2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
bende de aynısı oluyo canım.özellikle uzandığımda karnım hiç rahat etmiyor.şiş gibi gergin gibi aynen. nasıl uyuyacağımı şaşırdım...

uyumak zaten sıkıntı fazla dönmemeye hızlı dönmemeye çalışıyorum yatma pozisyonunu şimdiden ayarlayamazsak ilerde napcaz :)
bir de benim karnım çok aşağıda sankii yukarı ne zaman çıkar acaba :18:

Keşke doktoruna sorsan bu sonuçları herkesin ki farklılık gösterebiliyormuş herşeyi burda konuşup paylaşıp danışıyoruz ama bu gibi önemli konuları doktora danışmamız gerektiğini düşünüyorum. Kimseye göre kıyaslama yapmayın diye ısrarla söylüyo doktorlar. İnşallah güzel haberler alırsın.

Günaydın kızlar bıktınız uykum var dememden ama hala uykum var benim bide hava böyle olunca off offf :) Saçma sapan rüyalar gördüm bide habire uğraştım kaçtım çok tuhaftı dinlenceme yoruldum daha çok

midem hala bi tuhaf varmı bunun bi çözümü bulantı gibi değil böle kupkuru sanki bi acaip bişey

Sağolasın canım ense iyi çıkınca GENELLİKLE kan değerleri de iyi geliyormuş. Hayırlısı inşallah. ama doktorun iyi dediyse kurcalama daha fazla lütfen kendini strese sokma bu tarz şeylerde doktora güveniyorsan kafanı karıştırma ısrarla kıyaslama yapmayın diyorlar canım. ha ille bişey duycam diyorsan 3mm üstü olunca risk oluyormuş ama sadece RİSK o bile kesin değil içini ferah tut

günaydın kızlar...
sonbaharın kendini iyice hissettirdiği bir bursa sabahından herkese merhaba..
rabbim yavrularımızı korusun inşallah.. bundan sonra hiç kayıp haberi almamayı diliyorum..
Günaydın canımm aynen öyle kapalı hava dünkü yağmur beni yakaladı zaten tam çıkış saatinde :) amaa sıcak yaz günlerinden sonra iyi gelmedi desem yalan olur :)

karnın varmış en azından bende o da yok :) karnımız bebişler büyümeye başlayınca yukarı doğru kayacakmış hala kalça çevrelerinde tutunuyorlarmış tatlım

karnım var derken ellediğim zaman hissediyorum nerde olduğunu :) gerçi geçen gün 2 veli hamilemiyim diye sormuştu

Günaydın.Okuyunca bende çok kötü oldum. İnşallah başka kayıplar yaşamayız.
Krep harika görünüyor, çukulataya da bayılırım ama bu aralar bulantıdan yiyemiyorum.
Bizim yerimize de ye. Afiyetler olsun.

Günaydın kızlar
Cumartesi günü 14:30'a randevu aldım.
Heyecan ve endişe bir arada...
İnş.Rabbim korktuklarımızla karşılaştırmaz bizleri

Canım güzel haberler alacağından eminim. Hele kolunu, bacağını salladığını gördüğünde gözlerine inanamayacaksın.
Heycanla güzel haberlerini bekliyoruz.

kızlar hepinize günaydın. ben çok etklendim ya alkondan Allah sabır versin. dün gece hep kabus gördüm. off bidaha ALLAH yasatmasın kimseye. bugun inşallah güzel haberler alabiliriz biraz moral olur.

ayy masal inan bende sürekli kabuslar gördüm çok zor bir gece geçerdim zaten 3 gündür dr umu görüyorum rüyamda inşallah hayırlı haberler alırım 1 saat sonra gidicem ama inanaın şuanda elim ayağım titriyor korkuyorum bir yandanda heyecanlıyım bebeğimi görcem diye inan zaman biran önce geçsin de kucağımıza alalım istiyorum gerçi hiçbieşeyin garantisi yok ama yinede rabbime teslimiz ona emenetiz inşallah

karnım var derken ellediğim zaman hissediyorum nerde olduğunu :) gerçi geçen gün 2 veli hamilemiyim diye sormuştu

ayy ne güzel demek belli oluyo maşallah diyelim
benimde dün çok su içmektenmiydi bilemedim karnım davul gibiydi bi gaza geldim şişine şişine trene bindim oturdum bi güzel :))

canımya nolur stres yapma ama, bebeğine yazık. Hayırlı haber vericene eminim ben.Valla yarına çıkıcamızın garantisi yok Allahtan başka sığınıcak kimsemiz yok yardımcımız olsun ne diyelim

ayy ne güzel demek belli oluyo maşallah diyelim
benimde dün çok su içmektenmiydi bilemedim karnım davul gibiydi bi gaza geldim şişine şişine trene bindim oturdum bi güzel :))
hehehe
bebek baaskılı hamile tişörtlerinden almak lazım aslında.. o zaman ayaklı reklam tabelası gibi gezeriz.. hem şiş olmasına da gerek yok

hehehe
bebek baaskılı hamile tişörtlerinden almak lazım aslında.. o zaman ayaklı reklam tabelası gibi gezeriz.. hem şiş olmasına da gerek yok

kardeşim almış bana amaaaa onu giyersem öndeki o resme yanıt olarak arkama birileri görmemiş hamile kalmış..... diye baskı yapıştırır diye tırsıyorum

Buarada kızlar ikili testteki freebetahcg ile cinsiyet belirlemeyle ilgili bişeyler okumuştum cinsiyeti belli olanlar baksın bakalım değerleri kaçmış 50nin altında olunca erkek üstünde olunca kız diyorlar baksınlar bakalım kimlerinki tutuyo benimki ellinin altında hep erkek gibi hissediyorum :) bakalım 4 hafta sona belli olacak belli olanları bekliyorum kızlar bakın bakalımmmm :)

kardeşim almış bana amaaaa onu giyersem öndeki o resme yanıt olarak arkama birileri görmemiş hamile kalmış..... diye baskı yapıştırır diye tırsıyorum

şişircen karnını şekerim sende.. böyle belini tuta tuta yürücen hehe...
bu arada ayrılmıyormusun sen daha işten.. (yalnız ne fenayım görüyormusun.. kendim evdeyim ya hehehe)

şişircen karnını şekerim sende.. böyle belini tuta tuta yürücen hehe...
bu arada ayrılmıyormusun sen daha işten.. (yalnız ne fenayım görüyormusun.. kendim evdeyim ya hehehe)

yok canım yaa maalesef valla kıymetini bil evde oturmanın :) Sağlık sorunu olmassa doğum iznine 32. haftaya kadar devam kısmetse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…