benim de ikili test randevusu canım 17 si.Çok gerginim :18oktor kan 10 gün sonra çıkar dedi.Benim de özel hastane.Ya benim eşim çok garip ne dersem yapar,ne istesem alır,beslenmeme dikkat eder.Ama bebekle değil benle ilgileniyor.Diyorum ki onu mu seversin beni mi?Seni diyor o an çok sinir oluyorum.Deli mi ne Bahanesi de hazır,kucağıma almadan hissedemem tatlım ne yapayım diyor.Beni hormonlarım ele geçirmişmiş.
5 boydur 3 de ense kalınlığı işte. çok yüksek
Amacım seni kırmak değildi,üzmek de değil.
Ne hakla suçlayabilirim ki.
Sadece sen anlamadım yazdın diye öyle yazdım ben.Üzülme diye kesin olmayan birşey için.
Burnumu sokmamam gerekirdi özür dilerim.
Umarım yarın iyi haberler alırsın.
neden dinlemeyeyim ki ben öyle birşey demedim. anlamadım dedim. ayrıca doktor yüzüme bile bakmadı. böyle bir doktordan kim ne anlar ki. elime birşey verecek sandım öyle kalakaldım. böyle bilmeden suçluyorsun.
yarın kan sonuçlarımı almaya gidince soracağım ense kalınlığı kaç çıktı diye.
Neyse kızlar ben uzun süre girmeyeceğim. keyfinizi kaçırmayayım. çok gerginmişim ya
Canlarım hamilelik alınganlıkları bunlar olur böle şeylerrbzen gerçekten heyecandan ne soracağımızıda unutuyoruz doktorlara devlet hastanesine gitme bence ya tabi para durumlarıda önemli ama çok sallıyolar hiç bişey anlatmıyolar ağızlarından cımbızla laf alıyosun çok fenalar çok Canımızı sıkmayalım bebişlerimizi üzmeyelim annişler
doktordan geldim hiçbirşey anlamadım. ikili test için kan aldı. 15 gün sonra çıkacakmış. bebeğinin durumu iyi dedi. ekranda gördüm fakat çıktı vermedi. hemşiresine 3,1 dedi, 5,.. bişey dedi hiçbişey anlamadım.
neden dinlemeyeyim ki ben öyle birşey demedim. anlamadım dedim. ayrıca doktor yüzüme bile bakmadı. böyle bir doktordan kim ne anlar ki. elime birşey verecek sandım öyle kalakaldım. böyle bilmeden suçluyorsun.
yarın kan sonuçlarımı almaya gidince soracağım ense kalınlığı kaç çıktı diye.
Neyse kızlar ben uzun süre girmeyeceğim. keyfinizi kaçırmayayım. çok gerginmişim ya
Ne güzel en azından stil belli ben hala aynıyım gram artma yok :)
listeye ekledim bu arada
Canlarım hamilelik alınganlıkları bunlar olur böle şeylerrbzen gerçekten heyecandan ne soracağımızıda unutuyoruz doktorlara devlet hastanesine gitme bence ya tabi para durumlarıda önemli ama çok sallıyolar hiç bişey anlatmıyolar ağızlarından cımbızla laf alıyosun çok fenalar çok Canımızı sıkmayalım bebişlerimizi üzmeyelim annişler
suzi;o dikişlere bişi olmuyor cnm.dikiş alındıkdan sonra sorun yaşanmıyor
komplikasyon olan varsada enderdir sanırım
sezeryan her zaman zor,hem dikiş yerin iltihapı temizlenmesi sızlaması hissizlik.
Normal doğum her zaman avantaj
keşke bende normal olabilsem ama maalesef sezeryan olucam kesin.Epidural yapıcak doktorum.
15 ci hafta çıkmadı mı hala göbeğin?çıksın artık şöyle göbişlerimizdegiyelim güzel güzel hamiş kıyafetlerinden....sabırla bekliyorum...bebişimede daha bişey almadım çok özeniyorum ama korkuyorumda biraz daha büyüyelim öyle alırım diyorum...
ayyy darısı bize inşallah teyzesi... yarın kısmetse bebeğimin hareketlerini görürüm inşallahkızlar ben de gittim bgn doktora ense kalınlığı 1.21 çıktı kan tahlili çarşamba günü çıkcak.yalnız benim tansiyon problemim var hep yüksek çıkıyo bgn idrarda proteine baktılar oda çıkmadı 1 hafta ölçücem tansiyonumu yazcam.cinsiyet için de erken dedi dr ama bence anladı yanıltmak istemem biraz daha heyecanlı olsun dedi söylemedi.. bakalım Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için..bebişim hareket ederken gördüm ilk kez :)
cnm çok geçmiş olsun... hiç idrar yaparken yanma olmadımı peki? ilaçlar fayda eder cnm merak erme.. ayaklarını da çorapsız bırakma sakın ve bol su iç..Bugun birden ben bebeğimi özledim dedim esime doktora gidelim dedim aslında 2 hafta sonraydi randevumuz ama gittik bı kac gündür de belim de çok ağrıyordu bahane yaptım açıkcası..vee gorduk bebeğimizi. Büyümüş nasıl taklalar atıyordu:) yüzümde güller açtı ama doktorum bel ağrılarımı böbreklere bağladı idrar testi istiyorum dedi verdim asırı iltihap enfeksiyon çıktısonra idrar kültürü verdim onun sonuclar 3 gün sonra cikcak 500 mglik antibiyotik ve 3 gr lik tek hap verdi umarım iyileşirim... Belki de böbreklerinde kum tas olabilirmiş enfeksiyonu tetikleyen... Yani iyiki gitmisim doktora, dua edin bana da arkadaslar...
En begenilen 100 İsimmiş... Ben hala düşünüyorum 29unda belli olsun cinsiyeti ona göre kafamda 10 isim var:))
siz ne düşünüyosunuz kızlar
KIZ:
TALYA
ZEYNEP
ELA
DURU
YAREN
CEREN
ECE
MELİS
NAZ
SU
BERRA
ECEM
SENA
İREM
AZRA
DİLAY
İDİL
EYLÜL
İPEK
NAZLI
YAĞMUR
DERİN
ILGIN
HAVİN
NİLSU
KAYRA
BEGÜM
İLKİN
TUANA
BERİL
İLGİ
SİMAY
PELİN
BEREN
MİRA
YAZMİRA
BADE
SELİN
SİMGE
RANA
ŞİMAL
DAMLA
MELİKE
PINAR
BAŞAK
ÖZÜM
İLAYDA
ELÇİN
MİNEL
ARZUM
ERKEK:
EMİR
CEM
EGE
ÇAĞAN
SARP
KEREM
DENİZ
YAĞIZ
YİĞİT
EMRE
KAAN
MERT
GÖRKEM
BURAK
MERİÇ
BERKE
KUTAY
TUNA
BARAN
EFE
ONUR
DORUK
BARTU
EMİRHAN
ALP
ARHAN
BORA
CANBERK
DAĞHAN
RÜZGAR
DERİN
TOPRAK
ARIN
AŞKIM
ÇINAR
ARMAĞAN
POYRAZ
KORAY
BARLAS
ADA
ATAKAN
BERK
ALİ
POLAT
GÖKTÜRK
SERHAN
EGE
UTKU
BERKAY
GÜNEY
Ya Sizce en güzel isim hangisi ?
doktordan geldim hiçbirşey anlamadım. ikili test için kan aldı. 15 gün sonra çıkacakmış. bebeğinin durumu iyi dedi. ekranda gördüm fakat çıktı vermedi. hemşiresine 3,1 dedi, 5,.. bişey dedi hiçbişey anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?