bende de aynısı oluyo canım.özellikle uzandığımda karnım hiç rahat etmiyor.şiş gibi gergin gibi aynen. nasıl uyuyacağımı şaşırdım...
Merhaba Arkadaşlar,
Ben geçen hafta ikili testi yaptırdım, 13+2'deyken. Sonuçlarını paylaşıyorum, net birşey yok referans değer de yok sadece aşağıdaki bilgiler var anlamadım gitti
Siz yaptırdınız mı?
İkili Tarama Testi (Down Tarama 1. trimester) fb-hCG 66.6 ng/mL
İkili Tarama Testi (Down Tarama 1. trimester) PAPP-A 4.19 mIU/mL
Nedir bu sonuçlar anlamadım gerçekten hiçbir şey, araştırdım farklı veriler var herkeste
ne güzel sonuçların iyi çıkmış sevindim senin adına. darısı bize olsun. bizimde bugun yapıldı testler sonuç 1hafta sonra dediler. ense kalınlığı 1.98 doktor incecik bi ense kalınlığı var tam istediğimiz gb dedi cinsiyet hakkında bi yorum yapmadı bebeğimin zıpladığını hareketlerini görünce heyecandan sorucaklarımı unuttum zaten. sonuçları almaya gidince sorucam artık
ya kızlar doktor çok iyi tam istediğimiz gb dedi ama yorumlayın istiyorum ense kalınlığı 1.98 incecik bi ense kalınlığı varmış çok güzel dedi
Günaydın canımm aynen öyle kapalı hava dünkü yağmur beni yakaladı zaten tam çıkış saatinde :) amaa sıcak yaz günlerinden sonra iyi gelmedi desem yalan olur :)günaydın kızlar...
sonbaharın kendini iyice hissettirdiği bir bursa sabahından herkese merhaba..
rabbim yavrularımızı korusun inşallah.. bundan sonra hiç kayıp haberi almamayı diliyorum..
uyumak zaten sıkıntı fazla dönmemeye hızlı dönmemeye çalışıyorum yatma pozisyonunu şimdiden ayarlayamazsak ilerde napcaz :)
bir de benim karnım çok aşağıda sankii yukarı ne zaman çıkar acaba :18:
karnım var derken ellediğim zaman hissediyorum nerde olduğunu :) gerçi geçen gün 2 veli hamilemiyim diye sormuştuGünaydın kızlar bıktınız uykum var dememden ama hala uykum var benim bide hava böyle olunca off offf :) Saçma sapan rüyalar gördüm bide habire uğraştım kaçtım çok tuhaftı dinlenceme yoruldum daha çok
midem hala bi tuhaf varmı bunun bi çözümü bulantı gibi değil böle kupkuru sanki bi acaip bişey
Sağolasın canım ense iyi çıkınca GENELLİKLE kan değerleri de iyi geliyormuş. Hayırlısı inşallah. ama doktorun iyi dediyse kurcalama daha fazla lütfen kendini strese sokma bu tarz şeylerde doktora güveniyorsan kafanı karıştırma ısrarla kıyaslama yapmayın diyorlar canım. ha ille bişey duycam diyorsan 3mm üstü olunca risk oluyormuş ama sadece RİSK o bile kesin değil içini ferah tut
Günaydın canımm aynen öyle kapalı hava dünkü yağmur beni yakaladı zaten tam çıkış saatinde :) amaa sıcak yaz günlerinden sonra iyi gelmedi desem yalan olur :)
karnın varmış en azından bende o da yok :) karnımız bebişler büyümeye başlayınca yukarı doğru kayacakmış hala kalça çevrelerinde tutunuyorlarmış tatlım
Günaydın Bayanlar,
Dünden beri hiç keyfim yok.Aramızda yaşanan kayıplar,kanamalar...
çok moralim bozuk,Korkularım artıyor,geriliyorum.
İnşallah artık hiç duymayız kayıpları,Allah hepiimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Biraz keyfimiiz gelsin diye dün sabah yaptığım krep tarifini paylaşıyorum,İnsan çikolata yiyince mutlu olmaması imkansız :)
Eki Görüntüle 513316
Pankek 2 kişilik
1 su bardağı un
2 çorba kaşığı şeker
1 çay kaşığı kabartma tosu
1/2 tatlı kaşığı soda (toz soda olan ekmek sodası diye de biliniyor)
1/4 tatlı kaşığı tuz
1 su bardağı süt
1 yumurta
2 çorba kaşığı yağ
2 çay kaşığı vanilya
güzelce karıştırıp ufak bi teflon tavada kızartıyoruz.
Not: soda kabarmasını sağlıyor
eşimle bayıla bayıla yiyoruz.
Hatta nerdeyse haftada 4-5 gün isteyecek
yanında çay ile mükemmel oluyor.
Tabi kilolara dikkat :)
Günaydın kızlar
Cumartesi günü 14:30'a randevu aldım.
Heyecan ve endişe bir arada...
İnş.Rabbim korktuklarımızla karşılaştırmaz bizleri
günaydın kızlar ;
bugün bende bebeğimi görmeye gidicem ama bütün gece dün okuduğum kayıplasrla uğraştım
kızlar hepinize günaydın. ben çok etklendim ya alkondan Allah sabır versin. dün gece hep kabus gördüm. off bidaha ALLAH yasatmasın kimseye. bugun inşallah güzel haberler alabiliriz biraz moral olur.
İyi düşün, iyi olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Bakalım bebiş nekadar büyümüş:)
karnım var derken ellediğim zaman hissediyorum nerde olduğunu :) gerçi geçen gün 2 veli hamilemiyim diye sormuştu
ayy masal inan bende sürekli kabuslar gördüm çok zor bir gece geçerdim zaten 3 gündür dr umu görüyorum rüyamda inşallah hayırlı haberler alırım 1 saat sonra gidicem ama inanaın şuanda elim ayağım titriyor korkuyorum bir yandanda heyecanlıyım bebeğimi görcem diye inan zaman biran önce geçsin de kucağımıza alalım istiyorum gerçi hiçbieşeyin garantisi yok ama yinede rabbime teslimiz ona emenetiz inşallah
heheheayy ne güzel demek belli oluyo maşallah diyelim
benimde dün çok su içmektenmiydi bilemedim karnım davul gibiydi bi gaza geldim şişine şişine trene bindim oturdum bi güzel :))
hehehe
bebek baaskılı hamile tişörtlerinden almak lazım aslında.. o zaman ayaklı reklam tabelası gibi gezeriz.. hem şiş olmasına da gerek yok
hehehe :) görmemiş hamile kalmış mı :)
kardeşim almış bana amaaaa onu giyersem öndeki o resme yanıt olarak arkama birileri görmemiş hamile kalmış..... diye baskı yapıştırır diye tırsıyorum
şişircen karnını şekerim sende.. böyle belini tuta tuta yürücen hehe...
bu arada ayrılmıyormusun sen daha işten.. (yalnız ne fenayım görüyormusun.. kendim evdeyim ya hehehe)
bu arada hoşgeldin cnm... dün söyleyememiştim... sen de eklesene hamilelik günlüğünü haftanı görelimevet ya o tisörtler çok hoşuma gidiyo çok şekerler... :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?