2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

mızmızlancana şükret şekerimm benimki benimle de ilgilenmiyo

benim eşim çok fazla yansıtamaz duygularını hep işi şakaya vurarak ifade etmeye çalışır bende çok iyi tanıyorum biliyorum ne hissettiğini ama yine de her akşam çemkiriyorum hamile olduğumu hissettir artık yaaa diye

5 boydur 3 de ense kalınlığı işte. çok yüksek

canım benim dur bi bismillah nerden biliosun kendi kendine kuruntu yapma lütfen bebişini düşün sonuç öle olsa bile hiç bişey değiştirmez sadece ihtimal çünkü sıkma canını üzme kendini de bebişini de

Canlarım hamilelik alınganlıkları bunlar olur böle şeylerr bzen gerçekten heyecandan ne soracağımızıda unutuyoruz doktorlara devlet hastanesine gitme bence ya tabi para durumlarıda önemli ama çok sallıyolar hiç bişey anlatmıyolar ağızlarından cımbızla laf alıyosun çok fenalar çok Canımızı sıkmayalım bebişlerimizi üzmeyelim annişler

sonsy lütfen biraz sakin ol tatlım ya hormonlar resmen istila etmiş seni canım benim :) sinem kötü bişey söylememiş ki seni suçlamamış hem seni rahatlatmaya çalışmış sadece yanlış anlamışsın üzme kendini lütfen git uzan derin bi uyku çek ama kendini üzme tatlım...

Son düzenleme:

devlet hastanesiyle alakası yok ya doktordan doktora değişiyo tatlım bende sskya gidiyorum ama doktorumdan çok memnunum çok güleryüzlü değil ama işini iyi yapıyo sorularıma cevap veriyo açıklama yapıyo. uyuz birine denk gelmiş belli ki çok var onlarda devlet memuru olunca kendilerini hükümet sanıyolar kendini beğenmişler senin benim paramla maaş alırlar ama işte...

inşallah testinde iyi çıkar canım..

Canım sinemi yanlış anladın bencede suçlar gibi yazmadı o cümleleri eminim..
gerçekten bazen çok alıngan olabiliyoruz sonra yazı dili sözlü dil gibi anlaşılmıyor bazen..
girmemezlik yapma lütfen..

Ne güzel en azından stil belli ben hala aynıyım gram artma yok :)

listeye ekledim bu arada

Benim çıktı göbiş valla :S
iç karınla alakalı olabilir cnm
teşekkürler cnm eklediğin için unutup duruyordum.....

Canım zaten doktoru herşey yolunda demiş
3 yada 5 çıksa yolunda demezki
o rahim boyudur bebeğin ölüsüdür ne bileyim kesenin ölçüsü falandır..

riske atmazki doktor kendini.3-5 ölçümün kötü olduğunu biz bile biliyoruz..

Haklısın bu dönemlerde hassas olabiliyoruz,zaten dilemde güzel açıklamış..

Canlarım ben şimdi miniğimi görmeye gidiyorum işallah güzel haberlerle dönerim cinsiyetide kesin belli olacak sizi haberdar ederim. çok öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize:)

sonsy cim.. üzme kendini tatlım.. doktorun söylediği rakamların ense ölçüsü olduğunu sanmıyorum... zaten 2 li test sonuçları kan testiyle beraber değerlendiriliyor.. sadece ense ölçüsüne bakılmıyorki...
üzme lütfen kendini..tuhaf bir gün geçirmişsin hak veriyorum cnm.. ama sinem de kötü bir şey söylememiş cnm.. hassasiyetinden dolayı belki de farklı anladın... biraz dinlen cnm ama yarın seni bekliyoruz...

kızlar ben de gittim bgn doktora ense kalınlığı 1.21 çıktı kan tahlili çarşamba günü çıkcak.yalnız benim tansiyon problemim var hep yüksek çıkıyo bgn idrarda proteine baktılar oda çıkmadı 1 hafta ölçücem tansiyonumu yazcam.cinsiyet için de erken dedi dr ama bence anladı yanıltmak istemem biraz daha heyecanlı olsun dedi söylemedi.. bakalım Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için..bebişim hareket ederken gördüm ilk kez :)

Bugun birden ben bebeğimi özledim dedim esime doktora gidelim dedim aslında 2 hafta sonraydi randevumuz ama gittik bı kac gündür de belim de çok ağrıyordu bahane yaptım açıkcası..vee gorduk bebeğimizi. Büyümüş nasıl taklalar atıyordu:) yüzümde güller açtı ama doktorum bel ağrılarımı böbreklere bağladı idrar testi istiyorum dedi verdim asırı iltihap enfeksiyon çıktı sonra idrar kültürü verdim onun sonuclar 3 gün sonra cikcak 500 mglik antibiyotik ve 3 gr lik tek hap verdi umarım iyileşirim... Belki de böbreklerinde kum tas olabilirmiş enfeksiyonu tetikleyen... Yani iyiki gitmisim doktora, dua edin bana da arkadaslar...

yani cinsellikte negatif bir etki yapmıyor öylemi sonradan
tek aklıma takılan bu :) ya sonradan acıya yada hissizliğe sebep olursa diye.
birde benim annemin çiş tutamama sorunu var.
doktoru kilolu çocuk doğurmaktan diyor.
50 yaşından sonra kaçırmaya başladı.
adeti bitti şimdi çiş için pet kullanıyor.öksüre bile kaçıyor.
işin kötüsü tedavisi yok.ameliyat olsa bile yeniden tekrarlıyomuş.
ben 4600 doğmuşum.benim bebek te öyle olursa heralde sezeryan yaparım

15 ci hafta çıkmadı mı hala göbeğin?

ayyy darısı bize inşallah teyzesi... yarın kısmetse bebeğimin hareketlerini görürüm inşallah

cnm çok geçmiş olsun... hiç idrar yaparken yanma olmadımı peki? ilaçlar fayda eder cnm merak erme.. ayaklarını da çorapsız bırakma sakın ve bol su iç..

demekki bunları koymuyoruz
çünkü bol bol bu isimlerden olacak herkeste.

Benimkiler kesinleşti artık
Kız Merlin
Erkek Koray

Mete düşünmüştüm ama çok sönük geldi sonrada isim
sağlıkla gelsin inşallah

canım bende devlette yaptırdım.2 günde çıktı.
3.1 ense 5....da bebeğin boyudur heralde
eğer ensede 4 sınır diye biliyorum.3.5 ten sonra tehlikeli diyolar.sor mutlaka
kalbini de ferah tutu.Ama ssana biyokimyaya vermek üzere bir kağıt vermiş olmalı
ordan alıyosun sonucu.O kağıttaki bilgiler ile kanındaki değerlere göre bir sonuç kağıdı çıkarıyolar
doktorda onu inceliyor.
Gerçi her hastana farklı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…