kızlar idrar yollarımdaki yanma için doktorumu aradım az önce.. bol su iç dedi.. birde monurol şase diye bi ilaç almamı söyledi.. yek kullanımlıkmış.. kullanabilirsin dedi ama yine de bilemedim.. inşallah geçer yaaaa..
kızlar idrar yollarımdaki yanma için doktorumu aradım az önce.. bol su iç dedi.. birde monurol şase diye bi ilaç almamı söyledi.. yek kullanımlıkmış.. kullanabilirsin dedi ama yine de bilemedim.. inşallah geçer yaaaa..
kızlar 4'lü test sonuçlarımı aldım. Allahıma şükürler olsun herşey yolunda inşallah herkesin hamileliği yolunda gider. Allah bize evlatlarımızın acısını yaşatmasın.
bennde gittim doktora bu gün.
idrar tahlili yaptılar enfeksiyon yokmuş ama bol bakteri varmış
olmaması daha iyi dedi ileride erken doğum riski yaratıyomuş idrardaki bakteriler.
5 günlük antibiyotik verdi.birde kültür testi istedi o da çıkınca bakterinin cinsine göre bir ilaç daha verecek sanırım.
hanımlar doktora gittik bu gün.
Herşey yolunda bebeğim gayet iyi.
Birde cinsiyeti için büyük ihtimalle kız dedi.
Tabi kesin değil.çok sevindim ama kesin kız demesi için 16 cı haftayı bekliycem üçlü teste gidince :)
umarım böyle kalır eşimde çok sevindi :))
geçmiş olsun cnm... ben de kendimi bugün suyla tedavi etmeye çalışıyorum.. yarın verdiği ilacı alırım.. geçmezse hastaneye giderim... ayy ne zor yaa.. rabbim hepimize şifa versin inşallah...bennde gittim doktora bu gün.
idrar tahlili yaptılar enfeksiyon yokmuş ama bol bakteri varmış
olmaması daha iyi dedi ileride erken doğum riski yaratıyomuş idrardaki bakteriler.
5 günlük antibiyotik verdi.birde kültür testi istedi o da çıkınca bakterinin cinsine göre bir ilaç daha verecek sanırım.
geçmiş olsun cnm... ben de kendimi bugün suyla tedavi etmeye çalışıyorum.. yarın verdiği ilacı alırım.. geçmezse hastaneye giderim... ayy ne zor yaa.. rabbim hepimize şifa versin inşallah...
cnm kafana takma lütfen.. rabbime emanet yavrularımız.. doktorunla paylaş şikayetini.. inşallah iyileşiriz bir an önce..geçmiş olsun canım o yanma hafiften bendede var c.tesi bi gelsede baksa doktorum rahatlasam acaba bel ağrısıda ondan olabilirmi iltihap mı var acaba yaaa bebeğime bişey yapmaz dimi öle bişey varsa
gözün aydınkızlar 4'lü test sonuçlarımı aldım. Allahıma şükürler olsun herşey yolunda inşallah herkesin hamileliği yolunda gider. Allah bize evlatlarımızın acısını yaşatmasın.
hayırlı olsun cnm.. rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin inşallah..hanımlar doktora gittik bu gün.
Herşey yolunda bebeğim gayet iyi.
Birde cinsiyeti için büyük ihtimalle kız dedi.
Tabi kesin değil.çok sevindim ama kesin kız demesi için 16 cı haftayı bekliycem üçlü teste gidince :)
umarım böyle kalır eşimde çok sevindi :))
kızlar 4'lü test sonuçlarımı aldım. Allahıma şükürler olsun herşey yolunda inşallah herkesin hamileliği yolunda gider. Allah bize evlatlarımızın acısını yaşatmasın.
Mrb annisler ben bu gun cok sukur Allahima ii hissediyorum kac gundur bi tuhaftim yorgun hidsediyodum bu gun havada cok guzeldi belkide ondan arkadasimizin kayip haberinden sonra bende endiseliydim tedirgin oldum hep ama hersey Allahtan artik hayirlisi....bende cinsiyeti 16. haftadan sonra net ogrenmek istiyorum o yuzden daha 20 gun var dr a gitmeme bekliycem yani sabirla zamani gelinca gidicem ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?