2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
allahım sana şükürler olsun.. bu nasıl bir duygu böyle... sen isteyen herkese nasip et, yavrularımızı koru,bize bağışla rabbim
şimdi kontrolden geldik kızlar.. ayy miniğim bana hareketlerini gösterdi ilk kez .. nasıl ağlattı sevinçten anasını babasını yaramaz..ikili testimizide yaptık..haftaya alacakmışız sonuçları..
cinsiyeti kesin değil ama isterseniz ihtimal söyleyeyim yada 15 gün sonra kesin söyleyeyim dedi.. bizde 15 gün sonra söylemesini istedik..
ayyy çabuk geçsin günler...
çok şükür allahım...

Canım tebrik ederim bebeğinle hasret gidermişsin tarifsiz bir duygu gercekten Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin... Bende dün kavuşmuştum yavruma idrar yanması oluyormuydu demişsin bana canım hiç olmadı açıkcası ama çok akıntım vardı ama ben hiç su içiniyordum 5 bardağı gecmiyordu şimdi korkudan yanımda 1.5 litrelik sistemle dolaşıyorum umarım bitirebilirim...

canım tebrik ederim. seni çok iyi anlıyorum grçi hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz heralde. ben de bebeişim ilk girdüğümde doktorun yanında ağlayamaıstım dısarı cıkmamla hıckıra hıckıra ağlamam bir olmustu sonra eşim de başlamıstı benle çook komikti sonradan cok gulduk..

tşk ederim kızlar... çok şükür... ilk kez hareket edişini görmek de ayrı bir heyecandı....
doktorumuz bu arada balık hapı, demir ve calsiyuma da başlattı.. kanım biraz düşükmüş...
çatlak kremi içinde 6.aydan sonra kullan şu anda doğal yağlar kullan dedi.
ErdeminE canım dr mutlaka bol su iç idrar yolları enfeksiyonuna karşı dedi. sende ihmal etme sakın cnm... su önemliymiş.
valla ben balık eşimde yengeç olunca sulugözlülük hat safhada bizde

ay canım çok şükür :)) çok sevindim bende birzdan kalkıp kuaföre gidicdm sonra da babası gelicek götürücek bizi hastaneye kaç gündür evdeyim kendimi iyi hissediyim..

bana dua edin kızlar ikili testim yapılacak inşallah iyi çıkar.

bir kaç gerginlik olmuş yapmayalım böyle tatlışlar olur böyle yanlış anlamalar :)))

gözün aydın canım benim:))

inşallah ii çıkar cnm stres yapma hiç... bizede yapıldı bugün test.. dr ii dedi ama hiç sormadım ölçü falan.. aklımı karıştırmasın boşuna...
bende odaya girmek için beklerken stres yaptım herhalde tansiyonum yüksek çıktı biraz.. tuzu kestik tamamen...

Ahh bu yavruşlar daha doğmadan ne hale sokuyolar bizi dimi kendimi kadın olduğum için çok şanslı hissediyorum annelik duygusunu yaşadığım içinnn süper bi duygu buu bide kığırdamalarını hissettiğimiz zaman allaahh ozaman tadına doyum olmaz

kızlar ben şimdi çıkıyorum bi kaç gün yokum çok bişey konuşmayın :

Dr dan sonra haftasonu için anneanne yanına beslenme kampına :))) özliycem sizi

kızlar merhaba hepinize sanki biz büyüdük biraz bu gün bi farklı geldim kendime bi göbişim var sanki belkide kıyafetlerimdendir ama çok hoşuma gitti bu durum ya herkes bebişimi sevdi bu gün biz yarın dr gidiyoruz bebişimizi görmeye inşallah iyidir...

kızlar selam
ya ben cok kotuyummm. mide problemım var benim ülser, sındırım problemi falan
2 gun once baklıyat yemisştim agır geldi sindiremedim. evelıgun gece saat 2 de bi başladım cıkartmaya hala kendşme gelmiş degilim
hiç bir şey yıyemiyorum, kolum kalkmıyo bir tek corba yedim o kadar. midem bas belası benim, bu yuzden bebişimde uzuluyo beslenemiyo yaaaaa

Son düzenleme:

benim de 17 sinde 09:15'te sinemcim :) hadi hayırlısı :)

merhabalar ben de 13+2 gebeyim inş hepimizi güzel bir hamilelik geçiririz ve sağlıklı sıhatli bebeişlerimizi kucağu-ımıza alırız cinsiyetini ögrenen varmı acaba ben yarın doktora gideceğim bakalım göstereckmi kendisini ufaklık:)))

Merhaba kızlar biraz geç girebildim bugün ne güzel haberler alınmış öyle şimdi aklımda kalanlara şöyle yorumlar yapayım savuluuuuunn bi sayfa yorum geliyo

çok çok geçmiş olsun bel ağrısı dedin korktum şimdi benimde bel ağrılarım var ve ilk defa bu gece belimin ağrısıyla uyandım ters bi yatış yaptım heralde diye düşündüm inş. öyledir. şükür ki suyla aram iyi bakalım inş. bişey yoktur.
Allah şifa versin sanada tatlım dikkatli ol bol su iç

Maşallah canımmmm 4600 annen için de üzüldüm çok büyük sorun gerçekten tedavisi olmaması da ayrı bi üzüntü. Allah yardımcısı olsun.

gözünaydın hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim listeyi de güncelledim bu arada prensesini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

benimki daha da karışık :)) Sat 13 haziran yumurtlama 23 hazirandan sonra başlıyor şimdi temmuz başı veya haziran sonu hamile kaldım belli değil yani :) üstelik tam çizgi haziransa erkek temmuzsa kız :) mecburen teknolojiyi beklicez :) ultrason :)

çok geçmiş olsun tatlım sade soda veya sodalı ayran iç iyi geliyo yalnız soğuk olmamasına dikkat et. mideler yoracak bizi bende üç gündür ekşi ekşiyim böle ağzımın tadı yok midem boş gibi değişik bi havada yani.

çok sevindim canım benim Allah herkese nasip etsin

CANIMMM MUTLULUĞUN YAZINA DA YANSIMIŞ,MAŞŞALLAH MAŞŞALLAH
YAVRUM ÇOK SEVİNDİRMİŞ ANNEYİ BABAYI
ÇOK GÜZEL Dİ Mİ BİZİMKİ DE 2 HAFTA EVVEL GİTTİĞİMİZDE BOKS YAPAR GİBİYDİ KOLLAR EN ÇOK OYNUYODU
cnm bunu dr.unla paylaştırnmı ülseri ?

duygularını o kadar güzel aktarmışsın ki resmen hissettim okurken yazını,bıdışın hep böyle mutlu etsin inşallah anne ve babasını :)
kız mı istiyosun erkek mi bilmiyorum ama cinsiyetinizi erkek gibi düşündüm nedense=) (müneccimteyze.com)

cnm yaaaa geçmiş olsun... soda içmeyi denedinmi sindirim problemine yardımcı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…