Arkadaşlar Pazar günü evdeydim hiç bir sıkıntım yoktu
Yattım uyudum gece,tuvalet için kalktığımda çok kanamam olmuş.
Hemen Doktora gittik.Bebek iyiydi ama kanamamdan içeriyi göremediler.
3 saat sonunda bebeğin kalp atışı durdu.doğum yaptırdılar maalesef,bebeğimi kaybettim..
Sonrasında kürtaj olup içim temizlendi.
Şükür iyiyim şimdilik evime çıktım..
sebep hala bilinmiyor..araştırılacak..
Çok üzgüünüm,içimdeki acıyı anlatamam ciğerim yanıyor....Psikolojim yerle bir karnım bomboş....
Her şerde bir hayır var napalım,Allahıma sıgınıyorum..uzun süre düşünmüyorum bebek gebelik.
Allaha emanet olun kızlar sağlıkla alın bebeklerinizi kucaklarınıza...
Merhaba Arkadaşlar,
Ben geçen hafta ikili testi yaptırdım, 13+2'deyken. Sonuçlarını paylaşıyorum, net birşey yok referans değer de yok sadece aşağıdaki bilgiler var anlamadım gitti
Siz yaptırdınız mı?
İkili Tarama Testi (Down Tarama 1. trimester) fb-hCG 66.6 ng/mL
İkili Tarama Testi (Down Tarama 1. trimester) PAPP-A 4.19 mIU/mL
Nedir bu sonuçlar anlamadım gerçekten hiçbir şey, araştırdım farklı veriler var herkeste
3 saat sonunda bebeğin kalp atışı durdu.doğum yaptırdılar maalesef,bebeğimi kaybettim..
Çok üzgüünüm,içimdeki acıyı anlatamam ciğerim yanıyor....Psikolojim yerle bir karnım bomboş....
Her şerde bir hayır var napalım,Allahıma sıgınıyorum..uzun süre düşünmüyorum bebek gebelik.
Kızlar merhaba,
Dün gece saat 2.30 gibi uyanıp lavaboya kalktığımda kanamam olduğunu gördüm. Bir ped dolusu vardı diyebilirim. Aynı adet kanaması gibi. Eşimi uyandırdım, daha önce de bir iki damla bir kanama olmuştu, doktor normal demişti, acile gidip gitmemekte kararsız kaldık, hele bir sabah olsun bakalım dedik.
Sabah 7 gibi uyandım, tekrar bir kanama olmuş, yine aynı.
Doktora gittik, çok şükür bebeğimin kalbi atıyordu, onda bir sıkıntı yoktu.
Her şey sebep olabilir dedi doktor. Ağır iş yapıp yapmadığımı sordu, dün biraz yürümüştüm [Gerek iş gerek evde masabaşındayım bayağı hareketsizim ben]
Bi de üç beş parça bir şey vardı elimde, hani yürüyüşte ağırlık mı yaptı ne yaptı bilemiyorum.
Bildiğim, zorlanmadığım.
Doktor gerginlik, üzüntü, stres, yorulma hatta ve hatta hapşırmanın bile kanamaya sebep olabileceğini söyledi. Kese altında 2 mm çapında bir yırtık varmış. İstiharat verdi.
Bizim ahvalimiz budur.
Sağlıcakla kalın..
Yeni katıldım aranıza. Yaklaşık hamilelik belirtilerimiz hep aynı. Halsizlikten az cok kurtuldum neyse ki
merhabalar kızlarrrrr bi kaç gündür yokum geçmişi okudum ama tek tek cevap yazmıyorum rahatsız olanlara geçmişler olsunnn cinsiyet haberi alanlara hayırlı uğurlu olsun inşallah
dün nerdeyse koca günü hastenede geçirdim 2li test sonuçları için aldık çok şükür şuan için risk yok ultrason muayenesi de olduk herşey yolunda çok şükür cinsiyeti görebiliyo musunuz dedim ne söylesem atmış olurum biraz daha beklicez dedi. 4 hafta sonra 3lü testi yapacak kısmetse.
bel ağrıları maalesef bende de aynı yeni moda bide midem bi tuhaf oluyo bi iki gündür düzgün yemek yiyemiyorum( uyku işi de hala devam bölünmeler yüzünden sürüne sürüne işe geliyorum
bu halimize çok şüküüüüür diyerekten hepcinizi öpüyoreeee
kızlar iyi geceler.. bu aralar yorgunluktan giremiyorum nete..okul beni çok yordu.ve yorulduğum zaman karnım ağrıyo sanki içerden çekiliyo geriliyo gibi size de oluyo mu böyle?
hmmmm enfes görünüyor:125:Günaydın Bayanlar,
Dünden beri hiç keyfim yok.Aramızda yaşanan kayıplar,kanamalar...
çok moralim bozuk,Korkularım artıyor,geriliyorum.
İnşallah artık hiç duymayız kayıpları,Allah hepiimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Biraz keyfimiiz gelsin diye dün sabah yaptığım krep tarifini paylaşıyorum,İnsan çikolata yiyince mutlu olmaması imkansız :)
Eki Görüntüle 513316
Pankek 2 kişilik
1 su bardağı un
2 çorba kaşığı şeker
1 çay kaşığı kabartma tosu
1/2 tatlı kaşığı soda (toz soda olan ekmek sodası diye de biliniyor)
1/4 tatlı kaşığı tuz
1 su bardağı süt
1 yumurta
2 çorba kaşığı yağ
2 çay kaşığı vanilya
güzelce karıştırıp ufak bi teflon tavada kızartıyoruz.
Not: soda kabarmasını sağlıyor
eşimle bayıla bayıla yiyoruz.
Hatta nerdeyse haftada 4-5 gün isteyecek
yanında çay ile mükemmel oluyor.
Tabi kilolara dikkat :)
hmmmm enfes görünüyor:125:
ellerine sağlık şekerim üstümdeki uyuşukluğu bir atabilirsem yapacağım bir ara...
yaa dün çok kötü oldum.. uykum kaçtı gece alkon aklımdaydı hep...hep dua ettim rabbim yardımcısı olsun... inşallah yaşamayız bir daha kayıp.. rabbim sana emanet yavrularımız.. sen koru yüce rabbim.. sen acılarını gösterme bizlere...
evet çok etkilenmişim gerçekten hala kendime gelemedim cnm... allah yardımcısı olsun.. korkularım endişelerim arttı bir anda... rabbime tam teslim olmalıyız o neylerse güzel eyler.. ama yine de atamıyorum üstümden korkularımı..aynen ara ara hep yazısı aklıma geldi tuvalete gidince acaba birşeyle karşılaşırmıyım korkusu..
ve benim akıntım sebebiyle kuru kalmıyor hiç aşağısı,ister istemez aklına geliyor.
Rabbim yardımcısı olsun karnım bomboş dedi
ya sevinçleri olduğu gibi üzüntülerini paylaşıyoruz ama burda bizler okuyunca da çok etki altında kalıyoruz ister istemez...
hayırlı haberlerle gel inşallah buna çok ihtiyacımız var gerçekten...günaydın kızlar ;
bugün bende bebeğimi görmeye gidicem ama bütün gece dün okuduğum kayıplasrla uğraştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?