kızzzlaaarrr... günlüğüm geldi kargodan.. yaşasın artık minişime bişiler yazmaya başlayabilirim
daha cinsiyetimiz belli değil ama mavi rengini çok seviyorum..
bakalım beğenecek misiniz
Eki Görüntüle 514934
evet cnm ben 1 tane almıştım.. çok rahat gerçekten.. mevsim geçişide olsa,göbeğin azda olsa seni 9 ay idare eder.. beli lastikli ayrıca ayarlanabiliyorda... üst almasan bile bir pantolon al canım.. karnını sıkma..
ayy çok şirin canım güle güle kullan bebiş de keyifle okusun ilerde :)
ben ıhlamur içtim dr.izin verdi..amin, çok tşk ederim canım. ben de aynen grip olunca gözlerim bile akıyo.ıhlamur sanırım bizde yine yasak??limon bal kaynar su yapıyom ben de.inş. hiçbiriniz grip olmaz(bende de tekrarlamaz).bu sene eczaneye gelen gelen tüm grip vakaları ağır.bu seneki grip virüsleri çok güçlü sanırım(
ben sorcam yarınnnn14+ ...... haftada cinsiyeti öğrenmeyi düşünen var mı yoksa kesinlik için bekleyecek misiniz?
haftaya 14+2de doktora gideceğim sorsam mı sormasam mı kararsızım
cnm Allaha emanet olunKızlar merhaba,
Okuyamadım tek tek sayfaları.. Allah hepimize sağlık sıhhat versin.
Benim kanamam durmuştu, doktor istiharat demişti. Dün iyice kesildi, akşam saatlerinde tekrar başladı. Sonra tekrar kesilip, sabah tekrar başladı.
Adet kanaması gibi başlıyor, gittikçe kahverengileşiyor, hatta kahverengi siyaha kesiyor.
Yapacak bişey yok, isitrahat
Dua edin olur mu..
Sağlıcakla kalın..
canım o monuroldan ben çok kullandım,senede 2-3 kez sistit olurum da..kızlar idrar yollarımdaki yanma için doktorumu aradım az önce.. bol su iç dedi.. birde monurol şase diye bi ilaç almamı söyledi.. yek kullanımlıkmış.. kullanabilirsin dedi ama yine de bilemedim.. inşallah geçer yaaaa..
geçmiş olsun cnmmmbennde gittim doktora bu gün.
idrar tahlili yaptılar enfeksiyon yokmuş ama bol bakteri varmış
olmaması daha iyi dedi ileride erken doğum riski yaratıyomuş idrardaki bakteriler.
5 günlük antibiyotik verdi.birde kültür testi istedi o da çıkınca bakterinin cinsine göre bir ilaç daha verecek sanırım.
cnm istanbul da buz bugünnngünaydıııınnnn.....
kasvetli bir hava var dışarda kızlar... aman etkilemesin bizi bu hava
battaniyeleri çıkardım artık... hava serinledi gerçekten...
idrar yanması devam ediyor maalesef.. o kadar çok su içiyorumki geçsin diye yarım saat arayla tuvalete taşınıyorum sonra...
kızzzlaaarrr... günlüğüm geldi kargodan.. yaşasın artık minişime bişiler yazmaya başlayabilirim
daha cinsiyetimiz belli değil ama mavi rengini çok seviyorum..
bakalım beğenecek misiniz
Eki Görüntüle 514934
yaa doktor da çok su iç deyince dayandım suya.. iltihap ve bakteriler sık idrarla atılıyormuş yaa... zararı olduğunu ilk kez duydum
günlüğe ultrason resimlerini de koymayı düşünüyorum.. ama hala başlayamadım yazmayaCok guzel cnm ys bende evlenmeden once unvste zamaninda bol bol yazardim evlenndikten sonra koreldim hic yazamiyorum artik ama bende fotolarindan olusan yazi da yazabilecegim ( ufak tefek cumleler) bi album yapmak istiyorum buyuyunce bakar ani olur guzel seyler...
cnm uzun zamandır girmiyorsun bende merak etmeye başlamıştım.. minişinin ii olmasına sevindim..ıyı geceler guzel anneler artık gecmısı okuyamıyorum cunku hızınıza yetısemıyorum masallahınız var
umarım herkesler ıyıdır benım ınt.de sorun oldugu ıcın gıremıyorum fazla bugun bız kontrole gıttık kızlar melegım oyle el ense yatıyor ense olcusune baktı 1.05mm mıs cok ıyı dedı allah hepımızın meleklerını bızlere bagıslasın saglıkla sıhhatle dogurmamızı nasıp etsın kızlar
ecem bu arada gunlugune bayıldım canım cok ıyı dusunmussun bu gunluk olayını cınsıyetı bellı olanları da tebrık edıyorum benım doktorum daha 1 ay sonra soyleyecegım dıyor bakalım cok garantıcı bır doktor
kızlar hepınızı cok ozledım dedıkoduyu oyle konusmayı ben bu yaban ellerde artık turkce konusmayı unutacagım buraya da bakmasam arasıra hepınızı cok cok opuyorum bebıslere ıyı bakın haaaaa
saka saka kızamam kı sıze
ıyı geceler guzel anneler artık gecmısı okuyamıyorum cunku hızınıza yetısemıyorum masallahınız var
Umarım herkesler ıyıdır benım ınt.de sorun oldugu ıcın gıremıyorum fazla bugun bız kontrole gıttık kızlar melegım oyle el ense yatıyor ense olcusune baktı 1.05mm mıs cok ıyı dedı allah hepımızın meleklerını bızlere bagıslasın saglıkla sıhhatle dogurmamızı nasıp etsın kızlar
ecem bu arada gunlugune bayıldım canım cok ıyı dusunmussun bu gunluk olayını cınsıyetı bellı olanları da tebrık edıyorum benım doktorum daha 1 ay sonra soyleyecegım dıyor bakalım cok garantıcı bır doktor
kızlar hepınızı cok ozledım dedıkoduyu oyle konusmayı ben bu yaban ellerde artık turkce konusmayı unutacagım buraya da bakmasam arasıra hepınızı cok cok opuyorum bebıslere ıyı bakın haaaaa
Saka saka kızamam kı sıze
kızlarrrrr huhu....
o zaman bunlar da sana gelsin şekerimHahahaha cok komik oynayasim geldi su halimle ayyy demekki gulmem varmis biseye bu kadar gulunurmu yaw hala guluyorum
kızlar günaydınlar herkese
kapalı ve soğuk bi hava var burda. birden soğudu. dün kalın giyinmeme rağmen üşüttüm ve tuvaletten çıkamıyorum. (accık ayıpmı oldu ne?) aman kızlar dikkatli olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?