çok geçmiş olsun tatlım ya acil iyileşirsin inşallah
susuzsuzi canım prenses hayırlı olsun Allah sağlıklı hayırlı uzun ömür versin inşallah
geçmiş olsun cnm... ben de kendimi bugün suyla tedavi etmeye çalışıyorum.. yarın verdiği ilacı alırım.. geçmezse hastaneye giderim... ayy ne zor yaa.. rabbim hepimize şifa versin inşallah...
teşekkür ederim canım.kız olmasını çok istemiştim.inşallah yanlış yorumlamamıştır.bizim bi arkadaşlar vardı kız istiyolardıCimcimen hayırlı olsun canım benim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah :))
ay ay göbüşünü yesinler seninGünaydın kızlar
yoğunluktan yazamıyorum sadece okuyorum şuanda 6 sayfa gerideyim:)
bu hafta göbüşten şikayetim başladı bir anda büyüdü sanki yemek yerken de hemen tıkıyo beni.fazla yiyemiyorum sonucunda çabuk acıkıyorum..
bunun harici bizde değişik bişi yok yarınki kontrolün heyecanı ve endişesi var.
inş.güzel haberlerle gelirim size.
Hepinize hayırlı cumalar
kızlarr merhaba özledim hepinizi yoktum yaklaşık 1 haftadır herkes iyidir umarım okumam gereken çok sayfa var nasıl yapcam bilemedim ilk yazayım bari dedim...biz minicik bi tatil yaptık çekirdek ailemledünde bebişimizi görmeye gittik şükürler olsun çok iyi ve bize bu sefer gösterdi cinsiyetini allahım saglıkla gelsin bebeğimiz inşallah hepimizinkiler tabikii,bizim bir PRENSESİMİZ olacakmışşş hadi şimdi bana kolay gele okumam gereken çok sayfa var
bende sendenim cnm işi bırakanlardan... özel okul temposunu kaldıramazdım gerçekten... ilk zamanlar çok sıkıldım ama şimdi keyif alıyorum evde olmaktan..günaydın :) çalışanların işi çok zor ben hamile olduğumu duydum işi bıraktım :) bi yandan sıkılıyorum bi yandan evde olmak rahat
:)
günaydın cnm.... oh oh büyüsün göbişlerGünaydın kızlaaaar...
Günün hadisi;
Darlıkta ve varlıkta Allâhın haramlarından sakın. (Hadîs-i Şerîf)
cumanız mübarek olsun hayırlı cumalar olsun inşallah...
Nasılsınız bakalım güzel haberler alınmış hayırlı uğurlu olsun hastalarımıza geçmiş olsun...
Karın konusunda bende bi acaip durumdayım büyümeye başladı galiba otururken sıkıyo pantolon açıyorum düğmesini ama kalkınca düşüyo bu sefer de :) orta yol yok bu geçiş dönemini bi atlataydık iyiyidi :)
bende sendenim cnm işi bırakanlardan... özel okul temposunu kaldıramazdım gerçekten... ilk zamanlar çok sıkıldım ama şimdi keyif alıyorum evde olmaktan..
günaydın cnm.... oh oh büyüsün göbişler
ehh kıyafet alma zamanın geldi sanki dilemcim
kıyafet konusu çok sıkıntılıı ne giyeceğizzz
günaydıııınnnn.....
kasvetli bir hava var dışarda kızlar... aman etkilemesin bizi bu hava
battaniyeleri çıkardım artık... hava serinledi gerçekten...
idrar yanması devam ediyor maalesef.. o kadar çok su içiyorumki geçsin diye yarım saat arayla tuvalete taşınıyorum sonra...
canım su içmeyi de abartma ama
zehirlenirsin allah korusun
ölçü tut 2.5 litreyi geçme
fazlası zarar böbrek yorarsın boşuna
yaa bende düne kadar pikeyle yatıyordum ama akşam üşüyünce çıkarayım dedim en iyisi...:) battaniyelerimi banada sıcak basıyo yatarken ben hala pikeyle yatıyorum cam açık
cnm beli lastikli pantolon al 1 tane hiç yoktan lcw den....göbeğin olmasada giyebilirsin.. çok rahat inan...geldi de şimdi alırsam büyük bi karnım yok en fazla 3-4 hafta giyebilcem bide mevsim de geçiş dönemi ne alcamı da bilemiom ki :)
idrar meselesine gelince sen bol su içmeye devam et canım ihmal etme hava soğumuş bide dikkat etmek lazım çorapsız çıktım ama üşüdüm baya dikkat etmemiz lazım artık
yaa doktor da çok su iç deyince dayandım suya.. iltihap ve bakteriler sık idrarla atılıyormuş yaa... zararı olduğunu ilk kez duydumcanım su içmeyi de abartma ama
zehirlenirsin allah korusun
ölçü tut 2.5 litreyi geçme
fazlası zarar böbrek yorarsın boşuna
yaa bende düne kadar pikeyle yatıyordum ama akşam üşüyünce çıkarayım dedim en iyisi...
cnm beli lastikli pantolon al 1 tane hiç yoktan lcw den....göbeğin olmasada giyebilirsin.. çok rahat inan...
evet cnm ben 1 tane almıştım.. çok rahat gerçekten.. mevsim geçişide olsa,göbeğin azda olsa seni 9 ay idare eder.. beli lastikli ayrıca ayarlanabiliyorda... üst almasan bile bir pantolon al canım.. karnını sıkma..hamile bölümünde mi canım o pantolonlar alışverişe çıkmadım bayadır ya tembellikten :)
evet cnm ben 1 tane almıştım.. çok rahat gerçekten.. mevsim geçişide olsa,göbeğin azda olsa seni 9 ay idare eder.. beli lastikli ayrıca ayarlanabiliyorda... üst almasan bile bir pantolon al canım.. karnını sıkma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?