2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
benimde çok dökülüyodu.
geçen hafta küt kestirdim çok rahatladım
dökülme de azaldı baya
çok uzayınca beslenemiyo galiba
ama çok uzun değilki saçlarım zaten daha omuzlarıma yeni değmeye başladı... internette hormon değişikliğinden olabiliyor yazıyor ama bakım yapmam gerekecek galiba.. badem yağı,zeytin yağı artık ne bulduysam...

boşver canım takma kafana,
hormonlardansa zaten yapacak bişey yok
ne sürersek sürelim işe yaramayacak zaten.
daha başımıza neler gelecek bakalım 9 ay bitene kadar

kızlar yavf ben bebeğimin ense kalınlığı ölçümünü yanlış yazmışım.
Dün 1.98 yazmıştım , şimdi bakıyorum ölçümlere 0.98 miş. bastan popoya 5.81 miş

günaydın kızlar;
nasılsınız bugün ben çok yorgunum dün kuzenimin kına gecesi vardı 12 de yattım sabah erken kalktım işe geldim biran önce gün bitmesini isteiyorum

günaydın kızlar, ben grip sezonunu açtım.çok hastayım. bozğazımın ağrısı kulağıma vurdu(hastalardan bana geçiyo.bütün kışı nasıl geçircem bilemiyorum.maske taksam millet alıncak üzerine..

çok geçmişolsun benim ablam muzu dilimler üzerine bal koyar onun üzerinede biraz ceviz çok iyi geliyo tadıda çok güzel. istersen bi dene.

ayyy geçmiş olsun cnm yaaaa....
hemen bir tarif veriyorum... cnm limonu sııkıp içine biraz tuz karıştırıp iç.. bir kaç gün dene .. hem gribe hem boğaz ağrısına birebir.. allah şifa versin cnm.. ben bunu hep yaparım ve çok ii gelir...

günaydın kızlar...
2 gündür idrar yollarımda yanma var... dün çok rahatsız edici durumdaydı, bugün biraz hafif.. ama hala devam ediyor.. ayaklarımı da üşütmedim neden oldu anlayamadım...

Günaydın kızlar.
Cevaplayan arkadaşlara teşekür ederim. Doktora minoseti sormuştum. Çok ağrın olursa içebilirsin demişti. Ama tabi ben ağrıyı çektim, ilacı içmedim.

Çok geçmiş olsun canım. Ihlamur+ limon diyorum bende. Tabi imkanlar ölçüsünde bol bol dinlenmek de lazım. Benim de bu aralar en çok korktuğum şey grip olmak,çünkü benim alerjimde var gribi çok ağır geçiriyorum. Allah acil şifa versin.

geçmiş olsun cnm.doktoruna sordunmu napiim diye,
bitki çayı bile sakat bu durumda
ıhlamur içeyim dersin başka bir zarar verir valla

günaydın kızlar...
2 gündür idrar yollarımda yanma var... dün çok rahatsız edici durumdaydı, bugün biraz hafif.. ama hala devam ediyor.. ayaklarımı da üşütmedim neden oldu anlayamadım...

Akıntı da var mı, mantar olmuş olabilir misin acaba? Geçmezme bi doktora gidip idrar tahlili yaptırmanı tavsiye ederim. İçin de rahat olur en azından. İnşallah birşey yoktur.

günaydın kızlar...

cnm bende iki haftadır var.doktora sormuştum.ilaç veremem dedi bu dönemde.
3 litre su içeceksin dedi.
2.5 içiyorum hergün çişimi yaparken yanma yapmıyor.
ama hep hissediyorum bi hassasiyet orda.
ama çok su iç yanmayı gerçekten geçiriyo
bide son 3 gündür batma yapıyor onu sorcam bu gün doktora

Akıntı da var mı, mantar olmuş olabilir misin acaba? Geçmezme bi doktora gidip idrar tahlili yaptırmanı tavsiye ederim. İçin de rahat olur en azından. İnşallah birşey yoktur.
akıntı yok cnm.. sadece yanma hissi... şu anda biraz hafif..beklemedeyim.. rahatsız etmeye devam ederse doktorumu arayacağım... ben sistit olduğunu düşünüyorum.. inşalla dr a gitmeye gerek kalmadan geçer...

çok teşekkür ederim canım.ben de limonu portakal gibi yiyorum dün yazmıştım ağız tadı bozuk olanlara tavsiye olarak.bu kadar limon mandalina yiyip hastalanmam beni de şaşırttı.senin tarifi de denicem canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…