2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Canım ozaman kız olabilir geç gösterirse açmazsa kız derler ya hep hadi bakalım hayırlısı e neden 2 hafta bekletti ki benim öle pozisyon yakalayamayınca bi 15 dk bekle diyor sonra alıyor bakıyor keşke öle deseydin 2 hafta nasıl sabredeceksin

çiğ tüketmek daha faydalıdır değilmi?

bende aynı sorunu yaşıyorum canım hamilelikte normal diyorlar ama bıktım valla heryer saç oluyo. videoyu da izleyeyim bakayım

Kızlar ağzımın tadı yok böyle nasıl anlatsam hiç bişeyden tat alamıyorum dolayısıyla doyamıyorum
varmı aynı sorunu yaşayan veya çözüm önerisi olan
şekerim bende iştah hep yerinde olduğu için bu konuda yardımcı olamayacağım.
yaaa bi de sabahtan beri burnuma demli çay kokusu geliyor nasıl istiyor canım anlatamam.. ama demirim çok düşük çıktı tüketmemem lazım..

valla 11.ve 12 haftada kız demişti bu hafta çok uğraştı uzun bir süre bekled,k ama açmadı uzatıyor topluyor ama yayılmıyor bakalım artık 2 hafta sonra gelicem dedim ben ama çok sıkıldığımda arıyorum dr gel bakalım diyor :) geçen 2 ayda her hata gittim artık utanıyorum :)

İzledim videoyu ama töbe yarabbim çok garip oldum hiç bebek gibi gelmedi nedense yani ayyy ne tatlı diyerek izleyemedim ne yalan söyleyeyim

darısı başıma canım ya çay istiyosa canın açık bi bardakçık iç canın çekmiş sonuçta ihmal etme :) benim canım da bişey istedi de herkes hamile söylemiiim o yüzden

darısı başıma canım ya çay istiyosa canın açık bi bardakçık iç canın çekmiş sonuçta ihmal etme :) benim canım da bişey istedi de herkes hamile söylemiiim o yüzden
yaa kkokusu burnuma geldi işte fena
aslında elevit saçları falan güzelleştiriyor diye biliyorum dökülmesini engelliyor ama bilemedim şimdi
bende içiyorum ama ne bileyim deli gibi dökülüyor... valla saç yumağı her yer..
bende öyle biliyorum hatta bi arkadaşım zeytinyağı badem yaı ve eleviti karıştırıp saçlarına sürüyodu
eleviti nasıl karıştırıyorki?

Bursal
Enderfts
EylülSF
Dclfrt
Nrtmctuck
Sinemsu84

Cinsiyeti belli olan arkadaşlarrrrrr ikili testteki betafrhcg değerini söyler misiniz? çok merak ettim tutuyo mu yoksa buda uydurma mı :)

Evet canım bende öle biliyorum çiğ daha iyi diye o yüzden genlede hep salata yapıyorum zeytinyapşı sirkeli sarımsaklı ayy canım istedi yaaa

sabahtan beri çırpınıyorum burda ama yaaaa yaa senin cinsiyet belli oldu evdeysen baksana şu ikili testindeki zımbırtıya eylülcüm merank ediyorummmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…