2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Kızlar ağzımın tadı yok böyle nasıl anlatsam hiç bişeyden tat alamıyorum dolayısıyla doyamıyorum
varmı aynı sorunu yaşayan veya çözüm önerisi olan

canım ben ağzımın tadı bozuk gibi hissettiğimde limon yiyorum(bazen daynamayıp 3 tane üst üste).mis gibi kokuyo.ferahlatıyo içimi.şimdi mandalina çıktı ona başladım ekşi ekşi.ekşi sulu şeyler düzeltiyor gibi ağız tadımı,bi de sen dene

sabahtan beri çırpınıyorum burda ama yaaaa yaa senin cinsiyet belli oldu evdeysen baksana şu ikili testindeki zımbırtıya eylülcüm merank ediyorummmm :)

Canım evde değilim iş yerindeyim ama eve gidince bakar yazarım sana neye bakıyım neyi istiyorsun??
Sen ikili test değerlerini söle bana ben anlarım..

ya kızlar deliricem yaa göbeğim acayip kaşınıyor kaşıyamıyorumda offff şuan coktu gene

yapacak bişey yok tatlım aynı dert bendede var ben birde limon yemeyi sorucam ya. Eczagül gibi bende dvamlı limon yiyorum eşimde kızıyor kanımı sulandırıyor bişey olur diye bilgisi olan var mı?

Maşallah. Çok sevindim iyi olduğuna canım.İnşallah herzaman böyle güzel haberler alırız.

Maşallah. Çok sevindim iyi olduğuna canım.İnşallah herzaman böyle güzel haberler alırız.

Kızlar bir de benim iki gündür başım çok ağrıyor. Dün sabah kustum.Öğürürken başım ağrımaya başladı, hala ara ara ağrıyor. Doktora dün sormuştum öğürmektendir deyip pek ciddiye almadı. Ama bugün de ağrıyor. Ya ne yapayım bilmiyorum.Bir minoset içsem mi acaba? Evde olsam yatardım ama işte de zor oluyor. Var mı böyle benim gibi başı ağrıyan? Sizce ne yapabilirim?

sakın doktora sormadan ilaç alma terslik falan olmasın...

yapacak bişey yok tatlım aynı dert bendede var ben birde limon yemeyi sorucam ya. Eczagül gibi bende dvamlı limon yiyorum eşimde kızıyor kanımı sulandırıyor bişey olur diye bilgisi olan var mı?

ah canım ben kanım sulansın diye her gün iğne yapıyorum kendime. ama benim kan pıhtılaşmam varda ondan. doktora sor eşin haklı olabilir belki. ben limon hakkında kan sulandırır diye hiç duymadım ama

benim baş ağrılarım biraz ağır geçiyor o yüzden doktor bana verdi ama sen ne durumdasın bilemedim. doktor içinde parasetamol olan minoset yada parol kullanabilirsin dedi hatta sabah akşam izin verdi. yinede sen kendi doktoruna danışmadan bişi yapma

Ya kızlar deliricem yaa göbeğim acayip kaşınıyor kaşıyamıyorumda offff şuan coktu gene

cnm çatlamasın sakın.bol bol krem sür bence.

benim göğüslerim çıktığında birden büyümüştü ve haliyle deri dayanamadı çatlamıştı biraz
o zamandan hatırlıyorum çatlamaya başlamadan önce deli gibi kaşınıyodu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…