2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

ayyy evet nasıl mutlu etti hem de bizi sıpa
bir de ben balık burcuyum eşim yengeç, zaten duygusalız... bir de onun hareketlerini görünce göz yaşları sel tabi
dr kesin bunlar karı koca deli demiştir
ayy amin cnm kuzularımız bizi hep böyle mutlu etsin inşallah
herkes erkek olarak tahmin ediyor..daha kız diyen duymadım..
bak tutarsa hemen işi ticarete dök derim, hususi cinsiyet tahmin edilir diye
valla cinsiyeti hiç önemli değil kızlar... miniğimiz bizi o kadar bekletti ki rabbim hayırlı sağlıklı evlat olmasını nasip etsin yeter bize

Beni niye kimse merak etmiyor yaaa Kac gundur yokum ( cok hassasim bu aralar hamilemiyim ki ne:))
kaynamışsın arada unutturma kendini
nasıl mide bulantıları bitmiştir inş?
valla cinsiyeti hiç önemli değil kızlar... miniğimiz bizi o kadar bekletti ki rabbim hayırlı sağlıklı evlat olmasını nasip etsin yeter bize

aynen cnm hiç farketmez biz de çok bekledik kısmetse evliliğimiz 7.senesinde gelicek mucizemiz

kızlarr bebişlerden alakasız bi soru sormak istiyorum yüksek müsadenizle:) yada bi dakika bebişlerle alakalandırabilirim BEBİŞLERİNİZİN BABALARINA ilk evlilik yıldönümünüzde ne almıştınız?? hatırlayan beri gelsin, fikirleriyle bu aciz anneye yardım ediversin

Dilem ecem ceylin beni merak ettiginiz icin cok tesekkurler :))) sali gunu doktora gittim cok tatloydi. Bebekim kocaman olmus uykucunun teki ense kalinligi olcumu icin uyandiramadik 10 dakka neyse sonunda kalktida musade etti 1.18 cm ikili test saliya cikacakmis insallah iyi gelir bunun haricinde kac gundur niye yokum kusmaktan vakit bulamadim desem yeterli olur heralde(((

bugün bizde dr dan geldik cinsiyetimiz erkek miş...allahım herkesin kuzusunu korusun <aminn>

maşallah kuzuna...
bir de kusmaların geçse....

bugün bizde dr dan geldik cinsiyetimiz erkek miş...allahım herkesin kuzusunu korusun <aminn>
bir paşamız daha oldu yaşasın

yaa sizler böyle yazdıkça içim gidiyo ben de görmek istiyorum yavrumu
bu sefer çok uzun geldi bana bugün 15gün oldu,daha 15gün nasıl bekliyeceğim..
Acaba yarın gitsemmi ben de

canım şöyle söyliyim biz de eşimle bu sene evliliğimizin birinci yılını kutladık ama biz 10 yıldır beraberiz. dolayısıyla ben de cok zorlandım hediye almakta ki hiç becerikli degilimdir bu konularda. 10 senede almadıgım sey kalmamıs kı.:))
erkege hediye almak cok zor zaten. neyse baktım baktım en sonunda güzel bi kol düğmesi aldım.
o da işyerime çiçek göndermişş(hemen bunu belirteyim) akşama da güzel bi yemeğe cıktık, oldu bitttiiiiii.

canım hayırlı olsun paşan. mert, dürüst, kadir kıymet bilen merhametli bi oğlun olsun inşsallah

yaa sizler böyle yazdıkça içim gidiyo ben de görmek istiyorum yavrumu
bu sefer çok uzun geldi bana bugün 15gün oldu,daha 15gün nasıl bekliyeceğim..
Acaba yarın gitsemmi ben de

ben deeeeeeeeeeee ben deeee. çok merak ediyorum ben de buradan haber vermek ıstıyorum, cicişler almak istiyoum

Ay canım benım hadı hayırlısı cok sevındım. Bebısın ne yapıyomus bakım :)

cok iyiydi bizi görünce eller ayaklar oynamaya başladı 135 gram olmus 3 hafta sonraya gün verdi bizim için bol bol dua edin ne olur cünkü en tehlikeli haftamiz 19.hafta iki gebeligimi de o haftalar da kaybettim inanın 19 haftanın gelmesini hiç istemiyorum

ben deeeeeeeeeeee ben deeee. çok merak ediyorum ben de buradan haber vermek ıstıyorum, cicişler almak istiyoum
Ya aslında canımı sıkan bir durum var,akıntım bazen peynir kesiği gibi oluyor..bazen hani vajen dudakları denilen yer varya orda kaşıntı da oluyor..bunu dr.a telefonda söylesem belki hemen çağıracak,ihmal edersem de bişi olcak diye korkuyorum
:18:

cnm aklına getirme Allah korusun,ben de 10.hafta bitene kadar çok sıkıntıdaydım

canım bu belirtiler mantara işaret. ihmal etmeden git derim ben korkacak bi şey yok neden gitmekten çekiniyosun şimdiden önlemini alabilecekken. bi fitil falan veriir. hemen git doktoraaaaaa

ceylinciğim.... böyle bir durum varsa tedbir amaçlı da olsa ihmal etmemelisin... belki önemsizdir ama sen yinede danış bi doktoruna.. hem bahaneyle kuzunuda görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…