2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
deneyeyim bakalım bende bugün biraz normal gibi ama inşallah düzelir

Canım evde değilim iş yerindeyim ama eve gidince bakar yazarım sana neye bakıyım neyi istiyorsun??
Sen ikili test değerlerini söle bana ben anlarım..

bi yazı okumuştum da freebetahcg değeri 50nin altındaysa erkek üstündeyse kız oluyomuş sözde tutan varmı diye merak ettim yazıyı da yine bu sitede okumuştum

canım referanslar 27.8 - 210.6 olaa verilmiş benim değerim 47 çıkmış
freebetahcg değeri demi bu canım? eğer öyleyse demekki tutmuyomuş

Ben de öyleyim canım. Zoraki yiyorum. Hani hamilelerin canı çok ister de yermiş ya, henüz öyle birşey yaşamadım.
Aynen öyle canım sanırım 5. aydan sonra o iştah açılıyormuş doğum yapan arkadaşlarım diyo günde on sofra kurulsun onuna da oturmak isticen insanları bile yemek gibi görcen diyolar bilmiyorum artık

Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine bol bol C vitamini ilaç alamıyoruz malum

günaydın kızlar...
2 gündür idrar yollarımda yanma var... dün çok rahatsız edici durumdaydı, bugün biraz hafif.. ama hala devam ediyor.. ayaklarımı da üşütmedim neden oldu anlayamadım...

Geçmiş olsun canım ya idrar rengin nasıl? suyla aran nasıl koyu sarı olmaması gerekiyomuş idrarın az su içtiğinin göstergesi oluyomuş koyu sarı olması

o his çok rahatsız edici gerçekten... tuvaletten çıkınca tekrar gitme hissi gibi.. bugün çok şükür hafif ama az da olsa var... çook su içeyim bende o zaman... olmadı ararım doktoru...

geçmiş olsun cnm.doktoruna sordunmu napiim diye,
bitki çayı bile sakat bu durumda
ıhlamur içeyim dersin başka bir zarar verir valla

teşekkürler canım. dr.uma sormadım.tel.la görüşmüyo benm dr.(gitmekte de kararsız kaldım.eniştemiz dr.o hep ilaçsız atlatmaya bak hamileliği diyo. ama ben anne sütü hiç emmediğim için bağışıklığım zayıf. dr.a gitsem mi karar veremedim.ilaç kullanmak istemediğim için....

amin, çok tşk ederim canım. ben de aynen grip olunca gözlerim bile akıyo.ıhlamur sanırım bizde yine yasak??limon bal kaynar su yapıyom ben de.inş. hiçbiriniz grip olmaz(bende de tekrarlamaz).bu sene eczaneye gelen gelen tüm grip vakaları ağır.bu seneki grip virüsleri çok güçlü sanırım(

14+ ...... haftada cinsiyeti öğrenmeyi düşünen var mı yoksa kesinlik için bekleyecek misiniz?

haftaya 14+2de doktora gideceğim sorsam mı sormasam mı kararsızım

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,
Okuyamadım tek tek sayfaları.. Allah hepimize sağlık sıhhat versin.
Benim kanamam durmuştu, doktor istiharat demişti. Dün iyice kesildi, akşam saatlerinde tekrar başladı. Sonra tekrar kesilip, sabah tekrar başladı.
Adet kanaması gibi başlıyor, gittikçe kahverengileşiyor, hatta kahverengi siyaha kesiyor.
Yapacak bişey yok, isitrahat
Dua edin olur mu..
Sağlıcakla kalın..

canım benim çok çok geçmiş olsun sen yat bol bol Allaha tevekkül et bol bol dua tatlım rabbim yardım eder merak etme içinişde feraj tut

cnm dayanabiliyosan ilaç içmeden atlat bence ama yok olmuyo dersende doktora gitmeden ilaç içme derim ben.
kadın doğuma da gitmene gerek yok mahalledeki sağlık ocağı da olur.hamileyim deyince ona göre ilaç yada öneri verir.

geçmiş olsun canım.inşallah bi daha tekrarlamaz.sağ salim kucağına alırsın bebeğini

rabbim yardımcın olsun cnm... hemen geçsin inşallah...

merhaba arkadaşlar bugun biraz daha iyiyim çok şükür dinlenmeye devam ediyorum işede gitmiyorum.
O günden sonra kanamam olmadı hafif kahverengi akıntım oluyordu dün öğleden sonra oda kesildi inş bir daha yaşamam o duyguyu allah kimseye yaşatmasın.
Sizide üzüntümle rahatsız ettim kusura bakmayın ama sizin kadarda çevredekiler o üzüntüyü anlamıyor onu anladım alkon için dün hüngür hüngür ağladım çünkü aynı duyguları korkuları yaşıyoruz herkese desteği için çooook teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin benden

ii olmana çok sevindim cnm
rabbim yaşatmasın bir daha inşallah..

canım allah yaşatmasın bir daha üzülme iyi şeyler düşün istirahat et geçmiş olsun ...

kızlar okudum biraz geçmiş yazıları valla içim bi kötü oldu Allah bebeğini kaybeden arkadaşımızın yardımcısı olsun.
Rahatsızlanıp yatan arkadaşlarıma da dua ediyorum en kısa zamanda Allah şifanızı versin canlarım.

kızlar lütfen yediğimize içtiğimize hareketlerimize dikkat edelim bırakın evi silip süpürmeyi ağır işleri hepsi yerine gelir.şahsen ben bi gün bi odayı temizliyorum diğer gün birini gün içinde yarım saat- bi saatten fazla yürümüyorum .
bu arada hiç paylaşmak istemem ama annemlerdeyim bi kaç gün demiştim ya karşı komşu bebeğini kaybetti etkisinden kurtulamadım asla mantar yemeyin mantardan zehirleniyo ve üç gün sonra Allah evlerden uzak etsin bebeğini kaybediyo iyice araştırıp sorup soralım doktorlarımıza herşeyi kızlar ne yiyelim ne yemeyelim hepsinin öğrenin.

bu arada ikili testim burun ve ense kalınlık dün ölçüldü iyi çok şükür kanı da verdik.bi tane damar varmış kalbe giden o damarı filan dinledik beynine midesine baktık.Genelde ultrasonda bir bulgu yoksa kanda bi risk çıkma olanağı düşükmüş laborant arkadaşım söyledi sizinde öyleyse içinizi ferah tutun derim Allah bizi ve bebeklerimizi korusun...

Selam kızlarrrr nasılsınız ya benim bugün çok belim ağrıyorrr kızlar sizdede varmı ama çok feci ağrıyor korktum böle giderse arıcam doktoru sanki adetliymişim gibi ağrıyor belim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…