2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
aa sizin düğün gelmiş çatmış
ee kıyafet aldınmı,aldıysan hemen yükle merak ettim
inş.cnm sağsalim olduklarını görelim
abim de rüyasında erkek görmüş yavrumu
bakalım:)
evet geldi cnm.. ama daha kıyafet almadım.. bu hafta almam lazım artık.. ayakkabı babet düşünüyorum.. bu bel ağrısıyla topuklu ayakkabı çekemeyeceğim
bir de kuaför sorunu var tabi... muhtemelen otururum zaten bütün gece..

selam kızlar çok yoğun bir bel ağrısı çekiyorum oturup kalkarken çok zorlanıyorum akşamdan kusmalara devam ve diş etlerim en ufak bi dokunuşta kanıyorlar göbeğimdeki tüylerde beni sinir ediyor( psikolojik olarak epey çöktüm valla:)) ama son 2-3 gün içinde karnımda hoooop bir büyüme meydana geldi.hiç belirgin değildi önceden.bende durum budur.pek yazamıyorum size...Allah yardımcımız olsun..

amin cnm...yaaa ben de tüysüz biriyken bir anda tüylü biri oldum.. özellikle göbektekiler doğumdan sonra dökülür almayın diyorlar o yüzden dokunmuyorum... vee bir de çözüm bulamadığım bel ağrısı.. kızlar hepimiz aşağı yukarı aynı sorunları yaşıyoruz...

Bence de canım yorma sakın kendini

Arkadaşlar Pazar günü evdeydim hiç bir sıkıntım yoktu
Yattım uyudum gece,tuvalet için kalktığımda çok kanamam olmuş.
Hemen Doktora gittik.Bebek iyiydi ama kanamamdan içeriyi göremediler.

3 saat sonunda bebeğin kalp atışı durdu.doğum yaptırdılar maalesef,bebeğimi kaybettim..
Sonrasında kürtaj olup içim temizlendi.
Şükür iyiyim şimdilik evime çıktım..
sebep hala bilinmiyor..araştırılacak..
Çok üzgüünüm,içimdeki acıyı anlatamam ciğerim yanıyor....Psikolojim yerle bir karnım bomboş....

Her şerde bir hayır var napalım,Allahıma sıgınıyorum..uzun süre düşünmüyorum bebek gebelik.

Allaha emanet olun kızlar sağlıkla alın bebeklerinizi kucaklarınıza...

ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm çok
Allahım sabır versin kimseye yaşatmasın bunu

AYY canım beim yaşadığın korkuyu anlayabilirim benim çok akıntım oluyor hatta çok ıslandığında tuvalete koşuyorum hemen bi sıkıntımöı var diye içini ferah tut artık bebeişler bayağa büyüdüler inşallah olumlu düşüncez inşallah bu topik kayıpsız tüm bebekleri kucağımıza alıcaz Allahım lütfen o günleri gormemizi nasip et inşallah

merhabalar kızlarrrrr bi kaç gündür yokum geçmişi okudum ama tek tek cevap yazmıyorum rahatsız olanlara geçmişler olsunnn cinsiyet haberi alanlara hayırlı uğurlu olsun inşallah

dün nerdeyse koca günü hastenede geçirdim 2li test sonuçları için aldık çok şükür şuan için risk yok ultrason muayenesi de olduk herşey yolunda çok şükür cinsiyeti görebiliyo musunuz dedim ne söylesem atmış olurum biraz daha beklicez dedi. 4 hafta sonra 3lü testi yapacak kısmetse.

bel ağrıları maalesef bende de aynı yeni moda bide midem bi tuhaf oluyo bi iki gündür düzgün yemek yiyemiyorum ( uyku işi de hala devam bölünmeler yüzünden sürüne sürüne işe geliyorum

bu halimize çok şüküüüüür diyerekten hepcinizi öpüyoreeee

cnm........
ne desek boş.... cümle kuramıyorum... vardır rabbimin bildiği...
sen de allaha emanet ol cnm rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat versin inşallah...

çok çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum inan Rabbim sabır versin en güzeli Allaha sığınmak... bişey diyemiyorum başka çok çok üzüldüm tek diyebileceğim bu

alkon çok geçmiş olsun,Allah sabır versin..inşallah istediğin vakitte yeniden sorunsuz bi şekilde bebek sahibi olursun.Allah yardımcın olsun ...

asyaseyhan geçmiş olsun..kanama gerçekten korkutucu,ben daha yaşamadım böyle bi şey ama okudukça pek çok arkadaşın başına geldiğini öğrendim.Allah bebişlerimizi korusun ..

alkon çok geçmiş olsun, seni çok iyi anlıyorum.ben de aynı şeyleri yaşadım.Allah size sağlık versin.yine olur bebekleriniz.Allah böyle bir şeyi bi daha hiçbirimize yaşatmasın...

Cok uzulldum bende cnm Allah sabir versin bi daha yasatmasin hic birimize (

Merhaba Arkadaşlar,
Ben geçen hafta ikili testi yaptırdım, 13+2'deyken. Sonuçlarını paylaşıyorum, net birşey yok referans değer de yok sadece aşağıdaki bilgiler var anlamadım gitti
Siz yaptırdınız mı?

İkili Tarama Testi (Down Tarama 1. trimester) fb-hCG 66.6 ng/mL
İkili Tarama Testi (Down Tarama 1. trimester) PAPP-A 4.19 mIU/mL

Nedir bu sonuçlar anlamadım gerçekten hiçbir şey, araştırdım farklı veriler var herkeste

Yeni katıldım aranıza. Yaklaşık hamilelik belirtilerimiz hep aynı. Halsizlikten az cok kurtuldum neyse ki
hoşgeldin tatlımm...
cnm çok üzüldüm ne desem boş allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlet nasip eder inşallah.
cnm bol bol dinlen. kendini yorma. bende korkuyorum okulda yoruluyorum in çık in çık. allhım hepimizin yavrusunu korusun...

canım çok geçmiş olsun.
ne olacakmış peki o yırtık kendi kendine düzelecekmiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…