Selam kızlarrrr nasılsınız ya benim bugün çok belim ağrıyorrr kızlar sizdede varmı ama çok feci ağrıyor korktum böle giderse arıcam doktoru sanki adetliymişim gibi ağrıyor belim(
buralar bi durgunlaşmış mı bana mı öyle geldi....
benim de belim sırtım ağrıyor
Canım sen nerelerdesin geçenlerde seni sordum ama cevap alamadım bebiş iyi değil mi bi problem yok..
bugün çok üzdü beni bu bel ağrısı hiç bukadar ağrımamıştı
canım geçmiş olsun öncelikle bende iki gün önce öyleydim oturamıyorum otursam kalkamıyorum sürekli bi sancı hali vardı.Bebek annenin bel kemiğindeki kalsiyumdan alır diye bi yerde okumustum buna bağlı olabilirmiş ağrılar otururken yatarken sırtına bi destek koy ben öyle geçirdim valla canım bi de mevsim geçişi ya soğuk almamaya dikkat et ...
kızlar cinsiyeti ne zaman öğreneceksiniz ?
merhaba arkadaşlar bugun biraz daha iyiyim çok şükür dinlenmeye devam ediyorum işede gitmiyorum.
O günden sonra kanamam olmadı hafif kahverengi akıntım oluyordu dün öğleden sonra oda kesildi inş bir daha yaşamam o duyguyu allah kimseye yaşatmasın.
Sizide üzüntümle rahatsız ettim kusura bakmayın ama sizin kadarda çevredekiler o üzüntüyü anlamıyor onu anladım alkon için dün hüngür hüngür ağladım çünkü aynı duyguları korkuları yaşıyoruz herkese desteği için çooook teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin benden
sonsy, bana 12+4'te ikili testte bakarken doktor cinsiyetini öğrendin mi diye sordu, hayır dedim, erkek dedi. erkekler bu haftalarda gösterir dedi.
ben yine de emin olamadım, ikili test sonuçlarımı göstermeye kendi doktoruma gittiğimde, 13+1'de, sordum, 2li teste bakan doktor erkek dedi diye, o da "genelde o ultrason yanılmaz ama bi de biz bakalım" dedi, bizim ufaklığı dürttü, bacaklarını açınca da "evet, erkek" dedi. değişir mi dedim, hayır çok net dedi.
sanırım erkekler 12'li haftalarda gösteriyor. sen de bebeğin pozisyonu uygunsa yarın öğrenebilirsin. bol tatlı ye ki ufaklık uyanık olsun ve kıpırdıyo olsun.
ben de 14+1 de gitmiş olacağım haftaya kısmetse... dr amcamız bir dahaki kontrolde belli olur demişti..aaa öyle mi ne güzel.. benim hep uyuyorr. ikili test için de benim çok salladı karnımıtatlı yiyeyim gideyim o zaman. baksa sorsam söyler belki ama ben ultrasona alacağını sanmıyorum test sonucuna bakıp iyi diyecek ama ben şansımı deneyeceğim. ben gittiğimde 14+2 olacağım
ii olmana çok sevindim cnm
rabbim yaşatmasın bir daha inşallah..
canım allah yaşatmasın bir daha üzülme iyi şeyler düşün istirahat et geçmiş olsun ...
Allah o korkuyu bidaha yasatmasın , çok zor ,bol bol dinlen , benim basıma böyle bişi gelmedi( aman Allah korusun olmasında zaten ) ama inan çok dikkat ediyorum. Allaha emanetiz bizde bebişlerimizde. En önemlisi stres yapıp bebeğinide etkileme olurmu canım benim. ? .
ben de 14+1 de gitmiş olacağım haftaya kısmetse... dr amcamız bir dahaki kontrolde belli olur demişti..
sonsy, bana 12+4'te ikili testte bakarken doktor cinsiyetini öğrendin mi diye sordu, hayır dedim, erkek dedi. erkekler bu haftalarda gösterir dedi.
ben yine de emin olamadım, ikili test sonuçlarımı göstermeye kendi doktoruma gittiğimde, 13+1'de, sordum, 2li teste bakan doktor erkek dedi diye, o da "genelde o ultrason yanılmaz ama bi de biz bakalım" dedi, bizim ufaklığı dürttü, bacaklarını açınca da "evet, erkek" dedi. değişir mi dedim, hayır çok net dedi.
sanırım erkekler 12'li haftalarda gösteriyor. sen de bebeğin pozisyonu uygunsa yarın öğrenebilirsin. bol tatlı ye ki ufaklık uyanık olsun ve kıpırdıyo olsun.
ben de 14+1 de gitmiş olacağım haftaya kısmetse... dr amcamız bir dahaki kontrolde belli olur demişti..
Ayy hadi artık herkez öğrensin çok merak ediyorumm valla bana 13.haftada erkek demişti ama 16. haftada gittiğimde kız oldu yanlış görmüşüz dedi %100 mü dedim artık evet kesin cinsel organını gördüm dedi değişebilir yanii kızlaaaarrrr:)
Kızımmm olaaaccaaaaakkkkkk :))))))))))
yaaa evet bi durgunluk var bende anlayamadımburalar bi durgunlaşmış mı bana mı öyle geldi....
aklına kötü şey getirme cnm.. gece yatış pozisyonundan da olabilir.. otururkende arkana destek koy cnm mutlaka...Selam kızlarrrr nasılsınız ya benim bugün çok belim ağrıyorrr kızlar sizdede varmı ama çok feci ağrıyor korktum böle giderse arıcam doktoru sanki adetliymişim gibi ağrıyor belim(
bebeğimiz her şeyden daha önemli... temizliği düşünmeyin lütfen.. insanın içi rahat olmuyor ama yapacak bir şey yok..hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :13:
artık temizlik yok yada yavaş yavaş o gece temizlik yapmıştım ve asla stres yapmıcam dünki gibi :18:
o zaman yine de çok emin olmalayım.. baksana 16. hafta daha kesin duruyor.. hayırlısı bakalım... sağlıklı olsunlar yeterhadi bakalım o zaman ikimiz için de hayırlısı canımbenim randevum 14+1di. ders programıma baktım ertesi gün daha iyi olur diye değiştirdim. doktordan ümitsizim o yüzden ertesi gün özele gideceğim o zaman da 14+3 olacak. inşallah o söyler.
peki emin olacak mıyız ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?