2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
yok canım yaa maalesef valla kıymetini bil evde oturmanın :) Sağlık sorunu olmassa doğum iznine 32. haftaya kadar devam kısmetse :)
yaa evde oturmanın ii tarafı bol bol dinleniyorsun..kötü tarafı ise vakit zor geçiyor.. neyse allah sağlık versin cnm...
iş yerinin taşınma ihtimali var demiştin ya.. o yüzden sordum...

yaa evde oturmanın ii tarafı bol bol dinleniyorsun..kötü tarafı ise vakit zor geçiyor.. neyse allah sağlık versin cnm...
iş yerinin taşınma ihtimali var demiştin ya.. o yüzden sordum...

hee artık ihtimal yok kesin ve kesin taşınıyor ay sonunda sanırım ulaşım durumuna bakcam bakalım yakın dediler bi göreyim yeri ona göre karar vercem idare edebildiğim kadar artık

Birkaçgündür giremedim iş yoğunluğundan eve gittiğimdede hemen uyuyordum zaten buaralar işte çok yoruluyorum neolacak böle bilemedim valla
Şu yazıyı yazmam bile yarım sürdü ya yoğunluktan allahımm:)

Herkez iyidir umarım bir problem yok değilmi bebişlerimizde iyi benim bu c.tesi 4lü taramam testim yapılacak bakalım nasıl çok merak ediyorum aranızda yapılan varmı acaba bilgi verebilirmi bana.Buarada listede cinsiyetler artmış kız erkek eşit gidiyor şuan süperr allah evlatlarımızı bağışlasın hepimizin

Bu arada kızlar kabızlık problemi çeken varsa söliyim severmisiniz bilmiyorum ama SEMİZOTU acayip iyi geliyor süper hiç tuvalet sorunum kalmadı ya yemeğini yapıyorum yada salatasını valla sevmeseniz bile bence deneyin çok işe yarıyor kayısı bile bukadar iyi gelmemişti

hoşgeldin canım sende bendensin yorgunluk hiç bitmiyo

kabızlık sorunum yok şükür ama semizotu gerçekten faydalı sevmiyorum ama yiyorum artık bişeyleri yemeden önce sevip sevmediğime bakmıyorum faydalı mı değilmi diye bakıyorum :) fedakarlıkkkkk

o kadar çok üzüldümki allah sabır versin canım inşallah istediğin hazır olduğun zaman allah sağlıklı bir gebelik yaşatır sana o acıyı bir daha hiç bir şekilde tatmazsın bu pazar aynı korkukuları yaşamışız bende pazartesi gittim kalbi atıyordu ama şimdi çok korkuyorum ne durumda diye eğer benimde düşük olursa senin gibi uzun süre düşünmem süpriz olarak gelmişti o bana hiç aklımda yokken çocuklardan korkardım hep ama şimdi o benim canım çok alıştım ona tekrardan süpriz yapıp giderse yıkılırım seni çok iyi anlıyorum

aynen bende işte.boğazım düğümleniyo okurken,
güzel şeyler düşünmek istiyorum,bu stresi yaşamak istemiyorum ama insanın elinde değil
cuma sabah randevumuz var doktorda saat sayıyorum resmen

bebeğimin kalbi atıyorumu acaba iyi mi acaba???
her wc ye gittiğimde hem bir korku .....

yaaa eskiden çok yerdim semizotu salatası.. bayadır yemiyorum.. söylediğin ii oldu cnm alayım bari... bende 3 ay kabızlık çektim çok ama 2 gündür ishalim neden oldu anlayamadım....

slm kızlar ben geldim bebişimi gördüm maşallah 15 günde bayağa büyümüş eskiden ufacıktı şim ultrasonu kaplıyor nerdeyse eline koluna herşeyine baktık maşallah rabbim kucağımıza almayı nasip eder inşallah bu arada cinsiyetine bakalık dedik ama bu kez bacaklarını kitledi göstermedi :) 2 hafta sonra artık

benimkide cuma günü
korkarak gidicem bu sefer ama ben hep görücem diye seviniyodum
kötü etkilendik bu hafta

Arkadaşlar 4 gün falan giremedim kötü bişetylermi oldu alkonu biliyorum bi ama başkalarıdamı var?
Çok üzüldüm alkon a bende ilkini kaybetmiştim çok iyi anlıyorum bide ben 24 haftalık kaybettim ama haftası önemli değil çok acı allah sabır versin ama olsun şimdi yine oldu allah buna uzun versin diyorum neyapabilirim

yesinler oğluşumun 4 cm lik pipisini :)))
maşallah kuzuya da pipisine de annesiiii :))

gözün aydın cnm...
bak yaramaza sen göstermedi demek cinsiyetini..
anne babasına heyecan yaşatmak istiyor herhalde

yaaa eskiden çok yerdim semizotu salatası.. bayadır yemiyorum.. söylediğin ii oldu cnm alayım bari... bende 3 ay kabızlık çektim çok ama 2 gündür ishalim neden oldu anlayamadım....

kızlar semizotu harika bişey, bol bol tüketmeye çalışın... Gıda mühendisliği mezunuyum ben, hocamın meyve sebze dersindeki bi cümlesini hiç unutmuyorum; balık hapı yapıolar habire aslında deiştirip semizotu hapı da yapabilirler, neredeyse eşdeğer demişti. omega-3 ve kalsiyum açısından zengin olduğu için tam biz hamişler için biçilmiş kaftan:) Tüketebildiğiniz kadar bol tüketin güzel annişlerr :)

Kızlar ağzımın tadı yok böyle nasıl anlatsam hiç bişeyden tat alamıyorum dolayısıyla doyamıyorum
varmı aynı sorunu yaşayan veya çözüm önerisi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…