2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

tekrar geçmş olsun canım dediğim gibi su su ve su :) ilacı hemen alma istersen su içmeyi arttır bi iki gün kesilmesse ilaca başlarsın. yine sen bilirsin tabi

geçmiş olsun canım o yanma hafiften bendede var c.tesi bi gelsede baksa doktorum rahatlasam acaba bel ağrısıda ondan olabilirmi iltihap mı var acaba yaaa bebeğime bişey yapmaz dimi öle bişey varsa

kızlar 4'lü test sonuçlarımı aldım. Allahıma şükürler olsun herşey yolunda inşallah herkesin hamileliği yolunda gider. Allah bize evlatlarımızın acısını yaşatmasın.

kızlar ben birazdan anneme yemeğe gidicem akşam içinde eşim arkdaşlarıyla anlaşmış maç seyrediceklermiş. bizde bayanlarla oturucaz. yarında anneme gidicem yine tursu kurcaz biraz simdi gözüm göresi yok ama belki ilerde istersem diye azcık yapcaz ancak yarın akşama yada cumartesi günü görüşürüz. mutlu olun sağlıklı olun iyi olun öpüyorum hepinizi canlarım.

canım hani benimde idrar yolları enfeksiyonum var demiştim hatırlarsan bana da dediğin ilaçtan vermişti o gece yatmadan önce içtim hemen. bence doktorların tavsiye ettiği ilaçlardan şüphe etmeyelim sonuçta doktora gidiyoruz aktara falan değil. kullan ben kontrole gittiğimde antibiyotiğe devam dedi onun bitmesini bekliyorum... acil şifalar:)

Mrb annisler ben bu gun cok sukur Allahima ii hissediyorum kac gundur bi tuhaftim yorgun hidsediyodum bu gun havada cok guzeldi belkide ondan arkadasimizin kayip haberinden sonra bende endiseliydim tedirgin oldum hep ama hersey Allahtan artik hayirlisi....bende cinsiyeti 16. haftadan sonra net ogrenmek istiyorum o yuzden daha 20 gun var dr a gitmeme bekliycem yani sabirla zamani gelinca gidicem ..

bennde gittim doktora bu gün.
idrar tahlili yaptılar enfeksiyon yokmuş ama bol bakteri varmış
olmaması daha iyi dedi ileride erken doğum riski yaratıyomuş idrardaki bakteriler.
5 günlük antibiyotik verdi.birde kültür testi istedi o da çıkınca bakterinin cinsine göre bir ilaç daha verecek sanırım.

Aynı seyler bana da söylendi kültür sonucuma göre de aksef antibiyotik verdi canım inşallah biter bakterilerimiz...

hanımlar doktora gittik bu gün.
Herşey yolunda bebeğim gayet iyi.
Birde cinsiyeti için büyük ihtimalle kız dedi.
Tabi kesin değil.çok sevindim ama kesin kız demesi için 16 cı haftayı bekliycem üçlü teste gidince :)
umarım böyle kalır eşimde çok sevindi :))

Cimcimen hayırlı olsun canım benim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah :))

geçmiş olsun cnm... ben de kendimi bugün suyla tedavi etmeye çalışıyorum.. yarın verdiği ilacı alırım.. geçmezse hastaneye giderim... ayy ne zor yaa.. rabbim hepimize şifa versin inşallah...

geçmiş olsun cnm... ben de kendimi bugün suyla tedavi etmeye çalışıyorum.. yarın verdiği ilacı alırım.. geçmezse hastaneye giderim... ayy ne zor yaa.. rabbim hepimize şifa versin inşallah...

çok geçmiş olsun tatlım ya acil iyileşirsin inşallah
susuzsuzi canım prenses hayırlı olsun Allah sağlıklı hayırlı uzun ömür versin inşallah

geçmiş olsun canım o yanma hafiften bendede var c.tesi bi gelsede baksa doktorum rahatlasam acaba bel ağrısıda ondan olabilirmi iltihap mı var acaba yaaa bebeğime bişey yapmaz dimi öle bişey varsa
cnm kafana takma lütfen.. rabbime emanet yavrularımız.. doktorunla paylaş şikayetini.. inşallah iyileşiriz bir an önce..
kızlar 4'lü test sonuçlarımı aldım. Allahıma şükürler olsun herşey yolunda inşallah herkesin hamileliği yolunda gider. Allah bize evlatlarımızın acısını yaşatmasın.
gözün aydın
darısı bizim başımıza inşallah
hayırlı olsun cnm.. rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin inşallah..

ay maşallah ne güzel inşallah bizlerinde her testi bu kadar güzel sonuçlanır inşallah Allah kucağına almayı o gül yüzünü görmeyi nasip etsin inşallah ( bizede )

valla ben dayanamıcam önümüzdeki salı test sonuçlarımızı almaya gidicez o zaman sorucam ben. napıyım çatlıcam meraktan. kıda dese oğlanda dese çok mutlu olucam ama merak işte geçemiyorumki önüne.

Günaydııııııııııııııııııııııııın

benim havalarım geldi çok keyifliyim.
Herhalde soğu kışı benim kadar seven başkası yoktur.

dışarıda buz gibi hava
sıcacık battaniyenin aldında kocam koynumda film seyretmekten daha keyif aldığım birşey yok :)

Günaydın kızlar
yoğunluktan yazamıyorum sadece okuyorum şuanda 6 sayfa gerideyim:)
bu hafta göbüşten şikayetim başladı bir anda büyüdü sanki yemek yerken de hemen tıkıyo beni.fazla yiyemiyorum sonucunda çabuk acıkıyorum..
bunun harici bizde değişik bişi yok yarınki kontrolün heyecanı ve endişesi var.
inş.güzel haberlerle gelirim size.
Hepinize hayırlı cumalar

kızlarr merhaba özledim hepinizi yoktum yaklaşık 1 haftadır herkes iyidir umarım okumam gereken çok sayfa var nasıl yapcam bilemedim ilk yazayım bari dedim...biz minicik bi tatil yaptık çekirdek ailemle dünde bebişimizi görmeye gittik şükürler olsun çok iyive bize bu sefer gösterdi cinsiyetini allahım saglıkla gelsin bebeğimiz inşallah hepimizinkiler tabikii,bizim bir PRENSESİMİZ olacakmışşşhadi şimdi bana kolay gele okumam gereken çok sayfa var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…