- 27 Nisan 2012
- 375
- 84
- 298
çok geçmiş olsun tatlım sade soda veya sodalı ayran iç iyi geliyo yalnız soğuk olmamasına dikkat et. mideler yoracak bizi bende üç gündür ekşi ekşiyim böle ağzımın tadı yok midem boş gibi değişik bi havada yani./QUOTE]
cnm bunu dr.unla paylaştırnmı ülseri ?
sagolun kızlar. soda aklıma gelmedi hiçç yemeklerden sonra deeniyim bakalımcnm yaaaa geçmiş olsun... soda içmeyi denedinmi sindirim problemine yardımcı olur..
ceylincim ülseri doktorumla paylaştım, yediklerime dikkat etmemi soyledi bir de bu teshis bana gecen sene konmustu hala devam ediyomu diye tekrra endoskopı yaptır dedi ama nerdeeeee ama ben onu uyutularak yapmıstım burda gittim hiç bir sey veremeyişz dediler bende yaptırmadım.... cunku uyanıkken yapılabılecek kadar kolay bi şey degil. bebegımı cok strese sokarım. bakalım ağır seyler yemiycem artık dıete devam
ayyy evet nasıl mutlu etti hem de bizi sıpaCANIMMM MUTLULUĞUN YAZINA DA YANSIMIŞ,MAŞŞALLAH MAŞŞALLAH
YAVRUM ÇOK SEVİNDİRMİŞ ANNEYİ BABAYI
ÇOK GÜZEL Dİ Mİ BİZİMKİ DE 2 HAFTA EVVEL GİTTİĞİMİZDE BOKS YAPAR GİBİYDİ KOLLAR EN ÇOK OYNUYODU
ayy amin cnm kuzularımız bizi hep böyle mutlu etsin inşallahduygularını o kadar güzel aktarmışsın ki resmen hissettim okurken yazını,bıdışın hep böyle mutlu etsin inşallah anne ve babasını :)
kız mı istiyosun erkek mi bilmiyorum ama cinsiyetinizi erkek gibi düşündüm nedense=) (müneccimteyze.com)
Beni niye kimse merak etmiyor yaaa Kac gundur yokum( cok hassasim bu aralar hamilemiyim ki ne:))
cnm yoksa hamile misin? bu alınganlık ona işaret yani bilemiyorumBeni niye kimse merak etmiyor yaaa Kac gundur yokum( cok hassasim bu aralar hamilemiyim ki ne:))
Beni niye kimse merak etmiyor yaaa Kac gundur yokum( cok hassasim bu aralar hamilemiyim ki ne:))
valla cinsiyeti hiç önemli değil kızlar... miniğimiz bizi o kadar bekletti ki rabbim hayırlı sağlıklı evlat olmasını nasip etsin yeter bize
Dilem ecem ceylin beni merak ettiginiz icin cok tesekkurler :))) sali gunu doktora gittim cok tatloydi. Bebekim kocaman olmus uykucunun teki ense kalinligi olcumu icin uyandiramadik 10 dakka neyse sonunda kalktida musade etti 1.18 cm ikili test saliya cikacakmis insallah iyi gelir bunun haricinde kac gundur niye yokum kusmaktan vakit bulamadim desem yeterli olur heralde(((
bugün bizde dr dan geldik cinsiyetimiz erkek miş...allahım herkesin kuzusunu korusun <aminn>
dilem ecem ceylin beni merak ettiginiz icin cok tesekkurler :))) sali gunu doktora gittim cok tatloydi. Bebekim kocaman olmus uykucunun teki ense kalinligi olcumu icin uyandiramadik 10 dakka neyse sonunda kalktida musade etti 1.18 cm ikili test saliya cikacakmis insallah iyi gelir bunun haricinde kac gundur niye yokum kusmaktan vakit bulamadim desem yeterli olur heralde(((
bugün bizde dr dan geldik cinsiyetimiz erkek miş...allahım herkesin kuzusunu korusun <aminn>
kızlarr bebişlerden alakasız bi soru sormak istiyorum yüksek müsadenizle:) yada bi dakika bebişlerle alakalandırabilirimBEBİŞLERİNİZİN BABALARINA ilk evlilik yıldönümünüzde ne almıştınız?? hatırlayan beri gelsin, fikirleriyle bu aciz anneye yardım ediversin
yaa sizler böyle yazdıkça içim gidiyo ben de görmek istiyorum yavrumu
bu sefer çok uzun geldi bana bugün 15gün oldu,daha 15gün nasıl bekliyeceğim..
Acaba yarın gitsemmi ben de
Ay canım benım hadı hayırlısı cok sevındım. Bebısın ne yapıyomus bakım :)
Ya aslında canımı sıkan bir durum var,akıntım bazen peynir kesiği gibi oluyor..bazen hani vajen dudakları denilen yer varya orda kaşıntı da oluyor..bunu dr.a telefonda söylesem belki hemen çağıracak,ihmal edersem de bişi olcak diye korkuyorumben deeeeeeeeeeee ben deeee. çok merak ediyorum ben de buradan haber vermek ıstıyorum, cicişler almak istiyoum
canım hayırlı olsun paşan. mert, dürüst, kadir kıymet bilen merhametli bi oğlun olsun inşsallah
aminn canım saol inşallah...
cok iyiydi bizi görünce eller ayaklar oynamaya başladı 135 gram olmus3 hafta sonraya gün verdi bizim için bol bol dua edin ne olur cünkü en tehlikeli haftamiz 19.hafta iki gebeligimi de o haftalar da kaybettim inanın 19 haftanın gelmesini hiç istemiyorum
Ya aslında canımı sıkan bir durum var,akıntım bazen peynir kesiği gibi oluyor..bazen hani vajen dudakları denilen yer varya orda kaşıntı da oluyor..bunu dr.a telefonda söylesem belki hemen çağıracak,ihmal edersem de bişi olcak diye korkuyorum
:18:
ceylinciğim.... böyle bir durum varsa tedbir amaçlı da olsa ihmal etmemelisin... belki önemsizdir ama sen yinede danış bi doktoruna.. hem bahaneyle kuzunuda görürsünYa aslında canımı sıkan bir durum var,akıntım bazen peynir kesiği gibi oluyor..bazen hani vajen dudakları denilen yer varya orda kaşıntı da oluyor..bunu dr.a telefonda söylesem belki hemen çağıracak,ihmal edersem de bişi olcak diye korkuyorum
:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?