yaa evde oturmanın ii tarafı bol bol dinleniyorsun..kötü tarafı ise vakit zor geçiyor.. neyse allah sağlık versin cnm...yok canım yaa maalesef valla kıymetini bil evde oturmanın :) Sağlık sorunu olmassa doğum iznine 32. haftaya kadar devam kısmetse :)
yaa evde oturmanın ii tarafı bol bol dinleniyorsun..kötü tarafı ise vakit zor geçiyor.. neyse allah sağlık versin cnm...
iş yerinin taşınma ihtimali var demiştin ya.. o yüzden sordum...
Birkaçgündür giremedim iş yoğunluğundan eve gittiğimdede hemen uyuyordum zaten buaralar işte çok yoruluyorum neolacak böle bilemedim valla
Şu yazıyı yazmam bile yarım sürdü ya yoğunluktan allahımm:)
Herkez iyidir umarım bir problem yok değilmi bebişlerimizde iyi benim bu c.tesi 4lü taramam testim yapılacak bakalım nasıl çok merak ediyorum aranızda yapılan varmı acaba bilgi verebilirmi bana.Buarada listede cinsiyetler artmış kız erkek eşit gidiyor şuan süperr allah evlatlarımızı bağışlasın hepimizin
Bu arada kızlar kabızlık problemi çeken varsa söliyim severmisiniz bilmiyorum ama SEMİZOTU acayip iyi geliyor süper hiç tuvalet sorunum kalmadı ya yemeğini yapıyorum yada salatasını valla sevmeseniz bile bence deneyin çok işe yarıyor kayısı bile bukadar iyi gelmemişti
Arkadaşlar Pazar günü evdeydim hiç bir sıkıntım yoktu
Yattım uyudum gece,tuvalet için kalktığımda çok kanamam olmuş.
Hemen Doktora gittik.Bebek iyiydi ama kanamamdan içeriyi göremediler.
3 saat sonunda bebeğin kalp atışı durdu.doğum yaptırdılar maalesef,bebeğimi kaybettim..
Sonrasında kürtaj olup içim temizlendi.
Şükür iyiyim şimdilik evime çıktım..
sebep hala bilinmiyor..araştırılacak..
Çok üzgüünüm,içimdeki acıyı anlatamam ciğerim yanıyor....Psikolojim yerle bir karnım bomboş....
Her şerde bir hayır var napalım,Allahıma sıgınıyorum..uzun süre düşünmüyorum bebek gebelik.
Allaha emanet olun kızlar sağlıkla alın bebeklerinizi kucaklarınıza...
hmmmm enfes görünüyor:125:
ellerine sağlık şekerim üstümdeki uyuşukluğu bir atabilirsem yapacağım bir ara...
yaa dün çok kötü oldum.. uykum kaçtı gece alkon aklımdaydı hep...hep dua ettim rabbim yardımcısı olsun... inşallah yaşamayız bir daha kayıp.. rabbim sana emanet yavrularımız.. sen koru yüce rabbim.. sen acılarını gösterme bizlere...
Günaydın kızlar
Cumartesi günü 14:30'a randevu aldım.
Heyecan ve endişe bir arada...
İnş.Rabbim korktuklarımızla karşılaştırmaz bizleri
evet ya o tisörtler çok hoşuma gidiyo çok şekerler... :)))
az kalmış cnm.. hayırlı haberlerle gelin inşallah...benimkide cuma günü
korkarak gidicem bu sefer ama ben hep görücem diye seviniyodum
kötü etkilendik bu hafta
yaaa eskiden çok yerdim semizotu salatası.. bayadır yemiyorum.. söylediğin ii oldu cnm alayım bari... bende 3 ay kabızlık çektim çok ama 2 gündür ishalim neden oldu anlayamadım....Birkaçgündür giremedim iş yoğunluğundan eve gittiğimdede hemen uyuyordum zaten buaralar işte çok yoruluyorum neolacak böle bilemedim valla
Şu yazıyı yazmam bile yarım sürdü ya yoğunluktan allahımm:)
Herkez iyidir umarım bir problem yok değilmi bebişlerimizde iyi benim bu c.tesi 4lü taramam testim yapılacak bakalım nasıl çok merak ediyorum aranızda yapılan varmı acaba bilgi verebilirmi bana.Buarada listede cinsiyetler artmış kız erkek eşit gidiyor şuan süperr allah evlatlarımızı bağışlasın hepimizin
Bu arada kızlar kabızlık problemi çeken varsa söliyim severmisiniz bilmiyorum ama SEMİZOTU acayip iyi geliyor süper hiç tuvalet sorunum kalmadı ya yemeğini yapıyorum yada salatasını valla sevmeseniz bile bence deneyin çok işe yarıyor kayısı bile bukadar iyi gelmemişti
ayyy harikalarEki Görüntüle 513436 Eki Görüntüle 513445 Eki Görüntüle 513444 Eki Görüntüle 513443 Eki Görüntüle 513442 Eki Görüntüle 513441 Eki Görüntüle 513440 Eki Görüntüle 513439 Eki Görüntüle 513438 Eki Görüntüle 513437 Eki Görüntüle 513446
bunlarda küçük prenseslerimiz için patik modelleri...
ayyy harikalar
Ama nerde bunları örecek yetenek bende
benimkide cuma günü
korkarak gidicem bu sefer ama ben hep görücem diye seviniyodum
kötü etkilendik bu hafta
Bizim ki vücudunu bize döndü o ara yakaladı radyoloji uzmanı(ikili testte)
Şu kocaman şey var ya o pipisi annesi dedi,dondum o an
Eşim bebeğimiz 6 cmmaaşallah,4 cm de pipisi herhalde diyor
Çok netti bizim ki,
Ama 16 hafta garantiliyor durumu çoğunlukla..
Hayırlı,sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil zaten..
gözün aydın cnm...slm kızlar ben geldim bebişimi gördüm maşallah 15 günde bayağa büyümüş eskiden ufacıktı şim ultrasonu kaplıyor nerdeyse eline koluna herşeyine baktık maşallah rabbim kucağımıza almayı nasip eder inşallah bu arada cinsiyetine bakalık dedik ama bu kez bacaklarını kitledi göstermedi :) 2 hafta sonra artık
yaaa eskiden çok yerdim semizotu salatası.. bayadır yemiyorum.. söylediğin ii oldu cnm alayım bari... bende 3 ay kabızlık çektim çok ama 2 gündür ishalim neden oldu anlayamadım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?