Bugun birden ben bebeğimi özledim dedim esime doktora gidelim dedim aslında 2 hafta sonraydi randevumuz ama gittik bı kac gündür de belim de çok ağrıyordu bahane yaptım açıkcası..vee gorduk bebeğimizi. Büyümüş nasıl taklalar atıyordu:) yüzümde güller açtı ama doktorum bel ağrılarımı böbreklere bağladı idrar testi istiyorum dedi verdim asırı iltihap enfeksiyon çıktısonra idrar kültürü verdim onun sonuclar 3 gün sonra cikcak 500 mglik antibiyotik ve 3 gr lik tek hap verdi umarım iyileşirim... Belki de böbreklerinde kum tas olabilirmiş enfeksiyonu tetikleyen... Yani iyiki gitmisim doktora, dua edin bana da arkadaslar...
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Dün gece bölük pörçük uyudum niye bilmiyorum ama sabah zinde kalktım şükür..
kakaolu sütümü hazırladım içtim,kahvaltımı hazırladım şimdi de yiyeceğim masamda..
Kızlar sahi hep sorucam unutuyorum
ben 3 aya kadar sıcak su ile banyo etmenin sakıncalı olduğunu düşündüğümden hep ılıkla yıkandım.
ama şimdilerde hava da serinlemeye başladı,ılıkla olmuyor.
bişi olmaz di mi artık?
Canlarım günaydın hepiniz iyisinizdir umarım ben çok iyiyim bu sabah dün bebişimi gördüm maşallah eller kollar ayrı oynuyordu 150 gr olmuş bile kuzum benim ve artık kesin cinsiyetide öğrendik %100 dedi doktorum ailemize bir PRENSES katılıyor inşallahbana 1 ay önce oğlan olabilir demişti ama yanlış görmüş demekki şimdi kesin kız dedi sağlıklı olsun ama gönlümüzden kız geçiyordu çok mutlu olduk allah herkezin gönlüne göre versin herkez yaşasın bu mutluluğu.
Dilemcim artık listeyi güncelle bence kızım oluyor adıda Eylülll:) Hadi seninde alalım güzel haberlerinide adaş olsunlar:)
canım hayırlı olsun cok sevindimm benmde kızım oluyoo :) saglıkla hayırlısıyla kucagmıza alalım ınsallahh :))
canlarım günaydın hepiniz iyisinizdir umarım ben çok iyiyim bu sabah dün bebişimi gördüm maşallah eller kollar ayrı oynuyordu 150 gr olmuş bile kuzum benim ve artık kesin cinsiyetide öğrendik %100 dedi doktorum ailemize bir prenses katılıyor inşallahBana 1 ay önce oğlan olabilir demişti ama yanlış görmüş demekki şimdi kesin kız dedi sağlıklı olsun ama gönlümüzden kız geçiyordu çok mutlu olduk allah herkezin gönlüne göre versin herkez yaşasın bu mutluluğu.
Dilemcim artık listeyi güncelle bence kızım oluyor adıda eylülll:) hadi seninde alalım güzel haberlerinide adaş olsunlar:)
cnm çok sevindim senin adına ayy gelsin pembişler kırmızılar
Allah hayırlı evlat eylesin
benim de gönlümden kız geçiyor ama içime de erkekmiş gibi doğuyor..
arkadaşlar söliyim çin takvimi çok doğru çıkıyor benimde doğru çıktı birkaç arkadaşımında hiç şaşmadı valla bence bi bakın derim ama yaşınızı doldurduğunuz yaşa bakacaksınız mesela ben 83 lüyüm eylülde doğdum 2 gün önce 29 u doldurdum bitti 30 dan gün alıyorum 29 a bakıyorum takvimde sizde öle yapın doldurduğunuz yaşa bakın ve hamile kaldığınız ay içinde döllenmenin olduğu aya bakın adet gününüze değil ok???
Canlarım günaydın hepiniz iyisinizdir umarım ben çok iyiyim bu sabah dün bebişimi gördüm maşallah eller kollar ayrı oynuyordu 150 gr olmuş bile kuzum benim ve artık kesin cinsiyetide öğrendik %100 dedi doktorum ailemize bir PRENSES katılıyor inşallahbana 1 ay önce oğlan olabilir demişti ama yanlış görmüş demekki şimdi kesin kız dedi sağlıklı olsun ama gönlümüzden kız geçiyordu çok mutlu olduk allah herkezin gönlüne göre versin herkez yaşasın bu mutluluğu.
Dilemcim artık listeyi güncelle bence kızım oluyor adıda Eylülll:) Hadi seninde alalım güzel haberlerinide adaş olsunlar:)
benim yumurtlamam düzgün değildi,ama hazirana baktım ben ,11 haziran son adetim yaşım dolu dolu 28,erkek çıktı bende..
Işte içime de erkek doğuyor.. Ya nasip ben de şaşar belki çinçançonlar
Arkadaşlar söliyim çin takvimi çok doğru çıkıyor benimde doğru çıktı birkaç arkadaşımında hiç şaşmadı valla bence bi bakın derim ama yaşınızı doldurduğunuz yaşa bakacaksınız mesela ben 83 lüyüm eylülde doğdum 2 gün önce 29 u doldurdum bitti 30 dan gün alıyorum 29 a bakıyorum takvimde sizde öle yapın doldurduğunuz yaşa bakın ve hamile kaldığınız ay içinde döllenmenin olduğu aya bakın adet gününüze değil ok???
cnm peki
hamile kaldığın ay hangisine baktın.Son adet olduğun tarih mi yoksa döllenmenin olduğu zamana mı
Benim 17 haziran son adetim.Ama yumurtlama haziran sonu temmuz başı.yumurtlamaya bakan var sata bakan var
kafam karıştı
Kızlar merhabalar hepinize yarın miniğimizle buluşacağız inşallah bize cinsiyetini gösterecek çok heycanlıyız eşimle birlikte normalde bir hafta sonra gitmemiz gerekiyordu ama eşimin heycanı bizi bir hafta önce miniğimize kavuşturuyor. Aynı zamanda yarın 4'lü testte yapılacak aranızda yaptıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?