2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
kızzzlaaarrr... günlüğüm geldi kargodan.. yaşasın artık minişime bişiler yazmaya başlayabilirim
daha cinsiyetimiz belli değil ama mavi rengini çok seviyorum..
bakalım beğenecek misiniz

KIZLAR BENDE HAMİLE PANTOLUNU ALDIM ÇOK RAHAT ETTİM ŞİMDİ BİRAZ BOL GELİYOR ama bikaç aya normal olur bu arada 9 ay bir pantolonla idare edemeyixz muhtelen 6-7 de kilomuzda artacak o yüzden alın mutlaka çok rahatt ettim ben

ben ıhlamur içtim dr.izin verdi..
14+ ...... haftada cinsiyeti öğrenmeyi düşünen var mı yoksa kesinlik için bekleyecek misiniz?

haftaya 14+2de doktora gideceğim sorsam mı sormasam mı kararsızım
ben sorcam yarınnnn

cnm Allaha emanet olun
sen bişi yapma yat devammm
canım o monuroldan ben çok kullandım,senede 2-3 kez sistit olurum da..
gece yatmadan içiyosun sabaha kadar wc çıkmıyosun.
için temizleniyor.
dr.un iç dediyse iç cnm bence çekilmiyor çünkü sistit
geçmiş olsun cnmmm
cnm istanbul da buz bugünnn

bir cuma daha bitti :)

ancak hamile kaldığımdan beri haftalar çok önemli oldu hayatımda hergün bebeğim biraz daha büyüyor umuduyla yaşıyorum şükürler olsun Rabbime

bugün bebeğim için ilk fedakarlığımı yaptım... eşim bana sürpriz yapıp son çıkanlardan pahalı bir cep telefonu almış dünden beri kendine alıcağını söylüyordu bu sabah gitti almaya meğer benim içinmiş.. bu senin deyince ağlamaya başladım olmaz,bebeğimiz yoldayken ona harcamamız gereken o kadar şey varken kabul edemem dedim iyiki varsın çok teşekkür ederim dedim ama kesinlikle olmaz açmadan satalım dedim... o da üzüldü ama satmaya karar verdi... gerçekten kötü niyetim yoktu, önceden olsa sevinçten havalara uçardım ama yapamadım bebeğim aklıma geldi... o kadar çok ağlamışım ki hala başım ağrıyor. eşim üzüldü diye de kafama taktım ama o da anladı sanırım... Ah ah annelik ne yüce bir duyguymuş, gözümde yavrumdan başka birşeyin değeri yok.

Cok guzel cnm ys bende evlenmeden once unvste zamaninda bol bol yazardim evlenndikten sonra koreldim hic yazamiyorum artik ama bende fotolarindan olusan yazi da yazabilecegim ( ufak tefek cumleler) bi album yapmak istiyorum buyuyunce bakar ani olur guzel seyler...

slm kızlar. geçmişi şole bi okudum. öncelikle cinsiyeti belli olan arkadaşlarımın gözü aydın allah sağlıklı bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin.
idrar yollarındarahatsızlığı olanlar varmış geçmiş olsun. benimde kan çıkmıştı üromisilin verdi dr. içeriğinde anneye verilecek yarar bebeğe verilecek zarardan fazla ise kullanılabilir diyodu. tırstım kullanamadım . bol su içiyorum. ilaç kullanan var mı acaba?????
ayrıca kıyafet konusu can sıkıcı gerçekten. bu geçiş dönemi çabuk geçse iyi olacak

ıyı geceler guzel anneler artık gecmısı okuyamıyorum cunku hızınıza yetısemıyorum masallahınız var
umarım herkesler ıyıdır benım ınt.de sorun oldugu ıcın gıremıyorum fazla bugun bız kontrole gıttık kızlar melegım oyle el ense yatıyor ense olcusune baktı 1.05mm mıs cok ıyı dedı allah hepımızın meleklerını bızlere bagıslasın saglıkla sıhhatle dogurmamızı nasıp etsın kızlar
ecem bu arada gunlugune bayıldım canım cok ıyı dusunmussun bu gunluk olayını cınsıyetı bellı olanları da tebrık edıyorum benım doktorum daha 1 ay sonra soyleyecegım dıyor bakalım cok garantıcı bır doktor
kızlar hepınızı cok ozledım dedıkoduyu oyle konusmayı ben bu yaban ellerde artık turkce konusmayı unutacagım buraya da bakmasam arasıra hepınızı cok cok opuyorum bebıslere ıyı bakın haaaaa
saka saka kızamam kı sıze

günlüğe ultrason resimlerini de koymayı düşünüyorum.. ama hala başlayamadım yazmaya
cnm uzun zamandır girmiyorsun bende merak etmeye başlamıştım.. minişinin ii olmasına sevindim.. bu kadar uzatma arayı...

elifçim ben de seni merak ediyodum yoktun bayağıdır
iyi olmanıza sevindim.
Daha sık gelmeye çalış olurmu

kızlar günaydınlar herkese
kapalı ve soğuk bi hava var burda. birden soğudu. dün kalın giyinmeme rağmen üşüttüm ve tuvaletten çıkamıyorum. (accık ayıpmı oldu ne? ) aman kızlar dikkatli olun.

Günaydınn
İstanbul'da açık hava ama serin...
Evet dediğin gibi tam hastalık havası özellikle ayaklara bele dikkat kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…