2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

offf ya offff (((( çok üzgünüm canım,çok geçmiş olsun.
ne diyeceğimi bilemiyorum.allah kimseye yaşatmasın

canım bunlar kandaki hormon değerlerin olması lazım
birde 1/...... ile ifade edilen risk değerleri olması lazım
mesela 1/250 den daha yüksek değerler riskli görülüyor.

Alkon, çok çok büyük geçmiş olsun, başın sağolsun, Allah inşallah nice nice bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizim şer sandığımızda br hayır muhakkak vardır. Hakkında hayırlısı böyleymiş.

ecem111, suzaman, ysmnmawi, ceylin1907, enderfts, susuzsuzi, emnkrn, mgokche, nisan2324, ve tüm arkadaşlar, Allah razı olsun, hepinize teşekkürler..

Doktor ilaç vermedi, istiharat dedi.
Kanamam bir kaç gün içinde duracakmış. Herhalde yırtık o zaman iyileşecek.
Karşı komşum geldi geçmiş olsuna. Yeni öğrendim, kadıncağız ilk doğumunda, bütün hazırlıkları tamamlamış ertesi gün doğuma girecek bebeğin kalp atışları aniden durmuş ve ölü doğum yapmış. Bir diğerinin bebeği doğduktan 9 ay sonra aniden ölmüş.
Yani diyeceğim, stres, sıkıntı, acaba şöyle mi olacak böyle mi olacak dememeli. Rahat olmalıyız, tam teslimiyet..
Çünkü yapacak bi şeyimiz yok.

Bel ağrısının sebebi annedeki kalsiyum eksikliği imiş. Süt ve süt ürünleri tüketmek gerekiyormuş bolca. Süt olmazsa yoğurt, peynir, özellikle kaşar peyniri.
Kızlar sağlıcakla kalın..
Allah'a emanet olun..

seni cok iyi anlıyorum aynı acıyı bende yasadım hemde iki kez allahım sabır versin... aynı acıyı bir daha yasatmasın en kısa zamanda da kucagını doldursun...

kızlar iyi geceler.. bu aralar yorgunluktan giremiyorum nete..okul beni çok yordu.ve yorulduğum zaman karnım ağrıyo sanki içerden çekiliyo geriliyo gibi size de oluyo mu böyle?

canımya çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın inşallah. korkusu bile yeter insana çok şükürki iyisiniz. çok dikkat et bol bol dinlen. korkarak okudum valla yazdıklarını. kendine iyi bakki bebeğinde iyi olsun.

ay ay canım çok geçmiş olsun başın sağolsun canım. ne denir bilmemki. Allah bidaha yasatmasın.çok üzüldüm.Allah sabır versin yardımcın olsun.

ne güzel sonuçların iyi çıkmış sevindim senin adına. darısı bize olsun. bizimde bugun yapıldı testler sonuç 1hafta sonra dediler. ense kalınlığı 1.98 doktor incecik bi ense kalınlığı var tam istediğimiz gb dedi cinsiyet hakkında bi yorum yapmadı bebeğimin zıpladığını hareketlerini görünce heyecandan sorucaklarımı unuttum zaten. sonuçları almaya gidince sorucam artık

ya kızlar doktor çok iyi tam istediğimiz gb dedi ama yorumlayın istiyorum ense kalınlığı 1.98 incecik bi ense kalınlığı varmış çok güzel dedi

kızlar iyi geceler.. bu aralar yorgunluktan giremiyorum nete..okul beni çok yordu.ve yorulduğum zaman karnım ağrıyo sanki içerden çekiliyo geriliyo gibi size de oluyo mu böyle?

bende de aynısı oluyo canım.özellikle uzandığımda karnım hiç rahat etmiyor.şiş gibi gergin gibi aynen. nasıl uyuyacağımı şaşırdım...

Günaydın Bayanlar,
Dünden beri hiç keyfim yok.Aramızda yaşanan kayıplar,kanamalar...
çok moralim bozuk,Korkularım artıyor,geriliyorum.
İnşallah artık hiç duymayız kayıpları,Allah hepiimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Biraz keyfimiiz gelsin diye dün sabah yaptığım krep tarifini paylaşıyorum,İnsan çikolata yiyince mutlu olmaması imkansız :)

Pankek 2 kişilik

1 su bardağı un
2 çorba kaşığı şeker
1 çay kaşığı kabartma tosu
1/2 tatlı kaşığı soda (toz soda olan ekmek sodası diye de biliniyor)
1/4 tatlı kaşığı tuz
1 su bardağı süt
1 yumurta
2 çorba kaşığı yağ
2 çay kaşığı vanilya

güzelce karıştırıp ufak bi teflon tavada kızartıyoruz.

Not: soda kabarmasını sağlıyor

eşimle bayıla bayıla yiyoruz.
Hatta nerdeyse haftada 4-5 gün isteyecek
yanında çay ile mükemmel oluyor.
Tabi kilolara dikkat :)

hmmmm enfes görünüyor:125:
ellerine sağlık şekerim üstümdeki uyuşukluğu bir atabilirsem yapacağım bir ara...
yaa dün çok kötü oldum.. uykum kaçtı gece alkon aklımdaydı hep...hep dua ettim rabbim yardımcısı olsun... inşallah yaşamayız bir daha kayıp.. rabbim sana emanet yavrularımız.. sen koru yüce rabbim.. sen acılarını gösterme bizlere...

Günaydın kızlar
Cumartesi günü 14:30'a randevu aldım.
Heyecan ve endişe bir arada...
İnş.Rabbim korktuklarımızla karşılaştırmaz bizleri

aynen ara ara hep yazısı aklıma geldi tuvalete gidince acaba birşeyle karşılaşırmıyım korkusu..
ve benim akıntım sebebiyle kuru kalmıyor hiç aşağısı,ister istemez aklına geliyor.
Rabbim yardımcısı olsun karnım bomboş dedi
ya sevinçleri olduğu gibi üzüntülerini paylaşıyoruz ama burda bizler okuyunca da çok etki altında kalıyoruz ister istemez...

günaydın kızlar...
sonbaharın kendini iyice hissettirdiği bir bursa sabahından herkese merhaba..
rabbim yavrularımızı korusun inşallah.. bundan sonra hiç kayıp haberi almamayı diliyorum..

evet çok etkilenmişim gerçekten hala kendime gelemedim cnm... allah yardımcısı olsun.. korkularım endişelerim arttı bir anda... rabbime tam teslim olmalıyız o neylerse güzel eyler.. ama yine de atamıyorum üstümden korkularımı..

kızlar hepinize günaydın. ben çok etklendim ya alkondan Allah sabır versin. dün gece hep kabus gördüm. off bidaha ALLAH yasatmasın kimseye. bugun inşallah güzel haberler alabiliriz biraz moral olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…