2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
hehehe.. atama mağduru biri olarak atandım diyen herkesi öğretmen sanıyorum işte ne yapayım
ama öğretmenlik sanıldığı gibi rahat bir meslek değil cnm.. 7 yılda çok yıprandım çok... daha ne kadar götürürüm bu tempoyu bilmiyorum ama emekliliğe kadar zor...

:) benim arkadaşlarımın hepsi çok rahat işe dinlenmeye gidiyoruz diyorlar canım haftada 15 saat çalışan var şaka gibi inşallah atanırsın bu fırsatta çalış işte nasıl olsa evdesin bebişte bir sürü şey öğrenir :)

Kizlar bu demir haplarini ne kadar daha icicem yaaa agzimin tadini mahvediyo
kan degerlerim o kadar dusukmuski bir degil muberek iki tane ayri ayri iciyorum

..................................................................

Son düzenleme:
Kizlar bu demir haplarini ne kadar daha icicem yaaa agzimin tadini mahvediyo
kan degerlerim o kadar dusukmuski bir degil muberek iki tane ayri ayri iciyorum

Ben on gundur iciyorum cnm evt birz kotu oluyo alisana kadar daha yeni yeni alisiyorum bende ilk zamanlar ictigim gibi lavaboya kosuyodum midem kabul etmiyodu simdi ii ama bu sabah tansiyonum dustu heralde kahvalti hazirlarken fena oldum yattim daha yeni kalkiyorum bide benim kalbim boyle yerinden cikicakmis gibi atiyodu bu sabah dinlendim geciyo gecen haftada oldum ole cok kotuu ya bayilcak gibi hissediyorum sanki kalbim agzindan firliycak

Ben bi aydir iciyodum ama kan degerlerim hala cok dusuk olunca ikinciyi yazdi o daha agir galiba agzimin tadini paslanmis demir cignemisim gibi berbat

cnm kalbin öyle atıyosa bi tansiyonunu ölç.ben de öyle oldm doktor tansiyon ilacı verdi..gündüz çok yüksek akşamları da çok düşük dengesiz yani..sen de bi kontrol et istersen

cnm kalbin öyle atıyosa bi tansiyonunu ölç.ben de öyle oldm doktor tansiyon ilacı verdi..gündüz çok yüksek akşamları da çok düşük dengesiz yani..sen de bi kontrol et istersen

Bende olcuyorum surekli dusuk tansiyonum ama netten okuduguma gore kan degerleri dusuncede kalp carpintisi oluyonus yinede dr a srucan cnm sagol..

Slm kızlar cuma günü randevum var devlette cinsiyet için bakmazsa özele gidicem aynı gün. artık birşeyler duymak istiyorum. cuma 14+3 olacağım.

Slm kızlar cuma günü randevum var devlette cinsiyet için bakmazsa özele gidicem aynı gün. artık birşeyler duymak istiyorum. cuma 14+3 olacağım.

ya ben geçen cumartesi gitmiştim. dr kıza benziyo dedi ama kendimi kaptırmak isyemiyorum ya değişirse diye. bişey almamak için zor tutuyom kendimi. 2 hafta snra 16 haftalık olcak. bir an önce gelsin istiyorum inşallah öğrenirsin cnm

cnm bende öğretmenim. o arkadaşların şanslı olanlar. branşları ne bilemem ama ben matematikçiyim. en fazla 30 saate girebileceğim halde öğretmen bulunamadığı için 34 saate giriyorum.okulda dinlenmek bana imkansız geliyo(((((((((((

bu arada elif2005 aramıza dönmüş
bursal da kayboldu ortadan kötü bişey yoktur inşallah.onuda görürüz aramızda iyi haberleri ile inşallah

aynı şey benim de başıma gelecek sanırım. erkek derse zor değişiyor sanırım. ama kız derse ben de beklerim 16yı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…