canım ozaman ama dikkaet et valla burda birimizin bebişi hepimizin bebişi gibi çünkii

aaaaaaaaa 2li test sonuçları 15 gündemi çıkıyormuş

E şekercim sorsaydın ya daha açıklayıcı konuşabilirmisiniz merak ediyorum deseydin bide nasıl bi ikili testmiş o öle 2 günde çıktı benimkinin sonucu 15 gün neymiş ki alla alla bence sen aç telefon bi sor canım bu doktorlarda bazen çok uyuzlaşıyor valla..

o 3 ense kalınlığı ise çok kötü. yarın diğer kan sonuçlarımı alacağım o zaman sorarım. 7 tüp kan verdim. bir tanesinin üzerinde eliza yazıyordu

Son düzenleme:
ben devlet hastanesine gittim

canım bende gerekli durumlarda devlete gidiyorum her 10 günde bir iğne yazdırıyorum mesela. ben ilçedeyim doktor bursaya git yaptır burda olmaz bu iş dedi bende önümüzdeki salıya bursaya gidicem medicalde yaptırıcam bakalım bizim ne kadar zamanda çıkacak (

benim de ikili test randevusu canım 17 si.Çok gerginim :18oktor kan 10 gün sonra çıkar dedi.Benim de özel hastane.Ya benim eşim çok garip ne dersem yapar,ne istesem alır,beslenmeme dikkat eder.Ama bebekle değil benle ilgileniyor.Diyorum ki onu mu seversin beni mi?Seni diyoro an çok sinir oluyorum.Deli mi neBahanesi de hazır,kucağıma almadan hissedemem tatlım ne yapayım diyor.Beni hormonlarım ele geçirmişmiş.

5 boydur 3 de ense kalınlığı işte. çok yüksek

Sen doktoru dinleme doğru düzgün,sonra evham yap
Kesin yanlış anlamışsındır,dinlememişsin ki.Hem diyelim ki öyle,ben daha önce yazmıştım kardeşime de 7.ayda bebek sakat almalıyız dediler,Hacettepe de yalanladı yok öyle birşey diye.Bebeğimizde maaşallah çok sağlıklı doğdu.
Özele git hemen mesai dolmadan,sadece ense ölçümü yaptır,o stres adamı öldürür onca gün.Hem için rahat eder,hem de tekrar kan vermemiş olursun.
Ama lütfen rahatla biraz,sürekli gerginsin
Yazık tatlım sana da,yavruna da..

Allah herkese bu mutluluğu yasatsın inşallah hayırlı haberler verirsin sonrada biz :)) bişi dicemya grip oluyorum galiba napabilirim??
Bence bol C vitamini,ballı limonlu ıhlamur..
ben şuanda nezleyim:2:

hay Allah ne acayip bir dr.muş o..
cnm sıkma yinede canını iyi demiş işte bak...

5 boydur 3 de ense kalınlığı işte. çok yüksek

Canım hemen öle kendi kendine yorum yapma doktor bi sorun yok dedi demiştin belki o 3 ense kalınlığı değildir eğer ense kalınlığı 3 ise ve sorun yok diyorsa ben doktorun doktorluğuna........... yanii
Sen şimdi ortada bişey yokken kendini böle üzersen bebişinde çok üzülür annemi üzüyorum der sakın üzülme olurmu al başka bi doktordan randevu hemen yarın git bi doktor daha baksın ayrıntılı bi şekilde öle bi imkanın varmı?

Sen doktoru dinleme doğru düzgün,sonra evham yap
Kesin yanlış anlamışsındır,dinlememişsin ki...
neden dinlemeyeyim ki ben öyle birşey demedim. anlamadım dedim. ayrıca doktor yüzüme bile bakmadı. böyle bir doktordan kim ne anlar ki. elime birşey verecek sandım öyle kalakaldım. böyle bilmeden suçluyorsun.

hay Allah ne acayip bir dr.muş o..
cnm sıkma yinede canını iyi demiş işte bak...

yarın kan sonuçlarımı almaya gidince soracağım ense kalınlığı kaç çıktı diye.

Neyse kızlar ben uzun süre girmeyeceğim. keyfinizi kaçırmayayım. çok gerginmişim ya

Son düzenleme:

Amacım seni kırmak değildi,üzmek de değil.
Ne hakla suçlayabilirim ki.
Sadece sen anlamadım yazdın diye öyle yazdım ben.Üzülme diye kesin olmayan birşey için.
Burnumu sokmamam gerekirdi özür dilerim.
Umarım yarın iyi haberler alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…