Kızlar ağzımın tadı yok böyle nasıl anlatsam hiç bişeyden tat alamıyorum dolayısıyla doyamıyorum
varmı aynı sorunu yaşayan veya çözüm önerisi olan
işte böyle hoşgeldin
Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editprofile sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012
verdiğin linke tıklıyorum ama geçersiz sayfa diyor.
Bursal
Enderfts
EylülSF
Dclfrt
Nrtmctuck
Sinemsu84
Cinsiyeti belli olan arkadaşlarrrrrr ikili testteki betafrhcg değerini söyler misiniz? çok merak ettim tutuyo mu yoksa buda uydurma mı :)
bursal
enderfts
eylülsf
dclfrt
nrtmctuck
sinemsu84
cinsiyeti belli olan arkadaşlarrrrrr ikili testteki betafrhcg değerini söyler misiniz? çok merak ettim tutuyo mu yoksa buda uydurma mı :)
sabahtan beri çırpınıyorum burda ama yaaaa yaa senin cinsiyet belli oldu evdeysen baksana şu ikili testindeki zımbırtıya eylülcüm merank ediyorummmm :)
canım referanslar 27.8 - 210.6 olaa verilmiş benim değerim 47 çıkmış
canım ben anlamadım şimdi ya o değerlere göre ne oluyomuş cinsiyetimi belli oluyor:44: Ayy saflaştımm
evet canım sanırım dilem bir yazı okumuş ve onun doğruluk payının nekadar olduğunu anlamak için soruyor.
ya kızlar deliricem yaa göbeğim acayip kaşınıyor kaşıyamıyorumda offff şuan coktu gene
slm kızlar ben geldim bebişimi gördüm maşallah 15 günde bayağa büyümüş eskiden ufacıktı şim ultrasonu kaplıyor nerdeyse eline koluna herşeyine baktık maşallah rabbim kucağımıza almayı nasip eder inşallah bu arada cinsiyetine bakalık dedik ama bu kez bacaklarını kitledi göstermedi :) 2 hafta sonra artık
slm kızlar ben geldim bebişimi gördüm maşallah 15 günde bayağa büyümüş eskiden ufacıktı şim ultrasonu kaplıyor nerdeyse eline koluna herşeyine baktık maşallah rabbim kucağımıza almayı nasip eder inşallah bu arada cinsiyetine bakalık dedik ama bu kez bacaklarını kitledi göstermedi :) 2 hafta sonra artık
Kızlar ağzımın tadı yok böyle nasıl anlatsam hiç bişeyden tat alamıyorum dolayısıyla doyamıyorum
varmı aynı sorunu yaşayan veya çözüm önerisi olan
Kızlar bir de benim iki gündür başım çok ağrıyor. Dün sabah kustum.Öğürürken başım ağrımaya başladı, hala ara ara ağrıyor. Doktora dün sormuştum öğürmektendir deyip pek ciddiye almadı. Ama bugün de ağrıyor. Ya ne yapayım bilmiyorum.Bir minoset içsem mi acaba? Evde olsam yatardım ama işte de zor oluyor. Var mı böyle benim gibi başı ağrıyan? Sizce ne yapabilirim?
yapacak bişey yok tatlım aynı dert bendede varben birde limon yemeyi sorucam ya. Eczagül gibi bende dvamlı limon yiyorum eşimde kızıyor kanımı sulandırıyor bişey olur diye bilgisi olan var mı?
Kızlar bir de benim iki gündür başım çok ağrıyor. Dün sabah kustum.Öğürürken başım ağrımaya başladı, hala ara ara ağrıyor. Doktora dün sormuştum öğürmektendir deyip pek ciddiye almadı. Ama bugün de ağrıyor. Ya ne yapayım bilmiyorum.Bir minoset içsem mi acaba? Evde olsam yatardım ama işte de zor oluyor. Var mı böyle benim gibi başı ağrıyan? Sizce ne yapabilirim?
yaa zeytinyağı falan mı sürsem... ayy hiç de sürmedim ööle şeyler nasıl arınırki sonra:18:
kapsüldü onun aldığı benim içtiğimden değildi kapsülün içindeki zımbırtıları döküyodu
Ya kızlar deliricem yaa göbeğim acayip kaşınıyor kaşıyamıyorumda offff şuan coktu gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?