allahım sana şükürler olsun.. bu nasıl bir duygu böyle... sen isteyen herkese nasip et, yavrularımızı koru,bize bağışla rabbim
şimdi kontrolden geldik kızlar.. ayy miniğim bana hareketlerini gösterdi ilk kez.. nasıl ağlattı sevinçten anasını babasını yaramaz.. ikili testimizide yaptık..haftaya alacakmışız sonuçları..
cinsiyeti kesin değil ama isterseniz ihtimal söyleyeyim yada 15 gün sonra kesin söyleyeyim dedi.. bizde 15 gün sonra söylemesini istedik..
ayyy çabuk geçsin günler...
çok şükür allahım...
allahım sana şükürler olsun.. bu nasıl bir duygu böyle... sen isteyen herkese nasip et, yavrularımızı koru,bize bağışla rabbim
şimdi kontrolden geldik kızlar.. ayy miniğim bana hareketlerini gösterdi ilk kez.. nasıl ağlattı sevinçten anasını babasını yaramaz.. ikili testimizide yaptık..haftaya alacakmışız sonuçları..
cinsiyeti kesin değil ama isterseniz ihtimal söyleyeyim yada 15 gün sonra kesin söyleyeyim dedi.. bizde 15 gün sonra söylemesini istedik..
çok şükür allahım...
Canım tebrik ederim bebeğinle hasret gidermişsin tarifsiz bir duygu gercekten Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin... Bende dün kavuşmuştum yavruma idrar yanması oluyormuydu demişsin bana canım hiç olmadı açıkcası ama çok akıntım vardı ama ben hiç su içiniyordum 5 bardağı gecmiyordu şimdi korkudan yanımda 1.5 litrelik sistemle dolaşıyorum umarım bitirebilirim...
tşk ederim kızlar... çok şükür... ilk kez hareket edişini görmek de ayrı bir heyecandı....canım tebrik ederim. seni çok iyi anlıyorum grçi hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz heralde. ben de bebeişim ilk girdüğümde doktorun yanında ağlayamaıstım dısarı cıkmamla hıckıra hıckıra ağlamam bir olmustu sonra eşim de başlamıstı benle çook komikti sonradan cok gulduk..
çok şükür allahım...
Canlarım günaydın hepiniz iyisinizdir umarım ben çok iyiyim bu sabah dün bebişimi gördüm maşallah eller kollar ayrı oynuyordu 150 gr olmuş bile kuzum benim ve artık kesin cinsiyetide öğrendik %100 dedi doktorum ailemize bir PRENSES katılıyor inşallahbana 1 ay önce oğlan olabilir demişti ama yanlış görmüş demekki şimdi kesin kız dedi sağlıklı olsun ama gönlümüzden kız geçiyordu çok mutlu olduk allah herkezin gönlüne göre versin herkez yaşasın bu mutluluğu.
Dilemcim artık listeyi güncelle bence kızım oluyor adıda Eylülll:) Hadi seninde alalım güzel haberlerinide adaş olsunlar:)
inşallah ii çıkar cnm stres yapma hiç... bizede yapıldı bugün test.. dr ii dediay canım çok şükür :)) çok sevindim bende birzdan kalkıp kuaföre gidicdm sonra da babası gelicek götürücek bizi hastaneye kaç gündür evdeyim kendimi iyi hissediyim..
bana dua edin kızlar ikili testim yapılacak inşallah iyi çıkar.
bir kaç gerginlik olmuş yapmayalım böyle tatlışlar olur böyle yanlış anlamalar :)))
Tamam canım ozaman ama dikkaet et valla burda birimizin bebişi hepimizin bebişi gibi çünkii
tşk ederim kızlar... çok şükür... ilk kez hareket edişini görmek de ayrı bir heyecandı....
doktorumuz bu arada balık hapı, demir ve calsiyuma da başlattı.. kanım biraz düşükmüş...
çatlak kremi içinde 6.aydan sonra kullan şu anda doğal yağlar kullan dedi.
ErdeminE canım dr mutlaka bol su iç idrar yolları enfeksiyonuna karşı dedi. sende ihmal etme sakın cnm... su önemliymiş.
valla ben balık eşimde yengeç olunca sulugözlülük hat safhada bizde
Allah herkese bu mutluluğu yasatsın inşallah hayırlı haberler verirsin sonrada biz :)) bişi dicemya grip oluyorum galiba napabilirim??
Bu uyuma fikrini ben de düşünüyorum,ama gece uyuyamiyorum ki gündüz uyuyayım,
17 sinde de benim randevum var,ama ilk randevu 09:00Sekiz buçukta orda olurum ben
Hadi siz gidin sıra bize gelsin,18 inde de birimizin daha randevusu vardı:44:kim di acaba?
çok çok geçmiş olsun bel ağrısı dedin korktum şimdi benimde bel ağrılarım var ve ilk defa bu gece belimin ağrısıyla uyandım ters bi yatış yaptım heralde diye düşündüm inş. öyledir. şükür ki suyla aram iyi bakalım inş. bişey yoktur.Bugun birden ben bebeğimi özledim dedim esime doktora gidelim dedim aslında 2 hafta sonraydi randevumuz ama gittik bı kac gündür de belim de çok ağrıyordu bahane yaptım açıkcası..vee gorduk bebeğimizi. Büyümüş nasıl taklalar atıyordu:) yüzümde güller açtı ama doktorum bel ağrılarımı böbreklere bağladı idrar testi istiyorum dedi verdim asırı iltihap enfeksiyon çıktısonra idrar kültürü verdim onun sonuclar 3 gün sonra cikcak 500 mglik antibiyotik ve 3 gr lik tek hap verdi umarım iyileşirim... Belki de böbreklerinde kum tas olabilirmiş enfeksiyonu tetikleyen... Yani iyiki gitmisim doktora, dua edin bana da arkadaslar...
Maşallah canımmmm 4600yani cinsellikte negatif bir etki yapmıyor öylemi sonradan
tek aklıma takılan bu :) ya sonradan acıya yada hissizliğe sebep olursa diye.
birde benim annemin çiş tutamama sorunu var.doktoru kilolu çocuk doğurmaktan diyor.50 yaşından sonra kaçırmaya başladı.
adeti bitti şimdi çiş için pet kullanıyor.öksüre bile kaçıyor.işin kötüsü tedavisi yok.ameliyat olsa bile yeniden tekrarlıyomuş.
ben 4600 doğmuşum.benim bebek te öyle olursa heralde sezeryan yaparım
gözünaydın hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim listeyi de güncelledim bu arada prensesini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...Canlarım günaydın hepiniz iyisinizdir umarım ben çok iyiyim bu sabah dün bebişimi gördüm maşallah eller kollar ayrı oynuyordu 150 gr olmuş bile kuzum benim ve artık kesin cinsiyetide öğrendik %100 dedi doktorum ailemize bir PRENSES katılıyor inşallahbana 1 ay önce oğlan olabilir demişti ama yanlış görmüş demekki şimdi kesin kız dedi sağlıklı olsun ama gönlümüzden kız geçiyordu çok mutlu olduk allah herkezin gönlüne göre versin herkez yaşasın bu mutluluğu.
Dilemcim artık listeyi güncelle bence kızım oluyor adıda Eylülll:) Hadi seninde alalım güzel haberlerinide adaş olsunlar:)
benimki daha da karışık :)) Sat 13 haziran yumurtlama 23 hazirandan sonra başlıyor şimdi temmuz başı veya haziran sonu hamile kaldım belli değil yani :) üstelik tam çizgi haziransa erkek temmuzsa kız :) mecburen teknolojiyi beklicez :) ultrason :)Canım sen temmuza bakacaksın ozaman benim son adet tarihim 27 mayıs ben hazirana bakıyorum döllenmenin gerçekleştiği aya bakacaksın yumurtlamaya değil yani yumurtladın yumurtayla sperm buluştu ve döllendi ona bakacaksın oda yumurtlamadan 1 hafta sonra senin temmuz sanırım:) biraz karışık
çok geçmiş olsun tatlım sade soda veya sodalı ayran iç iyi geliyo yalnız soğuk olmamasına dikkat et. mideler yoracak bizi bende üç gündür ekşi ekşiyim böle ağzımın tadı yok midem boş gibi değişik bi havada yani.kızlar selam ya ben cok kotuyummm. mide problemım var benim ülser, sındırım problemi falan
2 gun once baklıyat yemisştim agır geldi sindiremedim. evelıgun gece saat 2 de bi başladım cıkartmaya hala kendşme gelmiş degilim
hiç bir şey yıyemiyorum, kolum kalkmıyo bir tek corba yedim o kadar. midem bas belası benim, bu yuzden bebişimde uzuluyo beslenemiyo yaaaaa
çok şükür allahım...
CANIMMM MUTLULUĞUN YAZINA DA YANSIMIŞ,MAŞŞALLAH MAŞŞALLAHallahım sana şükürler olsun.. bu nasıl bir duygu böyle... sen isteyen herkese nasip et, yavrularımızı koru,bize bağışla rabbim
çok şükür allahım...
cnm bunu dr.unla paylaştırnmı ülseri ?kızlar selam
ya ben cok kotuyummm. mide problemım var benim ülser, sındırım problemi falan
2 gun once baklıyat yemisştim agır geldi sindiremedim. evelıgun gece saat 2 de bi başladım cıkartmaya hala kendşme gelmiş degilim
hiç bir şey yıyemiyorum, kolum kalkmıyo bir tek corba yedim o kadar. midem bas belası benim, bu yuzden bebişimde uzuluyo beslenemiyo yaaaaa
çok şükür allahım...
cnm yaaaa geçmiş olsun... soda içmeyi denedinmi sindirim problemine yardımcı olur..kızlar selam
ya ben cok kotuyummm. mide problemım var benim ülser, sındırım problemi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?