2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
bende bi giriyom toptan yazıp çıkıyorum :)

bende dayanamadım.ekimin ilk haftası 3 lü testim var.
Çok zaman var dedim dayanamadım gittim bu gün.
annem geldi sonrada hevesli kocam.Hiç görmedi daha çok meraklanıyordu
ama bu günde görmek nasip olmadı.2 saat doktor bekledik göremeden gitti zavallım :)
6.64mm olmuş yavrıım,cinsiyet hala belli değil.
hatta doktor dediki 36 cı haftada hastam var hala söyleyemedik cinsiyetini
hep arkası dönükmüş hep kapalıymış :)
o da ayrı eziyettir

keyfim yerinde herşey normaldi.

çok geçmiş olsun cnm benim de aklımdan geçmiyo değil, bir tam idrar tahlili yaptırıp dr.a mail atayım...
bebeğini görmene de çok sevindim cnm

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Dün gece bölük pörçük uyudum niye bilmiyorum ama sabah zinde kalktım şükür..
kakaolu sütümü hazırladım içtim,kahvaltımı hazırladım şimdi de yiyeceğim masamda..

günaydın canımm afiyett olsunn :) bende gece cok uyanıyorumm sağa sola dönmekten :)

Kızlar sahi hep sorucam unutuyorum
ben 3 aya kadar sıcak su ile banyo etmenin sakıncalı olduğunu düşündüğümden hep ılıkla yıkandım.
ama şimdilerde hava da serinlemeye başladı,ılıkla olmuyor.
bişi olmaz di mi artık?

yinede cok sıcakla yıkanma bence canm hani ılıktan biraz fazla sıcak,ben öle yıkanıyorum..

Canlarım günaydın hepiniz iyisinizdir umarım ben çok iyiyim bu sabah dün bebişimi gördüm maşallah eller kollar ayrı oynuyordu 150 gr olmuş bile kuzum benim ve artık kesin cinsiyetide öğrendik %100 dedi doktorum ailemize bir PRENSES katılıyor inşallah bana 1 ay önce oğlan olabilir demişti ama yanlış görmüş demekki şimdi kesin kız dedi sağlıklı olsun ama gönlümüzden kız geçiyordu çok mutlu olduk allah herkezin gönlüne göre versin herkez yaşasın bu mutluluğu.

Dilemcim artık listeyi güncelle bence kızım oluyor adıda Eylülll:) Hadi seninde alalım güzel haberlerinide adaş olsunlar:)

canım hayırlı olsun cok sevindimm benmde kızım oluyoo :) saglıkla hayırlısıyla kucagmıza alalım ınsallahh :))

canım hayırlı olsun cok sevindimm benmde kızım oluyoo :) saglıkla hayırlısıyla kucagmıza alalım ınsallahh :))

Çok teşekkürler canım.Süper evimizi cimcimeler dolduracak demekki sağlıklı olsun bütün bebişler inşallah bizim haftalarda aynı seninle doğum tarihleride benimde 03,03:)

cnm çok sevindim senin adına ayy gelsin pembişler kırmızılar
Allah hayırlı evlat eylesin
benim de gönlümden kız geçiyor ama içime de erkekmiş gibi doğuyor..

cnm çok sevindim senin adına ayy gelsin pembişler kırmızılar
Allah hayırlı evlat eylesin
benim de gönlümden kız geçiyor ama içime de erkekmiş gibi doğuyor..

Ozaman allah inşallah gönlüne göre verir sağlıklısını veriri inşallah canım
Ayy evet pembelerrr rengarenk elbiseler bayılırımmm

Bende merak edıyorum bebısımın cınsıyetını onumuzdekı cumartesı gıdıcem daha cok var gunler gecsın bıtsın bebısımı gorım artık cok ozluyorum. Hep ultrasonda durasım var

Arkadaşlar söliyim çin takvimi çok doğru çıkıyor benimde doğru çıktı birkaç arkadaşımında hiç şaşmadı valla bence bi bakın derim ama yaşınızı doldurduğunuz yaşa bakacaksınız mesela ben 83 lüyüm eylülde doğdum 2 gün önce 29 u doldurdum bitti 30 dan gün alıyorum 29 a bakıyorum takvimde sizde öle yapın doldurduğunuz yaşa bakın ve hamile kaldığınız ay içinde döllenmenin olduğu aya bakın adet gününüze değil ok???

benim yumurtlamam düzgün değildi,ama hazirana baktım ben ,11 haziran son adetim yaşım dolu dolu 28,erkek çıktı bende..
Işte içime de erkek doğuyor.. Ya nasip ben de şaşar belki çinçançonlar

cnm hayırlı olsun okurken gözlerim doldu :) sağlıkla gelsin uzun ömürlü olsun hep çok sevilsin sevsin...
Adı gibi güzel olsun.
Allahın gücüne gitmesin bende hep kız istiyorum,erkek olursa da çok sevicem.Kısmet artık

benim yumurtlamam düzgün değildi,ama hazirana baktım ben ,11 haziran son adetim yaşım dolu dolu 28,erkek çıktı bende..
Işte içime de erkek doğuyor.. Ya nasip ben de şaşar belki çinçançonlar

Ayy çok tatlısın ceylincim ya bencede işallah sende şaşarlarr
Ama evet orda erkek çıkıyor oğlanlar anneye düşkün olurlar ohhh oğlan annesi olursun fenamı ama gönlüne göre olsun inşallah canımcım:)

cnm peki
hamile kaldığın ay hangisine baktın.Son adet olduğun tarih mi yoksa döllenmenin olduğu zamana mı
Benim 17 haziran son adetim.Ama yumurtlama haziran sonu temmuz başı.yumurtlamaya bakan var sata bakan var
kafam karıştı

Kızlar merhabalar hepinize yarın miniğimizle buluşacağız inşallah bize cinsiyetini gösterecek çok heycanlıyız eşimle birlikte normalde bir hafta sonra gitmemiz gerekiyordu ama eşimin heycanı bizi bir hafta önce miniğimize kavuşturuyor. Aynı zamanda yarın 4'lü testte yapılacak aranızda yaptıran var mı?

Canım sen temmuza bakacaksın ozaman benim son adet tarihim 27 mayıs ben hazirana bakıyorum döllenmenin gerçekleştiği aya bakacaksın yumurtlamaya değil yani yumurtladın yumurtayla sperm buluştu ve döllendi ona bakacaksın oda yumurtlamadan 1 hafta sonra senin temmuz sanırım:) biraz karışık

Canım banada 4 lü test yapılacak ama haftaya 22 sinde bende merak ediyorsum sana yapıldığı zaman yazarmısın nasıl olduğunu şimdiden iyi haberler alman dileğimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…