slm kızlar ben geldim bebişimi gördüm maşallah 15 günde bayağa büyümüş eskiden ufacıktı şim ultrasonu kaplıyor nerdeyse eline koluna herşeyine baktık maşallah rabbim kucağımıza almayı nasip eder inşallah bu arada cinsiyetine bakalık dedik ama bu kez bacaklarını kitledi göstermedi :) 2 hafta sonra artık
çiğ tüketmek daha faydalıdır değilmi?kızlar semizotu harika bişey, bol bol tüketmeye çalışın... Gıda mühendisliği mezunuyum ben, hocamın meyve sebze dersindeki bi cümlesini hiç unutmuyorum; balık hapı yapıolar habire aslında deiştirip semizotu hapı da yapabilirler, neredeyse eşdeğer demişti. omega-3 ve kalsiyum açısından zengin olduğu için tam biz hamişler için biçilmiş kaftan:) Tüketebildiğiniz kadar bol tüketin güzel annişlerr :)
kızlar çok fena saçım dökülüyor
kel kalacağım bu gidişle
bir araştırayım bakayım neden oluyormuş...
bu arada bu videoyu izlemelisiniz.. anne karnındaki bebeğin hareketleri... ay içim çok garip oldu izlerken...
Bebeğin Anne Karnındaki Muhteşem Hareketleri - x)
şekerim bende iştah hep yerinde olduğu için bu konuda yardımcı olamayacağım.Kızlar ağzımın tadı yok böyle nasıl anlatsam hiç bişeyden tat alamıyorum dolayısıyla doyamıyorum
varmı aynı sorunu yaşayan veya çözüm önerisi olan
Canım ozaman kız olabilir geç gösterirse açmazsa kız derler ya hep hadi bakalım hayırlısı e neden 2 hafta bekletti ki benim öle pozisyon yakalayamayınca bi 15 dk bekle diyor sonra alıyor bakıyor keşke öle deseydin 2 hafta nasıl sabredeceksin
şekerim bende iştah hep yerinde olduğu için bu konuda yardımcı olamayacağım.
yaaa bi de sabahtan beri burnuma demli çay kokusu geliyor nasıl istiyor canım anlatamam.. ama demirim çok düşük çıktı tüketmemem lazım..
kızlar saç dökülmesiyle ilgili bunu buldum
Hamilelikte ve Doğumdan Sonra Saç Dökülmesi
bir de ince ve düz telliyim çok sinir bozucu...
aslında elevit saçları falan güzelleştiriyor diye biliyorum dökülmesini engelliyor ama bilemedim şimdi
yaa kkokusu burnuma geldi işte fenadarısı başıma canım yaçay istiyosa canın açık bi bardakçık iç canın çekmiş sonuçta ihmal etme :) benim canım da bişey istedi de herkes hamile söylemiiim o yüzden
bende içiyorum ama ne bileyim deli gibi dökülüyor... valla saç yumağı her yer..aslında elevit saçları falan güzelleştiriyor diye biliyorum dökülmesini engelliyor ama bilemedim şimdi
eleviti nasıl karıştırıyorki?bende öyle biliyorum hatta bi arkadaşım zeytinyağı badem yaı ve eleviti karıştırıp saçlarına sürüyodu
yaa kkokusu burnuma geldi işte fena
bende içiyorum ama ne bileyim deli gibi dökülüyor... valla saç yumağı her yer..
eleviti nasıl karıştırıyorki?
yaa zeytinyağı falan mı sürsem... ayy hiç de sürmedim ööle şeyler nasıl arınırki sonra:18:kapsüldü onun aldığı benim içtiğimden değildi kapsülün içindeki zımbırtıları döküyodu
yaa zeytinyağı falan mı sürsem... ayy hiç de sürmedim ööle şeyler nasıl arınırki sonra:18:
bu arada hoşgeldin cnm... dün söyleyememiştim... sen de eklesene hamilelik günlüğünü haftanı görelim[/Q
hoşbulduk cnm teşekkür ederim, eklemeye çalıştım günlüğü ama yapamadımnasıl yaptınız biraz karıştırmam gerekiyo sanırım...
bu arada hoşgeldin cnm... dün söyleyememiştim... sen de eklesene hamilelik günlüğünü haftanı görelim[/Q
hoşbulduk cnm teşekkür ederim, eklemeye çalıştım günlüğü ama yapamadımnasıl yaptınız biraz karıştırmam gerekiyo sanırım...
işte böyle hoşgeldin
Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editprofile sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012
çiğ tüketmek daha faydalıdır değilmi?
Evet canım bende öle biliyorum çiğ daha iyi diye o yüzden genlede hep salata yapıyorum zeytinyapşı sirkeli sarımsaklı ayy canım istedi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?