kızlar bişi sorcam
ben corasprin kullanıyodum kutu bitti ve evde ecoprin vardı akşam ondan içtim bitane
ecoprin ve corasprin aynı dimi sadece isim farklı ?????????????????????
Benim hiç bilgim yok canım ya ama yakında bir eczane varsa sorabilirsin. Yoksa benim tanıdık bir eczacı var telefon edip sorabilirim istersen.
acopirin ve coraspirin aynıymış
Sevindim aynı olmasına.İnsanın kafası rahat oluyor.Çok geçmiş olsun ayrıca.
nihayet aktif bir 2013 mart anneleri buldummmmm :)
29 yaşındayım ilk hamileliğim çooook heyecanlı ve mutluyummm! marmaris ve istanbulda oturuyorum.
bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorumm tabi önce sağlıklı olması ama merak işte......ikili testte erkeğe benziyor dedi istanbuldaki doktorum. 14. haftada başka bir doktor %75 erkek dedi.. pazartesi marmaristeki doktoruma muayne oldum baya bir uğraştı görmek için bariz bir çıkıntı vardı ama doktor 16 haftaya kadar kızlardada bu çıkıntı olabiliyor sonra kaybolabilir daha birşey demiyeceğim dedi yani bende her seferinde bacak arasını gördüm ama emin olamıyorum işte 2 hafta sonra gidicem eğer sabredebilirsem :)
birde hamile kaldığımı öğrendiğimden beri erkek diyorum kız olursa çok şaşırırım rüyamdada sürekli emziriyorum bebeğimi oda erkek :)
29 yaşındayım ilk hamileliğim dilerim ALLAHTAN cümle hamileler sağlıkla alsın bebeğini kucağına ALLAHIM bize kötü günlerini göstermesin
cnm hoşgeldin o zaman aramıza ve ailemize..nihayet aktif bir 2013 mart anneleri buldummmmm :)
29 yaşındayım ilk hamileliğim çooook heyecanlı ve mutluyummm! marmaris ve istanbulda oturuyorum.
bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorumm tabi önce sağlıklı olması ama merak işte......ikili testte erkeğe benziyor dedi istanbuldaki doktorum. 14. haftada başka bir doktor %75 erkek dedi.. pazartesi marmaristeki doktoruma muayne oldum baya bir uğraştı görmek için bariz bir çıkıntı vardı ama doktor 16 haftaya kadar kızlardada bu çıkıntı olabiliyor sonra kaybolabilir daha birşey demiyeceğim dedi yani bende her seferinde bacak arasını gördüm ama emin olamıyorum işte 2 hafta sonra gidicem eğer sabredebilirsem :)
birde hamile kaldığımı öğrendiğimden beri erkek diyorum kız olursa çok şaşırırım rüyamdada sürekli emziriyorum bebeğimi oda erkek :)
29 yaşındayım ilk hamileliğim dilerim ALLAHTAN cümle hamileler sağlıkla alsın bebeğini kucağına ALLAHIM bize kötü günlerini göstermesin
cnm hoşgeldin o zaman aramıza ve ailemize..
çok şükür burda birbirimizi tanımasak da aile gibi olduk..
bebeğin hayırlı olsun o zaman...
yaşıtmışız... benim de ilk hamileliğim çok şükür
biz de 3 yıl bekledik miniğimizi.. rabbim nasip etti sonunda çok şükür
hem istanbul hem marmariste oturmanı anlamadım ama...
gunaydın kızlar anam ben daha yenı kalktım ha uyu uyu tuluma dondum vallahı sankı bana 10 kılo almısım gıbı gelıyor ama dunku kontrolde sadece 500 gr almısım
herkesler ıyı dımı bebıslerde bır hareketlenme var mı hısseden falan var mı annem dedı kı eger kızsa cabuk oynar erkekse gec oynar tabı ne kadar dogru bılmıyorum
bak aynı zamanda meslektaş da çıktık demekkişükür kavuşmuşsunuz ne güzel..benim okulum ve işim nedeniyle daha önce yapamadık biz
eşimin işi ve evimiz marmariste benim tayinim istanbula çıktı 1,5 senedir istanbuldayım maalesef ama sık sık marmarise gelip gidiyorum eşimde kışları benim yanımda yazları marmariste tayin çıkana kadar bekliycez bakalım ama ben artık dayanamadım bebeğimiz olsun istedim ücretsiz izin filan alıcam ama eni sonu istanbula dönücem sanırım hiç sevmiyorum ama
günaydın uykucu
ne güzel keşke bende bukadar çok uyuyabilsem sabah erkenden uyanıyorum 8de. tekrar yatıyorum ama 10 dk sıkılıp kalkıyorum
bazen oynuyor gb hissediyorum gb geliyor ama 13. haftamdayım hissedemezsin sana öyle geliyordur diyolar.
bide şöyle bi durum var bana herkes kızın olcak diyor eşimede herkes oğlun olcak diyor
çok merak ediyorum kızımmı olcak oğlummu olcak
kızlaarr günaydıınn.
Dün yazdım yazdım silindi hep, sanırım benim bilg.sorun vardı.
Hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum.
Cinsiyetleri öğrenenlere de hayırlı olsun inşallah, darısı başımıza.
Ceylincim bugün güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla. (doktordan çıkınca yaz hemen, bak yakınım gelirim sonra:)şaka yapıyorum canım ama merakta bırakma bizi.
bak aynı zamanda meslektaş da çıktık demekki
ama ben atanamayan gruptayım maalesef... 7 yıldır özel okuldayım... ben de hamile olduğumu öğrenince okuldan ayrıldım bu yıl.. hamileyken o tempoyu kaldırmak zor.. rabbim yavrularımızı bağışlasın bize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?