deneyeyim bakalım bende bugün biraz normal gibi ama inşallah düzelircanım ben ağzımın tadı bozuk gibi hissettiğimde limon yiyorum(bazen daynamayıp 3 tane üst üste).mis gibi kokuyo.ferahlatıyo içimi.şimdi mandalina çıktı ona başladım ekşi ekşi.ekşi sulu şeyler düzeltiyor gibi ağız tadımı,bi de sen dene
Canım evde değilim iş yerindeyim ama eve gidince bakar yazarım sana neye bakıyım neyi istiyorsun??
Sen ikili test değerlerini söle bana ben anlarım..
freebetahcg değeri demi bu canım? eğer öyleyse demekki tutmuyomuşcanım referanslar 27.8 - 210.6 olaa verilmiş benim değerim 47 çıkmış
Aynen öyle canım sanırım 5. aydan sonra o iştah açılıyormuş doğum yapan arkadaşlarım diyo günde on sofra kurulsun onuna da oturmak isticen insanları bile yemek gibi görcen diyolar bilmiyorum artıkBen de öyleyim canım. Zoraki yiyorum. Hani hamilelerin canı çok ister de yermiş ya, henüz öyle birşey yaşamadım.
günaydın kızlar, ben grip sezonunu açtım.çok hastayım. bozğazımın ağrısı kulağıma vurdu(hastalardan bana geçiyo.bütün kışı nasıl geçircem bilemiyorum.maske taksam millet alıncak üzerine..
günaydın kızlar...
2 gündür idrar yollarımda yanma var... dün çok rahatsız edici durumdaydı, bugün biraz hafif.. ama hala devam ediyor.. ayaklarımı da üşütmedim neden oldu anlayamadım...
o his çok rahatsız edici gerçekten... tuvaletten çıkınca tekrar gitme hissi gibi.. bugün çok şükür hafif ama az da olsa var... çook su içeyim bende o zaman... olmadı ararım doktoru...cnm bende iki haftadır var.doktora sormuştum.ilaç veremem dedi bu dönemde.
3 litre su içeceksin dedi.
2.5 içiyorum hergün çişimi yaparken yanma yapmıyor.
ama hep hissediyorum bi hassasiyet orda.
ama çok su iç yanmayı gerçekten geçiriyo
bide son 3 gündür batma yapıyor onu sorcam bu gün doktora
geçmiş olsun cnm.doktoruna sordunmu napiim diye,
bitki çayı bile sakat bu durumda
ıhlamur içeyim dersin başka bir zarar verir valla
Çok geçmiş olsun canım. Ihlamur+ limon diyorum bende. Tabi imkanlar ölçüsünde bol bol dinlenmek de lazım. Benim de bu aralar en çok korktuğum şey grip olmak,çünkü benim alerjimde var gribi çok ağır geçiriyorum. Allah acil şifa versin.
Kızlar merhaba,
Okuyamadım tek tek sayfaları.. Allah hepimize sağlık sıhhat versin.
Benim kanamam durmuştu, doktor istiharat demişti. Dün iyice kesildi, akşam saatlerinde tekrar başladı. Sonra tekrar kesilip, sabah tekrar başladı.
Adet kanaması gibi başlıyor, gittikçe kahverengileşiyor, hatta kahverengi siyaha kesiyor.
Yapacak bişey yok, isitrahat
Dua edin olur mu..
Sağlıcakla kalın..
teşekkürler canım. dr.uma sormadım.tel.la görüşmüyo benm dr.(gitmekte de kararsız kaldım.eniştemiz dr.o hep ilaçsız atlatmaya bak hamileliği diyo. ama ben anne sütü hiç emmediğim için bağışıklığım zayıf. dr.a gitsem mi karar veremedim.ilaç kullanmak istemediğim için....
kızlar merhaba,
okuyamadım tek tek sayfaları.. Allah hepimize sağlık sıhhat versin.
Benim kanamam durmuştu, doktor istiharat demişti. Dün iyice kesildi, akşam saatlerinde tekrar başladı. Sonra tekrar kesilip, sabah tekrar başladı.
Adet kanaması gibi başlıyor, gittikçe kahverengileşiyor, hatta kahverengi siyaha kesiyor.
dua edin olur mu..
Sağlıcakla kalın..
rabbim yardımcın olsun cnm... hemen geçsin inşallah...Kızlar merhaba,
Okuyamadım tek tek sayfaları.. Allah hepimize sağlık sıhhat versin.
Dua edin olur mu..
Sağlıcakla kalın..
ii olmana çok sevindim cnmmerhaba arkadaşlar bugun biraz daha iyiyim çok şükür dinlenmeye devam ediyorum işede gitmiyorum.
O günden sonra kanamam olmadı hafif kahverengi akıntım oluyordu dün öğleden sonra oda kesildi inş bir daha yaşamam o duyguyu allah kimseye yaşatmasın.
Sizide üzüntümle rahatsız ettim kusura bakmayın ama sizin kadarda çevredekiler o üzüntüyü anlamıyor onu anladım alkon için dün hüngür hüngür ağladım çünkü aynı duyguları korkuları yaşıyoruz herkese desteği için çooook teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin benden
merhaba arkadaşlar bugun biraz daha iyiyim çok şükür dinlenmeye devam ediyorum işede gitmiyorum.
O günden sonra kanamam olmadı hafif kahverengi akıntım oluyordu dün öğleden sonra oda kesildi inş bir daha yaşamam o duyguyu allah kimseye yaşatmasın.
Sizide üzüntümle rahatsız ettim kusura bakmayın ama sizin kadarda çevredekiler o üzüntüyü anlamıyor onu anladım alkon için dün hüngür hüngür ağladım çünkü aynı duyguları korkuları yaşıyoruz herkese desteği için çooook teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?